- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.501
Deniz annem bu sabah kan verdim, malesef bu sefer de olmadı. Allahtan hayırlısı olsun.
oy yaaa.....ya asıl tarih 11 dememişmiydin....bir de 11 inde tekrarlasan.....her şekilde ,hayırlısı Allah'tan....
sarıyorum seni.çokk....
Teşekkürler Deniz annem, sıcaklığını hiss ede biliyorum. Doktorum da aynı şeyi söyledi. Malesef bir şey deyişeceyini sanmıyorum, deyişenini hiç görmedim de. Hem çok erken yapmış sayılmam. Mesela Memoryal'de tedavi görmüş olsaydım, oranın verdiyi tam zamanda yapmış olacaktım. Neyse hayırlısı olsun.
bugün 10 kasım..........Başkomutan..ruhun şad olsun
hayat gailesine kapılıyoruz.....unutuyormuyuz....hatırladıkça ruhuna fatiha okudum.....yalnız;
yv de hiç bayrak görmedim...hiç bir kanalda....daha önce de 10 Kasımlarda olmuyor muydu?:26:sadece kutlaması olan bayramlarda mı oluyordu?
herhangi bir kanalda anma programına rastlayanınız var mı?ender bakıyorum da ben tv ye.
denizannem bugun 9 kasimbayraklar yarina
günaydın bizi merak etmişsin deniz annem annelik çok güzel gidiyor çokkkk..artık toplasan günlük 4 saat uykuyla ayaktayım ama hiç şikayetçi degilim annelik çok güzelmiş evlat kokosu bambaşkaymış ona bakınca tüm yorgunlugum gidiyor inan bugün tam 21 günlük olduk günler çok çabuk geçiyor.dilerim bu duyguyu tatmak isteyen herkes birgün kavusur melegine seni ve deniz kızı çok öptümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?