Sümüklüböceğin hikayesi

hayırlı cumalar....güzel denizin güzel annesi ne olur yazılarını eksik etme.....senden aldığım enerjiyle çoookkkkk güzel günler hazırlıyorum kendime ve eşime.......

herkese mutlu hafta sonları

şimşek...yazamadım...malum...zilliden...inşallah bir dahaki zaman uygunluğunda....şu an kızım anne üffen naynay papa diyor...tatlım benim.(naynay laptop oluyor)papa da kapa demek:))üffen de lütfen.....

Son düzenleme:

boş ver canım kuzu iyi olsun onun gönlü olsun da nasılsa bi ara yazarsın demi:)))ahhh canım ya yarım yamalak kelimeler....ne tatlıdır şimdiiiiii......yerim onun ağzını dudaklarınııııııııı

demek anne nanay papa he oyyy kuzumm rabbim mutluluğunuzu daim atsin arkadaşım.birilerinin yüreğinde en ufak bir kıpırtı yapabilirsem kendimi amacıma ulaştım diyecem demiştin denizgeldi.eminim bir çok kişiye bu heyecanı şimdiden aşıladın ne mutlu onlara ve sana ve bekleyen yavrularaki onlar için atan yürekler var.ikinizide öpüyorum canımmm.

sağolasın nisa....
Güzel Allahım sana da gönlünün muradını tattırsın inşallah...inşallah Allahım inşallah...çok istiyorum arkadaşımmm..

canım kızımmmmm.tatlıkızım....iyi ki aramızdasın...çok seviyoruz seni tatlı kzım....babanı tanıttın bana....içinden nasıl bir baba çıktı hayretler içindeyim.bu gece babanla uyudun kızım...çokkk tatlıydın...çokkk mutlu uyuyordun kızım..canım kocam... sen de öyle...
ben de öyle.....şimdi ben de öyle uyuyacağım....herkese sevgiler.....

tatlı uykularda olun...sadece bir selam vereyim

gözlerim kapanmak üzere..kuzuma yararlı birkaç satır okuyup yatacağım....sevgiler

tatlı uykularda olun...sadece bir selam vereyim

gözlerim kapanmak üzere..kuzuma yararlı birkaç satır okuyup yatacağım....sevgiler

yüregi deniz kadar güzel denizin güzel annesi inanki seni hiç tanımama ragmen sanki ailemin bir parçasısınız ablacım benim yarın allahın izniyle transferim olacak senden bol bol dua bekliyorum sen annesin annelerin duaları kabul olurmuş ya.inşallah güzel haberler verebilirim bugünden sonra evde biraz dinlenicem evdede net yok oyüzden işe gelince görüşmek üzere kocaman öpüyorum.

sevgili beren....

hakkında hayırlısı olsun...hayırlı bekleyişler olsun inşallah....dua edicem senin için.ediyorum da...Allahım nerede varsa Yarabbi herkesin yüzünü güldürsün inşallah.AMİN...
ŞİMDİ,bugünle beraber 12 gün..18i sanırım test günün....son günler hiç geçmez.bir korku sarar insanı..acele ed,p idarda bakma.yanıltır...mutlaka bhcg de net sonuç....inşllah pozitif sonuç..inşallah...

selam böcekseverler

çokkk selamm.kocamannn öpücükler

bugün kocam ve kızımla stüdyoda ailece foto çekildik...tatlı yavrum benim...çok güzeldik...ama ben daha genç bir anne olmayı isterdim.görünüşte...

bir de;içnde kızımın fotosunun olduğu bir duvar saati ısmarladık...en çok onun için heyecanlıyım.kızım geldiğinden beri en çok yapmak istediğim şey oydu.

herşey güzelllll...büyü bozulmasın..maşallah deyin emi

sevgiyle kalın....

maşallah size hep böyle mutlu olun inşallah

canım benimmmm. rabbim mutluluğunuzu daim etsin. denizinizle uzuuunnn uzunnnn mutlu huzurlu ömürler geçirin inşallah........

canım benimmmm. rabbim mutluluğunuzu daim etsin. denizinizle uzuuunnn uzunnnn mutlu huzurlu ömürler geçirin inşallah........

çoook teşekkürler zeytinnn...kara zeytinnn...oğluş ta senin gibi kara mı?
eymen de sizi mutlu etsin inşallah..ömür boyu

çoook teşekkürler zeytinnn...kara zeytinnn...oğluş ta senin gibi kara mı?
eymen de sizi mutlu etsin inşallah..ömür boyu

yok cnm yaa. benm oğluş sarışın maviş gözlü.benmle hiç alakası yok :)
babasına benziyo aynı . ama bana aşıııkkk :)
deniz nasıılll. büyümüştür iyice

yok cnm yaa. benm oğluş sarışın maviş gözlü.benmle hiç alakası yok :)
babasına benziyo aynı . ama bana aşıııkkk :)
deniz nasıılll. büyümüştür iyice

selam zeytinn.....
sarı olsun senin olsun...
büyüdü büyüdü zilli...artık şımarıyor..büyüyor ya bi havalara giriyor..ama çokkkk tatlı oldu teyzesi....uyuyor da kaçıverdim iki dk....öptük sarı zeytini kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…