Sulu şaka

sevişmediğinizden olmuş bunlar bence :) o sulu şakanın üstüne o giderdi... bence....

Hayır konuşmuyor um dün kahve yapmış bana çikolata lokum koymuş tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyor güldüm ama konuşmadım
konuyu bi sinirle açmışsın ama, şu an o gerginlikten eser yok. nasıl oldu bu eşinle konuştunuzmu, yoksa kendi kendine aşkınmı depreşti

Şaka kaka olmuş
Biz de geçen gun su sakasi yaptik birbirimize sonra evi o halde birakip yattik
Güldük eglendik bayagi
Ama sizin durumda esiniz sacmalamis uyuyana su dökülür mü ya

uykumun arasında kalkıp kocama su dökmezdim.
ne hali varsa görsün ıslak yatakta o uyusun.

Ah keşke bende kocamla böyle şakalaşabilsem ben şaka amaçlı döksem yanlış anlayıp sinirleniverir hemencik pek şakaya gelmez yani bence keşke sizde abartmasaymışsınız

Çok komiksiniz ya! Kavganızı sevsinler.

Olan olmuş toparlanmanıza yardim bile etmiş bence uzatmayın.
Mesaj atın hayatım seni ıslatmak için çok daha korkunç bir planım var diye ve bir gülücük bir kalp koyu verin.
Akşam eve gerilmeden gidin.

Çok saçmasınız gerçekten çocuk musunuz yoksa dalgasına mı açtınız anlamadım perdeleri çektiyse ne sinirleniyorsunuz ki açarsınız bir camı yatarsınız siz öfleyince getirmiş bir bardakcık su dökmüş bir bardak suyla nasıl o kadar ıslandınız onu da anlamadım da sonrasında devam ettiren de sizsiniz gidip tasla su alıp dökmek nedir, kova kova su dökmek nedir Allah aşkına yaa hadi oldu diyelim, gecenin bir yarısı çarpıp kapıyı çıkmak nedir. Ne peki komu perdenin çekilmesi. Bence güneş fazlaca başınıza geçmiş sizin ikinizde her yeri su içinde bırakmışsınız sizin de payınız var. Bir de anneme gidecektim diyorsunuz gidip bunu anlatacaksınız ilginç

Çok çocukça davranmışsınız siz de eşiniz de. Ne desek ki şimdi. Büyük bir sorun yok bence

Size göre saçmayız sanırım çocuk değiliz ikimizde gayet olgun bir çiftiz .Deneyin 1 bardak suyla nasıl ıslanıldığını anlamış değilseniz ayrıca anneme anlatacağımı nerden biliyorsunuz önyargılı yorumlarınızdan dolayı ilginç olan sizsiniz biz de konu kapandı hallettik buradaki yorumlarla sonradan düşününce keyifli bile geldi dün akşam bayağı eğlendik hatırlayınca şişmiş parkeleri görünce gülüyoruz kalın sağlıcakla

Yahu bu işin sonu romantik bitmeliydi niye böyle oldu ki acaba
Gerilecek hiç bir şey yok burdan bakınca komik geliyor size öyle gelmesede.

Madem eğlencedesin neden dert bölümüne konu açıyorsun amacın bence dalga geçmek

Valla eşimin şakasına bir bardak su dökmüşlüğü var biliyorum ne kadar ıslanılabilir.

Gecenin bir yarısı annenize ne gerekçeyle gideceksiniz ki ne anlatacaktınız? anneciğim uyku tutmadı da size geldim mi diyecektiniz ne uyduracaktınız bu sebepten anne baba kapısına gidilir mi mantıklı mı sizce*

Eğlendiyseniz burada neden konu açıp insanları oyalıyorsunuz hanımefendi sinirliyim diye? Parkelere kadar su yapmışsınız bir de bir koca suyla kalkan parkelerde ayrı bir enteresan 10 senelik parkeme geçen ay bir kova su boca oldu yerleri silerken hiç de bir şey olmadı. Size iyi eğlenceler o zaman çok eğlenmişmiş düşününce burası derdim var bölümü dalga geçme yeri değil!! eğlencesine de konu açmayın oldu mu.. Gerçekten bir derdiniz varsa yazın küçük hanım ve biraz olgunlaşın mümkünse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…