- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
selam böceğimi sevenler
kızım hakkında ne söylesem ne anlatsam....o kadar çok şey var ki.....bu akşamı yazayım biraz.aslında vakit yok....vakit hiçbir zaman yoktur.ancak yaratılır imkan olduğunda....bir amacın varsa yaratırsın....ben bir kişinin peşindeyim.umarım siz olursunuz.sizden biri olur bu bir kişi.o günü bekliyeceğim...
canım kızım ..denizim.bizim kızımız olmaya başladığından beri ne çok gelişti büyüdü...daha dün ,söz misali diyorum.daha dün oturamazken bu akşam kendinden emin,özgüvenli bir şekilde dışarıda yemeğini yedi.o kadar düzgün oturuyordu ki....bu duruş benim için çok önemli.....birilerine ihtiyaçsız müdanasız dik emin bir şekilde oturdu yavrum masanın dar kenar kısmında..arabasında......
arabasında ama bizden bir farkı yoktu duruşunun.çatalı kullanışı,ne yemek istediğini söyleyişi isteyişi....artık tam bir küçük bir insancık o....büyüdüğünü görmek o kadar güzel ki....o kadar mutlu edici ki....onca yorgunluğuna değiyor.emeğinin karşılığını görüyorsun.yanlış anlaşılmasın karşılık beklemek değil benim söylemek istediğim.....hani bir toprağı sularsın büyümesi için ne gerekirse onu yaparsın yine birşey olmaz büyümez....böyle bir şey benim sözettiğim..büyüdüğünü görmek çokkkk güzel...Allahın bize verdiği güce şükürler olsun.....Elini üzerimizden eksit etmesin....
artık çok rahat yürüyor,koşuyor...evde bile yemek kaşığını net kullanamıyordu ama bu akşam çok güzel kullandı:))eve geldiğimde elbisesinde bir tane bile leke yoktu....tatlı kızım dikkatli olmayı da öğrendi belli..
bana annennnn diyor.annem diye seviyorum ya onu.annennn diyor.annem demek istiyor.ANNENNNN.....bu çokkkk güzel...
durup durup öpmesi yok mu.....yalnız dozunu fazla kaçırıyorum sanırım öpmenin yavrum herşeyi öpüyor ciciiiii diyor.halıyı masayı herşeyi öper oldu...bir ayarlama çekmek lazım....ama zor....sevgiyi içinde yıllarca hapsetmişsin ...şimdi nasıl idareli vereceğim....zor ...
göndereyim....devam edeceğim....çok özledim onu yazmayı
ah canım...Allahıma o kadar şükrdiyorum ki...O biliyor...ah canım ne güzel yazmışsın aglamaktan burnunu çekmeden okumak ne fayda çok saol yazdıkların için
eşin için yazdıkların işte orda koptum ben eşimde böyle olurmu diye sordum kendime evet kesin olur bir evlat ya kanından canından bir evlat öp kızını bizler için
keşke şeytanca demiş arkadaşım hayır degil eşimde keşke diyecekmi acaba şimdi dese hadi tut elimden bizimde evladımız olsun karar verdim dese inan dünyalar benim olur
hast. ilaç yordu beni inan ve birçogumuzu ama demişsin ya başta senin ikimizin aşkından dogan bir meyve istedim diye meyvenin en güzelini almışsın bak inş. bizlerede yaşatır mevlam bu sevgiyi
benim son denemem daha var inş. olumlu olur olmazsa bilmiyorum çocuksuz yaşıyamam yaşamayan bilemez tv de bebek görsem yada yolda bir çocuklu anne aglıyorum kahroluyorum ya
allahına hergün dua etki seni bu sevgiden mahrum etmemiş öpüyorum sizi
denizin guzel annesi sen denizi yazmayi ozledin bizde onu okumayi firsat buldukca uzun uzun ,kimlere yol gosterdigini umut oldugunu hatirlayarak mutlu mutlu yaz
deniz kuzusunuda benim icin gidisindan boynundan bol bol op olur mu
ah canım ne güzel yazmışsın aglamaktan burnunu çekmeden okumak ne fayda çok saol yazdıkların için
eşin için yazdıkların işte orda koptum ben eşimde böyle olurmu diye sordum kendime evet kesin olur bir evlat ya kanından canından bir evlat öp kızını bizler için
keşke şeytanca demiş arkadaşım hayır degil eşimde keşke diyecekmi acaba şimdi dese hadi tut elimden bizimde evladımız olsun karar verdim dese inan dünyalar benim olur
hast. ilaç yordu beni inan ve birçogumuzu ama demişsin ya başta senin ikimizin aşkından dogan bir meyve istedim diye meyvenin en güzelini almışsın bak inş. bizlerede yaşatır mevlam bu sevgiyi
benim son denemem daha var inş. olumlu olur olmazsa bilmiyorum çocuksuz yaşıyamam yaşamayan bilemez tv de bebek görsem yada yolda bir çocuklu anne aglıyorum kahroluyorum ya
allahına hergün dua etki seni bu sevgiden mahrum etmemiş öpüyorum sizi
teşekkürler denizz yürekten teşekkürler yazdıklarını her okuduğumda silkinip kendime gelmemi sağladığın için teşekkürler.....işte eşimm tamam diyorda hadi kalk ozaman demiyor......artık beklemek istemiyorum ......Allahım nasıl bir duygudur böyle....sana yalvarıyorum rabbim bizlerede yaşat bu duyguları....denizim sizde hep böyle mutlu olun
Merhaba Deniz, seni çook uzun zamandır takip ediyorum. Tedavi zamanlarını bimiyorum ama minik Deniz'in için başvurduğun, onu heyecala beklediğin zamanlarda hep senineydim aslında. Ben 2011 de hamile kalmıştım ama dünyaya getirmek nasip omadı. Ondan sonra bir umutsuzluk aldı beni sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi. O zamanarda sizlerle tanıştım. Kah tüp bebek kah evlat edinmek için başvuranların forumlarında doaşmaya başladım. Benimle benzer duyguarı yaşayanlardan, onların pes etmeyişlerinden, sonunda bir şekilde amaçlarına ulaşıp yavrularını kucaklayışlarından güç aldım. İşte onlar arasında en özellerinden birisin sen. Senin yaşama sevincin, umutla hep ileriye bakışın beni ayağa kaldırdı. Sana çok teşekkür ediyorum.
Şu anda bir rahatsızlığımdan dolayı sürekli ilaç kullanıyorum ve hamileliği deneyemiyorum bu yüzden. İnşallah yakın zamanda ilaçlarım kesildiğinde bir kez daha deneyeceğim ve olmazsa ben de sosyal hizmetlere başvurmayı düşünüyorum. Fakat evde 3 kedim ve 1 köpeğim var bu nedenle sorun olabilir diye korkuyorum. Kedileri annemlere verebilirim ama köpeğim yaşlı ve sakat (arka ayakları felç), ayrıca bana çok bağlı tabii ben de ona, bu yüzden onu bırakmam mümkün değil. Olmazsa onun bu dünyadan göçme zamanı gelene kadar beklemem gerekecek sanırım.
Sana ve minik Denizine birlikte mutlulukla geçireceğiniz uzun uzun yıllar dilerim. Her zaman takipçin olacağım. Sevgiler.
Evet yillar sonra Denizin bu topigi okudugunu hayal ediyorum da. Ne buyuk bir mutluluk ve gurur. Annesinin sevgisini, boylesine sevgisini satirlarda okuyabilmek. Ne kadar sansli.
gözyaşlarım geride kaldı.Bir kişinin bile gözünün yaşı dinsebu bana yeter.En son ne yazmışım bir dönüp bakıyiiim sayfaya.
Şimdi,o bir haftaya geçebilirim.İlk girdim kızımın odasına.Çok temiz,bakımlı neredeyse lüx bir yer.İçeri girerken dezenfektanlanıyorsunuz.Elleriniz.Başınıza bir bone.Zaten tüm bakıcı anneler boneli.hepsi bir örnek üniformalı.Bana da verdiler bir tane.Ama benimkinin rengi farklı.yavrum beni onlardan ayırsın diye.Alışsın,tanısın diye.Ayrıca heryerde kamera sistemi varmış.Önemli değil.Benim duygularım o kadar alenii ki üzerime bile takabilirlerdi.Odaya girdim.Benimkini gösteriyorlar.Birden birkaç çocuk üzerime atlıyor.Aman Allahım!Ömrümce unutmıyacağım o bir haftayı.Özellikle de o ilk günü.Neyse...Odadayım.Biri sarılıyor boynuma...Diğeri bacaklarıma.Biri ce. eee yapıyor,diğeri yapışıyor.Hepsi o kadar sevgiye aç ki....Açlar.....susuzlar...Hasretler...Bir gülüşe,bir dokunuşa.Kendi kızımı sevemiyorum.İzin vermiyorlar.Döküldüm.Mahvoldum.O an dedim.''ben ne yaptım''
Ben ne yapmışım bu zamana kadar.Onca tüp denemeleri,onca vücuduma aldığım hormonlar,hayal kırıklıkları...Her tedavi bir çocuğu sevindiren bir balon gibiydi.Ama hepsi elimde patladı.Maddii manevii ne kadar yıprandım.maddii zararım ölçülür tespit dilebilir.Ama ya manevii?Tedavilerim sırasında kurttan kuştan,gülden çiçekten,dışarıda gördüğüm bir hamilenin duasındanmedet umdum.Yolda durdurur dualarını isterdim.Ah! Ah! Yine doluyorum.Neyse....Bitti.
Ne diyordum
Bir hafta birbirimize alışmamız için bağlanma programına aldılar beni.Canım tatlı kızım..Mis gibi uyuyor şimdi.Çocukların bana öyle sevgiyle hasretle davranışları karşısında çok kötü oldum.Bir ağlamak,bir ağlamak..Odadaki annelerde benimle ağladılar.Ben dedim.Şimdiye kadar neredeydim.Tedavilerim geldi aklıma.Sonra,karar verme aşamasında bocaladığım,kaybettiğim zamanlar. Görünmez elim bana öyle bir tokat attı ki.Kendi kendimi acıttım.Bir süre kendi kızıma yaklaşamadım bile.Çünkü;sevgi arsızları izin vermiyorlar bana.Ah o yüzler ah!
Çoğunun salyaları akıyor.Diş çıkarıyorlar.O kadar tatlılar ki...İnanın,bir hafta oradaydım;hiçbirinden iğrenmedim.Her yerim,üstüm başım salyalarıyla,ıslak elleriyle bana tutunmaya çalışan sevgi isteyen yavrularla doldu.Zaten baktılar,olmuyor.İkinci günden itibaren yalnız kalmamızı sağladılar kızımla.Oradayken kızıma ben baktım.Altını aldım,dötünü yıkadım.Günde iki kez e e. yaparmış çok tatlım.Yemeğini yedirdim.Meyve suyunu içirdim.Ona ninni bile besteledim daha ilk günlerde.Edebiyatım fena değildir.Okutsalardı kesin bir edebiyatçıydım ben.Elim uyuşmaya başladı.pıhtılaşma sorunum var.ondan olsa gerek.Saatte epeyi oldu.Artık ara veriyorum.Ne kadar uyursam,ne kadar dinlenirsem kardır.Hep böyle deyip yazımı yarıda bırakıyorum.Yatınca da uyuyamıyorum.Neyse,vücudum dinlensin bari.Hadi...Hoşçakalın..Dilerim ileride küçük bir sevgiliyle kalın.Çok daha geç kalmadan.Gittim
selam ,
yazdiklarinizi taa yuregimde hissettim , bagira bagira aglayarak okudum , sizinle tanismayi cok isterim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?