- 15 Eylül 2015
- 97
- 34
- 18
- Konu Sahibi zeynomuyat
-
Uyumaya çalışan insana su dökülür mü dedim gülüyo yataktan çıkınca kovaladım sonrasını hatırlamıyorum cinnettttEtrafin islanmasindan bu kadar rahatsizsaniz o su dokunce tepki gosterseydiniz. Kendiniz de su dokmeseydiniz.
Siz basbaya cilvelesmissiniz bence. Oh serinlemissiniz de. Aynisi bizde olsa cok eglenirdim hahaha kocama bu gece su dokucem
Yesss aynen şöyle sıralama oldu o bana su ben ona yarım tas o bana 1 lt sürahi ben ona aşağıda ki kova kadar su döktümErinmeden gidip kovayi doldurdunuz mu gercekten?
Ahahahahahahha bende yapardımYesss aynen şöyle sıralama oldu o bana su ben ona yarım tas o bana 1 lt sürahi ben ona aşağıda ki kova kadar su döktüm
Ahahahaha bende dedimki bizdemi acayiplik var herkes tuhaf gibi yazmış demekki yalnız değilmişimHer yaz evin içinde şiddetli bir su savaşi yaparız eşimle ,çoook eğleniriz her yer islanir ama kurur . Ki titiz temiz biriyim bardak koltuk tepesine koydurmam tepsi ve örtü olmadan oturma odasında cips bile yemeyiz.
Çok abartmişmisiniz? Biz şu büyük su tabancasindan bile alıcaz
Yani terden bunalmış yorgun ve uykulu olmasaydım kesinlikle abartmazdım ama hiç iyi halde değildim ama akşam barışcam canım kocamla onsuz yapamamHer yaz evin içinde şiddetli bir su savaşi yaparız eşimle ,çoook eğleniriz her yer islanir ama kurur . Ki titiz temiz biriyim bardak koltuk tepesine koydurmam tepsi ve örtü olmadan oturma odasında cips bile yemeyiz.
Çok abartmişmisiniz? Biz şu büyük su tabancasindan bile alıcaz
Boşanın.
konuyu bi sinirle açmışsın ama, şu an o gerginlikten eser yok. nasıl oldu bu eşinle konuştunuzmu, yoksa kendi kendine aşkınmı depreştiYani terden bunalmış yorgun ve uykulu olmasaydım kesinlikle abartmazdım ama hiç iyi halde değildim ama akşam barışcam canım kocamla onsuz yapamam
Perde konusunda takıntılı içeri gözükmiycek bende ev de bayağı rahat giyinirim e binalar yakın istanbul sonuc da sanki herkes evin içini gözetliyor gibi geliyor ona çok sinirlendim zaten sıcak boğuluyorsun perdeler sıkıca kapalı delirdim yoksa pırıl pırıl evimin o hale gelmesine izin vermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?