kızlar yardımmmmmmmmmmmmm istiyorumm benim yumurta toplandıktan 2 gün sonra transferim yapıldı dr 11.gün kan testi yaptırabileceğimi söyledi ben 10.gün yaptırdım değer 2 çıktı yani negatif hastaneyi aradığımda erken yapmışsın 4 gün daha beklemen gerekiyordu dediler bende ama dr zaten yarından için yaptırabilirsin demişti diyorum hayır hata olmuş senin transferin erken oldu 4 gün sonra yaptır diyolar bana inandırıcı gelmedi ilaçları kestim sizce ne yapmalıyım hastane haklı olabilirmi 10.gün erkende olsa değer daha yüksek çıkmazmıydı lütfen cvpppppppppppp
kızlar cuma günü kalp atışları için gidicez ama ben çok heycanlıyım çok hemde sürekli uykum var bugün öğlen 2.30 da kalktım walla ama arada kalktım konuştum telle iğne filan oldum kalkıom yatıom hemencik :)
rrose..........................6 mart ikinci kontrol kese gözüktü ilk kontrolde
özlenözlem ................20 mart ilk kontrol
tuğbaa........................21 mart ilk kontrol
uğur böceği ................7 martta ilk kontrol
turser.........................9 martta ilk kontrol
tülay...........................24şubat ilk kontrol ikiz keseler görüldü.
prenses2020...............4 martta ilk kontrol
asu
esra
bebiş istiyoruz............10 mart ilk kontrol
ikizler 17....................13 mart ilk kontrol
canan28.....................24 şubat ilk kontrol tek kese 10 mart ikinci kontrol
esrarengiz..................7 mart ilk kontrol
ffk..............................7 mart ilk kontrol
bu gün kontrolüm vardı....2 kese gördükkkkkk:CüvCüv::CüvCüv::teytey:
11 martta Allah kısmet ederse kalp atışlarını göreceğiz....Allahım sağlıklı sıhhatli tamamına erdirsin inşallah.....Bu dileklerim tüm anne adaylarına:)
ewt canım benımde uykum çok geliyo bide sıkılıyorm evde bugun havada güzel zaten beslenmelerimize dikkat etmemiz lazm haklısın ikizler
ewet canım haklısın biraz zamn geçsin daha yenıyız listede daha baya bişeyler ekleriz bende jınemede gidiyorum tüp bebek orda yapıldı fakat dr.um muaynanesıne gidiyrm kontroleevet hava çok güzel istanbulda
evden dışarı çıkınca insan biraz rahatlıyo hemde
bu arada hangi hastanelere gidiyoruz belkide karşılaşırız bellimi olur
bence listeye hastaneyide ekleyelim nasıl olur arkadaşlar??
ben medicana international
ewet canım yanıltıcı olabılyo degerler ama çoğul gbi gözüküyor.prenses diğer topiğede yazdım ama belki orda görmezsin bugün tahlilden sonraki kaçıncı günün oluyor yani kaçıncı gün keseleri gördüğünü anlamaya çalışıyorum arkadaşım birde benim 11.gün değerim 195 ti çoğul olabilirmi benimde acaba gerçi bazen değerde yanıltıcı olabiliyor ama belki bi fikriniz vardır ???
merhaba arkadaslar.hepinize hayırlı olsun demek istiyorum önce.mesajların altındaki doğum cizelgesini nasıl yapıyorsunuz.?cevaplarsanız sevinirim.
prenses diğer topiğede yazdım ama belki orda görmezsin bugün tahlilden sonraki kaçıncı günün oluyor yani kaçıncı gün keseleri gördüğünü anlamaya çalışıyorum arkadaşım birde benim 11.gün değerim 195 ti çoğul olabilirmi benimde acaba gerçi bazen değerde yanıltıcı olabiliyor ama belki bi fikriniz vardır ???
ewet canım haklısın biraz zamn geçsin daha yenıyız listede daha baya bişeyler ekleriz bende jınemede gidiyorum tüp bebek orda yapıldı fakat dr.um muaynanesıne gidiyrm kontrole
ewet canım yanıltıcı olabılyo degerler ama çoğul gbi gözüküyor.
canım googledan gebelık takvımı yaz ynlendiriliyosun
teşekkürler prenses verdiğin bilgiler için bakalım pazartesi benimde kontrolde herşey belli olur inşallah herşey yolundaıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?