- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
nerden baslasam nasil yazsam bilmiyorum..burda anlatirim rahatlarim konusmak zor bari yazayim dedim ama elim klavyedeki o harflere basmak istemiyor..ben 5 yasindayken annemden babamdan ayrilmak zorunda kaldim..nedeni bende kalsin ama baska yol yoktu..bana zarar gelmesin diye ananeme emanet edildim..annemin kardesi ilgileniyordu benimle gerisi ya iste ya tarlada yada hayvanciliktaydi..banada tembih ettiler sakin aksilik yapma o bakmazsa seni burda keserler oldururler o koruyacak seni diye..bende goze batmamak icin elimden geleni yaptim ama basarili olamadim..ne yapsam suctu yatmam kalkmam kosmam yurumem arkada kalmam onden gitmem yaninda yurumem hersey ve herdefasinda ceza aliyordum..iki sene ceza aldim bir gun anneme dedimki cok dayak yiyorum burda annem aldi beni kiyamamis aslinda dayak artik aliskanlik yapmisti umrumda bile deildi..sonra okula basladim.1.2.3.4. sinif derken 5. sinif ogretmen bebek nasil yapilir nasil hamile kalinir ve kari koca iliskisini anlatti..dunya basima yikildi.megerse 5/7 yas arasi emanet edildigim kisinin karisi olmusum haberim yokmus..o zamanlar kimseye bisi diyemedim..nasil derim ben cok yaramazim hep cezalandiriliyorum diye..ya beni evden atsalardi birisi oldurseydi..sonralarida bisi diyemedim anlimda kocaman bir leke vardi eger basima bu geldiyse illa bisi yapmisimdir yoksa niye benim basima gelsinki dedim..huyum cok bozuldu kendime zarar vermeye baslayinca mecburi psikolojik tedavi gormeye basladim..seneler icinde anladim kabullendim sucun bende olmadigini ama gel gelelim bu yuk hafiflemiyor..acim dinmiyor..ALLAHIM diyorum sana cok guveniyorum illa cikar bunun acisi bir yerden ama hala dort dortluk yasiyor beyfendi..ama bu topragin birde alti var sabir..bu soruya cvp bulamiyorum kafayi yiycem SUCUM NEYDI !!!!!!!!!:4
Yanlis anlamiyorum dimi size bu hayvanligi yapan dayiniz mi bunu aileden kimse bilmiyormu. Bu yaptigi cezasiz kalmamali.Senin bi sucun yok arkadasim ama bu anlattigin olaydaki herkez suclu.Basta sana bunu yapan sana sahip cikmayanlar.Cok uzuldum okuduklarima.Anlamiyorum ya cocukmussunuz bunu yasadiginizda bu nasil bir insanki bir cocugu nefsi istiyor.Boyle insanlar icin kesinlikle idam olmali yasamayi haketmiyorlar.
ben yunanıstanlıyım canım bızde ne tore var ne akraba evlılıgı ne kacanı vururlar ne sevgılısı olanı döverler
aksine sevgilin var diyelim babalar gene pek salmak ıstemez ama gelın kapının onunde konusun en azından haberımız var derız derler genelde ısler orada boyle yurur
cok enteresan senelerdırde ıstanbulda yasıyoruz ben oturdugum cevredede dogulu olmalarına ragmen töreydı bılmem neydı duymadım sadece gazetelerden okuyorum
bılemıyorum
sebebı merak ettım
Konuyu açan genç ve bekar birisi olsaydı bir nebze düşünürdüm ama evli ve 2 çocuğu olan bir bayan kendisi sırf bunun için bile hemen fake demez bir gözlemlerdim şöyle.
Çocukları olan bir kadının oturup 5 yaşındaki halinin hatırlayıp dayısıyla fantezi kuracak hali yok
Bilemiyorum gerçekten...
Insanin boyle bir senaryoyu laf olsun diye uydurmasi icin kendisinin sapik olmasi gerekir.
Ne kadar acimasizsiniz yahu sahteyse kendi ayibidir. Bu kadar agir seyler yasayip anlatip rahatlama ihtiyaci duymus bir insanin bir de siz uzerine gidince mutlu mu oluyorsunuz?
Neden dogru olmasin ki anlattiklari onu anlamadim nicin ikna olmadiniz?
Ilk uyelik konu da sahte diyenler kib'liyorum ben. Siz de oyle yapin dilerseniz.
Lütfen artık daha fazla üzülmeyin, burdan fake diyen arkadaşlarıma sesleniyorum, ilk konu yeni üyelik diyen arkadaşlarıma sesleniyorum, bir saniye gözlerinizi kapatın ve düşünün kimseye anlatamadığınız bir olay yaşadınız , üstünden uzun zaman geçti ama yine depreşti tam o sinir ve üzüntü halinde kafa dağıtmak amacıyla nete girdiniz ve biryer gördünüz baktınız ki herkes derdini anlatıyor insanlar destek çıkıyor, anlatmazsanız bu kurt sizi kemirecek rahatlamaya ihtiyacınız var ve üye olup yazdınız kimse sizi tanımıyor neticede,,bir nebze olsun içinizi dökmekti maksadınız, ve yazdınız karşılığında hiç tanımadığınız insanlar sizi yalancılıkla suçladı zaten ruh haliniz iyi değil banane ya diyip geçebilcek bi durumda değilsiniz, ne düşünürdünüz? beni hiç tanımayan insanlar bile benim yalan söylediğimi sandı ben bu yükü nasıl taşıyacağım beni bilene anlatsam o da yalan der diye üzülmezmisiniz? allah korusun o ruh hali içinde çıkış bulamadığını düşünüp kendine zarar verse hoş mu olur? yalan konu ise bile 2 satır yazı yazmakla bir yerimiz eksilmiyor arkadaşlar nolur yapmayın, üzülme demek için illaki kanıta ihtiyacımız yok , yorum yapma zorunluluğunuz da yok , üzülme arkadaşım der geçersiniz konunun ileri sayfalarında bir tezatlık görüyorsanız ,kiblersiniz ilk üyelik ilk konu mantığıda bu mevzularda saçma değil mi sonuçta bayan gelip eşimin şurası şöyle ayy napsak ki demiyor, ben çocukken tecavüze uğradım diyor,klavye başında yalan yalan diyoruz sonra aynı biz yargıya taşınmış benzeri bir konu okuduğumuzda vay vijdansız hakim diyoruz nasıl ceza vermez,bize verilen bilginin inandırıcılığını neden sorgulamıyoruz, herkes gazeteci değil öyle süslü laflarla demogoji yapabilsin kadıncağız bu siteyi takip eden tanıdıkları olduğu için ailesiyle ilgili yazmak istememiş ne var bunda? o kısmı hiç yazmasaydı neyi bulup sahte dencekti acaba? yani aile kısmını es geçip küçükken ananneme gittim orda böyle bişi yaşadım unutamıyorum dese ne diycektiniz yalan bence gitmemişsindir mi diyecektiniz?elinizi vijdanınıza koyun hepimiz birer anne veya adayıyız ,yarını bilemiyoruz ben asla yapmam asla olmaz demeyin mantıksız demeyin, bende mantıksız diyordum kesin üveydir diyordum bazı bazı duyduğumda ama bir gün okan bayülgenin bu konu üzerine olan programını izledim annemden büyük hanımların evlatları için nasıl ağladığını bırak onu bunu kendi babalarını bile inandıramadıklarını bu şeylere maruz kalan evlatların neler yaşadığını sabah 5 lere kadar izledim o zaman dedim ki dur sibel olmaz diye birşey yok ..kişi yeni üye olunca hemen bi sahte yalan ne oluyoruz ,? burda bir arkadaş vardı evladım tacize uğradığını söylüyor demişti hepimiz git hesap sor dedik neden yalan demedik? neden hadi ordan dikkat çekme amacın eksiklikler var demedik? çünkü o kişi eski üyeydi hemen ikna olduk.. yapmayın etmeyin unutmayın ki peygamber efendimizin bir sözü vardır kalp kırmak Kâbe yıkmak gibidir. aman tanımıyorum nasılsa demeyin ,vebal almayın,eğer dediniz gibi sahte ise de 2 kelime üzülme arkadaş demek ile incilerimiz dökülmez ,sahteyse rabbim onu da yazar zaten. dayanamadım artık . ..
peki ya dava acan olmazsa ?ya elinin altinda oldugum icin sirf bana yaptiysa?? hakim delil yetersizligi derse heleki onun karsinda heleki elini kolunu sallaya sallaya cikarsa iste o zaman beni bu hayatta cocuklarimda tutamaz...iste buna katlanamam..bu sanal da olmicak yuz yuze o serefsizin sirita sirita gitmesine dayanaamam ya onu oldururum ya kendimi..yasadigim olay biliorum tek benim basima gelmedi kimin basina geldiyse size soyliyecegi bu yuk cok agir beni cok yoruyo bazen yikilsamda kalkiyorum devam ediyorum yoluma ammaaa birde bunun ustune gozune baka baka sana inanmayip obur serefsiz birakilirsa bu daha agir kimse kaldiramazsoyle dusunelim canim
aradan uzun seneler gecti
dayinla muhtemelen bir mal ortakliginiz yok
sanirim uzak yasadiniz
hakim aptal degil
tamam ispat yok sahit yok fakat
senelerce hapiste yatmayacak hatta iceri hic girmeyebilir bile
siciline islemesede not duserler herhangi bir cocuga ayni seyi yapmissa
yada dusunsene o adamin bu sebepten mahkemeye dustugunu ogrenen bir kurban daha varsa
ona cesaret vermis olursun
ve bir senin sikayetin uzerine baska bir sikayette olursa
o zaman ceza alir
adam muhtemelen elli yaslarindadir simdi
rezil olur itibari sarsilir bunalima girer belki geberir
aslinda senelerce ceza cekmesinden cok onu vicdanen yargilayabilirsin hukuk yoluyla
ve hakim goz onune bulunduracak cocuklarinin yasini psikologta oyle raporda yazacak
cocuklari o yaslarda olunca zoulou daha kotu hissediyor kendisini diye
ben senin yerinde olsam bu olayi asman icin mahkemeye veririm !
kendi dunyanda kendi icinde bu canavarla debelesegine biraz zehirin aksin
karanligini paylastikca aydinlanir icin
bazi yorumlari okuyunca al iste diyorum bu icimdeki ses sende oyle demek istedin ama niye boyle yazamadin..cok saol
yazmadan edemedim.. 8. sınıfa geçtiğim yaz.. neredeyse aynı şeyleri yaşıyordum ama müsade etmedim edemedim.. karşımda müthiş inançlı herkesin neredeyse tapındığı bir adam vardıki öz dayım olur kendileri.. neredeyse tecavüz edecekti.. ama şükürler olsun olmadı.. kimseye söyleyemedim.. ağzımı bile açamadım hala susuyorum.. eşime aylarca robot gibi davrandım arkamdan sarılınca çığlık atacak gibi oluyordum..
şimdi bi kızım var 3.5 yaşında tek başına dışarda 5 saniye bile bırakmam değilki amca dayı emanet etmek.. yok ya kimsede insanlık yok.. kimsede vicdan yok en vicdan sahibiyim diyende bile.. şaşırmadım yani..
erkeklerin o pis zevk anlayışlarıyla neler yapabileceklerini tahmin edemiyorum onun için güvenmiyorum..
en garibi ne biliyormusunuz.. ünv kayıt için gittiğimizde babamla aynı odada kaldığmızda sabaha kadar uyumamıştım korkumdan.. sanki bişey yapacaktı bana.. düşünsenize psikolojimi.. neyse
arkadaşım niye herşey hortladı biliyorum ben.. kaygılar.. sadece kaygılar .. kızların ve sen korkuyorsun.. ya senin yaşadığını yaşarlarsa diye.. ama aslolan ne biliyormusun keske anneme söyleyebilseydim keske annem kardeşine değilde bana inanabilseydi.. ama yok.. ben çocuk aklımla kalırım.. uydurmuş olurum..
bi psikolog diyorki kızlarınızında da oğullarınızında 4 yaşından sonra tuvalet sonrası temizliklerini kendilerine yaptırın ve oranın özel olduğunu kimsenin dokunamayacağını söyleyin.. bilsinler bilsinlerki birisi bişey yapmaya kalkarsa size söylesinler.. dinleyin onları ciddiye alın
inan ayni duygular icindeyiz..ama tepkilerden korktugum icin yazamadim..babamdan hic bir kotuluk gormedim ama o icimdeki hadi seytan durterse sesi susmuyor..kafam kopacak gibi agridi evvelsi gun esim dedi cocuklari asagiya indireim sen yat dinlen iyi gelir dedi..dedim yok canim sklr cocuklarin sesini duyunca kendime geliorum goturme dedim..evet cok utanc verici bu yaptigim ama ne yapayim olmuyor biraakamiyorum...sanada allah sabirlar versin insanin icinden cikmiyor
nerden baslasam nasil yazsam bilmiyorum..burda anlatirim rahatlarim konusmak zor bari yazayim dedim ama elim klavyedeki o harflere basmak istemiyor..ben 5 yasindayken annemden babamdan ayrilmak zorunda kaldim..nedeni bende kalsin ama baska yol yoktu..bana zarar gelmesin diye ananeme emanet edildim..annemin kardesi ilgileniyordu benimle gerisi ya iste ya tarlada yada hayvanciliktaydi..banada tembih ettiler sakin aksilik yapma o bakmazsa seni burda keserler oldururler o koruyacak seni diye..bende goze batmamak icin elimden geleni yaptim ama basarili olamadim..ne yapsam suctu yatmam kalkmam kosmam yurumem arkada kalmam onden gitmem yaninda yurumem hersey ve herdefasinda ceza aliyordum..iki sene ceza aldim bir gun anneme dedimki cok dayak yiyorum burda annem aldi beni kiyamamis aslinda dayak artik aliskanlik yapmisti umrumda bile deildi..sonra okula basladim.1.2.3.4. sinif derken 5. sinif ogretmen bebek nasil yapilir nasil hamile kalinir ve kari koca iliskisini anlatti..dunya basima yikildi.megerse 5/7 yas arasi emanet edildigim kisinin karisi olmusum haberim yokmus..o zamanlar kimseye bisi diyemedim..nasil derim ben cok yaramazim hep cezalandiriliyorum diye..ya beni evden atsalardi birisi oldurseydi..sonralarida bisi diyemedim anlimda kocaman bir leke vardi eger basima bu geldiyse illa bisi yapmisimdir yoksa niye benim basima gelsinki dedim..huyum cok bozuldu kendime zarar vermeye baslayinca mecburi psikolojik tedavi gormeye basladim..seneler icinde anladim kabullendim sucun bende olmadigini ama gel gelelim bu yuk hafiflemiyor..acim dinmiyor..ALLAHIM diyorum sana cok guveniyorum illa cikar bunun acisi bir yerden ama hala dort dortluk yasiyor beyfendi..ama bu topragin birde alti var sabir..bu soruya cvp bulamiyorum kafayi yiycem SUCUM NEYDI !!!!!!!!!
herhalde bu bazı yorumlar ben olmuyorum dımı? ben sızı yasadıgınızı soyledıgınız seyle ıtham etmıyorum ama herkez tuttu bır yerınden fake te fake dıyen ben olmusum - demedımde herkez gormek ıstedıgı gıbı goruyor bana gore bu alıntıladıgım acıklamada ıkılem var ıcımde tutmadım sordum sızde ısrarla cevaplamadınız bumu konu dıyenlerın ozellıkle bır tanesı her konuda muhalefet oldugu ıcın uzerıme alınmıyorum
nerden baslasam nasil yazsam bilmiyorum..burda anlatirim rahatlarim konusmak zor bari yazayim dedim ama elim klavyedeki o harflere basmak istemiyor..ben 5 yasindayken annemden babamdan ayrilmak zorunda kaldim..nedeni bende kalsin ama baska yol yoktu..bana zarar gelmesin diye ananeme emanet edildim..annemin kardesi ilgileniyordu benimle gerisi ya iste ya tarlada yada hayvanciliktaydi..banada tembih ettiler sakin aksilik yapma o bakmazsa seni burda keserler oldururler o koruyacak seni diye..bende goze batmamak icin elimden geleni yaptim ama basarili olamadim..ne yapsam suctu yatmam kalkmam kosmam yurumem arkada kalmam onden gitmem yaninda yurumem hersey ve herdefasinda ceza aliyordum..iki sene ceza aldim bir gun anneme dedimki cok dayak yiyorum burda annem aldi beni kiyamamis aslinda dayak artik aliskanlik yapmisti umrumda bile deildi..sonra okula basladim.1.2.3.4. sinif derken 5. sinif ogretmen bebek nasil yapilir nasil hamile kalinir ve kari koca iliskisini anlatti..dunya basima yikildi.megerse 5/7 yas arasi emanet edildigim kisinin karisi olmusum haberim yokmus..o zamanlar kimseye bisi diyemedim..nasil derim ben cok yaramazim hep cezalandiriliyorum diye..ya beni evden atsalardi birisi oldurseydi..sonralarida bisi diyemedim anlimda kocaman bir leke vardi eger basima bu geldiyse illa bisi yapmisimdir yoksa niye benim basima gelsinki dedim..huyum cok bozuldu kendime zarar vermeye baslayinca mecburi psikolojik tedavi gormeye basladim..seneler icinde anladim kabullendim sucun bende olmadigini ama gel gelelim bu yuk hafiflemiyor..acim dinmiyor..ALLAHIM diyorum sana cok guveniyorum illa cikar bunun acisi bir yerden ama hala dort dortluk yasiyor beyfendi..ama bu topragin birde alti var sabir..bu soruya cvp bulamiyorum kafayi yiycem SUCUM NEYDI !!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?