sühendan benderli nin hastaları ve onda dogum yapanlar

çekirge dorukda yaşandı bu olay. ama yıldırım doruğa alındı hastamız daha sonra. Orası da diğerinden farklı değil. Nelere şahit olduk bi bilseniz. Hastanenin başhekim yardımcısı AYHAN KALYONCU bey her canı istediğinde bize hastamıza iki saatte bir verdiği pozisyonu dört saatte bir veririm diye tehdit etti. Gelinimizi iyileşsin diye 7 ay sabırla bekledik. AYHAN KALYONCU gibi insanların başhekimlik yaptığı hastaneden kimseye hayır gelmez. Bu adam nasıl geceleri rahat uyuyor Allahından bulsun, olayı yaşadığımız doktorlar kadar canımızı acıttı. Öbür dünyada nasıl hesap verecek, hiç mi Allah korkusu yok üstelik kendisininde de çocuğu var. Acaba bizi bu dertle sınayan RABBİM yarın bir gün senide sınamayacakmı ?
Tüp bebekle yada tüp bebeksiz Allah sizede sağlıkla kucağınızı bebeğinizi almayı nasip etsin inşallah.

Be

Amacım ne sizin acınızı körüklemek ne de yanlı savunmalar yapıp sizın tabırınızce saçma sapan gündemler yaratmak.olan biteni savunmak zaten insanlık dışı bi durum olur.yemin ederim haberleri okuduğumda kahroldum ve o gün uyuyamadım benim yada sevdiklerimın başına da gelebilirdi diye.ihmali olanları evvela yargı cezalandırır sonra da ilahi adalet.dr sühendan da hakkaniyetlı bi insan olarak olması gereken duruşu sergıler o zaman nokta.

Başınızdan geçenler için çok üzüldüm, keşke böyle şeyler yaşanmasaydı. Sizde bilirsiniz ki eğerki ortada haksız bir durum varsa er yada geç adalet yerini bulur. Devlet vermezse Rabbim mutlaka cezasını verecektir. Siz hukuk savaşınızı vermişsiniz, bunlar ne bebeği geri getirebilir, nede annenin eski sağlığını, ama içiniz birazda olsa ferahlar, acınız azalır.
İnşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz, belki bir mucize olurda gelininiz eski sağlığına kavuşur, tekrar anne olur bu günleri unutur.
bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim, her gebelik çok değerli ama bizim gibi defalarca tüp bebek deneyip, bir ev parası yatırdığınız hastanelere, eğerki bunun sonucunda bir gebelik elde edersek, bu kıymetli bebeğimi güveneceğim emin ellerde doğumu yapmak isterim. Sorunsuz bir hastane ve doktor da..Çok teşekkür ederim, tekrar geçmiş olsun.

bu olay değil mi?
Allah şifa versin duyduğumda çok üzülmüştüm. şimdi nasıl gelininiz ? bitkisel hayattan çıktı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…