şubatta hamile kalanlar

canım napıyosun sen ya doktorlardan dahamı iyi bilicen...erken transfer olmuş seninki tabikide daha uzun zamanda belli olucak...cnm benim ya bebişin tutunduysa sende ilaçları bırakıyosun...yani belki onu bile bile terkediyosun...doktorlar ne diyosa harfiyen yerine getir cnm...kimse keyfi bir şey söylemez... güzel haberlerini bekl,iyoruz........

canım umarım o ssate kadar aç durmamışsındır!!!
beslenme ve su içmekde önemli biliyosun
önümüzdeki cumada benim ilk kontrolüm var
cuma hayırlı gün bize hayırlı haberler verirsin inşallah :CüvCüv:

kızlar bende cuma günü keselere bakmaya gidicez cok ama cok heyecanlıyım yaa su kalp atısınıda hayırlısından bi duysam

ewt canım benımde uykum çok geliyo bide sıkılıyorm evde bugun havada güzel zaten beslenmelerimize dikkat etmemiz lazm haklısın ikizler

rrose..........................6 mart ikinci kontrol kese gözüktü ilk kontrolde
özlenözlem ................20 mart ilk kontrol
tuğbaa........................21 mart ilk kontrol
uğur böceği ................7 martta ilk kontrol
turser.........................9 martta ilk kontrol
tülay...........................24şubat ilk kontrol ikiz keseler görüldü.
prenses2020...............4 martta ilk kontrol
asu
esra
bebiş istiyoruz............10 mart ilk kontrol
ikizler 17....................13 mart ilk kontrol
canan28.....................24 şubat ilk kontrol tek kese 10 mart ikinci kontrol
esrarengiz..................7 mart ilk kontrol
ffk..............................7 mart ilk kontrol

bu gün kontrolüm vardı....2 kese gördükkkkkk:CüvCüv::CüvCüv::teytey:

bugünde uyudum şimdi eşim dışarı çıkarcak beni yalnız yollamıo bi yere hava güzel çıkalım temiz hava alın bebişle dedi bekliyorum gelcek sabah kahvaltı ediyorum malum iğne oluyorum ondan sonra kafamı koyduğum yerde sızıyorum öğlen yemeği kaçıo ama şimdi evde ekmek yok çarşıdan tost alıcam dışardan bişi yemiyorum gerçe ama öle tost filan yiyorum ancak et yemiyorum hem ayakkabı bakıcam kendime ayaklarım da şişti benim sanırım sürekli evde durmaktan dimi kızlar belki bugün kan testi yaparım ya eşim çok istiyo sedayıldız dan çok etkilendim içimde kalmasın bilmiyorum gerçe bi çıkımde dışarı

11 martta Allah kısmet ederse kalp atışlarını göreceğiz....Allahım sağlıklı sıhhatli tamamına erdirsin inşallah.....Bu dileklerim tüm anne adaylarına:)

canım bende hep ikizlerim olsun istemiştim ama hayırlı sağlıklı olsun die de dua etmiştim benim tek ama çok sevindim senin adına inşallah bebeğimi dünyaya getirim dondurulmuşların süresi geçmeden 5 yılmış çünkü yapıcam bidaha

ewt canım benımde uykum çok geliyo bide sıkılıyorm evde bugun havada güzel zaten beslenmelerimize dikkat etmemiz lazm haklısın ikizler

evet hava çok güzel istanbulda
evden dışarı çıkınca insan biraz rahatlıyo hemde
bu arada hangi hastanelere gidiyoruz belkide karşılaşırız bellimi olur
bence listeye hastaneyide ekleyelim nasıl olur arkadaşlar??
ben medicana international

rrose..........................6 mart ikinci kontrol kese gözüktü ilk kontrolde
özlenözlem ................20 mart ilk kontrol
tuğbaa........................21 mart ilk kontrol
uğur böceği ................7 martta ilk kontrol
turser.........................9 martta ilk kontrol
tülay...........................24şubat ilk kontrol ikiz keseler görüldü.
prenses2020...............11 martta ikinci kont.de kalp atışı duyulacak. ikizlere hamiş.
asu
esra
bebiş istiyoruz............10 mart ilk kontrol
ikizler 17....................13 mart ilk kontrol
canan28.....................24 şubat ilk kontrol tek kese 10 mart ikinci kontrol
esrarengiz..................7 mart ilk kontrol
ffk..............................7 mart ilk kontrol

Gözün aydın prenses

prenses diğer topiğede yazdım ama belki orda görmezsin bugün tahlilden sonraki kaçıncı günün oluyor yani kaçıncı gün keseleri gördüğünü anlamaya çalışıyorum arkadaşım birde benim 11.gün değerim 195 ti çoğul olabilirmi benimde acaba gerçi bazen değerde yanıltıcı olabiliyor ama belki bi fikriniz vardır ???

merhaba arkadaslar.hepinize hayırlı olsun demek istiyorum önce.mesajların altındaki doğum cizelgesini nasıl yapıyorsunuz.?cevaplarsanız sevinirim.

ewet canım haklısın biraz zamn geçsin daha yenıyız listede daha baya bişeyler ekleriz bende jınemede gidiyorum tüp bebek orda yapıldı fakat dr.um muaynanesıne gidiyrm kontrole
ewet canım yanıltıcı olabılyo degerler ama çoğul gbi gözüküyor.
merhaba arkadaslar.hepinize hayırlı olsun demek istiyorum önce.mesajların altındaki doğum cizelgesini nasıl yapıyorsunuz.?cevaplarsanız sevinirim.

canım googledan gebelık takvımı yaz ynlendiriliyosun

12.gün değerimi öğrendikten sonra doktorum 14.gün değerini istemişti,kaça katlandığını görmek için..değeri öğrendikten sonra da çoğul olabileceğini söylemişti...o değeri öğrendikten 8 gün sonra keseleri gördüm.yani ilk Bhcg değerini öğrendikten 10 gün sonra çağırdı doktor....
tabi ben 0 kadar bekleyemedim..12.gün değerimden 4 gün sonra doktoruma gittim tek kese görmüştüm...

tesekkürler sonunda yaptım:)

teşekkürler prenses verdiğin bilgiler için bakalım pazartesi benimde kontrolde herşey belli olur inşallah herşey yolundaıdır

bende şubat hamilesiyim 23 ocak transfer tarihi 3 ocak 61.4 ilk kan testi 5 ocak 145 e çıkmış 13 ocakta 1 adet kese göründü ama hala embriyo göremedik sizler tranferden kaç gün sonra embriyonun görünmesi gerektiğini biliyormusunuz:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…