Ablan haklı bana göre. Sonuçta o da kötü bişey dememiş. Ama kırılmış bu da elinde olan bı durum değil. Önemli konularda iletişim eksikliği olmaması gerekir
Bu işlerde nasipten ötesi yok. 1,5 yıl önce ev sattık, satmayıp tutsaydık şimdiki ederi çooook yüksek olacaktı
Amaaa aynı şekilde bir de ev aldık, alırken iki bölgeye baktık, birinden alsaymışız deprem vuracakmış.
Şu an aslında bi yandan bu konuyu düşünüyorum. Çünkü baktığımız evler site içiydi ve 15,20 kat vardı sanırım. Artı olarak risk bölgesindeydi belki sağlam yapmışlardır bilemem tabi. Evet herşeyin hayırlısı.
Gerçekten sizden haber bekledikleri ve siz istemediğiniz halde işi beklemede bıraktığınız için alamadılarsa acayip ayıp olmuş bence .
Aynı yerde oturmak istemeyebilirsiniz,isteyip evi beğenmemiş olabilirsiniz hepsi doğal hakkınız ama ablanlar cevap beklerken işi muallakta bıraktıysanız eğer çok çok yanlış.
Ablanın “
Ben süreci tam hatırlayamıyorum açıkçası hızlı bir şekilde oldu bitti. Eşimin dediğine göre kredi de sorun çıkmış onlar için de bizim için de. Öyle de olsa evet ben de hata var. İçimi kemirip duruyor
Arkadaşlar merhaba. Hemen konuya girmek istiyorum.
Bizim senelerdir uzayıp giden bir ev alma muhabbetimiz var. Bundan 3,4 sene önce de ablamlarla beraber aynı sitede ev beğenmiştik. Gidip baktık ve ben nedense eve ısınamadım. Ablam çok beğendi ve komşu olacağımız için de çok olumlu baktı eve. Ben neden bilmiyorum ama istemedim halbuki ben ablama daha düşkünümdür. Neyse onlar parayı denkleştirdi ama bizim 50 bin gibi bir açığımız kaldı o dönem borç alacak kimse de yoktu açıkçası. Ben de eve pek olumlu bakmayınca eşim de uğraşmadı belki zorlasak alırdık ama üstünde durmadık. Ablamlar da almadılar. Öyle konu kapandı ve sonra ev fiyatları uçtu gitti zaten. Geçen sene ev aklıma düştü ablama dedim ki çok pişmanım keşke alsaydık orayı ya da en azından siz alsaydınız dedim. O da “nasip işte düşünürken olur mu olmaz mı diye sizden haber beklerken de ev gitti” dedi. Üzüldüm açıkçası kafamda sürekli bizim yüzümüzden alamadılar gibi bir düşünce oluştu. Şimdi biz nasipse ev alma yoluna girdik istediğimiz gibi bir ev bulduk şuan süreç devam ediyor. Ablama söyledim hayırlı olsun sevindim güle güle oturun vs dedi ama sesinde bir burukluk vardı hissettim. İnşallah size de nasip olsun dedim bizim için hayal gibi bir şey artık dedi ve ben şuan ev aldığımıza bile sevinemiyorum içim çok huzursuz Duygusal ve hep kendimden önce başkalarını düşünen, her durumda kendimi suçlayan bir yapım var malesef olay benimle ilgili olmasa bile. Düşünmek istemiyorum ama durum bu engel olamıyorum kendime.
Ablan haklı bana göre. Sonuçta o da kötü bişey dememiş. Ama kırılmış bu da elinde olan bı durum değil. Önemli konularda iletişim eksikliği olmaması gerekir
Yok öyle bir konu olmadı. Biz o siteye bakıyorduk onlar da bakıyormuş tesadüf konusu açıldı. Gittik beraber baktık. Bizim para olarak açığımız kaldı adamlar da bir kuruş bile inmediler. Geri kalan kısmı eniştem ve eşim konuştu. Eşimin dediğine göre fiyatta indirim yapmadıkları için ve kredi de sorun olduğu için ikimizde alamadık diyor. Ama ablam bu kısımları hatırlamıyor ya da bilmiyor.
Yok öyle bir konu olmadı. Biz o siteye bakıyorduk onlar da bakıyormuş tesadüf konusu açıldı. Gittik beraber baktık. Bizim para olarak açığımız kaldı adamlar da bir kuruş bile inmediler. Geri kalan kısmı eniştem ve eşim konuştu. Eşimin dediğine göre fiyatta indirim yapmadıkları için ve kredi de sorun olduğu için ikimizde alamadık diyor. Ama ablam bu kısımları hatırlamıyor ya da bilmiyor.
Çok üstünde durmayın bence. Umarım ablanızda alır kısa sürede. Bir daha konusu açılırsa böyle olmuştu sanki abla ben mi yanlış hatırlıyorum diyebilirsiniz
Çok üstünde durmayın bence. Umarım ablanızda alır kısa sürede. Bir daha konusu açılırsa böyle olmuştu sanki abla ben mi yanlış hatırlıyorum diyebilirsiniz
İnşallah çok istiyorum bunu. O zaten açmıyor hiç, ben vicdanen rahatsız hissettiğim için açtım konuyu bir kaç kere. Sadece birinde böyle bir şey söyledi. Artık ben de açmam konuyu onu da kendimi de üzmekten başka bir işe yaramıyor