- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
evet ceza ydi o yuzden diyemiordum kimseye nasil derim yaramazim ben cok aksiyim o beni durmadan cezalandirior die
herhalde bir anneanne böyle bir durumu fark etse olaya kayıtsız kalamazdı
çok zor biliyorum fakat düşünmeyin
oldukça yalnız kalmamaya çalışın
çünkü yalnız kaldıkça kendinizle konuşuyorsunuz iç dünyanızda hesaplaşmalar yaşıyorsunuz
çocuklarınıza şimdi böyle kontrol altında tutuyor olabilirsiniz ama onlar büyüyecekler ve sizin kanatlarınız altından uçup gidecekler
kendi ayakları üstünde duracakları zaman gelecek
o yüzden onlara kendilerini nasıl korumaları gerektiğini anlatın
insanlara kolay kolay güvenilmeyeceğini anlatın
valla cnm bi diyorum o yoklukta bana bakmayi kabul etti evine aldi bilseydi mudahele ederdi herhalde diorum..birde su gelio aklima:cok afedersiniz oyle ilk defada ulasamadi amacina,nefesimi tutuyomusum bundan kast i kendimi kasiomusum sonralardan ogrendim ne oldugunu..ve her defasindada dayak yerdim.ev ahalisi gelirdi agzim patlamis ne oldu yola kostu birgun goz mor ne oldu agaca cikti dusse nolcak bir gelirler burnum kanio noldu sozumu dinlemedi..be musluman bi cocuk hergun al kan icindede birakilmazki hic mi kimsenin aklina bisi gelmedi ..hadi fesatlik gelmesin o kadar yalvardim kira geleyim otlari ayiklarim die madem goruosun hergun bi yerim patlio gotur benide irgatliga
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı an....
Bu forumda yakın zamanda hipnozla kötü hatıraları unutma gibi bir şey okumuştum daha yeni ama hangi konu unuttum
Acaba böyle bir şey mi denesen :26:
anası olmayanın kimsesi olmazmış ya doğru işte
annem hep der elin evladı ele ucuz gelir diye
sizin bu başınıza gelenler ona direndiğiniz için miydi
istediği olmadığı için mi dövüyordu sizi
Allah aynı acını kendine yaşatsın o vicdansızınya direnmekte deil aslinda ceza almisim cekecegim..bas ortusunu ben getiriordum cagirinca gozlerimi bagliodu ama cezaydi ya etmisimdir bisi cekicem cezami..ama olmuyordu nefesimi tutuyormusum olmuyomus o yuzden dovuyodu nefes al die
valla kizlar inanin korkuyorum anlatmaktan yuh artik abartma dersiniz die..bi ara turkiyeye gittik 15 yasindaydim o sene turkiyenin neresinde hangi akrabamiz varsa geldi bizi gormeye..bi aksam toplandik bahceye o cika geldi surpriz yapmis.herkezde bir sevinc bir sevinc herkezle sarildi en son bana dedi dayisinin gulu sende gel die acti kollarini.saflik dein salaklik dein ama unuttu olanlari sandim bende unutmus numarasi yapacaktim sarildik sarildi daha dogrusu ..ayni o gece cay getiriorum herkeze kiz cadi askin dayinla pek iyisiniz beni hep es gecion benide op dedi askim dayimda isaret etti ayip onuda op die tam egildim dondu dudaktan oldu.. dedim zoulou sapitma kazayla oldu iste..caylari indiriodum merdivenlerden bi kat cikmis tuttu kolumdan baya sevismeye koyuldu ittim.seni cok ozledim karimla her beraber olusumuzda senin hayalin gelior gozumun onune dedi..unutmamis hic bir seyiiiAllah aynı acını kendine yaşatsın o vicdansızın
peki hala görüyor musunuz o adi herifi
valla kizlar inanin korkuyorum anlatmaktan yuh artik abartma dersiniz die..bi ara turkiyeye gittik 15 yasindaydim o sene turkiyenin neresinde hangi akrabamiz varsa geldi bizi gormeye..bi aksam toplandik bahceye o cika geldi surpriz yapmis.herkezde bir sevinc bir sevinc herkezle sarildi en son bana dedi dayisinin gulu sende gel die acti kollarini.saflik dein salaklik dein ama unuttu olanlari sandim bende unutmus numarasi yapacaktim sarildik sarildi daha dogrusu ..ayni o gece cay getiriorum herkeze kiz cadi askin dayinla pek iyisiniz beni hep es gecion benide op dedi askim dayimda isaret etti ayip onuda op die tam egildim dondu dudaktan oldu.. dedim zoulou sapitma kazayla oldu iste..caylari indiriodum merdivenlerden bi kat cikmis tuttu kolumdan baya sevismeye koyuldu ittim.seni cok ozledim karimla her beraber olusumuzda senin hayalin gelior gozumun onune dedi..unutmamis hic bir seyiii
o savunmasiz zoulou yok karsinda hemen gidiomusun derini yuzdureyimmi dedim yapamazsin dedi ciklik attim..annem bagirdi noldu kizim die orumcek gecti ustune basiodum dedim..tmm gidiorum dedi..eger birkere daha karsilasirsak kuranin ustune yemin ettim ister ev ister carsi pazar nerde olursa olsun bagira bagira anlatacagimi..15 yildir gormuorum kesti iliskiyi annemlerle teyzemlerede biz ordayken gitmio mana buluomus..teyzemlere sorarsan kesin karisi beynini yikiodur ondan gelmiomus
yok artık yaa şerefsize bak
Yaptın bi adilik madem üstünü ört sapık herif
bir insan karısıyla yatarken nasıl 5 yaşında bir çocuğun hayalini kurar yaaa
bu insan olamaz kesinlikle olamaz
onun da muhakkak evladı vardır
kendine bir şey olmaz ama evlatlarına olur
evladına olmaz torununa olur
ama muhakkak bu yaptığı pisliğin cezasını öder
sen iyi bile dayanmışın
başka biri olsa o an orda öldürür o adi herifi
cocuklaini tanimam ama 4 tane varmis o son olayda karisi hamileydi..tanimam etmem ama insallah cocuklarina olmasin kendine olsun..diorumki icimde ölsun ama gercek hayatta benden helallik almadan olemesin tum dualarimda bu var..gercekten icinizden gecerse sizdende bu duayi isterim.benden helallik almadan olemesin!!baska ne ahim var ne bedduam hellalik almadan olemesin
Allah kahretsin perisan etsin surunsun olmek istesin olemesin ya. Cildirdim okuduklarim karsisinda. Bence de cocuklarindan falan degil bizzat kendisinden ciksin acisi. Boyle birinin kendi cocuklarina uzulecegini de sanmiyorum. Yegenine yapan belki onlara bile yapiyordur gunahini almayayim pisligin yine de ama...
Helallik vermezsen olmeyebilir, duyuyorum bu tarz seyler etrafimda. Ama olse bile ahirette hesabini sana verecek hakkini helal etmedigin muddetce. Cunku kul hakki bu. Allah affetse bile sana yine verecek hesabini.
insallahhh olemesin..benim ruh olu vucut saglam onun da akli yerinde vucudu curusun olmek icin dua etsin olemesin etmicem helal olemesin...simdi boyle pavkiriorumda aslinda sayfayi cevirdigim zamanlar daha sakindim..allahim sana havale ettim sen benden daha iyisini bilirsin hakkim sana havale sen sor derdim..simdi genede beddua ediorum ii deil aslinda ama duramiorum//birde aklimdan hic cikmior allahim gunah yazmasin o zaman lar beni cagirdiginda bas ortusunu almaya giderken baslardim duaya allahim bicik allahim nur allahim felc olsunda bana ceza vermesin die..sonra felc olmayinca hafiften hasa huzurdan isyan baslardi gormuonmu sen beni napam gormen icin ne zaman duycan sen beni dieµ.ayyy tobe tobe yarabbiiii..neyse onemli olan simdi isyan etmemek..cocuklarina aciyormu dersen hic zannetmiorum cunku iki cocugu vardi ben tr deydim buyuk teyzem agla agla.dedim noldu o birini dolandirmista karisiyla kizini rehin almis adamlar kolluymus baya..parayi goturmemis karisiyla kizini kurtarmaya.adamlar birakti karisiyla kizini bunu yakalamislar esek sudan gelesiye dovup parasini almislar..kendi icin vermis ama karisiyla kizi icin vermemis..eger mafya kiliklilar karini kizini kaciriyorsa bilmem naaparlar??yani emin ol umrunda deil.tek o hep o
insallahhh olemesin..benim ruh olu vucut saglam onun da akli yerinde vucudu curusun olmek icin dua etsin olemesin etmicem helal olemesin...simdi boyle pavkiriorumda aslinda sayfayi cevirdigim zamanlar daha sakindim..allahim sana havale ettim sen benden daha iyisini bilirsin hakkim sana havale sen sor derdim..simdi genede beddua ediorum ii deil aslinda ama duramiorum//birde aklimdan hic cikmior allahim gunah yazmasin o zaman lar beni cagirdiginda bas ortusunu almaya giderken baslardim duaya allahim bicik allahim nur allahim felc olsunda bana ceza vermesin die..sonra felc olmayinca hafiften hasa huzurdan isyan baslardi gormuonmu sen beni napam gormen icin ne zaman duycan sen beni dieµ.ayyy tobe tobe yarabbiiii..neyse onemli olan simdi isyan etmemek..cocuklarina aciyormu dersen hic zannetmiorum cunku iki cocugu vardi ben tr deydim buyuk teyzem agla agla.dedim noldu o birini dolandirmista karisiyla kizini rehin almis adamlar kolluymus baya..parayi goturmemis karisiyla kizini kurtarmaya.adamlar birakti karisiyla kizini bunu yakalamislar esek sudan gelesiye dovup parasini almislar..kendi icin vermis ama karisiyla kizi icin vermemis..eger mafya kiliklilar karini kizini kaciriyorsa bilmem naaparlar??yani emin ol umrunda deil.tek o hep o
Allah o kadar büyükki bu dünyaya değil ahirete saklıyor cezasını zaten sen hakkını hella bile etsen rabbim asla razı gelmez o vasıfsıza
sizin bu olayınıza benzer bi olayıda teyzemin kızı yaşadı ve ona bunu yaşatanlar evlenemedi 40 45 yaşına geldiler hala evlenmediler
o kızda söylüyormuş bişeyler ama ona inanmıyor ailesi
ne yapsanızda silemezsiniz hafızanızdan unutamazsınız yapmanız gerekne tek şey hep bişeylerle meşgul olmanız kafanızı sakin bırakmayın yani
of yaaa nedemek ailesi inamio..ya kiz uyduracak deil ya..bi cesaret soylemis keske arkasinda olsalardi..allah yardimcisi olsun..ben anneme soylemek istiorum aslinda ama kaldiramaz die korkuyorum allah korusun.. kizim gozumun onune gelio kafayi yiyorum.ama ALLAH KORUSUNNNN bisi olursa yanliz omuzlamasini istemem desin bana isterim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?