Hepimiz bekliyoruz o eller tek tek öpülecek
belki benden kucuklerde var aranizda ama gercekten elleri opulecek insanlarsiniz..ne garip deilmi insanin en guvendigi yakini zarar verir hic tanimadigi en uzagindakide huzur verir..hayat iste
bu sabah anneme babama ugradim bi ihtiyaclari varmi die bi adam gelmis konusuolardi..adam in yakin akrabasi vefaat etmis tr ye gitmesi lazimmis/valla abi naapcam sasirdim esim yeni dogum yapti buyuk kizda 7 yasinda okul a gidip gelmesi gerek,kardesim biraz agresif guvenemiorum hanimin sinirlerini bozar kadin daha lohusa dedi
babam:bak oglum bu dunyada kimseye guvenemezsin parani koynuna karini kaynina emanet et en iyi o bakar dedi..icimden neler neler anlattim..neyse herkez ayni deildir dimi
cook saolun..insallah dualariniz sizin icinde gecerli olur..belkide diorum bunca sinavin sonunda allah karsima esimi cikartti..yoksa beni kimse cekmez.durup durup deliren biriyle kim ugrassin..ama diorum 12 yil bi adami baglasan zorla durmaz..demekki cekebilio hala..demekki benim mukafatimda bu..belkide cocuklugum cok mutlu gececekti ama esimden cocuklarimdan cekecektim ne bilim..yani kimsenin hayati dort dortluk deil//illa bir yerden sinaniyoruz..dun sayenizde cok guzel gecti dedigim gibi aglamaktan canavara donmusum ama o kadar rahatlamisimki ne odama kapanmasi sofrayi hazirladim esimi karsiladim oda cok mutlu oldu sabah giderken oyle deildim cunku.yok yok psi falan deil sende bisi var dogru soyle kim konustu senle kim rahatlatti seni dedi..naapcan dedim gidip elini opecem dio..hepinize ziyarete gelcez :)))) kim yaptiysa allah razi olsun valla pek iyi yapmis dedi..siz dua ediosunuzda sizlerde duamizdasiniz..dun cok rahat uyumusum ustelik ne korku ne kabus..saolunnn
Huzurlu olman İnan icimi rahatlatti, dünden beri aklımdan çıkmıyor , cok üzüldüm ama su an su İyiyim yazman İnan biraz acımı hafifletti, Allah bin kere yardımcın olsun , cok şükür ki eşini çıkarmış karşına , insallah hep mutlu ol bundan sonra , hiçbirşey hiçkimse uzemesin seni
O pisliği de hic getirme aklına , onun yeri cehennemin en dibi , Allah mutlaka soracak hesabını hemde en şiddetli azapla
cok saol allah razi olsun..bende biliorum illaki soracak ama bazen diorum azda bu dunyada sorsada bende gorsem..sonra kiziorum kendime sanki dort dortluk muslumanmisin illa vardir seninde gunahin ahirette iste hakkini gunahini ceksin iste daha ne istiosun diorum..ama o" olemesin helallik almadan" duasi hic dusmuo dilimden
cok saol allah razi olsun..bak bende bisi anlatayim..bir ay kadar oluyor magzaya gittim alis veris ettim baya yuklu tuttu stok yaptim cunku..istesem saklar bisileri odemeden geciririm inan cok basit yapanda cok..eve geldim valla bilmiorum nasil oldu birliralik marul bos cantalarin icinde cikti..icim yandi gitti o kadar para vermisim birliralik marulumu calacam..geri gittim magzaya kara karada dusunuom nasil anlatcam inanmazlar die..kadin tskr etti aldi parayi tabi siradakiler nasil gulusuyo aptal,gerizekali buda bi cins falan filan..gecen hafta tlfn kayboldu cok degerli bir lfn bulan HAYATTA vermezzzz..icim yandi gitti fotolar hatiralar offf..iki gun sonra polislikten tel geldi zoulou sizmisiniz tel bulduk kaybettinizmi die evet dedim anlatin nasildi dedi detaylica anlattim.gelin alin dedi icindeki fotolarda bende verdim inandi verdi..nasil sevindim.kim bulmus tskr etmek isterim dedim.ismini vermemi kesinlikle istemedi sadece isterseniz kalbinizden tskr etmenizi istedi dedi..belkide o marulun karsiligiydi.belkide vermesem neler olacakti..ama gercek olanda bisi var allahim gunah yazmasin ama boyle seyler bizim basimiza gelir cok kotulere bisi olmuyo..sadece benim canavarim deil.dunyada ne canavarlar var onlarada bisi olmuyo.biz belki bi marulun bi akbilin hesabini oderizde yakilan canlarin hesabi...bilmiorum isteCanım merak etme o adam sürünmeden ölemez. Her yaptıgımız hareketin karşılıgını bu dünyada görmüyor muyuz. Kötü bir şey yaptıgımzda bu dünya bize kat kat kötüsünü vermiyor mu?
Sana çok basit ve senn konunla alakasız bir şey anlatıcam. bir kere otobüse binerken arka kapıdan bindim akbilimi uzatmadım öne kaybolur diye yani parasız binmiş oldum. Ya bir hafta sonra bişey oldu yanlışlıkla metrobüse 2 kere bastım akbilimi. Fazladan param gitti. O an gerçekten bana tokat gibiydi. Çok basit ve aptalca bir şeydi. Ama bir uyarı oldugunu düşündüm yaşadıgım küçük şeyin.
Ben hiçbir günahkarın huzurlu bir şekilde öldüğüne şahit olmadım. Allah onun başına öyle büyük bir dert verecek ki.. Ya sana yaptıgı olay bir şekilde su yüzüne çıkacak, Ya da başka bir şeyden kendi çocugundan görücek. Allahım masum yavrularına bir şey vermesin ama çevremizde hep böyle şeyler olmuyor mu?
Allah sana sabırlar versin arkadaşım. Sadece ailenin mutlulugunu düşün artık..
inan bende tüm arkadaşlar gibi dün seni düşünmeden edemedim
eşime de biraz bahsettim konudan o da benim gibi şok geçirdi Allah belasını versin o adamın demekten kendini alıkoyamadı
eşinden bahsetmişin az önce okudum
gerçekten eşin mükemmel bir erkekmiş
nedir ne değildir sana sormamış, 12 yıl olmuş bir kez olsun bahsi geçmemiş, yüzüne vurmamış
demek ki seni gerçekten çok seven yüce gönüllü bir insanmış eşin
Allah ondan razı olsun
sen de bu eşe layık olmalısın silmelisin geçmişi zorda olsa, kendini çocuklarına eşine adamalısın
Rabbim öyle büyük ve merhametli ki sana çektiklerinin mükafatı olarak böyle bir eş ve yuva vermiş
inan eşinle alakalı yazdıklarını okuyunca çok sevindim, içim rahatladı sanki
yok canım estagfrllah içimizi karartmak değil bu sadece senin üzüntüne bir nebze olsun ortak olmak bizlerinkicok saol cnm benim..allah hepinizden razi olsun..desene ben icimi agarttim rahatca yattim sizin icinizi karartmisim
rabbim hepinizin gonlune gore versin
gunaydin hepinize..biraz uzun olacak cevap ilk sayfalarda ustume cok gelindigi icin detay yazamadim..esimde bende yurt disindaydik ama ayri ulkelerde.onunla tanistigimda sayfayi cevirmistim iyiydim yani.iki sene konustuk o benim yanima gelirdi bvulusmak icin.iyiydim ama beynimde o korku vardi o yuzden iki cocuk flort u gibiydi bizimkisi cok sade cok masum :) hatta bartili sekilde sadeydi..oda ustelemedi.karar verdik evlenip turkiyeye yerlesecektik.o kis in gitti is yeri acti kendine ev aldi evi duzdu yaza dugun vardi.dugunumuz oldu o gece topuzumu acmak icin yardim ederken sadece belime srilip ne yorulduk be dedi..kotu bisi yok bunda dimi???yemin ederim bildigin kitlendim.dilim kollarim bacaklarim nefesim senki felc oldum...hazir deilim zaman ver dedim,sarilmak icindemi dedi bisi diyemedim sarildi gene.neyse bir hafta boyle gecti artik sarilmasinida istemiordum cunku oyle yatinca gece ruyamda olanlar oluyodu.sanki uyaninca yanimdaki esim deilde oydu.gene agresiflik basladi.esim dedi dogru soyle baskasimi var sinirli sinirli baktim sadece.tam bir ay gecti sabah erkenden ise gitti o gittikten sonra taksi cagirdim hava alanina gittim.aradim napiosun die hazirliklar bitti ise baslicam sen napiosun dedi.gidiorum ben kusura bakma dedim.noldu dedi haklisin baskasi var dedim.inanmiorum baskasi olduguna olsa benle evlenmezdin dedi.onu kiskandirmak icin yaptim akli basina geldi ben gidiorum dedim.biliorum cok kotu bu yaptigim ama baska yol bulamadim.bindim geldim.anneme dedim ayrildik sorma bisi karismada.psi ye anlattim sana zaman veren birisi bence kotu karsilamazdi keske soleseydin en fazla git ayrilalim derdi sende zaten goze almissin dedi.bir senelik tedaviden sonra aldim pasaportumu gittim hava alanina aldim biletimi aradim esimi.ben geliorum ucagim 4 saat sonra orda sende gelirsen konusuruz anlatirim ama gelmezsende haklisin dedim kapattim.indi ucak baktim esim yok..cikisa gittim koruma dedi hanim efendi bosuna bakinmayin yolcu yakinlarini iceri almadik disarda herkez.tabi umut yok ciktim karsimdaydi :))hadi gidioruz annemler seni beklio dedi.nasil yani nefret ediolardir benden dedim yok dedi sen ilk aradiginda ben ciktim is yerinden zoulouyu hava alanina goturcem acil isi cikmis dedim.bi senedirde slm ini soyluorum aa siz gelmeden yeni konustuk falan deip islerini anlatiorum dedi.yol boyunca ordan burdan konustuk.gece omzuna yatirdi kendiligimden konusmaya basladim ama sadece 15 yasinda olan tacizi.korktum dedim.izin ver gideim dedi olmaz dedim.ona teslim olmak istedim ama vucuk kilitledi kendini zamana birak dedi korkun var belli hepsi gecer dedi ama gecmedi.beraber benim yasadigim yere donduk psi yle konusmak icin.oda jinekologa yolladi.esim bas ucumdaydi perde vardi jinekolog dedi once ameliyat yirtiklari dikmemiz lazim ama yeni olmadigi icin sadece dikis yetmez ameliyat olman gerek dedi yerin dibine gectim..sonrada kas gevsetici al cok gerilmis dedi..neyse olan oldu anlamistir illaki ama bisi demedi...bu konu hakkinda hic konusmuoruz ya konusalim izin ver bitireyim dio yada benle konusma psiyle konus dio..bi ara izinde kayin validem benim tarafimi davet edecekti onuda cagiracakmis..esim dedi tacizcinin tecavuzcunun benim evimde isi yok..kv dedi oglum karinin dayisi ole deme.yok dayi mayi dedi ben mutfaktan duydum..lafin gelisimi ole dedi anladidami ole dedi bilmiorum acmioz konuyu..sadece kriz gelince gececek zaman dio
tedaviyi bırakmasaydınız keşke, gercekten buyuk gecmıs olsun. sımdı o ınsanla gorusuyor musunuz? ooof ıcımden dayak atma hayalı kurardım ben o adama, hatta belkı hayalle kalmazdı. acaba faydası olur mu, psıkologlara danısmak lazım, soyle evıre cevıre sopalasanız belkı rahatlarsınız.
Allah her zaman yardimcin olsun ama suan mutlu oldugunu bilmek bi nebze bizide mutlu ediyor. yukun agirken bunu kaldirmayi basarmissin helal olsun be sana. Allah hep karsina iyi insanlar cikarsin. esinde bunlardan biri Allah sizi birbirinize bagislasin :)
cook saolun..insallah dualariniz sizin icinde gecerli olur..belkide diorum bunca sinavin sonunda allah karsima esimi cikartti..yoksa beni kimse cekmez.durup durup deliren biriyle kim ugrassin..ama diorum 12 yil bi adami baglasan zorla durmaz..demekki cekebilio hala..demekki benim mukafatimda bu..belkide cocuklugum cok mutlu gececekti ama esimden cocuklarimdan cekecektim ne bilim..yani kimsenin hayati dort dortluk deil//illa bir yerden sinaniyoruz..dun sayenizde cok guzel gecti dedigim gibi aglamaktan canavara donmusum ama o kadar rahatlamisimki ne odama kapanmasi sofrayi hazirladim esimi karsiladim oda cok mutlu oldu sabah giderken oyle deildim cunku.yok yok psi falan deil sende bisi var dogru soyle kim konustu senle kim rahatlatti seni dedi..naapcan dedim gidip elini opecem dio..hepinize ziyarete gelcez :)))) kim yaptiysa allah razi olsun valla pek iyi yapmis dedi..siz dua ediosunuzda sizlerde duamizdasiniz..dun cok rahat uyumusum ustelik ne korku ne kabus..saolunnn
hepinizden allah razi olsun..aslinda baya iyiydim evlendim coluk cocuk sahibi oldum ne guzel hayatim devam ediyordu..ama birden ne oldu anlamadim yine kirlilik hissi.yine dunyada fazlayim hissi.yine benim yasamaya hakkim yok pis im ben hissi..psikologumun dedigine gore buyuk kizimin 7 ortancaninda 5 yasinda olmasiymis bunlari alevlendiren...ne guzel kapatmistim o defteri...belki sacma gelecek ama bunu yazdigimda o kadar emindimki kotu tepki alacagimdan dislanacagimdan,yazdiklarinizi okumak cok iyi geldi allah cocuklarinizin karsisina sapik cikartmasin
B,liyor musun bana da hep bunu derler sen eşinden ve çocuklarından güleceksin, çektiklerini hep unutturucak. Ama hani nerde, hani benim yüzümü güldürecek adam... Sen şu an çok şanslısın ki böyle kocaman yürekli, eli öpülesi bir adama sahipsin... Bu arada çalışıyor musun. Böyle bunalımlı zor zamanlarda kişi kesinlikle boş kalmamalı, hele herkes işine okuluna gittip de sen evde bir başına kalıyorsan işte çıldırmaman mümkün değil. Terapilerine devam et, ilaçlarını düzenli al ve kendine meşgale bul. Ne bilim halk eğitimin, İstanbul'daysan ismekin çok güzel kursları var. O kurslara git, kafanı hep meşgul et. Evde yanlız kalmamaya çalış... Allah yardımcın olsun, acıların tez vakit bitsin inşallah...Bundan sonra yüzün hep güler hep iyi insanlarla Rabbim karşılaştırsın seni. amin amin amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?