- 29 Haziran 2017
- 321
- 375
- 18
- 45
- Konu Sahibi zeynomuyat
-
Selam kızlar .İstanbulda yaşıyorum malum bir kaç gündür çok pis sıcaklar var.Dün uyumak için yatağa gittim eşimde içer gözükmesin diye perdeleri sıkı sıkı çekmiş üzerimde gecelik vardı oda kapkaranlık karşı binada kimse yok sinirlendim uykumdan uyandırdı millete kendini ne gösteriyorsun falan ben gergin ve terlemiş olunca elindeki bardaktaki suyu üstüme döktü yatak geceliğim saçlarım su içinde kaldı.Çok sinirlendim zaten yorgun işten geldim yemek ütü çamaşır erken girip uyumaya çalıştım o suı dökünce bende banyoda ki tası aldım su doldurup üstüne döktüm o bu sırada gülüyo o da dolap da ki sürahiyi döktü her yer su ama evde ne halı ne parke ne dolap her yer su bende bir kova suyu doldurup başından aşağı döktüm üstü sırılsıklam her yer battı sinirden üstümü toparlayıp evden çıktım peşimden geldi minübüse bindik o binince indim gidecek yer yoktu annem tatilde eve döndüm eve gelince bir makina ıslak çamaşır halılar kilimler ıslak ellemedim geldi sildi yerleri kilimleri balkona serdi yatağa da sokmadım zaten benim taraf ıpıslaktı şimdi konuşmuyoruz ne yapmam lazım şaka resmen b.o.a dönüştü
sevişmediğinizden olmuş bunlar bence :) o sulu şakanın üstüne o giderdi... bence....
konuyu bi sinirle açmışsın ama, şu an o gerginlikten eser yok. nasıl oldu bu eşinle konuştunuzmu, yoksa kendi kendine aşkınmı depreşti
Selam kızlar .İstanbulda yaşıyorum malum bir kaç gündür çok pis sıcaklar var.Dün uyumak için yatağa gittim eşimde içer gözükmesin diye perdeleri sıkı sıkı çekmiş üzerimde gecelik vardı oda kapkaranlık karşı binada kimse yok sinirlendim uykumdan uyandırdı millete kendini ne gösteriyorsun falan ben gergin ve terlemiş olunca elindeki bardaktaki suyu üstüme döktü yatak geceliğim saçlarım su içinde kaldı.Çok sinirlendim zaten yorgun işten geldim yemek ütü çamaşır erken girip uyumaya çalıştım o suı dökünce bende banyoda ki tası aldım su doldurup üstüne döktüm o bu sırada gülüyo o da dolap da ki sürahiyi döktü her yer su ama evde ne halı ne parke ne dolap her yer su bende bir kova suyu doldurup başından aşağı döktüm üstü sırılsıklam her yer battı sinirden üstümü toparlayıp evden çıktım peşimden geldi minübüse bindik o binince indim gidecek yer yoktu annem tatilde eve döndüm eve gelince bir makina ıslak çamaşır halılar kilimler ıslak ellemedim geldi sildi yerleri kilimleri balkona serdi yatağa da sokmadım zaten benim taraf ıpıslaktı şimdi konuşmuyoruz ne yapmam lazım şaka resmen b.o.a dönüştü
Şaka kaka olmuş
Biz de geçen gun su sakasi yaptik birbirimize sonra evi o halde birakip yattik
Güldük eglendik bayagi
Ama sizin durumda esiniz sacmalamis uyuyana su dökülür mü ya
Hala konuşmuyorum intikamım çok acı olacak
Çok komiksiniz ya! Kavganızı sevsinler.Selam kızlar .İstanbulda yaşıyorum malum bir kaç gündür çok pis sıcaklar var.Dün uyumak için yatağa gittim eşimde içer gözükmesin diye perdeleri sıkı sıkı çekmiş üzerimde gecelik vardı oda kapkaranlık karşı binada kimse yok sinirlendim uykumdan uyandırdı millete kendini ne gösteriyorsun falan ben gergin ve terlemiş olunca elindeki bardaktaki suyu üstüme döktü yatak geceliğim saçlarım su içinde kaldı.Çok sinirlendim zaten yorgun işten geldim yemek ütü çamaşır erken girip uyumaya çalıştım o suı dökünce bende banyoda ki tası aldım su doldurup üstüne döktüm o bu sırada gülüyo o da dolap da ki sürahiyi döktü her yer su ama evde ne halı ne parke ne dolap her yer su bende bir kova suyu doldurup başından aşağı döktüm üstü sırılsıklam her yer battı sinirden üstümü toparlayıp evden çıktım peşimden geldi minübüse bindik o binince indim gidecek yer yoktu annem tatilde eve döndüm eve gelince bir makina ıslak çamaşır halılar kilimler ıslak ellemedim geldi sildi yerleri kilimleri balkona serdi yatağa da sokmadım zaten benim taraf ıpıslaktı şimdi konuşmuyoruz ne yapmam lazım şaka resmen b.o.a dönüştü
Size göre saçmayız sanırım çocuk değiliz ikimizde gayet olgun bir çiftiz .Deneyin 1 bardak suyla nasıl ıslanıldığını anlamış değilseniz ayrıca anneme anlatacağımı nerden biliyorsunuz önyargılı yorumlarınızdan dolayı ilginç olan sizsiniz biz de konu kapandı hallettik buradaki yorumlarla sonradan düşününce keyifli bile geldi dün akşam bayağı eğlendik hatırlayınca şişmiş parkeleri görünce gülüyoruz kalın sağlıcaklaÇok saçmasınız gerçekten çocuk musunuz yoksa dalgasına mı açtınız anlamadım perdeleri çektiyse ne sinirleniyorsunuz ki açarsınız bir camı yatarsınız siz öfleyince getirmiş bir bardakcık su dökmüş bir bardak suyla nasıl o kadar ıslandınız onu da anlamadım da sonrasında devam ettiren de sizsiniz gidip tasla su alıp dökmek nedir, kova kova su dökmek nedir Allah aşkına yaa hadi oldu diyelim, gecenin bir yarısı çarpıp kapıyı çıkmak nedir. Ne peki komu perdenin çekilmesi. Bence güneş fazlaca başınıza geçmiş sizin ikinizde her yeri su içinde bırakmışsınız sizin de payınız var. Bir de anneme gidecektim diyorsunuz gidip bunu anlatacaksınız ilginç
bakıp bakıp gülüyorum buna:)) ince espri..:))) çok yaşayın emi:)Boşanın.
Madem eğlencedesin neden dert bölümüne konu açıyorsun amacın bence dalga geçmekSize göre saçmayız sanırım çocuk değiliz ikimizde gayet olgun bir çiftiz .Deneyin 1 bardak suyla nasıl ıslanıldığını anlamış değilseniz ayrıca anneme anlatacağımı nerden biliyorsunuz önyargılı yorumlarınızdan dolayı ilginç olan sizsiniz biz de konu kapandı hallettik buradaki yorumlarla sonradan düşününce keyifli bile geldi dün akşam bayağı eğlendik hatırlayınca şişmiş parkeleri görünce gülüyoruz kalın sağlıcakla
Size göre saçmayız sanırım çocuk değiliz ikimizde gayet olgun bir çiftiz .Deneyin 1 bardak suyla nasıl ıslanıldığını anlamış değilseniz ayrıca anneme anlatacağımı nerden biliyorsunuz önyargılı yorumlarınızdan dolayı ilginç olan sizsiniz biz de konu kapandı hallettik buradaki yorumlarla sonradan düşününce keyifli bile geldi dün akşam bayağı eğlendik hatırlayınca şişmiş parkeleri görünce gülüyoruz kalın sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?