nazela çok sevindim, aynı zamanda doğacak inşallah bebişlerimiz.dr bana 5 kasıma kadar dedi. Akrep burcuna denk geliyor.
bende aşılama yok ama canım içimde eminim senin kadar korku taşıyorumdur. çünkü hep bunun hayalini kurdum ben.
dr bana sakın grip olma dedi, demesiyle ertesi gün grip oldum ateşim falan çıktı. sürekli meyva suyu içtim. şukür şimdi biraz öksürsemde daha iyiyim. sende meyva suyu iç, hatta mümkünse sıkın bol bol. Dr keseyi görmek için 11 inde gel demişti ama okadar evham yapmışımki evelsi gün gittim hala ordamı diye. keseyi gördük. şimdi 19 unu bekliyorum, galiba kalp atışını duyabilirmişim o gün. olumunekankayizsmile
Arkadaşlar umarım hepimiz sorunsuz alırız bebişlerimizi elimize. Bağlantımız kopmasın :)
Slm Joys Sat Tarihlerimiz yakın demek sana doğum için 5 kasım dediler bakalım bana ne diycekler hadi hayırlısı .Biliyormusun ben ilk çocuğumun akrep olmasını çok istiyordum. eşimin burcuda akrep ve çok güzel özellikleri var kaydirigubbakcemile3( Herşeyden önce hayırlısı tabi burcuda cinsiyetide önemli değil aslında )...Buarada sanada sorayım BCHG hormonun ilk ölçümde nekadar çıkmıştı sende
alacan slm, bhcg hormonunu neden 4 ile çarptığını anlayamadım canım. bak istersen şöle açıklayayım sana ben.. diyelimki pazartesi bhcg değerin 200 çıktı çarşamba günü bu değerin en az 400 ve civarında olması gerekiyor.
progesteron ile ilişki arasında bir bağlantı yok canım. gebelikde yumurtalıklardan salgılanan progesteron miktarı artarki düşük olmasın diye.. ancak değer düşük ise bebeği kaybetme riski nedeniyle drlar cinsel ilişkiyi, aşırı yorgunluğu vs. yasaklarlar. eğer östrojen miktarı artarsa buda progesteron değerinde düşüşe neden olabilir. bu nedenle dengeli olması gerekiyor bu iki hormonun.
Merhaba alacan :)
ben an testi yaptırdığımda daha regli zamanımın gelmesine 2 gün vardı, erken keşfettim yani meraktan :)
değerim 139 çıkmıştı. daha çok yeni demişlerdi. birdaha da yaptırmadım, 19 martta randevum var o zaman yaptırıp göstereceğim tekrar.
herkes korkular içinde demekki geçiriyor lk aylarını, bugun bi bayanla tanıştım 2 aylık 2. cocuğuna hamile. Dr a ilk gidersin kese görünmez stres olursun, birdaha gidersin kese görünür bebek görünmez strese girersin. sürekli bu yaşanıyor sanırım dedi. anlaşıla oki hepimiz aynı durumdayız. allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin ve hayırlısıyla dünyaya gelsin bebişlerimiz :)
bu arada istanbul ümraniye civarı oturan varmı aranızda, ben şimdi bide iyi bir dr arıyorum. ilk gittiğim dr pek sevimsiz geldi kaydirigubbakcemile3
aybuka canım bende aşılama tedavisi ile gebe kaldım daha öncede bir düşüğüm olmuştu... işim çok yoğun üzerine hergün minibüslerde 2 saat yol çekiyorum hemde çoğu zaman ayakta gidip geliyorum. bence işten ayrılma yoksa bütün gün kendi kendine düşünüp duracaksın olamayan sorunlar yaratacaksın. kaldıki uzun süreli yattığında rahme giden kan akışı yavaşladığı için bebekde yeterince beslenmeyecektir.
arkadaşım yinede en doğru kakarı kendin vereceksin ama ben sana fikir vermek istedim. inşallah herşey hepimizin gönlünce olur...
ya sorma canım ben ilk hamileliğimde dünyadan habersizdim adet günümü soruyolardı hatırlamıyorum falan diyodum ilk bebeği kaybedip bide kadınlar kulübüne üye olunca meraklı melahate döndüm resmenkafamçokkarıştıben bahçelievlerde meltem hastanesine gidiyorum ilk doktorum neşe hanım bilgili ancak azcık soğuktu bende eski anılarım canlanıyor diye değiştirdim şimdiki doktorum pek güleç pek sıcak içime sindi gibi
arkadaşlar mrb dün doktora gittim sat 5 şubat oldu için daha çok minik dedi ve beni ultrasona almadı kan testi yapıldı ve sonuç 2349 çıktı sizce sonuç nasıl
Merhaba hayal benim de sat 5 şubat, 06 martta yaptırdığım kan testinde betahcg 594,38 çıktı, ancak açık kahverengi akıntım olunca dr. aradım.Kan testini tekrarlamamı söyledi iki gün sonra yaptırdığım kan testinde 1157,29 .çıktı...10 martta dr. gittim ve vajinal ultrasonda kese görüldü.
Akıntının sebebini sorduğumda embriyonun rahmin sağ uç kısmında olduğunu ve bu nedenle rahmin diğer kısmının hamileliği henüz anlayamadığından adet olmaya çalıştığını söyledi.folik asit, vitamin ve progestan verdi ve sorun olmadığını söyledi.
Tam kan sayımı ve tsh tahlillerimi yaptırıp bir hafta sonra gelmemi istedi.
O kadar endişeliyim ki her gece karmakarışık rüyalar görüyorum...Allah hayırlısı ile ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:
merhaba sevgili anne adayları, Allah nasip ederse bizim meleğimiz de 9-11 Kasım arası yanımızda olacakbenim sat şubat 2 idi, gecikince test yaptım ve pozitif çıktı :dance: ertesi gün doktora gittik ve 4 haftalık bebişimizin kesesini gördük, ilk fotoğrafımızı aldık geldik :dance: :dance: şanslıyız sanırsam erken olmasına rağmen keseyi ultrasonda kolaylıkla gördük, Allah daim etsin inşallah, sırada meleğimizin kalp sesini duyucaz inşallah, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, görüşmek dileğiyle a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?