Şubatta hamile kalanlar buraya..

girip bakıyorum kimsecikler yok maşallah boşladık burayı kızlra ya..... bestecim senin adına sevindim canım en azından için rahat olacak arda kreşte iken... tabiki zamnal alışacak canım biranda olmayacak ama ilk günden böyle ise kolay atlatacaksınız gibi görünüyor gözün aydın... aklıma bişi takıldı nasıl uyutuyolar çocukları... yani normalde sen ardayı nasıl uyutuyodun onlarda aynı şekildemi uyutuyolar acaba?bende önümüzdeki sene kreş düşünüyorum biraz sosyalleşsin istiyorm emreyi... annemde dinlenisin tabi bellki yarım gün falan olabilir...

bu aralar iştahımız hiç yok bütün gün aç geziyo ben gelince saldırıyo memeye süt varmış gibi.... sadece su ve havuz başka bişi yok hayatımızda emre adına..... hala tek kelime etmiyoruz bağırıp zırlayıp duruyoruz offfffffff...

bestecım senın adına cook sevındım.demek kı kolay olacak alısma surecınız.

bızde akhısardayız kızıma hamak kurduk.kızımı uyutyrz.yarında nasıpse tatıle gıdıyoruz.1 hafta tatıl yapıc215az.derınle 0y0a1zıyoruz1 benımkı durmadan konusuyor bır cene varkı sormayın.

tatıl guzel sey cocugunla her zaman berabersın.darısı herkesın basına.....

selam kızlar...

umarım iyi bir hafta sonu geçirmişsinizdir.
fahriyecim iyi tatiller olsun size. derin kuzusuyla. artık onlarla vakit geçirmek eğlenceli hale geldi.
bizde dün pikniğe gittik. hamak kurduk.çok seviyor hamakta sallanmayı. 2 saat uyudu orda.

oğlum tam anlamıyla başladı bugün kreşe. perşembe cuma da bırakmış gibi yaptım ama cuma çok zordu. çok ağladı..bugünde ağlamış.ama kreşe vermesem de bu hafta çalışmam lazımdı. el mahkum bırakacaktım bi yere. eskiden komşuda duruyordu. şimdi orda bile durmak istemiyor. varsa yoksa anne ve meme. yapışık ikiziz. bazıları normal diyor ama bence çok düşkün. evin içinde bile bi dakka ayrılamıyoruz. artık iç kapılarıda açabiliyor. bugün tuvaletteydim açtı içeri girmeye çalışıyor.
benim için kolay bi süreç olmayacak ama. alıştırıcaz bakalım. eşim hiç destek değil. o destek olsa biraz daha rahat olurdum.

elifcim, ben oğlanı evde memede uyutuyorum. kreşte de zaten uykusu gelmiş oluyor bi iki sırtını pışpışlayınca gidiyor. zaten yan yana yatakları var bakıyor diyerleri de yatmış o da gidip uzanıyor hemen. öğretmenleri diğerlerinin sırtını göğsünü pışpışlayınca bizimki de hemen ben de ben de diyor. yani uyutmak o kadar zor değil onları. uyumayınca kaldırıp oyalıyorlar. aslında kötü bi yer değil kreşte. evde daha özel hissediyor çocuk kendini.

neyse çıkıyorum ben..

selam kızlar...
yakında bu topik kapanacak sanırsam...
kimsecikler uğramıyor artık....
canancım sen de yoksun. izne ayrıldın sanırım...

burdayımmm :)
giriyorum arada bi ya bakıyorum yazılanlara genel de face deki gruptayız sende gelsen süper olurr :S
ardanın kreşe alışmasına sevindim bak bakalım artısı var mı kreşin...
izine ramazanın son haftası çıkmayı planlıyorum bayram da da 2 günlük bi tatil t.dağ tarafına gitmeyi planlıyoruz bakalım
pazar günü kadınlar plajına gidicez arkadaşlarımla kapalıyım ya öyle bikiniyle giremiyorum her deniz de haşemayla giriyorum ama kadınlar plajın da rahat rahat bikiniyle faln girerim iyi olur oktayı götürmücem babamızın ve babanemizin baskısıyla oktayla rahat edemezsin bırak onu git sen kafanı dağıt stresini at diyolar özellikle de eşim iş ev çocuk bunların verdiği stresle eşimle de çok tartışmalarımız oldu o yüzden o da git sen dedi iyi gelir dedi bende vicdan yapıyorum oğlumu da götüreyim diye ama bakalım...
bende oğluma araba aldım ama akülü diil pedallı akülüler çook pahalı ya 300 fln ne gereği var o kadar pahalıya dedik iki gün sonra hevesi geçicek pedallı aldık bizde bugün götürcem eve bakalım tepkisi ne olucak :)
oktayın bişeyler okuma merakı var ya nerde bi kağıt kitap bişey görsün alıyo eline bılı bılı bılı anneee diyo beni çağrıyo bakıyrum aa çok güzelmiş annecim diyorum ne yazıyo oku bakalım başlıyo yine bulu bılu bişeyler söylüyo çoook tatlı oluyoo :)

bestecim kreşiniz hayırlı olsun.bizde vereceğiz sonuçta bir süre sonra.aklın evde kalmaz iş hayatına devam edersin.alışmasına da sevindim.
buraya fazla girmiyoruz genelde face deki gruba yazıyoruz.sende face aç ama istersn foto falan koyma..kendi adınla da olmayabilir biz sen olduğunu bilelim yeter.eşine de anlatırsın bu durumdan dolayı açtığını.seninle bağlantımız kopmasın yeterki..
selamlaar

saol pitoscum. ergeç başlıycaktı. ha erken olduğunu kabul ediyorum ama bu şartlarda en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. ardanın evde olması onu daha çok hırçınlaştırıyordu. beni de psikolojik olarak etkiliyordu. bağırmalara kızmalara başlamıştım. tahammül sınırım aşıyordu. şimdi zaten vaktimiz az kalıyor diye daha verici olduğumu düşünüyorum. neyse..
face olayına gelince, biz iş yerinde face giremiyoruz. evdeki bilgisayarda da eşim çalıştığından ben evden nete giremiyorum. bu durumda sahte bi face açsamda gruba katılamıycam. ama isim listesini alırsam en azından arkadaşların facenden resimlerinize bakabilirim.

isterseniz bi ben kaldım burda bende artık yazmayayım. topiği bırakmış olalım...

slm kızlar,
bestecim ben topiğimizin kapanmasını istemiyorum üstelik seninle bağlarımı koparmkada istemiyorum, burdaki paylaşımlarımız çok özel facede herkese açıık rahat değiliz bence. diğer kızları bilmiyorum ama kesinlikle ben burdayım sende mümkünse kal canım..

biz emreyi dün gece itibariyle sütten kesme operasyonu başlattık artık dayanma sınırlarımı zorluyordu çünkü günde en az 30 kez emiyodu sıpam. limon sürdüm göğsüme önce çok iştahlı aldı memeyi ve bir hışım bıraktı ağladı sonra almak istemedi ama emmektende vazgeçemiyor ağladı vurdu yıktı kendini bende antep fıstığı verdim hem ağlıyo hem yiyoDD sonra bi 15 dk falan geçti yine krizi geldi bukezde topitop verdim memeye sürüp sürüp yaladı çok komikti.. ardından muz yedik pepede yiyodu çünkü... gecede yine kalktı ama her defasında ya su ile veya sütle kandırdım uyuttum. bakalım bu gece nolucak...

bugün iştahı yerine gelmiş en azından bişiler yemiş muzur haftalardır su ve memeyle yaşıyodu. benim memeler kafam kadar oldu çok ağrıyo dayanamıyorum soğuk su ve buzla kompres yapıyorum inşallah çabuk düzelirim meğerse sütüm varmışDD

canancım benimde ne kadar ihtiyacım var tek başıma kalmaya ama bizdekiler okadar anlayışlı değiller malesef. kıskandım seni arkadaşım gönlünce eğlen...bencede oktayı götürme..

bizde kreşe vericez bestecim sadece biraz daha geç ama senin şartlarında olsaydım belkide daha erken bile verebilirdim emreyi ben. en doğrusunu yaptın için rahat olsun.

bestecım uzulme....bız burdayızz!!!
elıfcım bende senle hem fıkırım ogrencılerım falan var burda sadece bızı ılgılendırıyor orada herkes okuyor yazdıklarımızı...ben tatılden dolayı yazamyrm eskısı kadar.sımdı annemle dedeme gıttı derıncık de bı bakıyım dedım..oradanda fotolara bakarız.hepsı ayrıııı ıyı kullanıldıgı surece.bende sıyah bant yapıstırmıstım uff oldu annecım dıyodum oda bakıp kapatıyordu elıff...bıde onu dene ıstersen.

benımkı de burda cok sımarıyor herkes onun pesınde.muzık acıyolar herkese alkıs yaptırıyor kollarını kaldıararak oynuyor ben pek sevmem oynamayı ama kızım sevecek galıbaaa.gecen gece 7 kısıydık hepımızı guldurdu sagolsun altıntop hakkaten cocuklar.hava cok sıcaktı akhısarda 50 yı gectı 2 gun once allahım sımdı bıraz ıyı.

bakalım bu yıl oruc tutucam allah nasıp ederse.hamılelık emzırme derken zor olur bıraz ama alısırız.herkese ıyı ramazanlar kızlar optm bebıslerı ve sızlerı

ya hayırrrrr kapanmasınn
ben burayı çok seviyorum ve evet bi tek burdan haberleşebiliyoruz beste kesinlikle kapatmamalıyız...
elif abla gerçekten çok iyi geldi ben o kadar tahmin etmiyodum aklım oktay da kalır diyodum ama öyle olmadı imkanınız varsa yapın derim aslında kv ilk hamileyim deyişimdeki surat ifadesini hiiç unutamıyorum hiç istememişti ama şimdi benden daha çok titriyo üstüne kayınpeder de öyle pazar günü onlar geliyolar oktay ne yapıyo diye :) maşallah nazar değmesin böyle devam ederse ben kreşe vermem oyun okuluna yollarım 2-3 saatlik oluyo ya sosyalleşsin diye... ben bestenin yerinde olsamm oooo çoktan vermiştim kreşe...
evet elif abla senin sütün maşallahı varmış ya benim hiç öyle bi derdim olmadıı hemen gögüslerim küçüldü çoook şükürr :)
oktay çok komik bi çocuk olmaya başladı yaa aynıı derin gibi kapı gıcırtısına oynuyo ankaranın bağlarını babasıyla romanı benimle karşılıklı oynuyoruz oğlumla :) her akşam bakkal kavgamız varr kv alıp gelirken küçük bi bakkal var oraya giriyo herşeyi eline geçiriyo eğer girmezsek basıyo yaygarayı sıpam yaa :)
bende tutucam Allah izin verirse şuan reglim de bu arada dün spral taktırdım hiçte korktuğum gibi olmadı

canancım gezinin iii geçmesine sevindim canım benimde çok ihtiyacım var ama nerde bende o eş DDD valla nalamadım bu süt işini ben emzirirken yok gibiydi şimdide olacağı tuttu neyse zamanla azalacak inş.

fahriyecim limon yetti bize bantı daha önce denemiştim emre yememişti ama şimdi gidip gelip elliyo memeleri ve eeekkkk acii diyo çok komik bende her seferinde sabırla evet annecim memeler sen büyüdün abi oldun diye acılaşmışlar diyorum şimdilik maşallah ii gidiyor. sadece bu sabah ağlayıp mızıldandı ananeye ve babaya gitmedi bende kucağımda uyuttum ve koynuma yatırdım memeleri ememedi ama kokusunda uyuduDD

bizimki nceden bi göbek döktürüyodu görseniz kopardınız, dayıylada harmandalı oynuyodu bu aralar unutu oynamayı tabi babası pek mutlu oldu ona göre erkek adam oynamazDD

inş. beste hepten gitmemişsindir arada bakarsın burayada bizden kopmazsın canım öptüm herkesi hayırlı ramazanlar....

slm güzel anneler özlemişim sizleri uzun zamandır yazamıyordum 2 aydır kv ile yazlıktayız eşim arada bırakıyor vınnı onun için çok bakamıyorum durunun buraya alışması çok zor oldu her yanımız köpek bizimde köpeğimiz var onlar havladıkça ne uyudu ne oynadı halının üstüne bile basmadı yapışık gibi gezdik gerçi şimdi alıştı ama dönme zamanımız geldi insan evini özlüyor durucuk burda çok özgür gezdirecek insanda çok var herkesi sağolsun çok güzel kullanıyor istediği olmayınca saatlerce ağlıyor hele dün akşam ağlamaktan kendini sıkmaktan kusturdu kendini gün geçtikçe hem çok tatlı hemde çok zor olyorlar bebişlerin fotolarına bakıyorum hepsi çok tatlı olmuşlar fahriyecim aynı zamanda marmaristeydik galiba biz ayın 15inde oradaydık sizde o tarafa gitmişsiniz elifcim inşallah meme olayını rahat atlatırsınız bestene canım ardayı kreşe vermekle iyi bir karar vermişiniz şartlar onu gerektiriyorsa yapacak birşey yok hepinizi ve kuzucukları öptüm

selam kızlar...
cuma günü kaç sefer yazdım silindi hepsi..gitmedim bi yere şekerler.. sizlerden haber alamak hoşuma gidiyor. yazdıkçada kendimi iyi hissediyorum.

elifcim bitiridiniz sanırsam meme olayını. anlatsana hafta sonu naptı. bizimkide aynı emre gibi çok düşkün ya. ama ben 2 yaşına kadar devam edicem.

oğluşum kreşe alıştı sanırsam. sabahları ağlıyor ama eskisi kadar çok değil. bi de anlıyor artık. ama akşamları kök söktürüyor bana. acayip huysuz her istediği olacak diye kırk takla atıyor. çok zor oldu ardacık...eşimde ben kreşe gönderdimde öyle oldu diye tepki gösteriyor. çok şımardığı için eskisi kadar sevmiyormuş oğluşu. çocuğa öyle söylüyor.

başka memeden kesen var mı? pitoscum sen naptın canım..
kızlar facedeki isimlerinizi verin de bakma fırsatım olursa bakayım.merak ediyorum bebişleri..

bi arkadaşımın kızı 2 ay büyük ardadan. tuvatel alışkanlığı kazanalı 1 ay olmuş. ben de hafta sonu açtım. ama her tarafımız battı. bizim oğlan 3-4 kez kaka yaptığından nasıl alıştırıcam bilemiyorum.

bizden böyle..
sağlıkla kalın kızlar...

aaaa kendime hakim olamayıp bestenin eşine yağdırmıştım ama silmişler sanırım DDD

nese bestecim alıştık memesizliğe, gel emişelim senle diyorum eeekkk dio,komik velet hafta sonuda çok yormadı arada gelip koklayıp, öpüyo, oynuyo okadar. ama gece uykuları zorlaştı çünkü uyanınca uyutmak mesele oluyor artık. darısı başınıza.

2 gündür boludaydım dedemi kaybettik, emre cenazede kök söktürdü resmen. dereye girdi, su oluklarına girdi yattı yuvarlandı toza toprağa offff onca üzüntü arasında bide onla uğraştım aç susuz bayıldım resmen yorgunluktan. bide bu arada tek lokma yemedi 2 gün boyunca sadece 1 tane salatalık yedi bide suuu.çoookk üzülüyorum bu durumuna hiç bişi yemiyo çocuk ya...

elifcim basın sagolsun canım...

bestecım sana da kolay gelsın zor bır es anladıgım kadarıyla esın.cocuga oyle denırmıymıs yahuuu.

bızde anneme geldık kv.den kızım 10 kadar uyudu annem aldı gezdırıyor bahcede bende nete gıreyım dedım.rahatımız ıyı yanı 4 temmuzdan berı evımızde degılız.ozledım evımı aslıda ama derın bıraz daha ıyı oldu burda esım o yuzden goturmek ıstemıyor 2 kısı sevıyorsa 4-5 kısı sevıyor ılgılenıyor burada bende bıraz nefes alıyorum bayramda donucez zaten....sıcaklar bıraz olsun gectııı sonunda.dun gece annemle mama yaptık elıfın tarıfınden kecı sutlu ve pırınc unlu bıberona koyup ıcırdık.

kızlar yazın octamar vermıyorum ben sız verıyormusunuz vıtamın???????????

selam kızlar...
elifcim başın saolsun canım. allah Rahmet eylesin...

fahriyecim kalabalık olunca çocuğa bakmak da kolay oluyor. biraz onlar ilgileniyor oynatıyor. biraz sen derken zaman geçiyor. tek olunca ister istemez belli bi zaman sonra sıkılıyorsun.

fahriyecim. ben vermiyorum vitamin açıkçası. ekim gibi başlarım seven seas almıştım daha önce.

eşim konusunda haklısınız canım. dilinin kemiği yok. bazan ne dediğini bilmiyor. sonra da ne var bunda diyor. zor birisi.Allah yardımcım olsun.

neyse..sağlıkla kalın kızlar...

slm kızlarrr
oktayın hastalığını burdan detaylı anlatıyımm
sabah bi kere kustu sonra ishal yaptı işe gitmek zorundaydım babanesine yollayıp ortalığı temizleyip işe gittim tabi aklım ondaydı öğlen tekrar kusmuş 2 defa da ishal yapmış akşam iftar da yine kustu en son gece kusunca eşime dedim hadi yürü gidelim hastaneye gittik hemen serum taktılar tabii 4 saat sürdü mahvetti orda bizi oktay hiç durmadı allahtan eşimin telefonundan nete bağlanıp pepeyi açtıkta onunla durdu 1 saat faln sonra çubuk kraker yedirdik tekrar kusucak mı diye kusmadı çok şükür tabi kaka ve idrar tahlili istediler malasef yapmadı orda sabah 5 te eve geldik uyuduk ve bi daha kusmadı allahıma binlerce şükürler olsunn ilaç olarak besin takviyesi diye bişi vermiş suya atıp içiriyosun vitamin vermiş minadex bide kusma ilacı diye bişi var her yemekten sonra kilosuna göre verilecekmiş öyle yani her sene bu başımıza gelecek sanırım geçen sene de böyle olmuştu
elif abla başın sağolsun bu arada
beste sana da allah yardımcın olsun cnm gerçekten çok zor bu adamları idare etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…