- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
slm kızlar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun inşallah evlatlarımız hep yanımızda olurlar rabbim ayırmasın bizleri.... anneler gününde annemin cilt kanseri olduğunu öğrendik biyopsi alındı 10 gün sonra netleşecek sonuç ama dr emin konuştu kendisine söylemedim ama anladı sanırım 2-3 gündür çok mutsuz.... kötü huylu bir çeşit bahsettikleri lenfede sıçramış sanırım inşallah annemi bu kötü durumdan kurtarır rabbim tez zamanda dualarınıza ihtiyscımız var esirgemeyin nolur...
bestecim henüz memeden kesemedik emreyi ama seni çok ii anlıyorum emrede öle işte kaşamları ve sabaha kadar her dakka memede aklı offfffff.. babannemiz gelmedi annemde hasta olunca emre hepten bana kaldı çünkü annem gündüz çok yoruluyo dinlenmesi gerekiyo gece bizimle yatıyo paşa artık hal böle olunca her dakka meme diye zırlıyor offf eşim şokta bu hep böle kalkıyomuydu diyo tabi annem bakarken kendisi rahat uyuyodu anlasın işte kıymetini annemin.
bakıcı konusunda hepsi kötü değilki tatlım bence annen gelsin bi süre size bakıcının başında dursun tamam yaşlı ama en azından bunu yapabilir heralde ya....çalışmak insanı yoruyo ama rahatlatıyoda aynı zmaanda evdeki stresten uzak tutuyo...
canancım hayırlı olsun tatlım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ne varki kilosu gayet iii bebişin bence canım... narin bi kız olacak belliki....
emrede biz varsak hep mızmız ve ağlak biz yokken daha uysal bi çocuk oluyomuşşşş garezi bana başkasına değil ama bu aralar ona vakit ayıracak halim yok kafam bi dünyaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?