ne bileyim kızlar milletin çocuğu bülbül gibi olunca tedirgin oldum bende bide emrenin herşeyi erkenden olunca konuşmasıda erken olur diye düşünüyorum ama haklısınız önemli olan sağlıklı olması gerisi gelir nasılsa...
bende yorgunluktan bitap düşenlerdenim ev, iş, tez, aile, derken biyerlerde bayılıp kalırım diye korkuyorum geçenlerde eşimde ek bi iş bulmuş bana bi diyaliz merkezinde bi o eksikti dedim keşke kendine bulsaydın :))))
bende fahriye senin gibi oğluşumla vakit geçirip az çalışmak isterdim ama öle bi şansım yok malesef, valla nazarım deydiyse kusura bakma canım.
bestecim ben henüz nesguiklere başlamadım malum emre tombik bi çocuk zaten daha fazla kilo alsın istemiyorum ben ama hergün küçük bi avuç kuruyemiş yiyor antep, fındık, badem, kabak falan üstelik çokkkk seviyor bunların adı muuu.
dün oğluşuma aventin 18 ay üstü suluğunu aldım matara gibi pek sevdi elinden hiç düşürmüyo hal böle oluncada yarım saatte bi bez değiştiriyoruz bi bez bi kilo gelir heralde :))))))
benımkı de anne,buba,hadı gel (komsumuzun kızı var ona) ece gel falan dıyor
merhaba,
*kalem vermeye başladınız mı.bizimki eline geçirdiği anda etrafı çizmeye başladı.kurşun kalem kağıt verdim pek bi mutlu oldu:))
şimdilik bu kadar..öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?