- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
deryacım gözün aydın bence dubai ıraktan sonra cennet gibi gelmiştir eminim savaş yok, çarşaf giyem zorunluluğu yok. alışveriş ganiiii. bence ii yanlarını gör canım. evinde huzur yoksa memleketinde olmuşsun olmamışsın farketmiyor çünkü cehennemde yaşıyosun.
önce kayra sonra biz ardından da siz doğumgününü kutlayacaksınız demek. ne güzel rabbim bütün kuzulara hayırlı güzel gülücüklü ömürler versin inş.....
kızlar bu aralar emre gecenin 3ünde kalkıyor ağlayarak saatlerce ağlıyor mutfaktan su alıp içiyor ama kendisi musluktan dolduracak mutlaka ve susması için en az 1 saat oyun oynanacak resim yaplacak veya netten pepe izlenecek ardından da en az 1 saat ayakta sallanacaka ki yeniden uyusun paşam... sabahın 4,30da uyuyp sonra yine 5,30da kalkıyor bu kez temelli uyanıyoruz delirmek üzereyim. napıcam ben ya((((
deryacım gözün aydın bence dubai ıraktan sonra cennet gibi gelmiştir eminim savaş yok, çarşaf giyem zorunluluğu yok. alışveriş ganiiii. bence ii yanlarını gör canım. evinde huzur yoksa memleketinde olmuşsun olmamışsın farketmiyor çünkü cehennemde yaşıyosun.
önce kayra sonra biz ardından da siz doğumgününü kutlayacaksınız demek. ne güzel rabbim bütün kuzulara hayırlı güzel gülücüklü ömürler versin inş.....
kızlar bu aralar emre gecenin 3ünde kalkıyor ağlayarak saatlerce ağlıyor mutfaktan su alıp içiyor ama kendisi musluktan dolduracak mutlaka ve susması için en az 1 saat oyun oynanacak resim yaplacak veya netten pepe izlenecek ardından da en az 1 saat ayakta sallanacaka ki yeniden uyusun paşam... sabahın 4,30da uyuyp sonra yine 5,30da kalkıyor bu kez temelli uyanıyoruz delirmek üzereyim. napıcam ben ya((((
saol elifcim ama bizde didişmeler içindeyiz eşimde.ama fazla sürdürmüyoruz tek farkımız o bence.2.bebekle noluruz bilmem tabii.))
bestecim ihtimal var mı demişsin ya.aslında eşi,m korundu ama tam yumrtlama günümmüş.huylandım bende.6 sında regl olmam lazımpek şaşmaz benimki.bakalım.aslında 2.çocuğu yapın diyen çok.benim yaşımdanm dolayı.38 im ya.. arada 3 yaş olur diyorlar doğana kadar.ama ben kendimi çok yorgun hissediyorum.olunca motive olurmuyum bilemem tabi.böyle bir ruh halindeyim yani.bir karar vermem lazım alsında önümüzdeki aylar içinde de.
fikirlerinizi yazın bana.zaten varsa da haber veririrm:))
selamlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?