Şubatta hamile kalanlar buraya..

senınkının obur oldugu kılosundan bellı elıfcımmmm.masallah emreye...

selam kızlar...
destekleriniz için teşekkür ederim.. hakkımızda hayırlısı...
abant konusunda haklısın elifcim. işten izin alacak gibi görünmüyoruz. bu durumda sadece 1 gece kalmalı gidebiliriz. günübirlik gidince de tatil olduğu anlaşılmıyor. bakalım artık biraz daha araştıracağım. zaman az olunca tatil olacakmış gibi gelmedi birden. ama hava değişimi için ideal olacak..

bizim oğlan banyoyu seviyordu. ama artık çocuk banyo yapmak istemiyor ya.. dün sırf oyunla banyo yaptırayım diye evi sırılsıklam yaptık. belki banyodan korkuyor diye odasında yaptırayım dedim. o da sular içinde kaldı.
yine de korktu ağladı. zor yaptırdım. nasıl tekrar sevdircem bilemiyorum.

ben de bu aralar napolitenden 1 tane veriyorum. küçük küçük bölüyorm.çay tabağının içinde kendi alıp yiyor. başka şey olsa bize de verir. bunu hiç uzatmıyor bile. bizimki henüz kapılara ulaşamıyor. bizimkide elleri havaya kaldırım hadi dans edelim diyor. ankara havasına bayılıyor.. zaten karnımda da ankara havasında tekmelerdi..dün babası traşa götürdü. çok ağlayınca kestiremeden geri geldiler. nasıl kestircez bilemiyorum. saçları çok uzadı ve acayip terliyor.

bizden böyle kızlar..
sağlıkla kalın.

selam kızlar,
bestecim yeni yerimde sanki beni bekliyorlar gibi bir sürü görev verdiler.yine araziye gidiyorum..çıkmam lazım.yarın inş.detayllı yazarımmm
selamlaar

sorma fahriyecim tombişim benim görseniz kocaman göbeği var önden önden gidiyo hahahahah.

yok canancığım sevdiği şey olursa ayıla bayıla yiyo ama sevmiyosa aç bile olsa yemiyor beyzade. ben ev arkadaşlığını kaldıramam heralde tatlım düşünsene gözümün önünda başkalarıyla gezecek tozacak kırıştıracak bende onun nikahı altında yaşayacam tek başıma evde... allah korusun ama ayrılırız herkes kendi yoluna.... çocuk için mecburen dost kalınır belki ama ötesi olmaz asla...

elifcim bu soğukta arazi işimi allah yardımcın olsun valla çokkkk zor çokkk. gerçi bizimde doğalgazımız yok henüz ufolarla donarak çalışıyoruz ama dışarıdan iiidir tabi.

emrede babannesinin yüzünden banyodan korkuyor artık kafasına su dökünce ayağa fırlıyor asla da oturmuyor sonrasında biz 2-3 kişi zor yıkıyoruz tek başıma mümkün değil yıkayamam ben.. banyoda yıkıyorum ben ama hertaraf su oluyo tabi...

ayred maşallah sana canım tek başına çocukla ev nasıl yerleşir ayyyy düşünmesi bile korlunç. yurtdışında yaşamak çok zor ya.. tanıdık eş dost falan yokmu? allah yardımcın olsun canım. bu arada ismin neydi ben hatırlayamadım kusura bakma...

selam kızlar...
haftasonuna girmeden bi yazayım dedim...
umarım herkescikler iyidir....
bizde iyiyiz...
oğluşumla güzel bi haftasonu geçirmek için sabırsızlanıyorum.. umarım sıkıntısız bi haftasonu geçiririz...
herkese iyi tatiller olsun...

ıyı bır hafta sonu oluyor bestecım
nıhayet gunesı gorduk ve kendımızı dısarı attık parka gıttık.cok yorulmus olacak kı eve geldık 2 saat uyudu...ben bıle bı heyecan oldum ruhum dırıldı.karamsar havaları sevmıyorum bennnn.sımdı de uyuyor 10:40 gıbı uyuduk bende oyleee gezınıyorum.

ayyyy ben okulu ozledım ya calısmayı evde durdum ama calısmak guzelmıs skldım valla..ne yalan soyleyeyımmmmm.

hala bıraz hırıltımız var ama antbytk devam edıyoruz hala.ınsallah bır an once gecerrrr.yarın daha sıcakmıs yıne dısardayız oleyyyyy

tesekkur ederim canim evet tasindim ve yerlestim ama ne kadar zorlandigimi Allah bilir. Adim Derya, Irak'ta yasiyorum ve burda ne ailemden kimse var nede arkadasim yani anlayacaginiz cok zor gunler geciriyorum yillardir burdayim ama daha alisamadim kimse olmayinca alismakta mumkun olmuyor, vaktimi kizimla geciriyorum tabi onun yanlizligi ve sIkILmasida cabasi oynayacak bir arkadasi olmadigi icin cok sIkILiyor ve bana cok baglandi aksamlari babasina birakip biraz dinlenemiyorum bile gerci babasininda ona pek vakit ayirdigi yok aksam bile surekli bilgisayarin basinda ve calisiyor. kusura bakma canim icimi dokmeye baslayinca durduramiyorum kendimi surekli yaziyorum bana dua edin zor gunler geciriyorum. Gorusuruz.

selam kızlar...
umarım iyisinizdir...
biz de iyiyiz..güzel bi haftasonu geçirdik.. eşimle de kavga etmeden.şükür..oğlumla da güldük eğlendik. ama istediği olmayınca acayip ağlama krizlerine giriyor.
hava çok güzeldi burda da. benim de içimi daraltıyor kapalı havalar.. şöyle içimiz açıldı haftasonu.. oğlumla alışverişe gittik. iyi vakit geçirdik velhasıl...

ayred işin zor canım vallahi. Allah yardımcın olsun.

bizden böyle sağlıkla kalın kızlar...

slm kızlarrrr
evet havalar ısındı bizim de yüzümüz gülmeye başladıı :):)
bizde çok güzel bi haftasonu geçirdik oğluşumla c.tesi evimizi temizledik pazar da çıktık dolaştık ilk kez arabasına binmek istedi ve çoook mutlu oldu sıpamm küçükken ağlıyodu hep ( sanki şimdi çok büyüdü :) )
şimdi de babasıyla 12.30 a kadar uyumuşlar kalkmışlar kahvaltı yapıp dışarı çıkıyolarmış ( eşimin tatili p.tesi ) keyfi yerinde oğluşumun çok şükür :)
bende cuma günü işi bıraktım c.tesi patronum aradı ikna etti beni geri dönmeye işin uzaklığı mahvediyo beni terminatör gibi dolanıyorum ortalıkta sürekli sinirli bi halde en iyisi işten çıkayım dedim onu da yapamadım kısmet artık...

slm güzel anneler sonunda evimdeyim çok şükür dün akşam 10 gibi evimize vardık kesin bir karar aldım duru 5 yaşına gelinceye kadar tatil falan yok tam bir rezaletti giderken bursada uyandı uyanış o uyanış sapancaya kadar önümde ayakta gitti otele yerleştik çocuk resmen çıldırdı bir lokma birşey yemedi bizede yedirmedi restorant bölümünde durmadı bile akşam canlı müzik vardı herkes eller havaya biz oyun odasında hamur oynadık eşim zehirlendi iki tane serum takıldı hangi birini anlatayım eşimden başka zehirlenenlerde vardı sapancadan arkadaşlara düzceye geçtik duruyla yaşıt erkek çocukları var duru çıldırdı yere bile basmadı o kadar sakin eşim bile kafayı yedi ç.kaleye tam 8 saatte döndük eve dönünce yerleri öpesim geldi tabi duruda çok mutlu oldu tatilimiz böyle geçti elifcim güzel teflifin için tşkler tabi emre ve duru bir araya gelse sizin ev falan yanardı bestene kaldığımız otel güzeldi güral sapanca istersen internetten bak bizim şansımıza havada çok kötüydü kızlar ayred yeni evinde güle güle otur sizleri ve bebişleri öptüm sağlıkla kalın

deryacım ıraktamı offfff ne kadar zor işin tatlım allah yardımcın olsun, eşinin işi nedeniylemi ordasınız, yoksa eşinmi ıraklı? canım benim ya gurbetlik zor ırak, iran falann daha da zor tabi... okulda flistinli bi arkadaşım vardı bana deli gibi aşık annem bunalıma girmişti ya onunla evlenirsem diye, o aralar kızım olmadan asla filmi ve romanı çok meşhurdu hergün telefonda saatlerce nasihat ederdi sakın ola dia ile evlenme diye hahahahaha ne günlerdi ya.... tatlım sen yaz hergün en azından bi parça kafan dağılır tabi benim yapabileceğim bişi varsa lütfen yaz elimden geleni yapmaya hazırım.

valla bizde haftasonu dışarı attık kendimizi pazar günü emreyi parka götürdük bi çocuğun elindeki topa ağladı gidip top aldık dakka bir gol bir düşüp alnını çarptı kaldırım taşına kanadı alnımız burger kingden buz istedik torbayla kafaya koyduk ama o haldre bile oyun oynamaya ve yaramazlığa devam. dünde benim işlerim vardı gebzeye geldik ama burnumuzdan geldi emreyle çok sıkıldı.bir dakka durmadı ağlamaktan sesi kısıldı resmen.

angel geçmiş olsun canım, ama keşke gelseydiniz izmit sapancaya 20 dk sadece. evin hali herdaim dağınık zaten artık dert etmiyorum emreyle toplu olmasına imkan yok.

kızlar emre yatağının kenarındaki korkuluklara tırmanmaya başladı, dünde kalorifer peteğine tutunup kendini yukarı çekiyodu işim var benim bu oğlanla ya....

selam kızlar..
angel canım üzüldüm tatilinin iyi geçmemesine. eşine de geçmiş olsun...duru beş yaşına gelene kadar değil de 3 yaşından sonra daha kolay olur tatil sanırsam. ben de bu sene gideriz diye düşünüyorum. ama eşimin iş durumunu nasıl ayarlarız bilemiyorum...bakalım artık durumlara...
şimdilik eşimle iyiyiz. ama soğuk davranması beni çileden çıkarıyor. nasıl bir adam anlayamıyorum...onun sıcak davranması için ne yapmam gerekiyor bilemedim.. bir haftadır. bişeyi eleştirmiyorum. sorgulama yapmıyorum. ters davranmıyorum. yani iyi olmamız tamammen benim iyi davranmamdan kaynaklanıyor... yoksa eşimin değiştiği falan yok.
dün bnim kuzunun saçları kestirdik. benim kucağımda kesildi. bi akıllı durdu maşallah... bi bakayım yakışıklı olmuşmusun diyorum. hemen poz vermeye başlıyor.
böyle kızlar...
sağlıkla kalın..

kubracım octamar ı ne kadar kullanıyosun gunde???

kızımla ctesıden berı her gun parka cıkıyoruz.havların duzelmesı ıyı oldu valla.acık havaya cıkınca da yoruluyor bugun gunduz 1 uyku yapınca aksam 8 de uyuyakaldı ama sabahın korunde kalkar emınımmm.bende kestırdım bıraz amaaa uykum yok bakınıyorum gece kımse gırmıyor buraya galıbaaaa..herkes ıs yerınden mı takılıyor acaba??gercı 3-5 kısıyız surda galıba...joys ,nehır,ıkya,tsıra onlar hıc gırmıyolar artık dımı???

selam kızlar...
fahriyecim haklısın canım., 3-5 kişi kaldık şurda...bana evde bilgisayar düşmediğinden dolayı sadece iş yerinden girebiliyorum nete. o da işlerim çok olmazsa...artık çocuklarda öyle rutine bindi ki...pek bi sorunları kalmadı.bizim oğlanda gündüz tek uyku yapınca akşam erken saatte sızıveriyor. ve sabahın köründe kalkıyor.. ama akşamları ben bilerek geç uyusun istiyorum ki. ona biraz daha doyabileyim. bencillik biliyorum ama napayım. öbür türlü de akşam 9 da uyusa onu sadece 2 saat görebilmiş olucam. böylece en az 5 saat yanında kalabiliyorum.vicdanımı rahatlatıyorum en azından.

aslında sırada tuvalet eğitimi var..ben arasıra tuvalete tutuyorum ama. yazın denemelere başllıycam. zaten 18-36 ay arası tuvalet eğitimi verilirmiş.eve de 4 kutu bezi yığmış durumdayım inşallah onlar bitene kadar oğlumda alışmış olur...

bi de ben seven seas balık yağı kullanıyorum günde bi tatlı kaşığı ama bu ara vermeyi hep unutuyorum. bi şişe kullanıp ara vermek gerekiyormuş zaten..

fahriyecim hala raporlu musun canım. evdesin galiba..

bizden böyle...
sağlıkla kalın..

fahriyecim valla kimsecikler kalmadı burda üstelik evdekiler girmiyor heralde gezmekten fırsat kalmıyor buraya iş yerinde olunca biz girebiliyoruz sanırım.

emre çişini yapınca veya kakasını yapınca gösteriyor hatta bazen alt açmasını yere atıp üzerine yatıyor bezimi değiştirin diye. bende yazın biraz biraz başlayacam wc eğitimine. hala tek başımıza uyku uyumuyoruz biz memede veya ayakta sallarsak uyuyor gecede en az 5 kez kalkıyor emmeye. nasıl uyumayı öğretecem ben bu çocuğa bliemiyorum offf offf.

ben balık yağı kullanmıyorum emreye, daha fazla kilo alsın istemiyorum ya.

yok bestecım.5 gunluk aldım ıyı ya artık.zaten mudurde kızar daha fazla alırsam.cocuklar derslerınden gerı kalırlar dıye.sbs dıye bısey var malummmm...

arkadasımdan rıca etmıstım oglenden sonra derslerımı alırmısın dıye.1:00 da bıtıyor derslerım.fazla derse gırmıyorum yanı.30 saat e kadar gırebılıyosun ben 23 saat gryrm

slm kızlarrr
valla evdeyken bende giremiyorum oktay kesinlikle pc yi bırakmıyo evdekilere hak verebiliyorum yani...
angel senin için üzüldüm tatilinin kötü geçmesine bi daha ki sefer daha iyi geçer inşallah...
bizde haftasonu full dışardaydık ama güneşe aldanmıcakmışsın çünkü hasta oldu oğluşum burnu akıyo
balık yağı bende kullanmıyorum kullanmalımıyız bilmiyorum neye göre karar veriyosunuz ?
oktay öğleden önce ve akşamdan önce 1'er saat uyuyo çok iyi oluyo akşam 11-11.30 gibi uyuyoruz beraber bende yanımda yatırıyorum sarılarak uyuyoruz acayip alıştı yatağına yatmıyo ama ben memnunum halimizden babamız pek memnun diil :S
biz de yazın tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyoruz artık herşeyi anlıyolar...
geçen gün eniştesinin çorabını almış ( abdest almak için çıkarmıştı ) anne goooo diyo hayır o top diil eniştenin çorabı git giydir ayağı üşümüş yazıkk dedim gitti uğraşıyo giydirmeye birine giydiremedi öbürüne giydirmeye çalışıyo gülmekten yerlere yattıkk :)
oktayın ilk saçları kesilirken babası tek başına götürdü ve maşallahh hiiç ağlamamış :) bi daha kestirmedik kestirmeyi de düşünmüyorum çok tatlı saçlarıı :)

slm şekerler;
canancım emrede hastalandı dışarı çıkınca birden ama alışacaklar böle böle napalım.

bizimki herşeyi anlıyoda konuşma ıııhhhh. inadından baba bile demiyo velet anneyide emecekse diyo, anneanne kucağına alsın diye söyleniyo ama nedense her daim dayı veya alper diyo muzur (sanırım onu bizden çok seviyo). Aşırı inatçıyız yapma dediğimiz bişeyi bile bile gıcıklığına yapıyo.

fahriyecim ben karar verdim bidaha dünyaya gelirsem öğretmen olucam yarım gün çalışıcam ne güzel veya zengin bi koca bulup evde oturacam:))) çalışmaktan bıktım valla.

Selam kızlar...
ben de bi kaç gündür çıkartıyorum dışarıya... zaten benim oğlan seviyor dışarıyı. dünde iş yerine getirdim oğlumu.. herkescikler çok sevdi..oğlum da biraz garipsedi ama oda çok sevdi sanırsam. giderkende yolda uyudu..

elifcim, emin ol zengin koca da bulsan evde durmak zor gelirdi. tabi çalışmaya başlamış olduğun zaman. ya hiç çalışmaya başlamadan zengin koca bulup hiç çalışmayacaksın. yada yarım gün çalışacaksın. ben yarım gün çalışmayı çooook isterdim. ama öğretmenlik bana göre değil.yapamazdım sanırsam. böyle bütün gün de iş yerinde durmak zor oluyor açıkçası. gerçi çocuklar biraz büyüdükten sonra onları artık evde de tutamayacağız zaten. arkadaş isteyecekler...
aslında asıl yıkımı ben memeden kesince yaşıycam..oğlumla sanki tek bağımız oymuş gibi şimdi.onu bırakırsa oğlum benden uzaklaşır diye korkuyorum.sütten kesmek onun için de benim içinde bi dönüm noktası olur sanırsam.

bizimkide bu ara anne demeyi artırdı. geçen de babasının yanına gitmiş baba baba diyor. inşallah konuşmaya başlar...bazan bişeyler diyor ama acaba ben mi benzetiyorum diyorum.
bizden böyle...sağlıkla kalın kızlar...

Merhaba canim esimin isi nedeniyle burdayiz, ben evlenip gelin geldim iki yila doneriz diyordu o zamanlar esim neredeyse bes yil olacak daha donmedik. Destegin icin tesekkur ediyorum, internete surekli giremiyorum ama firsat buldukca buraya yaziyorum. Kendine ve oglusuna iyi bak, opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…