Sulu şaka

Etrafin islanmasindan bu kadar rahatsizsaniz o su dokunce tepki gosterseydiniz. Kendiniz de su dokmeseydiniz.

Siz basbaya cilvelesmissiniz bence. Oh serinlemissiniz de. Aynisi bizde olsa cok eglenirdim hahaha kocama bu gece su dokucem
Uyumaya çalışan insana su dökülür mü dedim gülüyo yataktan çıkınca kovaladım sonrasını hatırlamıyorum cinnetttt

Komik geldi bana o halleriniz :) bu sıcakta serinlemiş oldunuz karşılıklı, fena mı :) şaka bi yana, olur böyle şeyler... Tatlıya bağlayın bi an önce.. Uzatırsanız karşılıklı, işte o zaman suyu çıkar

Her yaz evin içinde şiddetli bir su savaşi yaparız eşimle ,çoook eğleniriz her yer islanir ama kurur . Ki titiz temiz biriyim bardak koltuk tepesine koydurmam tepsi ve örtü olmadan oturma odasında cips bile yemeyiz.
Çok abartmişmisiniz? Biz şu büyük su tabancasindan bile alıcaz

Ahahahaha bende dedimki bizdemi acayiplik var herkes tuhaf gibi yazmış demekki yalnız değilmişim

önce o döktü sonra ben sonra o dökünce ben tekrar döktüm döktükte döktük.Boşverin gülün geçin olur böyle şeyler

Yani terden bunalmış yorgun ve uykulu olmasaydım kesinlikle abartmazdım ama hiç iyi halde değildim ama akşam barışcam canım kocamla onsuz yapamam

Annemle babamın su savaşını hatırladım

Antep çok sıcak bı memleket malum... yine kavruldugumuz günlerden bir gün annem babama bı bardak su doktu şaka maksatlı...
Babamda surahiyi döktü
Annem kovayla döktü
Babam hortumu çekti :) hortumla suladi

Evde kuru hıc bı yer kalmamıştı 2 gün temizlik yapmıştık
Biz mevzuya serinledik diye bakmistik ama

Yani terden bunalmış yorgun ve uykulu olmasaydım kesinlikle abartmazdım ama hiç iyi halde değildim ama akşam barışcam canım kocamla onsuz yapamam
konuyu bi sinirle açmışsın ama, şu an o gerginlikten eser yok. nasıl oldu bu eşinle konuştunuzmu, yoksa kendi kendine aşkınmı depreşti

Ben de takarım şahsen içerinin görünmesini biraz, izleyen insanlar oluyor burada da konuları açılmıştı ama sıcaklık faktörü de var tabi bir yandan yine de bu yüzden uyandırılmamalı insan eğer öyle olduysa :)

Eeee arada bizde yapıyoz çocuklarda dahil oluyor önce sinirleniyorum ben temizleyecegim diye ama sonra anın tadını çıkarıyoruz onların gülüşü yeter.

valla yorumları okudumda maşallah diyim kendimi sizlerin yanında gergin melahat gibi hissettim. uyumaya çalışırken gelip biri bir bardak su dokse sinirden gidip su doldurmayı geç olduğum yerde sinirden geberirim. birde yatak ıslanacak ben nasıl yatıcam tekrar diye düşünüp ikinceye sinir harbi yaşarım. Şöyle rahat bir insan olamadım pes bana pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…