Şubatta hamile kalanlar buraya..

sağolun kızlar bu aralar çok cenazemiz oldu ya yıpranıyo insan
ısırarak yiyo evde alışık tost faln yaptığımızda ekmek arası yaptığımız da koşa koşa geliyo ısırmaya yanında içeçek olduğu zaman hemen üff üff yapıyo sıcak diye dün meyve suyu içiriyorum ona bile üff yapıyo yavrumm :)
oktay da pek yanaşmıyo memeye sadece elini sokuyo oynuyo memeyle karnı açıkınca istiyo bıraksam bırakırım ama kıyamıyorum yavruma..
beste abla küçük küçük ısırıyo oktay zatn büyük olursa çıkarıyo ağzını bi açması var kuş kadar açıyo ama hamburgeri duyunca bende çoook şaşırdım çok şükür iyi iştahı...
aynen oktay da beni çok yoruyo peşinden koşturmak isteklerini yapmak benim isteklerimi yapmaması kendini yerden yere atıyo bırakıyorum öyle yapınca hiç tepki vermiyorum sonra kendi geliyo nazlanıyo öyle yaparsan asla yapmam istediğini diyorum sarılıyo hemen sıpam yaa :)
oktay çok abur cuburdan anlamıyo biz yerken istiyo veriyorum bi iki lokma çikolata çekirdek fln...

canancım başınız saolsun.yakınlarına Allah sabırlar versin.
sizi okuyunca uras çok az yiyor gibi geliyor.saralle aldım fındık emzesi 1 çay kaşığı anca yiyor.bu aralar çubuk veriyorum eline 2-3 tane.ağzına verdin mi bişey kaçıyor hemen.bitek annemin yaptığı kurabiye ve keki bir dilim yiyor.rezene çayına devam ediyoruz yarım çay bardağı.bir de öğünlerini yiyor yarım yamalak...hele hamburger falan yemez herhalde denemedim kendi tutturana kadar vermem fast food. zaten ileride engel olamayacaz yemesine. uras memeyi çok ister oldu bu aralar.emmesi de bitmek bilmiyor.ne kadar süt geliyor bilmiyorum ama habire emiyor.nasıl bıraktıracaz.gece mutlaka 2 defa kalkıyoruz.birinde süt içmek için, birinde de bez değiştiriyorum baya dolu oluyor.bütün çişi gece mi yapıyor ne:))

merhaba kızlar uzun zmandır yazamdım.

canan basın sagolsun..

tum cocukların da 23 nısanları kutlu olsun.
bız guzel bır bayram gecırdık coskulu kızımla gezdık,tozduk.ben sabahtan stdyumda grvlydm sonrada okula gttm kızım gorsun dıye.oynadı degısık kıyafetler karagozle hacıvatı gordu.hos oldu yanı.

bestecım annem geldı gecen hafta emmeyı bıraktık bıraz zor oldu ama dedıklerı gıbı bırakınca daha da yemeye dustu benım kuzuuu...sımdı 8.dısımız cıkıyor bıraz mızmız ama.ılk gunler ıyı yedı sanırım dısten olacak kı azladı yememız.bugunde kuzucukla gezmelere gıttık.kızıma salıncak aldım bırakma hedıyesı cok ısıme yarıyor balkona cıkarıyorum ustunde yemek falanda yıyoruz ordan cocuklara bakınırken ıyı oldu valla.uyutuyorumda ustunde.emnıyetlı bır seklde.onerebılırım sızlere de.mama sandalyesınde en fazla 3 dak.oturduk bız sabıt ya bunda duruyor valla.benımkı yorulmus olacakkı uyudu 9 da.bende yatrım sabah cok erken kalktım.ıyı geceler herkeslere

slm kızlar;

fahriyecim hayırllı olsun canım kolay oldumu memeyi bıraktırmak ben kara kara düşünüyorum valla emre inanılmaz memeci bir çocuk bakalım ne olacak bırakacağını sanmıyorum hiç, askerde de emer heralde.DD

elifcim emre abur cubura bayılan bi çocuk öyle ısırarak yiyemiyor ama kuruyemiştir çikolatadır dondurmadır bayılıyor sıpa.memede üstüne cilası her daim emişiyoruz akşam 7den sabah 7ye kadar.

bestecim eşinle ne durumdasınız canım inş. herşey yavaşda olsa yoluna girmeye başlamıştır. moralin ne durumda? iyimisin?

fahriyecim biz bayramı evde kutladık derin ne kadar şanslı annesiyle bayramı kutlamış. bizimkiler bayramdan bihaber büyüyolar malesef.

bende karşıyımdır abur cubura fast food a ama o gün babası yedirmiş hamburgeri ben olsam başka şey yedirirdim ama babasıyla güzel vakit geçirmişler ona çook sevindimm :)
oo hayırlı olsunn hocam sıra bizde oktay da elini sokuyo gögüsüme oynuyo meme verim mi diyorum o surat ifadesi beni öldürüyo yaa sırf oyüzden bıraktırmak istemiyorum :)
ben sorucaktım beste abla ne var ne yok diye :)
geçen hafta pazar nişan vardı eşimin kuzeninin oktay uyudu nişan da iyi oldu kalktı kucağıma aldım çişi çıkmıştı ilk keeeezz şok oldum üstüm çiş oldu tabi öyle resim çektirdik bide mecburen de öyle gezdim anne olmak böyle bişi işte dedim :) oktayın üstünü değiştim tabi ama ben rezil oldum millete...

2 gun daha zordu 1 haftada bıttı.yememız daha duzeldı.ınsan coook uzuluyor aglıyor bıle ama dayanıklı olmak lazım.

23 nısanımız cook guzeldı.ınsallah sızınkılerde seneye gıderler.yakında bı ılkogretm okuluna gdblrsnz mesela

slm kızlarr
kimseler uğramamış buralara yaw boş bırakmışızz
haftasonumuz yoğun geçti misafir ağırladık kv lerde oktay kalabalığı sevmediği için de mızmızz ömrümü yedi o kadar yordu ki beni gece nerde nasıl uyuduğumu bilememiş :S
doğum kontrol yöntemimi değiştiricem bende spiral taktırmayı düşünüyorum araştırıyorum şuanda hap sinirlerimi harab etmeye başladı değiştirmem gerekiyo artık...
öyle yani ...

slm güzel anneler uzun zamandır yazamıyordum okuduğum kadarıyla bebişler iyi canancım başınız sağolsun geride kalanlara allah sabır versin derincikte memeyi bırakmış inşallah iştahı açılır çok yoğun bir hafta geçti geçen salı kv ameliyat oldu hastane ev derken yoruldum çok şükür sağsağlim atlattı ameliyattan çıkınca onu öyle görünce annem kadar sevdiğimi anladım hiç bu kadar duygusal olduğumu bilmiyordum dün durucuğu aşıya götürdüm çocuk felci ve karma aşı yapıldı 12 kg 88cm çıktı ebemiz gayet iyi dedi upuzun bir kız olacak galiba akşamda çok ateşlendi sabah ezanı okunuyordu biz oturuyorduk hala keyfi yok bizde durumlar böyle kızlar sizleri ve bebişleri öptüm

slm kızlar; duru hanıma geçmiş olsun emreninde cuma günü karma ve opa aşıları yapıldı kolu inanılmaz şişti, morardı haftasonu onla uğraştık üstelik ankaraya kvlere gitmiştik hiç bişi anlamadık valla gezmeden.

emre son 4 aydır hiç kilo almamış çok şükür hala 14 kg bıyuda 87,5 cm miş. duruyu gelin adaylığından eledik biz baksana oğluşumdan uzun maşallah.

yolculuğumuz iii geçti arabada ilk kez sorun yaratmadı emre, dede ile baaaa(babaanne)sını çok özlemiş hiç yadırgamadı hemen kucaklarına koştu bıdığım. amcayla aşk yaşadı resmen.kan çekiyo dedikleri bu olsa gerek. eşimin halaları falan emrenin yaramazlığını görünce şok oldular biz alıştığımız için yadırgamıyoruz artık.

bu arada besteden hala haber yok çoookkk meraktayım valla. herkesleri öptüm byyyyy

merhaba,
gerçekten beste nerede bende merak ettim.cebi olan var mı aranızda??
bende iş-ev ve uras peşinde koşmaktan başka bişey yapmıyrum diyebilirim.artık AVM lerde arabasından inmek istiyor.İKEA da indirme gafletinde bulunduk.hertarafı dağıttı tekrar binmek istemedi.ağladı tepindi.şimdi anlıyorum çocuğu ağlayan anneleri.zaten el tutturmuyor asla.nasıl davranmak lazım acaba.bişeye tutturduğunda nasıl tepki vermek lazım.bilen varsa yazsın valla uygulayalım.yoksa dışarıda rezil olacaz böyle:))
uras patates demeye başladı:) atatee gibi bişey:)) birde babasına (fatih adı) atih diyor..dili açılıyor gibi.ha birde aman yaaa diyor..galiba benden öğrendi ben sık diyormuşum özellikle eşime kızdığımda:)
sizinkiler neler söylüyor??

merhaba,
gerçekten beste nerede bende merak ettim.cebi olan var mı aranızda??
bende iş-ev ve uras peşinde koşmaktan başka bişey yapmıyrum diyebilirim.artık AVM lerde arabasından inmek istiyor.İKEA da indirme gafletinde bulunduk.hertarafı dağıttı tekrar binmek istemedi.ağladı tepindi.şimdi anlıyorum çocuğu ağlayan anneleri.zaten el tutturmuyor asla.nasıl davranmak lazım acaba.bişeye tutturduğunda nasıl tepki vermek lazım.bilen varsa yazsın valla uygulayalım.yoksa dışarıda rezil olacaz böyle:))
uras patates demeye başladı:) atatee gibi bişey:)) birde babasına (fatih adı) atih diyor..dili açılıyor gibi.ha birde aman yaaa diyor..galiba benden öğrendi ben sık diyormuşum özellikle eşime kızdığımda:)
sizinkiler neler söylüyor??

selam kızlar...
çok saolun merak etmişsiniz beni...işe yarım gün geldiğimden dolayı iş yoğunluğum oluştu. bütün işleri öğleden sonraya bırakmıştım. bugün tekrar müdüre ağız eğmeyeyim diye tüm gün geldim. eşime ağız eğdim. sabah o baktı. bakacak tabi..bu sorun sadece benim sorunum değil yani.
yazmaya da okumaya da anca fırsat bulabildim.

eşimle şimdilik kavga etmeden götürüyoruz.tabi araya ardanın sorunu girince.. kafamı ona takmıyorum. ama aynı evde iki yabancı olmak beni üzüyor. şimdilik ortak nokta üzerine çözüm üretmeye çalışıyoruz. ne yapacağımız konusunda.

ardacık ise iyi. sanırım ayın 16 sında aşımız var bizim de. anladığım kadarıyla zor oluyormuş aşılar. bakalım bizimki napıcak.

fahriyecim kurtuldun diyelim emme işinden. darısı bize bakalım...

pitoscum az kaldı demek urasın dilinin çözülmesine canım..umarım başlar bıcır bıcır konuşmaya... şu sorduğun sorunlar için çözümü ben de arıyorum. hiç hoşuma gitmiyor sokakta ağlaması. bi de bizim oğlan dışarıdan içeriye girmek istemiyor. çıkarırken çıkmak istemiyor. dışarıda basıyor yaygarayı. el yıkatırken yine öyle. bakkala markete alıştırmamaya çalışıyorum.

bizim oğlanın pek niyei yok konuşmaya...
bizde böyle...
sağlıkla kalın kızlar...

bizim aşımız da mayısın ortalarındaydı hatırlamıyorum tam bakmam lazım hemşiremiz arıyo zatn bizi aşıya gelin diye :)
beste abla iyi olmana sevindim inşallah herşey düzelirr...
okty da pek konuşmuyo gel pisi pisi diyince maavvv mavv diyo miyav yani :) daha çok işaret dilini kullanıyo diyim ben size :) herşeye anne anne diyo bu aralar bayılıyo anne deemeye...
oktay da öyle evde ağlamsına izin veriyorum bırakıyorum kendi haline sonra kendi geliyo annee diye sarılıyo öyle susuyo ama dışarda yapamıyosun tabi giden arabaların peşinden gitmek istiyo elalemin arabasının kapısını açmaya çalışıyo faln yaramaz... oo oktay hadi oğlum gidiyoruz diyorum elini uzatıyo tutayım diye :) ama dışardan eve sokarken basıyo çığlığı ilk başlar da oyalamya çalışıyodum eline bişiler veriyodum yok fayda etmiyodu şimdi ağlıyo bırakıyorum bende ağlasın kucağımda hiiiç tepki vermiyorum içeri giriyoruz daha çok ağlıyo aa kırmızı arabanı özlemedin mi sen oğlum bakk burdaymışşş koşşş diyorum unutuyo veya pepeyi açıyorum öyle ilgisini başka şeylere çekmeye çalışıyorum genel de işe yarıyo ama çok inat etti mi yaramıyo malasef

neyseki olur olmaz herşeye ağlayıp zırlayan tepinip dağıtan tek dana benimki değilmiş şükür valla...bende canan gibi ağlamasına izin veriyodum başlarda ama artık ağlamıyor böğürüyor resmen ve asla susmak bilmiyor taki dediği yapılana dek..

elifcim biz artık avmlere gitmiyoruz hatta parka falan bile gidilecek gibi değil emreyle hep mutsuz herşeyi istiyor offf offf. gittiin yerde yorulup rezil olup dönüyosun valla.

bestecim ii olmana sevindim ancak eşine ağız eğmek diye bişi yok tatlım oda ardanın babası siz ayrılsanız bile ardaya karşı sorumlulukları var hemde ölene dek tabiri caizse eğer eşşek gibi bakacak tabiki (belki ağır bi deyim oldu ama mecbur bakmaya çocuğuna).

emre anne, anane, apeee (alper dayısı), dıyyyy (dayı), baba, ba (babaanne), dede, emmeee(emre), ada (hayır), edi edi (istemiyorum),ve aca(amca) bunların dışında başka bişi demiyor zaten en çok anne alper ve ada diyor başkada konuşası yok zaten herşeyi ağlayarak yaptırıyo nasılsa.. bişeyi anlamadığımızda ya bizi çekiştirerek götürüp yaptırıyo yada ağlayarak. bi anda gülerken nası hemen ağlamaya başlıyor ve gözünden yaşlar geliyor anlamış değilim ya.

öptm sizi şekerler...

slm kızlar evet bız bıraktık darısı sızın basınıza.

bızımkı de baya konusuyor sureklı bıseycıkler anlatıyor.bende eve geldm ızın alıp ızmıre gıtcektık araba bakmaya ama hemmm annemlerı gorcektım haftaya kalmıs bakalım.

8.dısımız daha yenı cıkıytı bızımde.genetık gec gelıyoruz 16 dıs cıkartanlar var sanırsm

fahriyecim seni okurken düşündümde ben hiç urasın dişini saymıyorum.ağlarken gördüğüm üzre baya var ama:))

selam kızlar...
haftasonu kimsecikler uğramamışş...
rapor aldım evdeyim.. ama sadece 5 gün aldım rapor. haftayada yıllık izin alıcam...ama 20 gün daha rapor bulmam lazım...
oğluşu uyuttum..biraz dinleneyim dedim..bakalım... akşamda eşim ve oğluşumla yemeğe gidicez... bunaldım biraz değişiklik olur diye...

sağlıkla kalın kızlar... sonra tekrar yazarım....

benim kuzunun 16 dişi var.. alt köpek dişleri tam olmasada uçları var. üstten bi azı eksikti o da geldi...zaten 20 diş olması gerekiyormuş 3 yaşına kadar. son 4 azıda 2 yaşından sonra gelecekmiş. ben gelecek aydan itibaren çişe alıştırmaya başlıycam. havalar iyice ısınmasını bekliyorum. umarım sorunsuz alışabilir...

slm şekerler; bizde babaannemizi çağırdık haftasonuna gelecek heralde, emreyi memeden kesecez inşallah kolay olur. sol göğüs ucumda yağ kitlesi oluşmuş dün onu aldırdım yeniden oluşabilir dedi dr gerekirse küçük bir operasyon geçirebilirsin dedi. bu nedenle emzirmeyi kesmem gerekiyor. zaten uykularınında düzene girmesi lazım artık. nerdeyse 19 ayına girecek kesebilirim gönül rahatlığıyla.... ama vicdanda yapıyorum keşke 2 yaşına kadar emzirebilseydim diye. offfff offfff emreyede kıyamıyorum çok seviyo memeleri : DDD

bestecim inşallah işyerinden sorun çıkmaz hayatım, devlet memurumuydun sen? bu kadar izin almaya özel sektör sorun yaratabilir diye düşünüyorum. eşinle durumlar iiidir umarım...çişe bende bu yaz alıştırmaya başlayacam bakalım nasıl olacak. emre büyük tuvaletini çömelerek yapıyor kızlar koltuğun arkasında görseniz çok komik oluyor sıpa ya..

selam kızlar...
boşlamışsınız bakıyorum da buraları...
evdeyim...ama oğlumla pek anlaşamıyoruz... çünkü dakka bi meme istiyor...benimde memeden kesmem yakındır...yoksa o kadar zaman nasıl yapıcambilemiyorum... evde kalmak iyi de işe uzunca bi süre dönememek açıkçası beni üzüyor. sonrasında oğlumun kreşe hazır olmama ihtimali iyice kafamı kurcalıyor...yemeklerini ben zor yediriyorum ordakilerin umrunda olmaz yemezse yemesin derler...

bi düşünüyorum. herkes iyi anne de ben kötü annemiyim diye..bak sizlerde de çalışan var.günde 10 saat bırakıyorsunuz. elif sen 2 aylıkken bıraktın. çalışmak bana iyi geliyor. ama başka bakıcı düşüncesi beni strese sokuyor. kreş desen ayrı dert.napıcam bilemiyorum. bi de bu aralar eşim fazla çalışıyor çocukla sürekli ben ilgileniyorum. 7/24 bende çocuk...dakka bi meme istemesi beni çok yoruyor. vermezsem kıyametkopuyor...

yasa çıkmazaydı el mahkum başka çözüm bulacaktım.acaba kendime haksızlık mı yapıyorum...çok üzgünüm ya...

eşimle aralar şimdilik iyi...

neyse kızlar... sağlıkla kalın. çocuk uyuyorken gidip dinleneyim biraz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…