sucum neydi ?

Allah belasını versin hayvan herif kanımı dondurdu ya tüylerim diken diken canım allah yardımcın olsun bence geçmişe takılma yaşadığın hayatın tadını çıkar kızlarına sıkı sıkı sarıl zaten listenin başını çekiyodur o şerefsiz cehennem sırasında kendini pis görmekten vazgeç altın çamurada batsa yine altındır.

Canım benim yaaaa.... Tüylerim diken diken oldu ağlamak üzereyim,nolur artık suçlama kendini nolur düşünme,iyileş artık kapat yaralarını... Böyleleri binde bir çıkıyor o da senin şansına paranoyak düşüncelerden vazgeç lütfen,insanlara güvenmeyi öğren... Kızlarını da bunaltma bu kez onların psikolojisi farklı şekilde bozulucak canım...Allaha sığın ve bu olayın hayatının geri kalanını mahvetmesine izin verme...

Canım inan ki ben okurken kendimden geçtim sen nasıl dayandın?Çok ama çok güçlüsün umarım bundan sonra harika bir hayatın olur.O yaratık da öbür dünyada zaten cezasını çeker ama bence bu dünyada da cezasız kalmamalı belki sizin yapabileçeğiniz bir şey yok ama ben bütün kalbimle onun bu dünyada emsali görülmemiş acılar çekeceğine ve bunu sizin duyacağınıza inanıyorum.

Psikoloğun doğru demiş, bilinç altında onların yaşlarıyla kendinin bunları yaşadığın yaşları birleştirmişsin.
Sen kirli değilsin o yaşta sana bunları yaşatan adam kirli ve bu dünyada fazla olan o.
Çünkü küçük bir çocuğu istismar edecek kadar aciz birisi ve sen onun aksine aciz birisi değilsin ki ayaktasın, çocuklarını bakmış bu yaşa getirmişsin

Okurken göz yaşlarımı tutamadım, Allah yardımcın olsun kardeşim.O pisliğin hayatını daha da mahvetmesine izin verme, içindeki çocuk kızlarınla büyüsün, onlarla oyna ilgilen onların sana çok ama çok ihtiyaçları var.Onların yanında güçlü ol, senden güçlü iyi dürüst kimseye zarar vermeyen bir insan olmayı öğrensinler.

Bunlari yapan birde dayi ! ALLAHINDAN BULSUN... pislik , serefsiz...

Nasıl güvenip de bıraktılar o sapıkla sizi
Küçücük çocuksun ya daha bebeksin
Benim aklım almıyor, size bunları yaşatan herkes Allahtan bulsun.

kanım dondu resmen ya
diyecek kelime bulamadım şu an...allahım koru yarabbim çoluk çocuğumuzu....
bol dua edin...bu dünyanın öbür tarafı da var...orda hesaplaşacaksınız onla...

Cnm benim, demek ki herkes kendi derdine düşmüş, kimse seni başına gelenleri anlamamış, anlamak istemeyip en azından fazla ileriye gitmeyeceğini umup olmayan aile onurunu korumak adına susmuşlardır. Tamamiyle haklısın Allaha birşey ispatlamak zorunda değilsin ki o herşeye şahit tüm kalbimle diliyorum senden helallik alamadan ölmesin ölemesin...

Allah belasını versin o şerefsizin. Allah en büyük acıları tattırsın.Bir de dayı olacak nasıl iş yaa, nasıl ir sapkınlıktır yaa...

Canım sen kirli falan değilsin sen annenden doğmuş kadar tertemizsin. Halen de öylesin, sakın ama sakın kendini suçlama sen masumsun...Kendini suçlamaktan vazgeç artık lütfen

Terapilerine devam et, doktorun sana ilaç veriyordur mutlaka onları içmeyi sakın ihmal etme. En azınden sinirlerini gevşetir..O adamı şikayet et be canım, o dönemde aslında bir süür şahidin varmış ama. İnşallah en kısa zamanda o pislik bu yaptıklarının bedel,ini kat be at öder...

Son düzenleme:

öncelikle Allah yardımcın olsun ,yaşadıkların cok ama cok ağır..
biz şimdi okudukta kötü olduk,sen bunları yaşadın ve çok küçük yaşta..nasıl etkilendin kimbilir, biz ne kadar sana takma,üzülme ,sen kirli değilsin o suçlu desekte bilinçaltından atamadığın şeyler var, sende biliyorsun psikolojik desteğe mutlaka devam et, Allah yardımcın olsun inşallah, çok çok dua et. sen suçlu değildin ,lütfen niye neden sorularını sorup üzme kendini, inşallah iyileşirsin..
eşine anlatabilsen ,bilmiyorum iyimi olur, belki rahatlarsın biraz daha..belki destek olurdu sana..ama sen daha iyi bilirsin tabi..
belki gidip o pisliği şikayet etsen, için rahat eder yada ne biliyim rahatsız olurdu pislik, ama senin için zor bi durum tabi anlatmak..
Allah yardımcın olsun,diyecek başka söz bulamıyorum, keşke böyle şeyler hiç olmasa hayatta..

şey bu sorucağım hakkında bilgim olmadığından soruyorum.
Eşinizin haberi yokmuş ya hani evlendiğiniz de anlamadı mı 2 çocuğunuz olmuş hemde

şey bu sorucağım hakkında bilgim olmadığından soruyorum.
Eşinizin haberi yokmuş ya hani evlendiğiniz de anlamadı mı 2 çocuğunuz olmuş hemde
gunaydin hepinize..biraz uzun olacak cevap ilk sayfalarda ustume cok gelindigi icin detay yazamadim..esimde bende yurt disindaydik ama ayri ulkelerde.onunla tanistigimda sayfayi cevirmistim iyiydim yani.iki sene konustuk o benim yanima gelirdi bvulusmak icin.iyiydim ama beynimde o korku vardi o yuzden iki cocuk flort u gibiydi bizimkisi cok sade cok masum :) hatta bartili sekilde sadeydi..oda ustelemedi.karar verdik evlenip turkiyeye yerlesecektik.o kis in gitti is yeri acti kendine ev aldi evi duzdu yaza dugun vardi.dugunumuz oldu o gece topuzumu acmak icin yardim ederken sadece belime srilip ne yorulduk be dedi..kotu bisi yok bunda dimi???yemin ederim bildigin kitlendim.dilim kollarim bacaklarim nefesim senki felc oldum...hazir deilim zaman ver dedim,sarilmak icindemi dedi bisi diyemedim sarildi gene.neyse bir hafta boyle gecti artik sarilmasinida istemiordum cunku oyle yatinca gece ruyamda olanlar oluyodu.sanki uyaninca yanimdaki esim deilde oydu.gene agresiflik basladi.esim dedi dogru soyle baskasimi var sinirli sinirli baktim sadece.tam bir ay gecti sabah erkenden ise gitti o gittikten sonra taksi cagirdim hava alanina gittim.aradim napiosun die hazirliklar bitti ise baslicam sen napiosun dedi.gidiorum ben kusura bakma dedim.noldu dedi haklisin baskasi var dedim.inanmiorum baskasi olduguna olsa benle evlenmezdin dedi.onu kiskandirmak icin yaptim akli basina geldi ben gidiorum dedim.biliorum cok kotu bu yaptigim ama baska yol bulamadim.bindim geldim.anneme dedim ayrildik sorma bisi karismada.psi ye anlattim sana zaman veren birisi bence kotu karsilamazdi keske soleseydin en fazla git ayrilalim derdi sende zaten goze almissin dedi.bir senelik tedaviden sonra aldim pasaportumu gittim hava alanina aldim biletimi aradim esimi.ben geliorum ucagim 4 saat sonra orda sende gelirsen konusuruz anlatirim ama gelmezsende haklisin dedim kapattim.indi ucak baktim esim yok..cikisa gittim koruma dedi hanim efendi bosuna bakinmayin yolcu yakinlarini iceri almadik disarda herkez.tabi umut yok ciktim karsimdaydi :))hadi gidioruz annemler seni beklio dedi.nasil yani nefret ediolardir benden dedim yok dedi sen ilk aradiginda ben ciktim is yerinden zoulouyu hava alanina goturcem acil isi cikmis dedim.bi senedirde slm ini soyluorum aa siz gelmeden yeni konustuk falan deip islerini anlatiorum dedi.yol boyunca ordan burdan konustuk.gece omzuna yatirdi kendiligimden konusmaya basladim ama sadece 15 yasinda olan tacizi.korktum dedim.izin ver gideim dedi olmaz dedim.ona teslim olmak istedim ama vucuk kilitledi kendini zamana birak dedi korkun var belli hepsi gecer dedi ama gecmedi.beraber benim yasadigim yere donduk psi yle konusmak icin.oda jinekologa yolladi.esim bas ucumdaydi perde vardi jinekolog dedi once ameliyat yirtiklari dikmemiz lazim ama yeni olmadigi icin sadece dikis yetmez ameliyat olman gerek dedi yerin dibine gectim..sonrada kas gevsetici al cok gerilmis dedi..neyse olan oldu anlamistir illaki ama bisi demedi...bu konu hakkinda hic konusmuoruz ya konusalim izin ver bitireyim dio yada benle konusma psiyle konus dio..bi ara izinde kayin validem benim tarafimi davet edecekti onuda cagiracakmis..esim dedi tacizcinin tecavuzcunun benim evimde isi yok..kv dedi oglum karinin dayisi ole deme.yok dayi mayi dedi ben mutfaktan duydum..lafin gelisimi ole dedi anladidami ole dedi bilmiorum acmioz konuyu..sadece kriz gelince gececek zaman dio

Eşiniz ne kadar büyük yürekli öyle. Herşey için vazgeçseniz bile eşiniz için sağlığınıza kavuşun. O bunu fazlasıyla hakediyor.

hayırlı sabahlar
inan akşam eve gittim aklımdasın
hatta eşim dedi yine ne okudunda psikolojin bozuldu diye
anlatmak istedim ama olmadı
ben bu kadar etkilenmişken seni düşünemiyorum
yanlız her namazdan sonra duamdasın
umarım burda bişeyler paylaşmak eşinle ve çocuklarınla olan hayatını yoluna koymana yardım eder
Ben olsam ne yapardım şimdi diye düşündüm
Eşime herşeyi anlatsam ne derdi dedim kendi kendime
emin olamadım(ama benim eşim senin eşin gibi hoşgörülü değil o ayrı mevzu)
sana şunu diyebilirimki haniderler ya ACILAR PAYLAŞTIKCA AZALIR
belki eşinle paylaşmak sana iyi gelebilir bilemem ama içimden bir ses öyle diyor işte
hep aklımda ve duamdasın
rabbim seni ve aileni huzura kavuştursun
onada layık olduğu şeyi versin
sana yalvarsın beni affet ben yaptım sen affet dein inşallah ama ölemesin sürünsün
ne diyeyim eğer istersen özeldende görüşebiliriz yardımcı olmak için elimden ne gelirse yaparım
Rabbim ŞAFİ İSMİ ŞERİFİYLE sana şifa versin
allaha amnet ol

canım Allah yardımcın olsun çok zor bir durum dün okudum sanki kilitlendim bu konuya cevap yazamadım ama tüm gün seni düşündüm Allah ım ne zor bir sınav dedim.Çok zor diyecek kelime bulamadım akşam yemeğe oturduk gene aklıma geldin sabah uyandığımda da aklımdaydın benim küçük bi oğlum var belkide ondan bu kadar düşündüm seni ya onu bırakmak zorunda kalırsam böyle bir yaratığa diye küçüçük bir çocuğun tüm hayatını alt üst etmek nasıl bir vicdana yakışır kafam algılamıyor emin ol bir sürü sayıp sövdüm o pisliğe ama genede çok içim yandı acıdı durumuna seni tanımadığım halde...

Allah ım yardımcın olsun evlatlarını her türlü musibetten esirgesin sağlık versin sana bundan sonra uzun mutlu bir hayat nasip etsin canım

herkesin hayatında yasamak istemedigi anlar olmuştur mutlaka aklına bile getirmek istemezsin gözünün önüne gelince cıldırıyorum sanırsın müthiş bi rahatsızlık istegi olur ve neden ben dersin sen su an bunları hissediyorsun ama cok şükür olan olmuş geçmiş evli ve 2 çocuk sahibisin ve en güzeli eşin destekçi sana tavsiyem burda daha fazla açma detaya girme anlatma yeter..

meşgale bul kendine gönüllü da calışabilirsin derneklerde falan kafan dağılır yorulunca yatar uyursun aklından atmaya calış zaten psikolojik destek alıyorsun ona devam et burda kalbini kıranlar oluyor unutmaya calışmaktan baska care yok cezayı adalet sistemi vermiyor tecavüzcüler hep sokağa salınıyor türkiyede yine yapıyor adamlar..allah cezayı verecektir bi gün o adamla karşılaşma allahtan bulacaktır insanların akrabası iğrenç olabilir ..ve sunu unutma hayatta herkesin acıları vardır öyle ya da böyle imtihan dünyası niye ben diye sorma geç, allahın bir bildigi var bu da senin imtihanın annen ne bilsin kardeşinin sapık oldugunu ki..suclu o adam ki inanıyorum cezası sonsuza kadar bitmeyecek ahirette gün yüzü görmeyecek..
bu dünya yalan ve geçici bırak o adam burda mutlu olsun ne önemi var..ve hayat 3günlük lütfen güzel yaşa kocanla çocuklarınla hayatın keyfini çıkar..

cook saolun..insallah dualariniz sizin icinde gecerli olur..belkide diorum bunca sinavin sonunda allah karsima esimi cikartti..yoksa beni kimse cekmez.durup durup deliren biriyle kim ugrassin..ama diorum 12 yil bi adami baglasan zorla durmaz..demekki cekebilio hala..demekki benim mukafatimda bu..belkide cocuklugum cok mutlu gececekti ama esimden cocuklarimdan cekecektim ne bilim..yani kimsenin hayati dort dortluk deil//illa bir yerden sinaniyoruz..dun sayenizde cok guzel gecti dedigim gibi aglamaktan canavara donmusum ama o kadar rahatlamisimki ne odama kapanmasi sofrayi hazirladim esimi karsiladim oda cok mutlu oldu sabah giderken oyle deildim cunku.yok yok psi falan deil sende bisi var dogru soyle kim konustu senle kim rahatlatti seni dedi..naapcan dedim gidip elini opecem dio..hepinize ziyarete gelcez :)))) kim yaptiysa allah razi olsun valla pek iyi yapmis dedi..siz dua ediosunuzda sizlerde duamizdasiniz..dun cok rahat uyumusum ustelik ne korku ne kabus..saolunnn

Hepimiz bekliyoruz o eller tek tek öpülecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…