benim bitti dahiliyeden olumlu geçtim rapor hazırlandı o raporlar ankaraya mı gidiyo acaba tam bilmiyorum
adetin 2. günü gel dediler gittim kimseler yok orda 16 temmuzdan sonra gel dediler o zamanda adetimin günü değil
heralde diğer adetimin 2. günü giderim 5 ağustos gibi yaa biz şener beyle hiç yüz yüze gelemedik bile sen nasıl görüşebildin
yani raporu bize mi veriyolar onlarda mı kalıyo bu rapor işinden ben pek bişey anlamadım
hayır vermedi canım ama zannettiğime göre sorunlara göre peki hiç kilo verdin mi sen bizim sorunumuz eşimden kaynaklanıyo sizin ki ne? şimdi bizim raporlar tamam mı yani
ecrincim sonuç malesef negatiff..bende salı günü hastanedeydim hepsi izine ayrılmıs.hastanede kimse yok,neden olmadı acaba diye konusacak bile bir Allah'ın kulunu bulamadım..sadece hemşirenin dediği 'tutmamıs canım'..sana söylemesi kolay tabi o kadar eziyeti sen çekmedin diyesim geldi içimden ama diyemedim..bogazıma birsey düğümlendi aglamamak için kendimi zor tuttum baskada birşey soramadan cıktım geldim..zaten o hemşirede bana meraklı değildi..işte hastanenin bu durumunu sevmedim,yapıyolar iyi güzel,muamelede güzel ama sonuc kısmında kimse seninle ilgilenmiyo..ve size ilginç birşey daha söyliyim benimle birlikte 3 arkadas daha bekliyodu ama kimsenin olmadı..((
hoş geldin canım öncelikle ne güzel dua etmişsin sabah sabah rabbim dualarını kabul etsin inş.
Kilo verdim canım şu an itibari ile diyestisyenden geliyorum 79.900 gr :) muhtemelen orda 2 kilo fazla çıkıcam onların baskülü fazla tartıyor ama olacak rp. kısmetse 16 sında alıcam.
Sorun bende yaşla işgili yumurta rezervim azmış o sebepten direkt tüp yapıyorlar allah sonumuzu Ahsen hayırlı eylesin ne diim.Bebişlerimiz gelsin tüm isteyen bu yolda çaba harcayan herkes anne olsun ..........
Rapor orada kalacak canım sen sanırım reglinin 2. günü iğnelere başlayacaksın ve yumurta yeterl olgunluğua gelince toplanacak falan .malesef devlet hast. soru soramıyorsun sorduğundada yanıt alamıyorsun yaşayarak görücez.
kızlarr merhaba ay sizi görünce nasıl sevindim bende süleymaniyeye gidiyorum yani yeni başladım tüp bebek için evraklar istediler verecektim ama doktor izindeymiş 20sinden sonra gel dediler valla çok sevindim sizi görünce bende zeynep kamile gidenlerin topiğine dadanıp duruyordum ii oldu şimdi yazdıklarınızı tam okuyamadım ama sonra baştan sona okurum benim kilo ve kolesterol sorunum var dün tekrar kolesterole baktırayım dedim şimdi sonuçları almaya gidicem 258 di inşallah düşmüştür yaa
dört kiş olabildik sonunda sanırım ecrin ays ve ben aynı tarihte başlıyoruz tedaviye
Amin inşallah canım eşinde sorun yok sanırım olur yaa şener hoca öyle dediyse sana yardımcı olur
kızlarr merhaba ay sizi görünce nasıl sevindim bende süleymaniyeye gidiyorum yani yeni başladım tüp bebek için evraklar istediler verecektim ama doktor izindeymiş 20sinden sonra gel dediler valla çok sevindim sizi görünce bende zeynep kamile gidenlerin topiğine dadanıp duruyordum ii oldu şimdi yazdıklarınızı tam okuyamadım ama sonra baştan sona okurum benim kilo ve kolesterol sorunum var dün tekrar kolesterole baktırayım dedim şimdi sonuçları almaya gidicem 258 di inşallah düşmüştür yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?