Merhaba arkadaşlar, eşimin bir huyu var. Bazen yapmadığı halde bir şeyi yaptığını söylüyor benim kızdığım bir şey oluyor bu. Sonra kavga ediyoruz , ve çok sonra açıklıyor aslında yapmamış ama benim tepkim öyle olmamalıymış ben sakin olup kavga etmesem doğrusunu söylermiş. Mesela borcumuz var bu ay çok şey aldık ama bana diyor ben bir şey aldım 1300 TL ben de kızdım geri ver borcumuz var dedin daha uygun fiyata alabileceğin bir şey. Çok sinirlendim ama iddia ediyor aldım ne var vs. Sonra eve geldi bak fiyatına diyor meğer 450 TL ye almış. Bu sabah da tartıştık. Diyorum neden doğru söylemiyorsun. Diyor ki sen insan gibi tepki ver ben şaka yaptım ama sen saçmaladın o yüzden söylemedim. Sen karışamazsın o fiyata almış olabilirdim. daha önce de 2-3 kere bu şekilde davrandı ve kavga ettik. Ben de çok sinirleniyorum dedim ki istersen al 1300 TL ama yine de beni üzmemek için söyleme ama sen bilerek beni üzmek sinirlendirmek için yapıyorsun ve yok yere kavga ediyoruz. Yani saçma sapan olmamış şey yüzünden neden kavga edelim? Çok yoruldum artık beni anlamıyor.