- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
slm şekerler; derine çoookkk geçmiş olsun emrede bu aralar hapşuruyor, öksürüyor bizde limonlu ıhlamur veriyoruz inş ilerlemeden geçer ya....
bestecim ne desem şaşırdım valla bizde eşimle soğuğuz yine (ne zaman iii oldukki) adam çok ilginç ya her akşam bi sorun buluyo. dün akşam niye arabamı ben kullanamaıyorum hep kardeşin kullanıyo diye sorun yarattı. ya biz kullanmayı bilmiyoruzda ondan kullanmıyosun dedim nasıl öğrenecem ozman diyo offfff...
valla eşim aldatsa beni bir sn durmam bende babayla büyümedim şimdide babamla görüşmüyoruz gerekirse emrede babasından ayrı büyüsün ama mutsuz bi evde kavga gürültüyle büyümesin. şimdilik böçyle düşünüyorum ama zaman ne gösterir bilinmez. beste allah eşine doğru yolu biran önce göstersin tatlım sizin durumunuz bizimkinden daha kolay çözülebilir tabi eşin isterse cnaım.
angel tatil tatildir sapanca çok güzel biyer fırsatınız olursa 20 dk uzağınızda izmitte yaşıyorum ben sizi misafir etmek isterim. tabi sizde isterseniz tanışmış oluruz.
bestecim abant güzeldir biraz pahalı ama babam ve kardeşi,m abant palace otelinde çalıştıkları için biliyorum. sapanca daha güzel ve biraz daha ucuz ama en ucuzu akçakoca canım. güzellik olarakta 3 yerde birbirine benziyor zaten. belki evden uzaklaşmak size iii gelir.
kızlar emre abur cubura inanılmaz düştü sürekli bişiler yemek istiyor. kuru üzümün adı muuuuu. kinder süt dilimi tiiiiii, çikolata çuuuu. dün puding paketi bulmuş dolaptan anne çuuu anne çuu diye ağladı verdim nutella kavanozunu eline bide kaşık görseniz nasıl yiyor şokkk olduk annemle zor aldık elinden kavanozu sıpanın.ama yemek yemeye gelince ıııhhhhh zorla oyunla şarkıyla türküyle falan yiyor.
bu arada inanılmaz misket oynuyor benim oğlan müziği duyar duymaz başlıyor kıvırmayadolaplara falna gelince biz bağlamadık kontrollü bişekilde açmasıan izin veriyorum şimdilik ama teras kapısını açıp dışarı kaçıyoruz bizde öyle çok uzun değil boyumuz ama parmak uçlarına basarak açıyor kapıyı.
selam kızlar...
haftasonuna girmeden bi yazayım dedim...
umarım herkescikler iyidir....
bizde iyiyiz...
oğluşumla güzel bi haftasonu geçirmek için sabırsızlanıyorum.. umarım sıkıntısız bi haftasonu geçiririz...
herkese iyi tatiller olsun...
sorma fahriyecim tombişim benim görseniz kocaman göbeği var önden önden gidiyo hahahahah.
yok canancığım sevdiği şey olursa ayıla bayıla yiyo ama sevmiyosa aç bile olsa yemiyor beyzade. ben ev arkadaşlığını kaldıramam heralde tatlım düşünsene gözümün önünda başkalarıyla gezecek tozacak kırıştıracak bende onun nikahı altında yaşayacam tek başıma evde... allah korusun ama ayrılırız herkes kendi yoluna.... çocuk için mecburen dost kalınır belki ama ötesi olmaz asla...
elifcim bu soğukta arazi işimi allah yardımcın olsun valla çokkkk zor çokkk. gerçi bizimde doğalgazımız yok henüz ufolarla donarak çalışıyoruz ama dışarıdan iiidir tabi.
emrede babannesinin yüzünden banyodan korkuyor artık kafasına su dökünce ayağa fırlıyor asla da oturmuyor sonrasında biz 2-3 kişi zor yıkıyoruz tek başıma mümkün değil yıkayamam ben.. banyoda yıkıyorum ben ama hertaraf su oluyo tabi...
ayred maşallah sana canım tek başına çocukla ev nasıl yerleşir ayyyy düşünmesi bile korlunç. yurtdışında yaşamak çok zor ya.. tanıdık eş dost falan yokmu? allah yardımcın olsun canım. bu arada ismin neydi ben hatırlayamadım kusura bakma...
selam kızlar...
fahriyecim haklısın canım., 3-5 kişi kaldık şurda...bana evde bilgisayar düşmediğinden dolayı sadece iş yerinden girebiliyorum nete. o da işlerim çok olmazsa...artık çocuklarda öyle rutine bindi ki...pek bi sorunları kalmadı.bizim oğlanda gündüz tek uyku yapınca akşam erken saatte sızıveriyor. ve sabahın köründe kalkıyor.. ama akşamları ben bilerek geç uyusun istiyorum ki. ona biraz daha doyabileyim. bencillik biliyorum ama napayım. öbür türlü de akşam 9 da uyusa onu sadece 2 saat görebilmiş olucam. böylece en az 5 saat yanında kalabiliyorum.vicdanımı rahatlatıyorum en azından.
aslında sırada tuvalet eğitimi var..ben arasıra tuvalete tutuyorum ama. yazın denemelere başllıycam. zaten 18-36 ay arası tuvalet eğitimi verilirmiş.eve de 4 kutu bezi yığmış durumdayım inşallah onlar bitene kadar oğlumda alışmış olur...
bi de ben seven seas balık yağı kullanıyorum günde bi tatlı kaşığı ama bu ara vermeyi hep unutuyorum. bi şişe kullanıp ara vermek gerekiyormuş zaten..
fahriyecim hala raporlu musun canım. evdesin galiba..
bizden böyle...
sağlıkla kalın..
deryacım ıraktamı offfff ne kadar zor işin tatlım allah yardımcın olsun, eşinin işi nedeniylemi ordasınız, yoksa eşinmi ıraklı? canım benim ya gurbetlik zor ırak, iran falann daha da zor tabi... okulda flistinli bi arkadaşım vardı bana deli gibi aşık annem bunalıma girmişti ya onunla evlenirsem diye, o aralar kızım olmadan asla filmi ve romanı çok meşhurdu hergün telefonda saatlerce nasihat ederdi sakın ola dia ile evlenme diye hahahahaha ne günlerdi ya.... tatlım sen yaz hergün en azından bi parça kafan dağılır tabi benim yapabileceğim bişi varsa lütfen yaz elimden geleni yapmaya hazırım.
valla bizde haftasonu dışarı attık kendimizi pazar günü emreyi parka götürdük bi çocuğun elindeki topa ağladı gidip top aldık dakka bir gol bir düşüp alnını çarptı kaldırım taşına kanadı alnımız burger kingden buz istedik torbayla kafaya koyduk ama o haldre bile oyun oynamaya ve yaramazlığa devam. dünde benim işlerim vardı gebzeye geldik ama burnumuzdan geldi emreyle çok sıkıldı.bir dakka durmadı ağlamaktan sesi kısıldı resmen.
angel geçmiş olsun canım, ama keşke gelseydiniz izmit sapancaya 20 dk sadece. evin hali herdaim dağınık zaten artık dert etmiyorum emreyle toplu olmasına imkan yok.
kızlar emre yatağının kenarındaki korkuluklara tırmanmaya başladı, dünde kalorifer peteğine tutunup kendini yukarı çekiyodu işim var benim bu oğlanla ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?