girip bakıyorum kimsecikler yok maşallah boşladık burayı kızlra ya..... bestecim senin adına sevindim canım en azından için rahat olacak arda kreşte iken... tabiki zamnal alışacak canım biranda olmayacak ama ilk günden böyle ise kolay atlatacaksınız gibi görünüyor gözün aydın... aklıma bişi takıldı nasıl uyutuyolar çocukları... yani normalde sen ardayı nasıl uyutuyodun onlarda aynı şekildemi uyutuyolar acaba?bende önümüzdeki sene kreş düşünüyorum biraz sosyalleşsin istiyorm emreyi... annemde dinlenisin tabi bellki yarım gün falan olabilir...
bu aralar iştahımız hiç yok bütün gün aç geziyo ben gelince saldırıyo memeye süt varmış gibi.... sadece su ve havuz başka bişi yok hayatımızda emre adına..... hala tek kelime etmiyoruz bağırıp zırlayıp duruyoruz offfffffff...
bestecim kreşiniz hayırlı olsun.bizde vereceğiz sonuçta bir süre sonra.aklın evde kalmaz iş hayatına devam edersin.alışmasına da sevindim.
buraya fazla girmiyoruz genelde face deki gruba yazıyoruz.sende face aç ama istersn foto falan koyma..kendi adınla da olmayabilir biz sen olduğunu bilelim yeter.eşine de anlatırsın bu durumdan dolayı açtığını.seninle bağlantımız kopmasın yeterki..
selamlaar
slm kızlar,
bestecim ben topiğimizin kapanmasını istemiyorum üstelik seninle bağlarımı koparmkada istemiyorum, burdaki paylaşımlarımız çok özel facede herkese açıık rahat değiliz bence. diğer kızları bilmiyorum ama kesinlikle ben burdayım sende mümkünse kal canım..
biz emreyi dün gece itibariyle sütten kesme operasyonu başlattık artık dayanma sınırlarımı zorluyordu çünkü günde en az 30 kez emiyodu sıpam. limon sürdüm göğsüme önce çok iştahlı aldı memeyi ve bir hışım bıraktı ağladı sonra almak istemedi ama emmektende vazgeçemiyor ağladı vurdu yıktı kendini bende antep fıstığı verdim hem ağlıyo hem yiyoDD sonra bi 15 dk falan geçti yine krizi geldi bukezde topitop verdim memeye sürüp sürüp yaladı çok komikti.. ardından muz yedik pepede yiyodu çünkü... gecede yine kalktı ama her defasında ya su ile veya sütle kandırdım uyuttum. bakalım bu gece nolucak...
bugün iştahı yerine gelmiş en azından bişiler yemiş muzur haftalardır su ve memeyle yaşıyodu. benim memeler kafam kadar oldu çok ağrıyo dayanamıyorum soğuk su ve buzla kompres yapıyorum inşallah çabuk düzelirim meğerse sütüm varmışDD
canancım benimde ne kadar ihtiyacım var tek başıma kalmaya ama bizdekiler okadar anlayışlı değiller malesef. kıskandım seni arkadaşım gönlünce eğlen...bencede oktayı götürme..
bizde kreşe vericez bestecim sadece biraz daha geç ama senin şartlarında olsaydım belkide daha erken bile verebilirdim emreyi ben. en doğrusunu yaptın için rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?