sulu elektirikli süpürge tavsiyesi istiyorum

duygu_28

uğur böceğim
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
210
3
68
Gaziantep
arkadaşlar elektirikli süpürgem bana hediye gelecek ama alerjim olduğu için nasıl bişi istediğim bana kaldı:64: hangi sulu süpürgeyi tavsiye edersiniz çok büyük bişi istemiyorum mesela arnica borayı kullanan varmı onu isteyecektimki herkez gürültüsünden şikayet ediyor gerçekten öylemi ?? farklı bi markada olabilir tavsiyelerinizi acil bi şekilde bekliyorum:5:

bence sulu alma toz kaçırmayan torbasız elektrik süpürgelerinden al. sulu süpürge bende alıcaktım ama koku şikayetleri çok oluyormuş bu yüzden vazgeçtim. bide su haznesini temizlikten sonra yıkamak ve kurumasını beklemek derdi var tekrar düşün derim:74:

ben 4aydır arnıca bora kullanıorum cook ta memnunum annemde 5 aydır kullanıo oda cook memnun kesınlıkle
tavsıye ederım ses konusu benı pek rahatsız etmıo eger sessız ıstemıosan normal bı spurge sesı ıste

tozlu alma sakın sulu al ama sana ne tavsiye edicem bilmiyorum.benimkini ailem 5 yıl önce kadar eve gelen pazarlamacıdan aldılar.ismi libelle.ayrıca üstteki arkadaşın dediği su haznesi kurutma hiç de zahmetli bişi değil.banyoya ters çevir ve bırak kurusun.lazım olunca al su koy tak çalıştır.daha hijyenik:21:

hijyen konusu iyi de çok sesli oluyor bu meretler. çalışırken evde bir kaos yaşanıyor resmen.kedim aklını oynatıyor o sular döndükçe içinde. bizde var geçen sene aldık fakir mi ne? bu sene normal bir makine almayı düşünüyorum. en iyisi rainbow demişlerdi bu arada illa ki tavsiye istiyorsan

hijyen konusu iyi de çok sesli oluyor bu meretler. çalışırken evde bir kaos yaşanıyor resmen.kedim aklını oynatıyor o sular döndükçe içinde. bizde var geçen sene aldık fakir mi ne? bu sene normal bir makine almayı düşünüyorum. en iyisi rainbow demişlerdi bu arada illa ki tavsiye istiyorsan

bizede tavsiye üzerine geldiler.hani her şatış yaptıkları müşteilerden referans nosu istiyolar ya ordan :1:
ihlas temizlik robotunu hala kullanıyoruz ve 11 sene bitmek üzere :32:
halı yıkama özelliğide var :32:
çeyizime almayı düşünüyorum ama ismi değişmiş aura cleanmax olmuş.birde kızlar size tavsiye sakın ihlasın ürünlerini netten almayın.gidip şubesinden alın.çünkü ihlasta çalışanlar kendilerine site açıp pazarlıyormuş.ihlasa ait bir site yokmul.mağaza çalışanı öle demişti :26:

teşekkür edrim yorumlarınız için ama hala karar veremedim ihlas 2 bin tl fiyat vermişlerdi tanıtıma gelenler bu kadar eksiğin içinde hem çok ağır olur hemde çok pahallı isteyemem onu:50:

biizm evdede arnica jumbo varr gayet süper toz falan kaldırmıyoo sulu omasından dolayı tavsiye ederim tatlım

Yaklaşık 3 yıldır Cleanmax kullanıyoruz biz.
Önceden temizlik falan yapmıyormuşuz, tozu bir taraftan alıp bir taraftan veriyormuş eski süpürge.
Pratik değil bence, ama yaptığı temizliğe göre biraz zahmet çekilebilir.

Bende yeni evlendim çeyizim için libelle marka süpürge almıştım inanılmaz memnunum ben...Arnica kadar ağır bir makine de değil ayrıca...Temizlik konusuna arkadaşlar neden çok takılmışlar anlayamadım ben temizlikten sonra kirli suyu döküp temiz suyla içini çalkalayıp kaldırıyorum kurumasını filan beklemiyorum...Bende tozlar konusunda hassasım diye torbalı almadım iyikide almamışım...

canım ben sulu makineyi tavsiye etmem bilmem dikkate alır mısın ama.annemin ihlas var ama kullanmıyor bile.tamam çok güzel süpürüyor ama bi vakit sonra makinenin temizliği insana zor gelmeye başlıyor.üşeniyorsun hergün hergün o suyu döküp hazneyi yıkayıp kurulamaya.bugün kalsın yarın yaparım desen koku yapıyor.ben sana parası sorun değilse tam da alerji hastalarına göre olan dyson marka makineyi öneririm.yada thomas marka.o da çok kalitelidir.memnun kalırsın yani...

canım ben sulu makineyi tavsiye etmem bilmem dikkate alır mısın ama.annemin ihlas var ama kullanmıyor bile.tamam çok güzel süpürüyor ama bi vakit sonra makinenin temizliği insana zor gelmeye başlıyor.üşeniyorsun hergün hergün o suyu döküp hazneyi yıkayıp kurulamaya.bugün kalsın yarın yaparım desen koku yapıyor.ben sana parası sorun değilse tam da alerji hastalarına göre olan dyson marka makineyi öneririm.yada thomas marka.o da çok kalitelidir.memnun kalırsın yani...

canım evi o kadar süpürebiliyosan su haznesinide boşaltıp iki durlayıp kenara süzülmek içinde bırakabilrisin o kadar zor değil yani :26:

canım evi o kadar süpürebiliyosan su haznesinide boşaltıp iki durlayıp kenara süzülmek içinde bırakabilrisin o kadar zor değil yani :26:

benim gibi sıkıntılı insana zor geliyor valla:61: bi de ihlasın su haznesi baya ağırdı.suyu doldurması bi dert, sonra boşaltması daha bi ayrı dert.ben yine de dyson diyorum.mükemmel süpürüyor.

bir yıldır arnica bora kullanıyorum
çok memnunum herkese de tavsiye ederim. Fiyatına göre çok çok iyi

Yaklaşık bir yıldır arnica bora kullanıyorum. Gürültüsü bence o kadar fazla değil. Çok sessiz bir makine olmuyor bu süpürgeler. Tek dezavantajı temizliğinin hemen yapılması gerekiyor yoksa koku yapıyor. Biraz da zahmetli temizliği.

Ama yaptığı temizlik süper. Tozu falan çekip alıyor, ev kolay kolay tozlanmıyor. Benim halılar shaggy. Onlar için büyük bir rahatlık oluyor.

Back
X