şubatta hamile kalanlar

kızlar brn buün dr gittim. bir bebeiş 18 cm 240 gr ve diğeri 17 cm 230 grrrr

canancm nslsn gttinmi? çapaya nasıl geçti umarım herşey yolundadr amnıyosenteze gerek kalmaz tatlm
kızlar bende eskı dr.uma gttim bugun kontrol etti 3yıl öncede rutın kontrol için gidiyodum sonra bu olaylar cıkınca ayrılmış ara vermiştim bugun bebişlerime yenıden gördm haftalarına göre ağırlar biraz ama durumları çok iii şükür oğlum 310 kızım 260 gr.bakalım şimdilk yolunda doğum içinde medipolu düşünüyorz dr.um dısardan özel gelıcek kuvez içinde sigorta karsılıyo gideniniz veya cevrenz de orda doğum yapanlar varmı??

canım dün amiyosentez yapıldı salı günü sonucunu alıcam hızlandırılmış yaptırıyoruz bir ay beklememk için.inş. sonuçlarım iyi çıkar dualarınızı eksik etmeyin canlarım

canım dün amiyosentez yapıldı salı günü sonucunu alıcam hızlandırılmış yaptırıyoruz bir ay beklememk için.inş. sonuçlarım iyi çıkar dualarınızı eksik etmeyin canlarım

hayırlısı olsun canım işallah iyi güzel sonuçlar beklıyoruz nasılsın sen işlem nsl.yapıldı kime yaptırdın kendine dikkat et sonucu alınca beklıyorm mutlaka haber ver stresde yapma güzel sonuçlar alıncak...

mrb kızlar yoksunuz sanırım konu epey sonlara gitmiş canan nasılsın ne yaptınız sonucu aldın sanırım canım

sonucumu aldım ilk sonuçlarım normal çıktı çok şükür çok büyük korkular yaşamıştım ama rabbim yüzümüzü güldürdü inş. tamamıda iyi çıkar.çapada yapıldı herşey normaldi bi aksilik olmadı şuanda çok iyiyim salı günü sonuçlar gelince kendi dr umada gittim rahim ağzı uzunluğuna baktı 54,5 çıktı çok iyiymiş kültür falan alındı erken doğum tehlikesi olup olmadığını anlamak için.şimdilik benden haberler bukadar umarım sende iyisindir.

iiiyim canım çok sevindim ii çıkmasına en azından rahat etmişsindir gözün aydın.
Buarada rahım ağzı uzunluguna benım dr.um hiç bakmadı bu zamana kadar yanı bana bişey söylemedi aşadan bakılıyo dımı? cmt.kontrolum var sorsammı? acaba,kültür falan bu kondada bana bişey söylemediler

anladım canım hayırlısı olsun benım de vajına bölgemeden sancı ,kramp gibi ağrı giriyo biraz biraz o yüzden şüphelenıyorum bugun randevum var zaten söylıcem dr.uma
Kızlar ayrıca ben 52 kg.ile hamıle kaldm şimdi 61 olmuşum ve 65-66 ile doğuma gtmeyi düşünüyoduk dr.umla neler yapabılırım okadar yemeğe düşkün insan değildim fakat artık öyle bir insan oldum bunada canım sıkılıyo bebeklerimde en son haftalarına göre iriydi oğlum 310 kızım 261 gr.dı 18.haftada erken doğum dan çok korkuyorum herkes 36.haftayı beklerken ben hayırlısıyla bi 32 yi görsem diye düşünüyorum çok mu elhamlıyım bilmiyorum,umarım öyledir aslında daha 2 hafta önce dr.daydm suyum,plesanta ,bebekler herşey normaldi bikaç gündür neden böyleyim bilmiyorum çok zor elde ettğim için dir belki!Eşimle annemde ayrı telaşalndırıyolar beni bütün gece huzursuzdum anlıcağınız neyse sizlerede olumsuzluk saçmıyım bu güzel hafta sonu sabahında kendinize ve bebişlere iyi bakın...

ben şuana kadar bebeğimin kilosunu ve boyunu hiç öğrenemedim diğer şeylerden ama olsun sağlıklı olsunda.bende çok panik oluyorum aynı senin gibi 32 yi bi görseydik hayırlısıyla.bende 2,5 kilo almışım.54 tüm 56.2 olmuşum.

mrb.kızlar cmt.kontrolum vardı dr.um yatak verdi doğuma kadar erken doğum başlangıç belırtılerım varmış vajınadan kasılmam oluyoduya onu söyledm nst ye bagladı bişey çıkmadı rahım açılması varmı?diye baktı yumuşamış şuan açılmada yok ama olablrmiş progesteron hapa geri döndüm annemdeym yatıyorum sadece arada ev içinde dolaş dedi hayırlısıyla 28 haftaya gelsem şimdi olrsa bebişlerimi yaşatıcak teknolojı yok enaz 7ay olsalr rahatlıcam biraz...

canım kendine çok dikkat, et inş. hayırlısıyla bebeşlerini kucağına alırsın.stres yapma güzel şeyler düşün bol bol su iç .benide dün doktorum aradı kültür sonucum iyi çıkmış.

Tülaycım, Allah sana ve bebeklerine yardım etsin inşallah. 40. haftaya kadar beklerler bebeklerin ve sımsıkı tutunurlar sana.Çok zor geldik bu günlere, Allah'ım hepimize meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

iyi fena sayılmaz önceki aya göre biraz daha rahatım şimdilik cmt.kontrolum vardı 23+5 de 680 ve 608 gr.olmuşlar senn nsl gidiyo..

kızlar bende yarın kontrole gideğim bebeğimi uzun zamandır görmedim çok merak ediyorum
yarın yine yazarım.
tülaycım iyi olmanada sevindim kendine çok ikkat et.

Tülaycım masallah bebişlerine. Allah kucağına almayı nasip etsin. Prenses mi paşa mı geliyor? Kendine çok dikkat et.

Canan senin kontrol nasıl geçti? Kaç gr. olmuş bebiş?

Ben de cuma günü kontrole gideceğim. ıki hafta önce ağrım oldu. Acil doktora gittik. Normalmiş. Testlerde sorun çıkmadı. Rahim boyunu ölçtü. O da normal çıktı Allah'a şükür. ınsan bayaa panik oluyor. Allah kimseye yaşatmasın. Meleklerimiz Ekim'i beklesinler inşallah.

Bebişlere ciciler almaya başladınız mı :)

benimki bebişim 693 gr olmuş rahimağzına bakıldı oda 35.4 çıktı senin kaç çıktı hoho.benimde arada ağrılarım oluyor kasılma gibi dr um magnezyumu günde ikiye çıkardı ve dinlenmemi istedi.çok korkuyorum.

teşekkür ederim kızlar işallah hepimizinki beklesin ekimi canan bende mg.2 kez kullanıyorum kasılmam var dı geçen ay şimdide devam hohocm benım bi kız bı erkek bakalım doğumu nerde düşünüyosunuz buarada karar verdnzmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…