- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
merhaba canım, topiğini dün gördüm ve bugün sabahdan beri ağlayarak okuyorum. çok güzel duygularla yazmışsın herşeyi. seni bir kez daha canı gönülden tebrik ediyorum. eşinle ve minik denizle birlikte mutlu,sağlıklı ve uzun yıllar diliyorum sana.
gözyaşlarım geride kaldı.Bir kişinin bile gözünün yaşı dinsebu bana yeter.En son ne yazmışım bir dönüp bakıyiiim sayfaya.
Şimdi,o bir haftaya geçebilirim.İlk girdim kızımın odasına.Çok temiz,bakımlı neredeyse lüx bir yer.İçeri girerken dezenfektanlanıyorsunuz.Elleriniz.Başınıza bir bone.Zaten tüm bakıcı anneler boneli.hepsi bir örnek üniformalı.Bana da verdiler bir tane.Ama benimkinin rengi farklı.yavrum beni onlardan ayırsın diye.Alışsın,tanısın diye.Ayrıca heryerde kamera sistemi varmış.Önemli değil.Benim duygularım o kadar alenii ki üzerime bile takabilirlerdi.Odaya girdim.Benimkini gösteriyorlar.Birden birkaç çocuk üzerime atlıyor.Aman Allahım!Ömrümce unutmıyacağım o bir haftayı.Özellikle de o ilk günü.Neyse...Odadayım.Biri sarılıyor boynuma...Diğeri bacaklarıma.Biri ce. eee yapıyor,diğeri yapışıyor.Hepsi o kadar sevgiye aç ki....Açlar.....susuzlar...Hasretler...Bir gülüşe,bir dokunuşa.Kendi kızımı sevemiyorum.İzin vermiyorlar.Döküldüm.Mahvoldum.O an dedim.''ben ne yaptım''
Ben ne yapmışım bu zamana kadar.Onca tüp denemeleri,onca vücuduma aldığım hormonlar,hayal kırıklıkları...Her tedavi bir çocuğu sevindiren bir balon gibiydi.Ama hepsi elimde patladı.Maddii manevii ne kadar yıprandım.maddii zararım ölçülür tespit dilebilir.Ama ya manevii?Tedavilerim sırasında kurttan kuştan,gülden çiçekten,dışarıda gördüğüm bir hamilenin duasındanmedet umdum.Yolda durdurur dualarını isterdim.Ah! Ah! Yine doluyorum.Neyse....Bitti.
Ne diyordum
Bir hafta birbirimize alışmamız için bağlanma programına aldılar beni.Canım tatlı kızım..Mis gibi uyuyor şimdi.Çocukların bana öyle sevgiyle hasretle davranışları karşısında çok kötü oldum.Bir ağlamak,bir ağlamak..Odadaki annelerde benimle ağladılar.Ben dedim.Şimdiye kadar neredeydim.Tedavilerim geldi aklıma.Sonra,karar verme aşamasında bocaladığım,kaybettiğim zamanlar. Görünmez elim bana öyle bir tokat attı ki.Kendi kendimi acıttım.Bir süre kendi kızıma yaklaşamadım bile.Çünkü;sevgi arsızları izin vermiyorlar bana.Ah o yüzler ah!
Çoğunun salyaları akıyor.Diş çıkarıyorlar.O kadar tatlılar ki...İnanın,bir hafta oradaydım;hiçbirinden iğrenmedim.Her yerim,üstüm başım salyalarıyla,ıslak elleriyle bana tutunmaya çalışan sevgi isteyen yavrularla doldu.Zaten baktılar,olmuyor.İkinci günden itibaren yalnız kalmamızı sağladılar kızımla.Oradayken kızıma ben baktım.Altını aldım,dötünü yıkadım.Günde iki kez e e. yaparmış çok tatlım.Yemeğini yedirdim.Meyve suyunu içirdim.Ona ninni bile besteledim daha ilk günlerde.Edebiyatım fena değildir.Okutsalardı kesin bir edebiyatçıydım ben.Elim uyuşmaya başladı.pıhtılaşma sorunum var.ondan olsa gerek.Saatte epeyi oldu.Artık ara veriyorum.Ne kadar uyursam,ne kadar dinlenirsem kardır.Hep böyle deyip yazımı yarıda bırakıyorum.Yatınca da uyuyamıyorum.Neyse,vücudum dinlensin bari.Hadi...Hoşçakalın..Dilerim ileride küçük bir sevgiliyle kalın.Çok daha geç kalmadan.Gittim
Güzel yürekli kadın, Denizi'n annesi, öncelikle sümüklüböcüğüne sizlerle birlikte uzun uzun uzun ve güzel güzel güzel bir ömür dilerim. Umarım birde kardeşi olur :) eminim yazdıkların bir çok kişiyi yüreklendirmiştir. benim hiç tüp bebek denemem olmadı fakat bu ay (ilk ve son olacak umarım) tedaviye başlayacağım inşallah, dilerim çabalarım boş çıkmaz fakat birgün kendi biyolojik çocuğum olsa bile birde kimsesiz bir yavruyu evlat edinmeyi çok isterim, bu konuda bize biraz daha ışık tutar mısın? konu hakkında detaylı bilgi verebilir misin? nereye nasıl başvurulduğu, ne şartla arandığı, bekleme süresi vs. gibi ve hangi şehirde olduğunuzuda belki belirtmişsindir ama ben göremedim. cevaplarsan sevinirim Deniz'ini öpüyorum senide canı gönülde kutluyorum.
sevgili düdük makarnayok yok denizin annnesi sıfatın daha güzel, dediğin topiği inceleyeceğim, ama yazdıklarından anladığım kadarı ile max 40 yaş fark olmalı gibi kız çocuk konusu ilginç geldi kız çocuk sayısı mı az yoksa tercih daha ziyade kızdan yana mı acaba :44:
Deniz'ine sevgiler....
bir bebeğin,bir yaratığın.bir çocuğun size güvenmesi......mutlulukla uyuması.....huzurla.....çokkkk güzelllll..............
az önce yatırdım sevgilimi.ben ona sevgılım diyorum...sevgılım........Allahın güzel yaratığı diyorum....öyle seviyorum.
bu akşam erkencikten uyudu...gündüz uykusunu eksik aldı.ondan sanırım...uyudu....uyudu ama uzun süre bırakmadım kollarımdan...tv nin sesi de açık kalmıştı...ama o uyuyordu...öyyle güzel uyuyordu ki.huzurla...nanakları da tombiş tombiş...gözleri...sanki kapalıyken bile gülüyordu..Allahıma şükrettim.Sana şükürler olsun ded,m Allahım.bu güne şükürler olsun...
devam etsinnnnn...sonsuza kadar...kimse çimdirmesin......
ağlayarak okudum mutluluğunuzu inanın siz nasıl bir meleksiniz ALLAHım sizi miniğinizden ayırmasın bu güzellikleri herkes yaşar inşallah sevgiyle kalın...
başından beri okuyorum yazdıklarınızı kendimi annelik konusuda bu kadar yetersiz hissederken öyle gıpta ediyorum ki size.. keşke evladım için sizin gibi sizin kadar bir anne olabilsem.. benim kızım da hep kucağımda uyuyor, o uykuya daldığında ben de bırakmak istemiyorum kucağımdan, her anı güzel ama sanki uyurken bir başka melek oluyorlar.. Allah bozmasın mutluluklarımızı..
başından beri okuyorum yazdıklarınızı kendimi annelik konusuda bu kadar yetersiz hissederken öyle gıpta ediyorum ki size.. keşke evladım için sizin gibi sizin kadar bir anne olabilsem.. benim kızım da hep kucağımda uyuyor, o uykuya daldığında ben de bırakmak istemiyorum kucağımdan, her anı güzel ama sanki uyurken bir başka melek oluyorlar.. Allah bozmasın mutluluklarımızı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?