Bende bir kez gittim memnun kaldım fakat benim doğum yapacağım ay yıllık izine çıkacağını söyledi. 11martta tekrar gideceğim sonra evrim hanım a gitmeyi düşünüyorum
Bende dün akşam sühendan hanımıın bir hastasının doğumda öldüğünü ve şuan kendisinin dorukta bulunmadığını mahkemelik olduğunu duydum.
Bende sühendan hanıma gittim gelişmemiş gebeliğim vardı, ama memnun kalmadım. Yeterince aydınlatmadı beni.
Şu olayında aslı varmı merak ediyorum.
Geçenlerde televizyonlarda göstermişlerdi, bahsedilen sizin geliniz herhalde. Öncelikle başınız sağolsun, çok geçmiş olsun. İnşallah gelininiz tez vakitte sağlığına kavuşur, rabbimizden umut kesilmez.Bizde Suhandan Benderli hanımın kurbanlarındanız gelinimiz bu kadının hastasıydı doğuma geç gelen bir doktor olup gelinimiz 6 aydır yoğun bakımda bebeği 4 gün sonra kaybettik. Kendisiyle mahkemeliğiz. Bu kadın doktorluğu bırakana kadar hukuk savaşımızı devam ettiricez. Yazınızı şimdi gördüm şubet ayında bu olayı yaşıyor ve Doruk hastanesi halen bu doktoru çalıştırmaya devam ediyor. Doruk hastanesiyle de mahkemeliyiz. Bursada yaşayan herkeze sesleniyorum Doruk hastanesinden ve Suhendan Benderliden uzak durun. Bu kadın doktor değil hastasının doğum sırasında neden orda olmadını sordumuzda olması gerektiğini bilmediğini söyleyecek kadar cahil bir kadın ancak bunlar tıp kazanmış ve mezun olmuşlar. Acaba başka kaç kişinin hayatını karartacak diye yetkili merciler bekliyorlar herhalde. Hme bu dünyadaki adalet hem de öbür dünyada beceriksizliğinin ve insanların hayatını karartmasının hesabını ödeyecek insallah. Onu okutup doktor yapan ailesine ve kendisine her saniye ama her saniye beddualarımm onunla. Bizim hayatımızı karattı onunki bizden beter kararsın inşallah.
Geçenlerde televizyonlarda göstermişlerdi, bahsedilen sizin geliniz herhalde. Öncelikle başınız sağolsun, çok geçmiş olsun. İnşallah gelininiz tez vakitte sağlığına kavuşur, rabbimizden umut kesilmez.
Bu haberi gördükten sonra çok araştırdık eşimle, ama hangi hastane, hangi doktor bilemedik. Doruk hastanesi birkaç yerde var bildiğim kadarıyla, bu yaşadıklarınız hangisinde oldu peki?
Bu arada bebek hasreti çeken bir anneyim, tüp bebek hastasıyım, inşallah anne olmak banada nasip olur ise, güveneceğim iyi bir yerde doğum yapmak isterim..[/QUOTE
Bursa çekirge Doruk hastanesinde yaşandı bu olay. Adı batsın o hastaneninde sahiplerininde .
Nurcan hanim öncelikle başınız sağolsun ve rabbim acil şifalar versin.şubat ayında söylenen yorum mesnetsız herhangi bir dayanağı yok sizinki gibİ dayanağı olan bi durum değil.yaşadıklarınizi allah kimseye yaşatmasın ben de aynı ekiple fakat farklı anestezıstle doğum yaptım.sühendan hanim bence ihmaller sılsılesının sonundaki halka neden diğer dOktar ve hemşireden bahsetmıyosunuz.suat beyle de konutuk dr sühendan Epidural takıldığı anda orda olması gerektiğini bilmediğini söylemiş ki sizin yazdığınız doğumda olmadığı çarpıtma var yani.haklı davanızı kabul ediyorum ama dr hanımın ailesine varana kadar dil uzatılmasını etik bulmuyorum.sonuçta sadece onun adı geçiyor ama diğer ekip ve hastane donanımı hatalı bi sıralama yapılacaksa en Son dr hanim gelmeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?