Sümüklüböceğin hikayesi

merhaba canım....19 20 yaşlarında anne olma yolunda uğraş veren sendin değil mi?nikini hatırlamamıştım ama kasımda deneyeceğini biliyordum...başladımı ki diye içimden geçirmiştim...tedavin hayırlı ,yüzünü güldüren sonuç verir inşallah.hepimiz Allah'a emanetiz...sen de bu deneme aşamasında relax olmaya çalış....ne seni mutlu ediyorsa onları yap.ye, iç, gez bol bol dua et..transferden sonra da çok ama çok dikkat et.gerisini Allah'a emanet et...hayırlıysa gelecek bebeğin..inşallah.
denizn aceraları çok...fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum...dua etmem mi.....anneliğin her yönünün tattıkça....Allahımm isteyen her gönüle nasip etsin inşallah.!

:) Yaşım 29 o kadar küçük değilim teşekkür ederim güzel dileklerin için haa bu arada bugün kontrolüm vardı haftaya pazartesi transferim olacakmış Allahımın izni ile çok heyecanlıyıımmm öpüyorum görüşürüz yine tatlı anneee

beni mi kastettin acaba ??? ben 21 yasındayım...

beni mi kastettin acaba ??? ben 21 yasındayım...

yaaa...geçmişte yaşı epeyce genç bir kardeşim vardı.buraya yazmıştı.çok ta olmadı ama nikini tam hatırlamıyorum.yakın zamanda deniyeceğini söylemişti de..ben de müjdesini paylaşmasını söylemiştim..o sandım...bilmem o musun?

seni biliyorum....evlat edinme topiğinden...sen özellikle böyle olmasını istiyordun.evlat edinme yoluyla.orada okumuştum...öyle değil mi?:26:
yanlış mıyım?:26:

yok doğru hatırlıorsun ben tüp bebek tutsada karnımda taşısamda evlat almak istiyorum

Çok fazla kurcalamadım. Ben de az bir az hatırlıyordum. 10 sayfa 10 sayfa öne atladım, kolay oldu.

Amin Deniz annem amin. Ben de iyiyim işte. Yeni umutlar peşinde koşmaktayım. Zamanı gelince yine paylaşırım.

sağolasın sümeyye....beklerim........ne istersen yaz....hayatla ilgili....ya da paylaşmak istediğin ne olursa....bazen konudan uzaklaşmak ta iyi gelir...

günaydın böcekseverler

deniz uyuyor.az sonra uyanır.biraz bilge dedeyi okuyayım...''Korku Kültürü''

Merhaba DenizGeldi. Bu sabah serviste ise giderken sayfani biraz huzun biraz mutluluk gozyaslari icinde okudum. Bende 36 yasindayim 5 tane kotu gecen micro enjeksiyon yasadim simdi 6. ya hazirlaniyorum. Sumuklubocegini opuyorum.

Merhaba DenizGeldi. Bu sabah serviste ise giderken sayfani biraz huzun biraz mutluluk gozyaslari icinde okudum. Bende 36 yasindayim 5 tane kotu gecen micro enjeksiyon yasadim simdi 6. ya hazirlaniyorum. Sumuklubocegini opuyorum.

merhaba....

dilerim son denemen olur...müjdeni yazmanı beklerim...inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…