Şubatta hamile kalanlar buraya..

merhaba,
en güzel anneler günü hediyesini urastan aldım nasıl mı? öpmeyi öğrenmiş beni öptü:) canım yaa. hepinizin anneler günü kutlu olsun vee şükürler olsun Allahıma bizi annelik duygusuyla tanıştırdığı için...
bestecim seni anlıyorum.haftasonu uras sürekli bana yapışık 2 gün fenalık geliyor.10 saat ayrıyız ama akşam çok daha iyi vakit geçiriyoruz.birde şu var; annem ve kayınvalidem ben evdeyken urasın çok daha mız mız olduğunu söylüyor.ben yokken yemesi içmesi daha kolay oluyormu.ilginç valla.derdi bizimle bu çocukların.muhtemelen seninkide öyle bestecim. bıraktığın kişide yemez falan diye düşünme yani..bırakmak zor kötü tecrübe yaşadın.ama çok iyi bakıya denk gelen arkadaşlar da var.inşallah sende bulursun.ne deyim.işte önemli meslek sahibi insanlarız tabiki iş sana iyi gelecek bu çok normal.
selamlaaar

selam kızlar...
Anneler gününüz kutlu olsun....
evet gerçekten çocuklarımız en güzel hediye....Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin bize...

isteyenlere ikinciyi de versin...
pitoscum haklısın canım. önemli meslek sahibi insanlarız...bırakmak çok zor oluyor.. ama alışmıştım. şimdiyse birine daha çocuğu alıştır, kendim alış. çok zor geliyor...artıları eksilerini düşününce evdekalmak daha mantıklı geliyor...ama ne yalan söyleyeyim.umarım kısa zamanda pes etmem..çok yoruluyorum anlatamam. destek kuvvet her zamanki gibi kimse yok.

dayanıcam yapacak bişey yok. başka birisini aramıyorum açıkçası.bakalım 1 ay kadar daha evdeyim. sonra belki bi kaç haftalığına işe dönerim. sonrada ücretsiz izin alıcam....

ayrıca sürekli ardayla uğraşmaktan fenalık geldiğinde eşim sen annesin bıkmamamn lazım diye vicdan yaptırıyor bana. aslındao biraz destek olsa başka birisi konusunda belki de daha rahat olacak ama.o da otur kendin bak diyor. ona göre benim iş güç sahibi olmam önemli değil. kariyer peşinde koşmam falan boş...

dün çok yoğun geçti ya...hala kendimi çok yorgun hissediyorum....

elifcim naptınız kesdiniz mi memeden emreyi...
sağlıkla kalın kızlar..

pitoscum haklısın çocuklar bizim yanımızda daha mızmız oluyor... bizim kide aynı vallahi.. ama bıraktığım kişi el olunca insan daha bi üzülüyor.. ananne ve babaanne şansımız yok...

slm kızlarr

anneler günümüz kutlu olsunn :)
ben çoook uğraşıyorum oktayın öpmesi için ama o ısırmaya devam ediyo sıpammm :)
kızlar aynı durumdayız dün bütün gün oktay memeeee meemee ayyy delirdim yanii sol gögüsümü verince ısırıyo ama sağı ısırmıyo acaba sol da süt mü yok olabilir mi ki !
oktay da çok mızmız bir çocuk en ufacık şeye ağlıyo deliriyorum bende o mızmızlığına bazen hiç bişey yokken ağlıyo gibi ses çıkarıyo canı sıkılıyo heralde diyorum bende oyun oynacayınca susuyo ama her dakka oyun oynayamam ki :S
ablişim doğum yaptı aile de ilk kızımız doğdu simsiyah saçlı minicik bi kız 10 gün erken doğdu yüzünde tüyleri bile daha duruyo çook küçük kucağıma bile korkarak alıyorum 2950 kg doğdu hep erkeğe alıştığımız için mi acaba bilmiyorum ama çoook minik geliyo bize :)

slm kızlar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun inşallah evlatlarımız hep yanımızda olurlar rabbim ayırmasın bizleri.... anneler gününde annemin cilt kanseri olduğunu öğrendik biyopsi alındı 10 gün sonra netleşecek sonuç ama dr emin konuştu kendisine söylemedim ama anladı sanırım 2-3 gündür çok mutsuz.... kötü huylu bir çeşit bahsettikleri lenfede sıçramış sanırım inşallah annemi bu kötü durumdan kurtarır rabbim tez zamanda dualarınıza ihtiyscımız var esirgemeyin nolur...

bestecim henüz memeden kesemedik emreyi ama seni çok ii anlıyorum emrede öle işte kaşamları ve sabaha kadar her dakka memede aklı offfffff.. babannemiz gelmedi annemde hasta olunca emre hepten bana kaldı çünkü annem gündüz çok yoruluyo dinlenmesi gerekiyo gece bizimle yatıyo paşa artık hal böle olunca her dakka meme diye zırlıyor offf eşim şokta bu hep böle kalkıyomuydu diyo tabi annem bakarken kendisi rahat uyuyodu anlasın işte kıymetini annemin.

bakıcı konusunda hepsi kötü değilki tatlım bence annen gelsin bi süre size bakıcının başında dursun tamam yaşlı ama en azından bunu yapabilir heralde ya....çalışmak insanı yoruyo ama rahatlatıyoda aynı zmaanda evdeki stresten uzak tutuyo...

canancım hayırlı olsun tatlım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ne varki kilosu gayet iii bebişin bence canım... narin bi kız olacak belliki....

emrede biz varsak hep mızmız ve ağlak biz yokken daha uysal bi çocuk oluyomuşşşş garezi bana başkasına değil ama bu aralar ona vakit ayıracak halim yok kafam bi dünyaaaaaaa

selam kızlar..
burayıda sizleri de çok özlemişim yaa
genel olarak hemen hepimizin sorunu aynı demek mızmız - ağlayarak istediğini yaptıran ve meme delisi sıpalar
Kayra bir kaç gün önce kasık fıtığı ameliyatı ve sünnet oldu onu kucağımla ameliyathane kapısına kadar götürürken Allah'ım sağ salim bana dönsünde sonsuza dek ağlasın
ve bende onu istediği kadar emzireyim ne isterse de yaparım diyordum Allah birdaha benzeri bir sahne yaşatmasın yeterki sağlıkları yerinde olsun da ne isterseler o bizim hissettiklerimizin - istediklerimizin önemi yok ANNE yiz dimi sonuçta
(çok öpüyorum hepinizi)

nazela , Elifim kuzuumm ben şu an ne kadar üzüldüm anlatamam kendi derdime düştüm seni dakikalarca esir aldım telefonda dır dır dırrrrrrr dır kafanı şişirdim seni sormadım bile ne yağ kitlesi aldırdığından haberim var nede annenden canım yaa facebookta annenin hasta olduğunu okudum az önce saat geç olduğundan arayamadım birde buraya bakayım dedim yazmışsın çok üzüldüm ya Allahım acil şifalar versin inşallah bana zaten uyku yok sabaha kadar dua edeceğim annen için

elifcım gecmıs olsun canım.ıyılesır ınsallah annecıgın.dualarımız senınle canım yazmadm kusura bakma...

elifcim çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm allah acil şifalar versin tsiraa sizede çok geçmiş olsun durununda kabızlıktan makatta çatlak olmuş dr geldik bugün bizdede durumlar pek iç açıcı değil neyse bir ara yazarım kızlar hepinizi öptüm

elif abla çook geçmiş olsun inşallahh tez zaman da atlatır.Çevremiz de o kadar çok hasta olan var ki sanki daha bir fazla arttı bu hastalıklarr
eşimin kuzenin kızı 10 aylık iki böbreği de tümör sarmış Allahım acısını yaşatma kimseye
Kayra ya çoook büyükk geçmiş olsunn bizim de sünnet derdimiz olucak bakalımm...
dün aşımızı yaptırdık biz de bi sıkıntımız olmadı çok şükür..

selam kızlar...
elificim geçmiş olsun canım...inşallah annen bu durumu atlatır..
tsiraa canım kayrayada geçmiş olsun. ve hayırlı olsun. bizçok şükür atlattık sünnet işini. darısı diğer bebişlere...bu arada özlettin kendini canım..
angel canım duruya da geçmişolsun..arda da vardı çatlak ama anesdol merhemle atlattık.

bizde evdeyiz oğluşla.. bizimkinde soğuk algınlığı var. salya sümük dolaşıyoruz ortada. gece nefes alamadığından mıdır pek uyumadı. nane limon ıhlamur falan verdim. umarım iyi gelir. öksürük falan yok çok şükür...,

sağlıkla kalın kızlar... iyi haberlerinizi alalım...

SLM ANNELER

bu aralar mutsuzluğum, huysuzluğum had safhada burayada gremedim... duru kuzusuna ve arda kuzusuna çoookkk geçmiş olsun tez zmanada iileşsinler inş... bi ara bebekken emreninde poposu çatlamıştı anestol pomad ve ılık suya oturma banyosu ile geçmişti...tavsiye ederim canım.

yeşerim üzülme tatlım nerden bileceksinki benim sıkıntılarımı aşkolsun kayranın iileşmesine çookkk sevindim inşallah tez zamanda eski haline döner bıdık... sünnette çıktı aradan biz 6 yaşını bekleyecez mecburen hiç istemesemde en iisi ufakken yapılan en azından travması olmuyor çocukta.

hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlar iiki varsınız inşallah annem tez zamanda iileşir rabbim onu bize bağışlar... canancım nasıl üzüldüm o minik yavruya rabbim onada tez şifalar nasip etsin inşallah hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın allahım....

slm kızlarr

bu emme olayından çoook sıkıldı oktay artık biberonu kabul etmiyo geceleri kavga gürültü illa emicek öyle de doymuyo bütün gece göğüsüm de rahatta edemiyoruz bugün kollarım o kadar ağrıyo kii tutulmuşumm...
geçen akşam tuz sürdüm göğüsüme öyle bile emdi salça sürdüm salçayı yaladı dudaklarını bile yaladı geldi bi daha emdi açmazsam boğazımı yırtıyo küsüyo kendini yerlere atıyo ne yapıcam ben yaa yardıma ihtiyacım varr kızlarrr...

sağol elif abla moralimiz çok bozuk oyüzden Rabbim tüm hastalara şifa versinn

selam kizlar..
cok okuyamadim zaten giremiyorumda 1 aydir hastanedeyiz..
elifcim gecmis olsun hemen hemen ayni dert bizdede var..
canan hayirli olsun kisceniz..
babam 30 nisanda prostat ameliyati oldu ama spinal anestezi sonrasi bacaklari dizden assagisi kismi felc oldu suan yuruyemiyor..
15 gun norolojide yatti omurilikte iltihap var dendi..
tam cikcaz hastaneden fizik tedavi falan ayarladik babam baslicak,
prostatin patoloji sonucu geldi... 'Lenfoma' :18:
doktorlar bile sok oldu prostatta nasil boyle birsey cikar diye..
pet diye bisey varmis yeni duydum onu cektirdik temiz cikti ama doktorlar kemik yada ilige tutunmus olabileceginden suphelendiler.ilik ornegi alindi simdi hematolojide yatiyoruz..
bakalim 4 5 gune cikar dediler sonuc insallah temiz cikar..
sabah 7de gidiyorum ege universitesine aksam 8/9 gibi eve geliyorum gece kalamiyorum ipek kucuk diye ablam kaliyo geceleri..
1 aydir ne eve ne ipek'e ne kendime ne kocama bakabiliyorum..
Allah sonumuzu hayir etsin insallah...
kendinize iyi bakin kizlar allaha emanet olun...

selam kızlar...
ne bu uğursuzluk üstümüzdeki ya....herkesin başında sağlık derdi...

Allah tüm hastalara acil şifa versin...
nuraycım çok geçmiş olsun canım...inşallah sonuçlar temiz çıkar canım...Allah yardımcınız olsun...

sağlıkla kalın...

merhaba,
nuray ve elif hastalarınıza Allah acil şifalar versin.zor zamanlarınız Allah kolaylıklar versin.
bende sıkıldım canancım emzirmekten.ama gece yatarken emince bazen dalıyor kolayıma geliyor benim.bazen bırakmak bilmiyor o zaman fenalık geliyor.bir arkadaşım memenin etrafına vikis sürmüş kokusundan bırakmış bebeği..
ben fena değilim.uras yaramazlığının doruklarında geziyor.iyiyiz ama çok şükür..
kendinize iyi bakın..
selamlar

allah tum hastalara acıl sıfalar versın kızlar...

umarım bır an once ıyılesırler.benım kızda dunden berı hasta burnu alıyor gece durmadan kalktı oksurukte var bıraz gece ustunu cook acıyor ondan mı oldu bılmem??okul son demlerıne geldı ogrencılermz den ayrılıyorz bıraz kafa dınleylm artık bıktım gurultudennnn..son 5 haftaya grdkkk

nuraycım çoookkk geçmiş olsun tatlım, rabbim şifalar versin babana inş.

dün annemin patoloji sonuçlar çıktı onlar temiz ama hocalar bizim için görüntü önemli cilt büyük bir alan doğru yerden alamamış olabiliriz diyolar offff...ışın tedavsi başladılar ancak annemin alerjisi varmış meğerse kan kırmızı oldu kaşınmaktan ölüyor sanırım tedaviyi kesecekler mecburen... üstüne birde diş tedavisi başlandı suratı yumruk yemiş gibi şiş durumda...

emrede hasta 2 gecedir ateşi 39 un altına inmiyor bademck enfeksiyonu olmuş kuzucum ama yaramazlıktanda geri kalmıyor maşalah. ağzına tek lokma koymuyor malesef, hatta su bile içmiyor napıcaz bilmem. bu arada bir ben vardı benden içeri ama aklıma bile gelmiyor garibim bu aralar....

bizden haberler bu kadar kızlar öptük sizleri...

elif abla okurken sevindim ama sonra üzüldümm inşallah tamamıyle temizdir yaa Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallahh...
emre ye de geçmiş olsunn... bu havalar çocuklar için hasta olma havasıymış :S
size de çoook geçmiş olsun nuray :S

bizim operasyonumuz başarılı geçti ve artık oktay meme istemiyo :) sadece elini sokup okşuyo özellikle geceleri elini sokmadan uyumuyo asla...
oktay doğduğundan beri hep salyası akıyo kızlar yaa daha doğrusu diş çıkarmaya başladığından beri ve hala da durmadı şuan bi diş çıkarmıyo gördüğüm kadarıyla dr.a sorduğum da çocuk o daha akar demişti sizce nedendir :S

canancım nasıl bi operasyon bu belkiyazmışsındır ama hatırlamıyorum canım rica etsem bi daha yazarmısın? bizde bi ara meme yokkk diyoduk emrede yavaş yavaş alışmaya başlamıştı şimd hasta diye ağzına tek lokma götürmüyo diye habire emzirdim yeniden başladı deli gibi meme demeye. sanırım yeniden sütüm gelmeye başladı dün göğüslerimin ağrısından duramadım muayenehanede.

kızlar emre hepten konuşmayı reddediyor önceleri söylediği anne baba yı bile artık söylemiyor ya... ne istiyorsa ağlayıp zırlayarak yaptırıyo... napıcağımı şaşırmış haldeyim...kitaptan sorduklarımı gösteriyo ama asla adlarını söylemiyo üstelersem ıııhhhhh deyip omzunu çekiyo ya. deliricem valla. arkadaşlarımın çocukları bülbül gibi şakıyo benim dana tek laf etmiyo... offffffffffffff

canancım çene kasları daha tam olarka gelişmediğinden akar çocukların salyası dur bakalaım 2 yaş sonrasında normale döner bence canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…