SÜLÜK TEDAVİSİ YAPTIRANLAR YAPTIRMAK İSTEYENLER

antisiyete

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
396
66
303
Merhaba Arkadaşlar ben Ankara da ikamet ediyorum. Doktor bana bazı sebeplerden ötürü çocuğumuzun olma ihtimalinin normal doğumla çok az olduğunu söyledi. Yıllardır sülük tedavisi gören arkadaşlarım en başta da kan hastalıkları olan arkadaşlarım Allahın izniyle rahimin içini temizlediğini ve gebe kalmayı kolaylaştırdığını söyledi. Sülük kesin bir tedavi yöntemi değildir ancak iişiin ehli ve güvenilir biri ile bu yolu da denemek lazım. Ben çok fayda gören tanıdık biliyorum. Buraya tecrübesi olanlar yazabilir mi. Bu arada sperm sayısına da etki ediyormuş erkek Infertilitesinde de kullanılan bir yöntemmiş. Şifa Allah'tan karamsar olup sadece nükleer tıptan bekleyeceğimize bir de sülük tedavisine devam etsek diyorum burda tecrübelerimizi paylaşsak nasıl olur. Yaptıran varsa yazarsa sevinirim birde neden tüp bebeğe yönlendir iliğinizi de yazarsanız belki bir faydamız dokunur Alternatif tıp bilgisi olarak

bir arkadaşım denedi sonuç alamadı ama herkes de aynı olacak diye bir kaide yok,
sülük tedavisinin en azından başka da pek çok hastalığa iyi geldiği gerçek,neden olmasın,sadece gittiğiniz yerin steril olduğundan emin olun.aynı sülüğü başka hastalarda kullanabilen yerler olabildiğini duymuştum,başkasında ki hastalığı taşıyıcı hale geliyorlar.

Uzun süre denemek lazım tanıdığım birinin yakını iki sene kadar ayda bir düzenli yaptırmış üstelik pıhtılaşma hastalığı olmasına rağmen dağhan kanallarda ki bütün pıhtıları çıkarıyormuş bir iki gün kanama oluyormuş. Şimdi sonuç aldı. Birde yumurtaları büyümeyen ve geç olgunlaşan insanlar için de önerdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…