sucum neydi ?

bir anne cocugunu birakabilir birileri icin gecerli nedende olmayabilir
konu bu degil
evlenmis cocuklari olmus bir kadinin hala cektigi izdirap!
el insaf bizde anneyiz kadiniz bu konuda bir kadinin acisina yogunlasmamiz gerekti

ananenin yaninda tatilede gitmis olabilirdi

bir cocuk tacize ugramak icin gunlerce baskasinda kalmasina gerek yok

guvenilir sandigin bir yere yarim saatligine biraksan bile biri gelip bir fenalik edebilir

zouzou sen donem donem bunlari yasiyorsun
bunun acisi elbetteki silinip gitmez
ama sen guclu bir anne olarak ustesinden gelip
zorluguna ragmen evlenip iki cocuk sahibi olmussun

gucunu boylesi donemlerde daha iyi kullanmalisin
lanet et kiz uzul fakat
normal iliskilerde zorlansan bile cocuklarinla bunu basarmaya bak
sen zaten yeteri kadar kolluyorsun
bunalim gecirdigin bu donemlerde daha pôsitif olmaya yogunlas
terapiye git bir kursa yazil bir seyler yap

bilki hic bir sucun yok bu alcaklar dunyanin her yerinde

kirlenmis hissine girdigin an kendi cocuklarin haric ve kendi yuzun
haric gazeteden yada bri dergiden yada aklina kazinmis bir kucuk cocuk
simasi dusun
ve soylesene o cocuk ne kadar pis olabilir ne kadar kirli olabilir
iste sen oylesin o cocuk gibisin senin kucuklugun yargilanamaz

Umarım ölmeden önce herkes savunmasız gördüğü için zarar verdiği kişilerin çektiklerini birebir yaşar. 5 yaşında bir çocuğa böyle şeyler yaşatan bir sapık, umarım 80 yaşına gelip de kendisi fiziksel olarak savunmasız kaldığında yaptıklarının aynısı kendisine yapılır. Bana göre, ancak böyle olduğunda adalet yerini bulur.

konuyla alakasız ama merak ettim. yunanistanlısınız, birkaç yıldır istanbuldasınız ama türkçeniz çok iyi?:26:

biliyor musunuz,bu olayı kimse bilmiyor. peki dayınız bunu başka çocuklarada yapmaya devam ediyorsa. en çok korkum bu oldu şu an. suçu cezasız kalmakla beraber bu sapık belkide şu anda başka yeğenlerini belkide komşunun çocuğunu hatta torununu da bu şekilde taciz ediyor ve tecavüz ediyorsa.
çünkü bu sapıklar bir kereyle kalmazlar. ömürleri boyunca bu iğrençliğe devam ederler.

cok sagolun..okadar guzel anlatmissinizki..ya niye anlamiyosunuz iyi deilim herseye cuk diye cvp veremiorum.elim ayagim titrio hissettiklerimi kelimelere dokemiyorum diyorum..ama nedesem bos dedim ya inanin kanitlamaya gucum yok ..sonra diosunuzki nie dava acmiosun hakimin fake demesinden korkuyorumdur belki!
ben yurt disindayim zaten daha baska yere yaptigim yorumlardada demistim saklamiorum yada uydurmuyorum yani.ilk okul u tr de bitirmedim orda basladim burda bitirdim..psikologum bastan beri dosya tutuyor otomatikman..bir ara iyice kinlendim dedim dava acsam ama ailemin haberi olmasa olurmu.dediki olurda o adam soylerse sorun olurmu.dedim ne diyecek arayip.tmm dedim insan haaklari mahkemesine gittim durumu anlatirken yine aglamalar yine sinir krizleri derken avukat dedi sakin olun psikologla gorusup gorusmedigimi sordu detaylica anlattim ve dediki haftaya orda bulusup konusalim..gun geldi once bir guzel sakinlestiricimi yedim hastane ortami belirteyim simdi birde psikologda ignedemi yapiliomus diyenler olur.basladim aanlatmaya dosyalarda onundeydi..dediki asla durumunuzu kucumsedigimi dusunmeyin aksine cok kotu bisi size yapilan ve kabul edilemez elbetdeki hakkiniz.ama sizde biliorsunuz hakim ne sizi tanir ne onu ikinizide dinleyecek siz diyeceksiniz boyle boyle oldu o diyecek iftira ben ona gozum gibi baktim ikide goz yasi dokerse tmm.sizin lafiniza karsilik onun lafi.yani delil yetersizliginden serbest.eger diyosanizki mahkemeye cikmasi yeterli yarin dosyayi hazirlarim ama eger magdur oldugunuzu kabul edip onaylamazlarsa buda sizi yikarsa .....dedi ve dusunun dedi.ama siz dava acarsiniz beraat eder arkanizdan 2/3 kisi daha acarsa o zaman sorusturma baslar yoksa dosya kapanir dedi..bi kac avukatla daha konustum ayni seyler hak hukuk meselesi..adaletmis boyleymis...olsun bakalim allahin adaleti daha agir olur

Size sonuna kadar katiliyorum gecen gun bir konu actim actigima pisman ettiler beni ne yalanciligim kaldi ne sahtekarligim hala dusundukce sinirlerim bozuluyor.
Evet fake konu acan cok ozellikle cinsel icerikli konularda ve onlarin erkek oldugunu dusunuyorum ama bu konunun fake oldugunu dusunumuyorum kim kendine boyle birsey yazmaz bence.

yahu biz kadınları bu kadar acımasız hale getıren nedır ben cok merak edıyorum !!! oncelıkle bu konuyu buraya yazmasaydın burda paylasmasaydın dıyenlere soruyorum NEDEN? ... burda aksam yemegını cekıp paylasıolar burda yatak odanın en ınce ayrıntılarına gırıolar burda aldatılan yazıo aldatan yazıo we bızler hem dertlere ortak hem ınsanlara destek olmaya calısıoruzz eee o zaman neden yazılmasın burayaa ..KK paylasım sıtesı dıılmı ? neyse gecıorum bunu bırakmıs ıstee aılesıı ewet bencede cok Kabul edılebılır olmasada demekkıı cok onemlı duyulmaması gerekecek kadar onemlı bır mewzuu war ortada yaw bıraz anlayıs ıcın ne yememız ne ıcmemız gerekıo ben bılmıorum kı bu merhamet ucundan bucagından bıze ne wakıt dokunacak olaa ... ARKADASIM bu trawmanın tarıfı yok bu cok cokk agır rabbım sana guc kuwwet wersın , ne kadar agır bedellıde olsa bu senın ıcın senın , sana ıhtıacı olan 2 ewladın war hemde hala cok kucukler belkıde psıkıyatrının dedıgı gıbı yaslarının 5 we 7 olması senın bu durumunu tetıklıor olabılır ama sılkelen bı an once we kendıne gel onalrın sana ıhtıacı war seen kendı derdıne yanarken *onlarla ne kadar ılgılı gorunsende* onlarda aslında ıcten ıcee yandıgını hıssedebılırler .. bunu unutma onalra daha sıkı sarıl wee onlarla yen onlarla yenılen .. baak seneye bırı 6 bırı 8 yasına gırıcek bu sene bıtıcek we gecıcek ama onlardada unutamayacakları hıssıyatlar bırakmaa . uzgun we kırgın olduugnu anlarlaarr ama yorumlayamazlar cok mınıkler henuz senın ıcın unutmak ne kadar ımkansız anlayabılsemde bu kadar dusunkun oldugun o pıtırcıkların ıcın her aklına geldıgınde op onları onlarla yenebılırsın bunu ... dualarım senınlee cok gucc cok buyuk ama seen bugune kadar mucadele edıp kendıne bı hayat kurmussun dımdıkk hemde bundan sonrada hatırlamamayı basarabılrıısn ...

Lütfen artık daha fazla üzülmeyin, burdan fake diyen arkadaşlarıma sesleniyorum, ilk konu yeni üyelik diyen arkadaşlarıma sesleniyorum, bir saniye gözlerinizi kapatın ve düşünün kimseye anlatamadığınız bir olay yaşadınız , üstünden uzun zaman geçti ama yine depreşti tam o sinir ve üzüntü halinde kafa dağıtmak amacıyla nete girdiniz ve biryer gördünüz baktınız ki herkes derdini anlatıyor insanlar destek çıkıyor, anlatmazsanız bu kurt sizi kemirecek rahatlamaya ihtiyacınız var ve üye olup yazdınız kimse sizi tanımıyor neticede,,bir nebze olsun içinizi dökmekti maksadınız, ve yazdınız karşılığında hiç tanımadığınız insanlar sizi yalancılıkla suçladı zaten ruh haliniz iyi değil banane ya diyip geçebilcek bi durumda değilsiniz, ne düşünürdünüz? beni hiç tanımayan insanlar bile benim yalan söylediğimi sandı ben bu yükü nasıl taşıyacağım beni bilene anlatsam o da yalan der diye üzülmezmisiniz? allah korusun o ruh hali içinde çıkış bulamadığını düşünüp kendine zarar verse hoş mu olur? yalan konu ise bile 2 satır yazı yazmakla bir yerimiz eksilmiyor arkadaşlar nolur yapmayın, üzülme demek için illaki kanıta ihtiyacımız yok , yorum yapma zorunluluğunuz da yok , üzülme arkadaşım der geçersiniz konunun ileri sayfalarında bir tezatlık görüyorsanız ,kiblersiniz ilk üyelik ilk konu mantığıda bu mevzularda saçma değil mi sonuçta bayan gelip eşimin şurası şöyle ayy napsak ki demiyor, ben çocukken tecavüze uğradım diyor,klavye başında yalan yalan diyoruz sonra aynı biz yargıya taşınmış benzeri bir konu okuduğumuzda vay vijdansız hakim diyoruz nasıl ceza vermez,bize verilen bilginin inandırıcılığını neden sorgulamıyoruz, herkes gazeteci değil öyle süslü laflarla demogoji yapabilsin kadıncağız bu siteyi takip eden tanıdıkları olduğu için ailesiyle ilgili yazmak istememiş ne var bunda? o kısmı hiç yazmasaydı neyi bulup sahte dencekti acaba? yani aile kısmını es geçip küçükken ananneme gittim orda böyle bişi yaşadım unutamıyorum dese ne diycektiniz yalan bence gitmemişsindir mi diyecektiniz?elinizi vijdanınıza koyun hepimiz birer anne veya adayıyız ,yarını bilemiyoruz ben asla yapmam asla olmaz demeyin mantıksız demeyin, bende mantıksız diyordum kesin üveydir diyordum bazı bazı duyduğumda ama bir gün okan bayülgenin bu konu üzerine olan programını izledim annemden büyük hanımların evlatları için nasıl ağladığını bırak onu bunu kendi babalarını bile inandıramadıklarını bu şeylere maruz kalan evlatların neler yaşadığını sabah 5 lere kadar izledim o zaman dedim ki dur sibel olmaz diye birşey yok ..kişi yeni üye olunca hemen bi sahte yalan ne oluyoruz ,? burda bir arkadaş vardı evladım tacize uğradığını söylüyor demişti hepimiz git hesap sor dedik neden yalan demedik? neden hadi ordan dikkat çekme amacın eksiklikler var demedik? çünkü o kişi eski üyeydi hemen ikna olduk.. yapmayın etmeyin unutmayın ki peygamber efendimizin bir sözü vardır kalp kırmak Kâbe yıkmak gibidir. aman tanımıyorum nasılsa demeyin ,vebal almayın,eğer dediniz gibi sahte ise de 2 kelime üzülme arkadaş demek ile incilerimiz dökülmez ,sahteyse rabbim onu da yazar zaten. dayanamadım artık . ..

soyle dusunelim canim

aradan uzun seneler gecti
dayinla muhtemelen bir mal ortakliginiz yok
sanirim uzak yasadiniz
hakim aptal degil
tamam ispat yok sahit yok fakat

senelerce hapiste yatmayacak hatta iceri hic girmeyebilir bile
siciline islemesede not duserler herhangi bir cocuga ayni seyi yapmissa
yada dusunsene o adamin bu sebepten mahkemeye dustugunu ogrenen bir kurban daha varsa
ona cesaret vermis olursun
ve bir senin sikayetin uzerine baska bir sikayette olursa
o zaman ceza alir
adam muhtemelen elli yaslarindadir simdi
rezil olur itibari sarsilir bunalima girer belki geberir

aslinda senelerce ceza cekmesinden cok onu vicdanen yargilayabilirsin hukuk yoluyla
ve hakim goz onune bulunduracak cocuklarinin yasini psikologta oyle raporda yazacak
cocuklari o yaslarda olunca zoulou daha kotu hissediyor kendisini diye

ben senin yerinde olsam bu olayi asman icin mahkemeye veririm !
kendi dunyanda kendi icinde bu canavarla debelesegine biraz zehirin aksin
karanligini paylastikca aydinlanir

Son düzenleyen: Moderatör:
bazi yorumlari okuyunca al iste diyorum bu icimdeki ses sende oyle demek istedin ama niye boyle yazamadin..cok saol

peki ya dava acan olmazsa ?ya elinin altinda oldugum icin sirf bana yaptiysa?? hakim delil yetersizligi derse heleki onun karsinda heleki elini kolunu sallaya sallaya cikarsa iste o zaman beni bu hayatta cocuklarimda tutamaz...iste buna katlanamam..bu sanal da olmicak yuz yuze o serefsizin sirita sirita gitmesine dayanaamam ya onu oldururum ya kendimi..yasadigim olay biliorum tek benim basima gelmedi kimin basina geldiyse size soyliyecegi bu yuk cok agir beni cok yoruyo bazen yikilsamda kalkiyorum devam ediyorum yoluma ammaaa birde bunun ustune gozune baka baka sana inanmayip obur serefsiz birakilirsa bu daha agir kimse kaldiramaz

yazmadan edemedim.. 8. sınıfa geçtiğim yaz.. neredeyse aynı şeyleri yaşıyordum ama müsade etmedim edemedim.. karşımda müthiş inançlı herkesin neredeyse tapındığı bir adam vardıki öz dayım olur kendileri.. neredeyse tecavüz edecekti.. ama şükürler olsun olmadı.. kimseye söyleyemedim.. ağzımı bile açamadım hala susuyorum.. eşime aylarca robot gibi davrandım arkamdan sarılınca çığlık atacak gibi oluyordum..
şimdi bi kızım var 3.5 yaşında tek başına dışarda 5 saniye bile bırakmam değilki amca dayı emanet etmek.. yok ya kimsede insanlık yok.. kimsede vicdan yok en vicdan sahibiyim diyende bile.. şaşırmadım yani..
erkeklerin o pis zevk anlayışlarıyla neler yapabileceklerini tahmin edemiyorum onun için güvenmiyorum..
en garibi ne biliyormusunuz.. ünv kayıt için gittiğimizde babamla aynı odada kaldığmızda sabaha kadar uyumamıştım korkumdan.. sanki bişey yapacaktı bana.. düşünsenize psikolojimi.. neyse
arkadaşım niye herşey hortladı biliyorum ben.. kaygılar.. sadece kaygılar .. kızların ve sen korkuyorsun.. ya senin yaşadığını yaşarlarsa diye.. ama aslolan ne biliyormusun keske anneme söyleyebilseydim keske annem kardeşine değilde bana inanabilseydi.. ama yok.. ben çocuk aklımla kalırım.. uydurmuş olurum..
bi psikolog diyorki kızlarınızında da oğullarınızında 4 yaşından sonra tuvalet sonrası temizliklerini kendilerine yaptırın ve oranın özel olduğunu kimsenin dokunamayacağını söyleyin.. bilsinler bilsinlerki birisi bişey yapmaya kalkarsa size söylesinler.. dinleyin onları ciddiye alın

bazi yorumlari okuyunca al iste diyorum bu icimdeki ses sende oyle demek istedin ama niye boyle yazamadin..cok saol

Estağfurullah,ne olur üzülmeyin, madem adelatte elinizi kolunuzu bağlıyor '' senin lafına karşılık onun lafı.. '' siz artık belli bir yaşta bireysizin hiç korkmayın o şeytanın karşısına dikilin seni affetmiyorum,Allahta af etmesin diyin ,ağlayacaksınız belki ama bunu diyin bu sizi rahatlatacaktır, büyük olasılık şimdi kimseye güvenemiyor evlatlarınızı kimselere emanet edemiyorsunuzdur ,sizdeki bu geçmişten gelen güven sorunu ileride evlatlarınızla çatışmalar yaşamanıza yol açar 15-18 yaşına geldiklerinde nereye gitseler tedirgin bir anne onay vermeyen bir anne ( bilmezler ki o anne neler yaşadı) annem bize güvenmiyor diye tavır alırlar böyle olmaması için içinizdeki zehiri akıtmalısınız,yüzyüze konuşamıyorsanız yazın, ama o kişiyle mutlaka yüzleşin akıtın içinizdekileri siz değil o utansın,, bağzı hastalıklar dertleri içimize attığımız için oluşuyor Allah korusun ,siz değerlisiniz, önemlisiniz, bunu sakın unutmayın

herhalde bu bazı yorumlar ben olmuyorum dımı? ben sızı yasadıgınızı soyledıgınız seyle ıtham etmıyorum ama herkez tuttu bır yerınden fake te fake dıyen ben olmusum - demedımde herkez gormek ıstedıgı gıbı goruyor bana gore bu alıntıladıgım acıklamada ıkılem var ıcımde tutmadım sordum sızde ısrarla cevaplamadınız bumu konu dıyenlerın ozellıkle bır tanesı her konuda muhalefet oldugu ıcın uzerıme alınmıyorum

inan ayni duygular icindeyiz..ama tepkilerden korktugum icin yazamadim..babamdan hic bir kotuluk gormedim ama o icimdeki hadi seytan durterse sesi susmuyor..kafam kopacak gibi agridi evvelsi gun esim dedi cocuklari asagiya indireim sen yat dinlen iyi gelir dedi..dedim yok canim sklr cocuklarin sesini duyunca kendime geliorum goturme dedim..evet cok utanc verici bu yaptigim ama ne yapayim olmuyor biraakamiyorum...sanada allah sabirlar versin insanin icinden cikmiyor

utanç vericimi yok daha neler.. sen yaşadıkların karşısında kendince bir savunma mekanizması oluşturmuşsun.. ama yapma sakin ol.. nolur. yazık sana yazık çok yazık..

Başlarda okurken dedimki inşallah böyle bir hayvanlık yapmamışlar da dayakla kalmıştır diye içimi rahatlatmıştım ama ama işte devamını okuyunca kahroldum resmen. Tabi ki bu durumun sorumluluğu tamamen seni istismar eden o yaratıkta ve dolaylı olarak da annen de. Nasıl bir insan bu canlı. Bunun cezasını bir şekilde ödemeli.

Neler duyuyoruz son zamanlarda okuduğum bir haberde senin yaşadığın duruma öz babasından dolayı maruz kalanlar var. Kesinlikle psikolağa gitmeye devam et. Yaraların tamamen iyileşmese de en hafif şekilde atlatırsın inşalla. Analar babalar da ne olursa olsun kendi çocuklarına baksınlar ya da bakamayacakları çocukları yapmasınlar. Büyük konuşmak istemiyorum, devir kötü falan da demeyeceğim. Bu olaylar eskiden de çok oluyor fakat iletişim bu kadar gelişmediği için bizlere yansımıyormuş. Toplumumuzda her şey bastırılmış olduğu için bu vakalar çok yaşanıyor.

Çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra seni çok sevip koruyacak ve güvenini kazanacak bir eş karşına çıkar ve mutlu bir hayat yaşarsınız.

güzel yürekli kardeşim.. sen aklına takılanı açık yüreklilikle sordun sanırım arkadaşımız panik stres ve yaşadığı duygular yüzünden bu şekilde ikileme düşüyor

Şuan üzüntümün tarifi yok,bunu sana yaşatanın Rabbim belasını versin ne diyeyim Seni teselli edecek bir söz kelime yok bana göre sadece sarılmak isterdim sana ve diyorum ki

O gün zalimlere özür dilemeleri fayda vermez. Onlara lanet vardır, onlara yurdun kötüsü (cehennem) vardır.(40:52 ) Zalimler için yaşasın cehennem,üzülme ilahi adalet er yada geç tecelli edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…