Suçluluk duygusu..

Ablan haklı bana göre. Sonuçta o da kötü bişey dememiş. Ama kırılmış bu da elinde olan bı durum değil. Önemli konularda iletişim eksikliği olmaması gerekir

üzülmede haklısın. bende önce karşımdakini düşünürüm. nasip değilmiş etrafınızda takip edin onlarada bulursunuz, alırlar inşallah.
Amin inşallah
İnanarak bunda da bir hayır vardır derseniz o hayrı er ya da geç görüyorsunuz emin olun, ev konusunda benim de iyiki olmamış demisligim var :)
Kendim için hiç üzülmedim almadığımız evlere. Nasip değilmiş dedim geçtim ama işte başka birine mani olmak gibi olunca biraz farklı hissediyorum
Şu an aslında bi yandan bu konuyu düşünüyorum. Çünkü baktığımız evler site içiydi ve 15,20 kat vardı sanırım. Artı olarak risk bölgesindeydi belki sağlam yapmışlardır bilemem tabi. Evet herşeyin hayırlısı.

Ben süreci tam hatırlayamıyorum açıkçası hızlı bir şekilde oldu bitti. Eşimin dediğine göre kredi de sorun çıkmış onlar için de bizim için de. Öyle de olsa evet ben de hata var. İçimi kemirip duruyor

Siz ablanıza benden haber bekle ev alma dediniz mi? Yada beraber alalım diye konuştunuz mu? Almaktan vazgeçtiğinizde biz almıyoruz dediniz mi?

Çok istese alırdı. Biraz bahane olmuş
Yani hala düşünüyorum niye almadılar o zaman çok beğenmişlerdi. Eşimin dediğine göre kredi de sorun yaşamışlar bizim gibi ama ben tam hatırlayamıyorum
Demekki o ev sizin nasibinizde yokmuş. Hiçte kendinizi suçlu hissetmeyin, anne babanizda olsa, kardesinizde olsa yakın yerde oturmayın, mesafe iyidir.
Evet ben de o yapıda bir insanım biraz yalnızlığına düşkün ama bir tek ablamla yakın otururum diyordum o zaman da hangi kafayla istemedim bilmiyorum
"Olanda bir hayır, olmayanda bin hayır vardır." Derler.
Buna inancım tam ama başkasına engel olma fikri bunu düşünmemi zorlaştırıyor

Ablan haklı bana göre. Sonuçta o da kötü bişey dememiş. Ama kırılmış bu da elinde olan bı durum değil. Önemli konularda iletişim eksikliği olmaması gerekir
Evet iletişimde sıkıntı oldu dediğiniz gibi. Ben tam olarak beğenmedim diyemedim nedense sanki üzülürmüş gibi geldi

Siz ablanıza benden haber bekle ev alma dediniz mi? Yada beraber alalım diye konuştunuz mu? Almaktan vazgeçtiğinizde biz almıyoruz dediniz mi?
Yok öyle bir konu olmadı. Biz o siteye bakıyorduk onlar da bakıyormuş tesadüf konusu açıldı. Gittik beraber baktık. Bizim para olarak açığımız kaldı adamlar da bir kuruş bile inmediler. Geri kalan kısmı eniştem ve eşim konuştu. Eşimin dediğine göre fiyatta indirim yapmadıkları için ve kredi de sorun olduğu için ikimizde alamadık diyor. Ama ablam bu kısımları hatırlamıyor ya da bilmiyor.

Çok üstünde durmayın bence. Umarım ablanızda alır kısa sürede. Bir daha konusu açılırsa böyle olmuştu sanki abla ben mi yanlış hatırlıyorum diyebilirsiniz

Çok üstünde durmayın bence. Umarım ablanızda alır kısa sürede. Bir daha konusu açılırsa böyle olmuştu sanki abla ben mi yanlış hatırlıyorum diyebilirsiniz
İnşallah çok istiyorum bunu. O zaten açmıyor hiç, ben vicdanen rahatsız hissettiğim için açtım konuyu bir kaç kere. Sadece birinde böyle bir şey söyledi. Artık ben de açmam konuyu onu da kendimi de üzmekten başka bir işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…