- 15 Eylül 2015
- 97
- 34
- 18
- Konu Sahibi zeynomuyat
-
hayır eşim 31 ben ise 29 yaşındayım ama çocuk yok canı sıkılıyor sanırım.Parkelerim çok kaliteli değildi zaten şişmiş uzun süre sular içinde bekledi bir deHalılar kilimler kurur da dua edin parkeler dolaplar şişmesin.
Yaşlar küçük sanırım :))
muyat kişisi murat sa eğer yaşadığınız şey anlamlı gelebilir
evet haklısınızBoşanın.
hayır eşim 31 ben ise 29 yaşındayım ama çocuk yok canı sıkılıyor sanırım.Parkelerim çok kaliteli değildi zaten şişmiş uzun süre sular içinde bekledi bir de
hayır eşim 31 ben ise 29 yaşındayım ama çocuk yok canı sıkılıyor sanırım.Parkelerim çok kaliteli değildi zaten şişmiş uzun süre sular içinde bekledi bir de
Hemen silseydiniz parkenin 15 dakika kuralı var 15 dakika içinde sildinmi hiç birşey olmazzeynomuyatt: 51965096 .!.:hayır eşim 31 ben ise 29 yaşındayım ama çocuk yok canı sıkılıyor sanırım.Parkelerim çok kaliteli değildi zaten şişmiş uzun süre sular içinde bekledi bir de
:))) aslında ironiden anlayan şaka kaldırır bir insanmışsınız iste. Bu kadar büyümesine şaşırdım valla.evet haklısınız
Maalesef gerçeğiz bana da şaka gibi geldi dün gece yaşadıklarımızTrolluyor musunuz, gercek misiniz anlayamadimne kavgaci bir ruhunuz var. Ne guzel eglenmissiniz iste ne bu gerginlik sinir hayret valla. Gercekseniz lütfen uzatmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?