şubatta hamile kalanlar

sersev iyiym canım ne olsun görüşemiyorz ewet evıme geçtm bi kaç gün oldu bakalm şimdiilk bir problem gözükmüyor sen nslsn bebişler nsl buarada kendine iyi bak tatlım

canancm hadı maşallah işallah bütün testlerden olumlu sonuçlar alrda hayırlısyla bebişleri dünyaya getrrz...

çok şükür canım bende iyiyim problemsiz devam ediyoruz allaha şükür inşallah hep böylede gideriz iyi olmana sevindim canım bebişlerimde iyilerdir heralde daha gidemedim dra hafta içi gidicem kısmetse ama onalr anne biz burdayız merak etme diyorlar zaten çok şükür sağlık ocağında kalplerine baktırdım hemşire çok iyi dedi allah bebeklerimizi nazarlardan korusun sende kendine iyi bak canım öpüyoruz sizi kocamaaan

merhaba kızlar nasılsınız nasıl geçti bu ay kontrolleriniz benımde cmt.ydi kontrolum başçaplarını ölçtü güzel dedi bebişlerimin biri kız biri erkek kızım 10.6cm.140 gr.olmuş oğluşum 10.8cm.130 gr.olmuş nasıl sizce bide bişey sorcam son adet tarıhı hesaplamasına göre 16+2 günlük fakat usgden çıkan kağıtta cmt.için 16+4 günlük gözüküyo yanı 1hafta fark var hangisini baz alıcam kafam karıştı.21 mayısda renkli usg var bakalım o nasıl gidicek
ayrıca kızlar aynı dr.nuza devam ediyomusunuz ben çok memnunum ama karsısı çok zor oluyo gittiğim gün artık kötü oluyorum bide ikizlerde erken doğum ihtimali yüksek olduğu için açıkcası doğum yapıcagım yerın ssk ile anlaşması olmasını istiyorum doğum tamamda küvez ücretleri gecelık 1000-1500ytl çok geldi bana bir hafta on gün kaldıklarını düşünürsek sizler ne yaptınız dr.unu değiştiren varmı???

slm kızlar nasılsınız bugun sağ göğsümden kanama oldu halka büyüklüğünde dr.aradım gögüs ultrasonu çekıldım ondada lenf bezı uyumlu hipoekonık lezyon 5*3mm boyutunda mevcutmuş önemlı değil dediler ama stres yaşadım baya böyle bir durumlakarşılasan varmı?

canım ben aynı dr uma devam ediyorum ama doğumu orada düşünmüyorum çünkü benmde erken olma ihtimali var ve dr sezeryan dedi oradada sezeryan 6500 lira bide küvez olursa....
bende ssk anlaşmalı biryer düşünüyorum açıkçası.ya bide perinatolog bebeğim heryerini mm mm inceledi boyunu ölçmedi boyunu ve kilosunu bilmiyorum fisfisfis

içini ferah tut canım bence olumlu sonuçlar alcaksın hatta amnıyosenteze bıle gerek kalmıcak
aslında benım dr.da çok iyi ama dediğin gibi hem doğum bide küvez olursa ikiz benım bebekler bide malıyet çok yüksek olucak o yüzden bende ssk ile anlaşması olan iii bir özel hastane düşünüyorum aklında olan bir yer varmı? göztepe medical park nasıl bilgin varmı?Buarada sen anadolu avr.yakası nerde oturuyosun

canım ben avr. yakasında oturuyorum şuan düşündüğüm bir yer yok bende araştırıyorum.benimde içime iyi şeyler doğuyor inş. öylede olur hem bana kan testi yapılmadı üçlü taramada kan testide yapılıyormuş senin bu konuda bi bilgin varmı

selam kızlar anlaşılan bu topiği biz götüreceğiz :)))

ben 1 ay üstüne bugün muayene oldum sizle paylaşmışmıydım bilemiyorum ama geçen ay şiddetlli kanama yaşamıştım ve bu ayki kontrolüme kadar şiddetli olmasada devam edip durdu çok tedirgin gitmiştim ama hamdolsun herşey yolundaymış benim bebişlerinde biri kız biri erkek dedi doktorum ama erkekte düşük ihtimalde olsa yanılma payı olabilir kız kesin dedi zaten 2 hafta sonra doplere gireceğim orda kesinlik kazanacak bende sizler gibi düşünüyorum medipole gidiyorum ssk anlaşmalı gerçi ssk hastaneleri kadar kalabalıklaştı şimdilik ordaki doktorumdan memenunum gerçi onunda doğuma girip girmeyeceği kesin değil ve küvez olayı olursa anlaşmalı olmasına rağmen paralı olacağına eminim neyse şimdilik devam ama sonra doktorumun doğuma girip girmeyeceği kesinlik kazanınca gertekirse değiştirirrim dilerim küvez olayını hiçvbirimiz yaşamayız bebişlerimizi sağsalim kucaklarımıza alırız erken doğumdan korusun Rabbim hepimizi kendinize iyi bakın görüşmek üzere

hayırlı olsun tursercm benım de kızda cok az yanılma payı bıraktılar erkek kesin belirgin gözüküyo amın hiç kimse tabii erken doğum yapmasın zamnında bebişleri sağlıklı sıhatlı doğsun ama ıkız anneleri olarak düşünüyoruz memorıalda dr.un sezaryana girer neden girmeme ihtimali varmıki! önceden sezeryan tarıhını belırler gelr diye tahmın ediyorum tüp bebeği aynı dr.mu yapmıştı sen nerde oturuyosun ben anadolu yakasındaym birbirimizi haberdar edelım özel ama ssk ıle anl.olan dr.bulursak hoşçakal

ewet 3lü tarama testi yapılıyo onun sonucuna göre detaylı usg giriliyo diye biliyorum bana yapılmadı ama ıkız bebek olduğu için ikiside vucuda kan pompaladgından degerler net cıkmaz dedi dr.um direk ayreıntılı usg gircem

Bebişlerin iyi olmasına sevindim.hihoyyythihoyyythihoyyyt
Hepimiz için herşey çok güzel olsun inş.

kızlar gerçekden biz bukadar azmıydık nerdesınız subat hamılelerı okadar beklemıstık beraberce test günümüzü yanı bebişleriniz nsl. kızımız mı? oğlumuzmu? çok buayda bakalım.Ayrıca doğumlarınızı nerde yapmayı düşünüyorsunuz..

günaydın arkadaslar.ilk dönemlerde sayfa aktif olmadığı için bende yazma ihtiyacı duymamıstım.bende kendimden haber vereyim.çok sükür hersey yolunda.cinsiyetini öğrendik.kızım olacak.ikili testimiz ve ense kalınlığımız güzel çıktı.26 mayısta tekrar kontrolumuz var.sanırım 3 lü test yapılır.buarada omega 3 verdi doktorum hergün 1 adet içiyorum.aspirin ve elevite devam ediyoum.birde fragmin iğneme günde tekdoz devam ediyorum.umarım sizlerde iyisinizdir.sevgiler

çok sevındım canım az kalmış bebişini yenıden görmene o zman 26 sı her görüşde farklı bir poz veriyo insan heyecanlanıyo dr.a gderken bende elevit,omega 3,calsıum hapı ve aspirin kullanıyorum hala iğnelerim 1ay önce bitti çok şükür kendine bebişine iii bak buarada aynı dr.unlamı devam edıyosun..

evet her gittiğimde farklı bir heyecan yasıyorum ve tabiki kontrol sonrası herseyin yolunda gittiğini duyunca rahatlıyorum.merkezim aynı değiştirmedim.sadece doktorum değişti.aynı merkezin gebe takip bölümüne devam ediyorum.insallah hepimiz hayırlısıyla zamanında bebişlerimizi kucağımıza alırız.

hayırlısı olsun hepimiz için benımde ayrıntılı ultrason zamanım geldi bakalım perşembe günü sabırsızlıkla beklıyrum yaptıran varmıydı arkadaşlar..Canan yazmıyosun uzun zamandır ne yaptınız diğer dr.ada gözüktünüz mü? tatlım durumlardan bizi haberdar et merak ediyorum

Son düzenleme:

canım ben 27 mayısı bekliyorum çapaya gideceğim birde orada bakacaklar bende sabırsızlıkla bekliyorum şimdilik başka dr a gitmek istemiyorum kafam karışır diye çapadan alacağım sonucu bekliyorum.kendi dr umlada konuştum oda beni haberdar edersin dedi.bakalım inş. güzel haberler alırım.

ben bebişimin kıpırdanmalarını hissetmeye başladım sizlerde durumlar nasıl

mrb.kızlar ben henüz fazla anlayamadım sankı oğluşum biraz hareketli gibi ama kızımdan anlamadım senn hareketlenmeler nasıl oluyo
kızlar bu arada bugun ayrıntılı usg günüm öğlen gidicez perinologa bakalım işallah iii sonuçlar alır size yazarım..

ya nasıl anlatılır bilemiyorum ama kalbim sanki karnımda atıyo gibi oluyo ama okadar seri değil tabi bir iki kere tıkılıyo işte hafif hafif okadar:))))
usg sonucunu yazmamışsın merak ediyorum haber ver
inş. herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…