Sulu şaka

Huyuna suyuna gitmek burdan geliyor herhalde.

Ağzınızın tadı bozulmasın inşallah :) Bizim içimiz ölmüş herhalde valla şu an bunu düşündüm

Valla eğlencenin tadını çıkarsaydınız keşke.Bu arada şakanın suyunu da siz çikarmışsıniz. Kovayla su dökmek ne ya :)

kovayla su döktüğünüz anı canlandırdım gözümün önünde de vala hiç güleceğim yoktu :) sizde abartmışsınız ama taslarla kovalarla filan bence uzatmayın ya

Kavga sırasında olsa kızılır da sizin ki aslında çok eğlenceli olmuş
Eşyaya çok anlam yüklememek lazım aslında.kurur temizlenir.15-20 sene sonra o eşyaları hatırlamayacaksınız bile.ama o günü unutmayacaksınız
Eşiniz şaka kaldırıyorsa ben olsam değişik intikam yöntemleri denerdim

Evden gitmek falan abartı olabilir de o kadar yorulmuşum ben de uyandırılmak istemezdim bu şekilde sinirlenirdim sanırım, siz de titizlik de varmış :)
" millete kendini ne gösteriyorsun" demek için uyandırdıysa daha fena ama değil sanırım.

Etrafin islanmasindan bu kadar rahatsizsaniz o su dokunce tepki gosterseydiniz. Kendiniz de su dokmeseydiniz.

Siz basbaya cilvelesmissiniz bence. Oh serinlemissiniz de. Aynisi bizde olsa cok eglenirdim hahaha kocama bu gece su dokucem

Bunlar hep aşktannn

bence abartmışsınız olmuşsa olmuştur bu sıcak yaz gününde kurur gider çekip gitmek yerine şakanız bittikten sonra dönüp parkeleri kurulasaydınız eşinizden yardım isteyip şişer mi diye de düşünmezdiniz bence yorgunluğunuz aşırı tepki vermenize sebep olmuş bence

Perde konusunda takıntılı içeri gözükmiycek bende ev de bayağı rahat giyinirim e binalar yakın istanbul sonuc da sanki herkes evin içini gözetliyor gibi geliyor ona çok sinirlendim zaten sıcak boğuluyorsun perdeler sıkıca kapalı delirdim yoksa pırıl pırıl evimin o hale gelmesine izin vermezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…