sühendan benderli nin hastaları ve onda dogum yapanlar

GXUXLCEZA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2007
972
6
96
Bursa
kizlar ben 9 haftalık hamileyim sühendan hanıma 6 ay gittim ve onun tedavisinde hamile kaldım şimdi dogum için yine ona devam etmek istiyorum ama dogum ücretini bilen varmı yeni dogum yapan memnuniyetini yazabilirmi ayrıca yıldırım doruk hastanesindede bi doktor önerirmisiniz orası daha yakın bana o yüzden orayıda düşünüyorum bi karar vermem lazım ama çok zor durumdayım cvblarınızı bekliyorum

Merhaba ben 11haftalık hamileyim iki kez yıldırım dorukta bir doktora gittim fakat memnun kalmadım. Yarın ilk kez sühendan hanıma gideceğim.oğrenci iken onun çalıştığı zübeyde hanımda yanında staj yapmıştım çok hastası vardı ve memnundular inşallah bende memnun kalırım. Doğum ücreti tahmini olarak normal 1.5 sezeryan 2diye duydum ama 2014fiyatları ne oldu bilmiyorum canım

Merhaba, öncelikle hayırlı uğurlu olsun,,
Ben hamile kaldığımdan beri Sühendan Hn'a gidiyorum, başka bir doktora hiç gitmedim ama kesinlikle kendisini tavsiye ederim. Biraz başı kalabalık bir doktor, anladığım kadarıyla Bursa'da ün yapmış ve pek çok kadın kendisini tercih ediyor. Ama kalabaığı beklemeye kesinlikle değer. İşine aşık bir kadın ve eğer dediklerini yaparsanız kesinlikle siz de memnun kalırsınız.
Şu an çalıştığı hastane sigorta ile anlaşmalı olduğu için doğum fiyatları da bize çok yüksek gelmedi. Ben şu an 40. haftadayım ve önümüzdeki günlerde inşallah doğum olacak, kızmızı bekliyoruz, hastaneden geçen hafta aldığımız fiyatlar normal doğum için 1,250 lira (epidural olursa +250 lira daha), sezeryan doğum için 1,650 lira (yine iğneli olursa +250 lira daha) şeklinde.

Bende sühendan benderliye gidiyorum kuzenime yıldırım dorukta kemal köroğluna gidiyor

Bende dün akşam sühendan hanımıın bir hastasının doğumda öldüğünü ve şuan kendisinin dorukta bulunmadığını mahkemelik olduğunu duydum.
Bende sühendan hanıma gittim gelişmemiş gebeliğim vardı, ama memnun kalmadım. Yeterince aydınlatmadı beni.
Şu olayında aslı varmı merak ediyorum.

Bende bir kez gittim memnun kaldım fakat benim doğum yapacağım ay yıllık izine çıkacağını söyledi. 11martta tekrar gideceğim sonra evrim hanım a gitmeyi düşünüyorum

Geçen hafta sordum doğum fiyatlarını sigortalı normal doğum 1620 sezaryenle 1890 sigortasız normal 2160 sezaryen 2430 ayrıca epidural olmak istiyorsanız 270 lirada ek ücreti var ün

Bende bir kez gittim memnun kaldım fakat benim doğum yapacağım ay yıllık izine çıkacağını söyledi. 11martta tekrar gideceğim sonra evrim hanım a gitmeyi düşünüyorum

Bizde Suhandan Benderli hanımın kurbanlarındanız gelinimiz bu kadının hastasıydı doğuma geç gelen bir doktor olup gelinimiz 6 aydır yoğun bakımda bebeği 4 gün sonra kaybettik. Kendisiyle mahkemeliğiz. Bu kadın doktorluğu bırakana kadar hukuk savaşımızı devam ettiricez. Yazınızı şimdi gördüm şubet ayında bu olayı yaşıyor ve Doruk hastanesi halen bu doktoru çalıştırmaya devam ediyor. Doruk hastanesiyle de mahkemeliyiz. Bursada yaşayan herkeze sesleniyorum Doruk hastanesinden ve Suhendan Benderliden uzak durun. Bu kadın doktor değil hastasının doğum sırasında neden orda olmadını sordumuzda olması gerektiğini bilmediğini söyleyecek kadar cahil bir kadın ancak bunlar tıp kazanmış ve mezun olmuşlar. Acaba başka kaç kişinin hayatını karartacak diye yetkili merciler bekliyorlar herhalde. Hme bu dünyadaki adalet hem de öbür dünyada beceriksizliğinin ve insanların hayatını karartmasının hesabını ödeyecek insallah. Onu okutup doktor yapan ailesine ve kendisine her saniye ama her saniye beddualarımm onunla. Bizim hayatımızı karattı onunki bizden beter kararsın inşallah.

Bizde Suhandan Benderli hanımın kurbanlarındanız gelinimiz bu kadının hastasıydı doğuma geç gelen bir doktor olup gelinimiz 6 aydır yoğun bakımda bebeği 4 gün sonra kaybettik. Kendisiyle mahkemeliğiz. Bu kadın doktorluğu bırakana kadar hukuk savaşımızı devam ettiricez. Yazınızı şimdi gördüm şubet ayında bu olayı yaşıyor ve Doruk hastanesi halen bu doktoru çalıştırmaya devam ediyor. Doruk hastanesiyle de mahkemeliyiz. Bursada yaşayan herkeze sesleniyorum Doruk hastanesinden ve Suhendan Benderliden uzak durun. Bu kadın doktor değil hastasının doğum sırasında neden orda olmadını sordumuzda olması gerektiğini bilmediğini söyleyecek kadar cahil bir kadın ancak bunlar tıp kazanmış ve mezun olmuşlar. Acaba başka kaç kişinin hayatını karartacak diye yetkili merciler bekliyorlar herhalde. Hme bu dünyadaki adalet hem de öbür dünyada beceriksizliğinin ve insanların hayatını karartmasının hesabını ödeyecek insallah. Onu okutup doktor yapan ailesine ve kendisine her saniye ama her saniye beddualarımm onunla. Bizim hayatımızı karattı onunki bizden beter kararsın inşallah.

Nurcan hanim öncelikle başınız sağolsun ve rabbim acil şifalar versin.şubat ayında söylenen yorum mesnetsız herhangi bir dayanağı yok sizinki gibİ dayanağı olan bi durum değil.yaşadıklarınizi allah kimseye yaşatmasın ben de aynı ekiple fakat farklı anestezıstle doğum yaptım.sühendan hanim bence ihmaller sılsılesının sonundaki halka neden diğer dOktar ve hemşireden bahsetmıyosunuz.suat beyle de konutuk dr sühendan Epidural takıldığı anda orda olması gerektiğini bilmediğini söylemiş ki sizin yazdığınız doğumda olmadığı çarpıtma var yani.haklı davanızı kabul ediyorum ama dr hanımın ailesine varana kadar dil uzatılmasını etik bulmuyorum.sonuçta sadece onun adı geçiyor ama diğer ekip ve hastane donanımı hatalı bi sıralama yapılacaksa en Son dr hanim gelmeli bence.

Geçenlerde televizyonlarda göstermişlerdi, bahsedilen sizin geliniz herhalde. Öncelikle başınız sağolsun, çok geçmiş olsun. İnşallah gelininiz tez vakitte sağlığına kavuşur, rabbimizden umut kesilmez.
Bu haberi gördükten sonra çok araştırdık eşimle, ama hangi hastane, hangi doktor bilemedik. Doruk hastanesi birkaç yerde var bildiğim kadarıyla, bu yaşadıklarınız hangisinde oldu peki?
Bu arada bebek hasreti çeken bir anneyim, tüp bebek hastasıyım, inşallah anne olmak banada nasip olur ise, güveneceğim iyi bir yerde doğum yapmak isterim..

Bursa Çekirge Doruk hastanesinde yaşandı bu olay . Hastane değil tam bir ticarethane. Bu hastaneden uzak durun derim herkeze. Bizi yaktılar başkaları yanmasın.

Bu olayda birinci suçu olan kişi önce SUHENDAN BENDERLİ' nin kendisidir. Aynı olayı sizde yaşarsanız kadın doğum doktorunuzu savunursunuz o zaman. 9 ay boyunca gittiğiniz doktorunuz nasıl doğumda bulunmaz. Nasıl anestesi sırasında orda olmam gerektiğini bilmiyordum der siz dalgamı geçiyorsunuz bizimle. Yasadıklarımıza halen inanamıyorken böyle saçma sapan yorumlarda bulunmayınız . SUHENDAN BENDERLİ , anestesi doktoru FERDA ÇETİNBAŞ ve GUNEŞ hemşire ve hastane başhekim yardımcısı AYHAN KALYONCU bu dördü bizi yaktı onlar bizden beter olsunlar inşallah. 9 ay boyunda kendisine giden hastaların kilolarına kafayı takacağına canlarını sana emanet eden insanları yakma. Son olarak tekrarlıyorum aynı zincirleme olay sizin yada sevdiklerinizin başına gelirse siz suçu sıralamaya sokup kadın doğumcuyu savunursunuz. Benim için ortada ölen bir bebek ve 26 yaşında suuru kapalı bir hasta varmı var. Bu olayda hepsi suçludur KADIN DOĞUMCU en başta olmak üzere nokta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…