evet inanmıyor annesi bide laf cıkarıyosun diye kıza kızıyorlarmış kızı kötülüyorlarmış
aile çok gerikafalımı artık adını sen koy
kızı şimdi kendin yaşca oldukca büyük bi adamla evlendirdiler
hepinizden allah razi olsun..aslinda baya iyiydim evlendim coluk cocuk sahibi oldum ne guzel hayatim devam ediyordu..ama birden ne oldu anlamadim yine kirlilik hissi.yine dunyada fazlayim hissi.yine benim yasamaya hakkim yok pis im ben hissi..psikologumun dedigine gore buyuk kizimin 7 ortancaninda 5 yasinda olmasiymis bunlari alevlendiren...ne guzel kapatmistim o defteri...belki sacma gelecek ama bunu yazdigimda o kadar emindimki kotu tepki alacagimdan dislanacagimdan,yazdiklarinizi okumak cok iyi geldi allah cocuklarinizin karsisina sapik cikartmasin
dualariniz ve dilekleriniz icin allah hepinizden razi olsun...aslinda bir konu var paylasmak ve yardim almak istedigim..dedigim gibi ilk zamanlar kendimi o kadar kirli suclu hissediyordumki kafami eydim yere yemin ederim bir daha kaldirmadim biri gozumden anlar anlimdan gorur diye..ilk okulda ogrendim zaten ne oldugunu.orta okulda patlak verdi saat basi ogretmen degisimi cogunun erkek olmasi bu konularin saatlerce ozel ders olarak verilmesi jinekologlarin sinifa gelip ask nasil yapilir iki yetiskin istekli kisi arasinda olur soyle dikkat edin boyle yapin derken yut yut yut bir yerlerden patlak verdi once kendi vucudumu kesmeye basladim neremde hissediyorsam nefesini aninda orayi keserdim sinifta evde wc de ogretmenlere el kaldirmalar evde ne var ne yok kirip dokmeler ailem hic bisi diemiordu annem hep aglardi kizimiz elimizden kayiyo naapcaz die.yani haddini bil kendine gel dien olmadi.derken okul mecburi hastaneye yatirdi bir hafta ordan imza verdim hafta bir gelcem die cikarttilar.tutturdular erkek psikologla gorusecen die.ne mumkun.ne kafami kaldirdim ne agzimi actim.her gorusmenin sonunda dahada agresiflestim.okul her oglen ariodu psi yi zoulou kendini kesti gorusun zoulou ogretmene bicak cekti gorusun 1 yil agzimi acmadim obur yil sadece sagdan soldan.3 yil bana dedi artik su kasketini cikartsanda yuz yuze gorussek.annem derdi yuzume bak goz rengini unuttum kuzum die yikar kirar odama gecerdim.psi ye diemedim hadi cikartta yuz yuze konusalim dedi.cikarttim yemin ederim bir saniye bile bakmadim yuzune SANA BU KOTULUGU KIM YAPTI DED zoulou dedim kafana s..yim ala baktin gozune gordu iste.ne gozumu kirpa bildim ne agzimi acabildim ama gozler cesme.derken az daha nefes almazsan oleceksin nefes al dedi omuz silktim aliorum dercesine agzindan duyayim dedi actim agzimi saniyeler icinde feryat figan sacimi basimi yolmalar..o gun ilk defa anladim her erkegin sapik olmadigini.bana dedi nie boyle giyiniosun ses yok konusurken anladim erkek gibi davraniorumki erkeklerden zarar gelmesin gogus yok popo yok adet gormuyorum.anlatti sadece kizlarin basina gelmedigini ama benim ona bana bu boyle boyle yapti demem gerektigini.uzuuun aylar diemedim.sonra kadin psi girdi terapiye erkeklerden pek korkum kalmamisti artik kendi adima kadinla ilk sene konusabildim ilaclarin etkisiylede artik krizler cok gelmiodu..ve her hareketimin nedenini fark ettigimde o yara kapaniyor yasamaya basliordum..bir sey var hala yanitlayamadigim beceremedigim onuda yapsam belki hersey bitecek..ben aslinda farkindayim hatasiz oldugumun ama icimdeki cocuksusmuyoooo tmm diorum evlendim coluk cocugum var sukur mutlu yuvam var bitsin olsun o dusunme devam et ama o cocuk dioki ben daha cocuk olmadim nasil buyuyup kabul edeyim..psi ye diorum nasil buyutcem sen bulacaksin dio bulamiorum..yemin ederim oturuyorum koltuga baskasiyla konusur gibi anlatiyorum akil veriyorum yeter kurtul yeme kendini diyorum cocuklugumu yasayayim oyle diyor ..vallahi deli deyilim ama susmuyo bu cocuk kucuk zoulou susmuyo ..uzun oldu kusura bakmayin ama nasil susturabilirim belki sacma oldu ama yemin ederim hissettiklerim bunlar evet var biri icimde evet konusuyorum onunla oda hakli bende hakliyim devam etmek istiorum zaten serefsizin biri etmis iki senemin icine birde ben etmiyeyim diorum
hepinizden allah razi olsun..aslinda baya iyiydim evlendim coluk cocuk sahibi oldum ne guzel hayatim devam ediyordu..ama birden ne oldu anlamadim yine kirlilik hissi.yine dunyada fazlayim hissi.yine benim yasamaya hakkim yok pis im ben hissi..psikologumun dedigine gore buyuk kizimin 7 ortancaninda 5 yasinda olmasiymis bunlari alevlendiren...ne guzel kapatmistim o defteri...belki sacma gelecek ama bunu yazdigimda o kadar emindimki kotu tepki alacagimdan dislanacagimdan,yazdiklarinizi okumak cok iyi geldi allah cocuklarinizin karsisina sapik cikartmasin
o ozamanlar 17/19 yasindaydi...keske olay gercek olmasa ama galiba basina boyle bisey gelmeyende yazamaz ki zaten asla karsi karsiya olsak beni tanisaniz asla asla boyle bisiden bahsedemem ne kadar sucum yok desemde illa suclu lekeli gozuyle bakiliosunuz bazen...esimin haberi var ama gercegini soyleyemedim askinti oldu dedim cunku evledigimizde esimden kactim yapamicam die..sonra psikologum geri donup anlatmam gerektigini esimin anlayacagini soyledi cunku esimi hava alanindan aradim baskasi var kusura bakma ben gidiyorum dedim oda inanmiyorum baskasi olduguna olsa benle evlenmezdin dedi bunlarida anlatmistimpsikologa o yuzden illa esimle gorusmemi anlatmami en fazla olmaz bosanalim der sende zaten goze almissin dedi..bende o kisi bana sarkintilik etti zorladi zor kactim elinden simdide gozumun onune gelior dedim bu kadar devamini anlatmadim.anlatamam..cocuklarima gelince evet cok korudugumu soyluyorlar sabah onlarla okula gidiyorum avluda tenefusu bekliyorum aksamda cikip geliyoruz..mudur dedi ben ne yaptiysam basa cikamadim ama orta okul boyle olmaz bi care bulun diyor..insallah bulurum..ama cok korkuyorum sanki eminim bisi olacak eve gelirsem beklemezsem..hic bir erkege emanet edemiyorum ..kizmayin nolur ama esimle bile yanliz birakamiyorum..diger fertleri siz dusunun((((((( ama insallah hersey duzelecek insallah bende iyiyi kotuyu bir bakista anlayip guvenebilecegim kisilerle cocuklarimi birakip SIKBOGAZ etmicem kizlarimi..insallah cunku onlarda bunaldi bu yakin takipten
gunaydin hepinize..biraz uzun olacak cevap ilk sayfalarda ustume cok gelindigi icin detay yazamadim..esimde bende yurt disindaydik ama ayri ulkelerde.onunla tanistigimda sayfayi cevirmistim iyiydim yani.iki sene konustuk o benim yanima gelirdi bvulusmak icin.iyiydim ama beynimde o korku vardi o yuzden iki cocuk flort u gibiydi bizimkisi cok sade cok masum :) hatta bartili sekilde sadeydi..oda ustelemedi.karar verdik evlenip turkiyeye yerlesecektik.o kis in gitti is yeri acti kendine ev aldi evi duzdu yaza dugun vardi.dugunumuz oldu o gece topuzumu acmak icin yardim ederken sadece belime srilip ne yorulduk be dedi..kotu bisi yok bunda dimi???yemin ederim bildigin kitlendim.dilim kollarim bacaklarim nefesim senki felc oldum...hazir deilim zaman ver dedim,sarilmak icindemi dedi bisi diyemedim sarildi gene.neyse bir hafta boyle gecti artik sarilmasinida istemiordum cunku oyle yatinca gece ruyamda olanlar oluyodu.sanki uyaninca yanimdaki esim deilde oydu.gene agresiflik basladi.esim dedi dogru soyle baskasimi var sinirli sinirli baktim sadece.tam bir ay gecti sabah erkenden ise gitti o gittikten sonra taksi cagirdim hava alanina gittim.aradim napiosun die hazirliklar bitti ise baslicam sen napiosun dedi.gidiorum ben kusura bakma dedim.noldu dedi haklisin baskasi var dedim.inanmiorum baskasi olduguna olsa benle evlenmezdin dedi.onu kiskandirmak icin yaptim akli basina geldi ben gidiorum dedim.biliorum cok kotu bu yaptigim ama baska yol bulamadim.bindim geldim.anneme dedim ayrildik sorma bisi karismada.psi ye anlattim sana zaman veren birisi bence kotu karsilamazdi keske soleseydin en fazla git ayrilalim derdi sende zaten goze almissin dedi.bir senelik tedaviden sonra aldim pasaportumu gittim hava alanina aldim biletimi aradim esimi.ben geliorum ucagim 4 saat sonra orda sende gelirsen konusuruz anlatirim ama gelmezsende haklisin dedim kapattim.indi ucak baktim esim yok..cikisa gittim koruma dedi hanim efendi bosuna bakinmayin yolcu yakinlarini iceri almadik disarda herkez.tabi umut yok ciktim karsimdaydi :))hadi gidioruz annemler seni beklio dedi.nasil yani nefret ediolardir benden dedim yok dedi sen ilk aradiginda ben ciktim is yerinden zoulouyu hava alanina goturcem acil isi cikmis dedim.bi senedirde slm ini soyluorum aa siz gelmeden yeni konustuk falan deip islerini anlatiorum dedi.yol boyunca ordan burdan konustuk.gece omzuna yatirdi kendiligimden konusmaya basladim ama sadece 15 yasinda olan tacizi.korktum dedim.izin ver gideim dedi olmaz dedim.ona teslim olmak istedim ama vucuk kilitledi kendini zamana birak dedi korkun var belli hepsi gecer dedi ama gecmedi.beraber benim yasadigim yere donduk psi yle konusmak icin.oda jinekologa yolladi.esim bas ucumdaydi perde vardi jinekolog dedi once ameliyat yirtiklari dikmemiz lazim ama yeni olmadigi icin sadece dikis yetmez ameliyat olman gerek dedi yerin dibine gectim..sonrada kas gevsetici al cok gerilmis dedi..neyse olan oldu anlamistir illaki ama bisi demedi...bu konu hakkinda hic konusmuoruz ya konusalim izin ver bitireyim dio yada benle konusma psiyle konus dio..bi ara izinde kayin validem benim tarafimi davet edecekti onuda cagiracakmis..esim dedi tacizcinin tecavuzcunun benim evimde isi yok..kv dedi oglum karinin dayisi ole deme.yok dayi mayi dedi ben mutfaktan duydum..lafin gelisimi ole dedi anladidami ole dedi bilmiorum acmioz konuyu..sadece kriz gelince gececek zaman dioşey bu sorucağım hakkında bilgim olmadığından soruyorum.
Eşinizin haberi yokmuş ya hani evlendiğiniz de anlamadı mı 2 çocuğunuz olmuş hemde
gunaydin hepinize..biraz uzun olacak cevap ilk sayfalarda ustume cok gelindigi icin detay yazamadim..esimde bende yurt disindaydik ama ayri ulkelerde.onunla tanistigimda sayfayi cevirmistim iyiydim yani.iki sene konustuk o benim yanima gelirdi bvulusmak icin.iyiydim ama beynimde o korku vardi o yuzden iki cocuk flort u gibiydi bizimkisi cok sade cok masum :) hatta bartili sekilde sadeydi..oda ustelemedi.karar verdik evlenip turkiyeye yerlesecektik.o kis in gitti is yeri acti kendine ev aldi evi duzdu yaza dugun vardi.dugunumuz oldu o gece topuzumu acmak icin yardim ederken sadece belime srilip ne yorulduk be dedi..kotu bisi yok bunda dimi???yemin ederim bildigin kitlendim.dilim kollarim bacaklarim nefesim senki felc oldum...hazir deilim zaman ver dedim,sarilmak icindemi dedi bisi diyemedim sarildi gene.neyse bir hafta boyle gecti artik sarilmasinida istemiordum cunku oyle yatinca gece ruyamda olanlar oluyodu.sanki uyaninca yanimdaki esim deilde oydu.gene agresiflik basladi.esim dedi dogru soyle baskasimi var sinirli sinirli baktim sadece.tam bir ay gecti sabah erkenden ise gitti o gittikten sonra taksi cagirdim hava alanina gittim.aradim napiosun die hazirliklar bitti ise baslicam sen napiosun dedi.gidiorum ben kusura bakma dedim.noldu dedi haklisin baskasi var dedim.inanmiorum baskasi olduguna olsa benle evlenmezdin dedi.onu kiskandirmak icin yaptim akli basina geldi ben gidiorum dedim.biliorum cok kotu bu yaptigim ama baska yol bulamadim.bindim geldim.anneme dedim ayrildik sorma bisi karismada.psi ye anlattim sana zaman veren birisi bence kotu karsilamazdi keske soleseydin en fazla git ayrilalim derdi sende zaten goze almissin dedi.bir senelik tedaviden sonra aldim pasaportumu gittim hava alanina aldim biletimi aradim esimi.ben geliorum ucagim 4 saat sonra orda sende gelirsen konusuruz anlatirim ama gelmezsende haklisin dedim kapattim.indi ucak baktim esim yok..cikisa gittim koruma dedi hanim efendi bosuna bakinmayin yolcu yakinlarini iceri almadik disarda herkez.tabi umut yok ciktim karsimdaydi :))hadi gidioruz annemler seni beklio dedi.nasil yani nefret ediolardir benden dedim yok dedi sen ilk aradiginda ben ciktim is yerinden zoulouyu hava alanina goturcem acil isi cikmis dedim.bi senedirde slm ini soyluorum aa siz gelmeden yeni konustuk falan deip islerini anlatiorum dedi.yol boyunca ordan burdan konustuk.gece omzuna yatirdi kendiligimden konusmaya basladim ama sadece 15 yasinda olan tacizi.korktum dedim.izin ver gideim dedi olmaz dedim.ona teslim olmak istedim ama vucuk kilitledi kendini zamana birak dedi korkun var belli hepsi gecer dedi ama gecmedi.beraber benim yasadigim yere donduk psi yle konusmak icin.oda jinekologa yolladi.esim bas ucumdaydi perde vardi jinekolog dedi once ameliyat yirtiklari dikmemiz lazim ama yeni olmadigi icin sadece dikis yetmez ameliyat olman gerek dedi yerin dibine gectim..sonrada kas gevsetici al cok gerilmis dedi..neyse olan oldu anlamistir illaki ama bisi demedi...bu konu hakkinda hic konusmuoruz ya konusalim izin ver bitireyim dio yada benle konusma psiyle konus dio..bi ara izinde kayin validem benim tarafimi davet edecekti onuda cagiracakmis..esim dedi tacizcinin tecavuzcunun benim evimde isi yok..kv dedi oglum karinin dayisi ole deme.yok dayi mayi dedi ben mutfaktan duydum..lafin gelisimi ole dedi anladidami ole dedi bilmiorum acmioz konuyu..sadece kriz gelince gececek zaman dio
cook saolun..insallah dualariniz sizin icinde gecerli olur..belkide diorum bunca sinavin sonunda allah karsima esimi cikartti..yoksa beni kimse cekmez.durup durup deliren biriyle kim ugrassin..ama diorum 12 yil bi adami baglasan zorla durmaz..demekki cekebilio hala..demekki benim mukafatimda bu..belkide cocuklugum cok mutlu gececekti ama esimden cocuklarimdan cekecektim ne bilim..yani kimsenin hayati dort dortluk deil//illa bir yerden sinaniyoruz..dun sayenizde cok guzel gecti dedigim gibi aglamaktan canavara donmusum ama o kadar rahatlamisimki ne odama kapanmasi sofrayi hazirladim esimi karsiladim oda cok mutlu oldu sabah giderken oyle deildim cunku.yok yok psi falan deil sende bisi var dogru soyle kim konustu senle kim rahatlatti seni dedi..naapcan dedim gidip elini opecem dio..hepinize ziyarete gelcez :)))) kim yaptiysa allah razi olsun valla pek iyi yapmis dedi..siz dua ediosunuzda sizlerde duamizdasiniz..dun cok rahat uyumusum ustelik ne korku ne kabus..saolunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?