- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
hayırlı cumalar....güzel denizin güzel annesi ne olur yazılarını eksik etme.....senden aldığım enerjiyle çoookkkkk güzel günler hazırlıyorum kendime ve eşime.......
herkese mutlu hafta sonları
şimşek...yazamadım...malum...zilliden...inşallah bir dahaki zaman uygunluğunda....şu an kızım anne üffen naynay papa diyor...tatlım benim.(naynay laptop oluyor)papa da kapa demek:))üffen de lütfen.....
demek anne nanay papa he oyyy kuzumm rabbim mutluluğunuzu daim atsin arkadaşım.birilerinin yüreğinde en ufak bir kıpırtı yapabilirsem kendimi amacıma ulaştım diyecem demiştin denizgeldi.eminim bir çok kişiye bu heyecanı şimdiden aşıladın ne mutlu onlara ve sana ve bekleyen yavrularaki onlar için atan yürekler var.ikinizide öpüyorum canımmm.
tatlı uykularda olun...sadece bir selam vereyim
gözlerim kapanmak üzere..kuzuma yararlı birkaç satır okuyup yatacağım....sevgiler
yüregi deniz kadar güzel denizin güzel annesi inanki seni hiç tanımama ragmen sanki ailemin bir parçasısınız ablacım benim yarın allahın izniyle transferim olacak senden bol bol dua bekliyorum sen annesin annelerin duaları kabul olurmuş ya.inşallah güzel haberler verebilirim bugünden sonra evde biraz dinlenicem evdede net yok oyüzden işe gelince görüşmek üzere kocaman öpüyorum.
selam böcekseverler
çokkk selamm.kocamannn öpücükler
bugün kocam ve kızımla stüdyoda ailece foto çekildik...tatlı yavrum benim...çok güzeldik...ama ben daha genç bir anne olmayı isterdim.görünüşte...
bir de;içnde kızımın fotosunun olduğu bir duvar saati ısmarladık...en çok onun için heyecanlıyım.kızım geldiğinden beri en çok yapmak istediğim şey oydu.
herşey güzelllll...büyü bozulmasın..maşallah deyin emi
sevgiyle kalın....
canım benimmmm. rabbim mutluluğunuzu daim etsin. denizinizle uzuuunnn uzunnnn mutlu huzurlu ömürler geçirin inşallah........selam böcekseverler
çokkk selamm.kocamannn öpücükler
bugün kocam ve kızımla stüdyoda ailece foto çekildik...tatlı yavrum benim...çok güzeldik...ama ben daha genç bir anne olmayı isterdim.görünüşte...
bir de;içnde kızımın fotosunun olduğu bir duvar saati ısmarladık...en çok onun için heyecanlıyım.kızım geldiğinden beri en çok yapmak istediğim şey oydu.
herşey güzelllll...büyü bozulmasın..maşallah deyin emi
sevgiyle kalın....
maşallah size hep böyle mutlu olun inşallah
canım benimmmm. rabbim mutluluğunuzu daim etsin. denizinizle uzuuunnn uzunnnn mutlu huzurlu ömürler geçirin inşallah........
çoook teşekkürler zeytinnn...kara zeytinnn...oğluş ta senin gibi kara mı?
eymen de sizi mutlu etsin inşallah..ömür boyu
yok cnm yaa. benm oğluş sarışın maviş gözlü.benmle hiç alakası yok :)
babasına benziyo aynı . ama bana aşıııkkk :)
deniz nasıılll. büyümüştür iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?