Sümüklüböceğin hikayesi

Deniz annem bu gün donmuş bebişlerimi aldım elhamduLillah. InşeAllah güzel haberler vere bilirim.

Deniz annem bu gün donmuş bebişlerimi aldım elhamduLillah. InşeAllah güzel haberler vere bilirim.

oy sümayye.....haydi bitanem.....haydi inşallah....hayırlısı ile......şu saatte haberini okudum...inşallah müjdeni de sağlıkla doğduklarının da haberini alırım ....hayırlısı ile....,nnşallah canım....innşallah

selam ablam nasılsın

selam canım......senin yazdığın anlarda evlat edinenler topiğindeydim...özür ...geç gördüm...iyiyim Allaha şükürler olsun...denizle iyiyiz....inşallah sen de çok yakın zamanda çokkk daha iyi olacaksın....yavrucunla....sabır....az daha sabır.....

bu saatte.....canlı bir selam deprsifpolyanna.....iyi geceler

sanada slm dünyanın en muhteşem annelerinden birisi ben herzamanki gibi gece kuşuyum topik topik geziyorum denizkızımıza maşallahh uzun zamandır takip ediyorum denizkızıyla seni çok güzel duygusal mükemmel şeler yazıyosun paylaşıyosun bazen hıçkırıklara boğuluyorum okurken evet sevgi emek isterr

Son düzenleme:
denizkizimi okula goturdun mu bugun yeni maceralari merakla beklerken ikinizi de cok cok opuyorum

yok canım yaaa(
bu sefer evdeydik...denizin uyku saatleri bazen değişiyor.geçkaalktığı hemen yemediği kahvaltısı arada mızmızlığı.....ama evdeyken de biraz anlattım.bana

Atatürk ne oluyor anne diye sordu.(tabiii r ler yumuşak g olarak söyleniyor)

ben çok kısa çok net cevaplıyorum...

Atatürk iyi bir adam....iyi niyetli....koruyucu....koruyan bir adam....

dün de dışarıdaydık.vasıta ile yolda gidiyoruz.ona asılı Atatürk postelerini gösteriyorum.neden asmışlar diye sordu.çünkü O iyi bir adam...iyi insanların resimlerini asarlar...şimdilik bu kadar anlatabiliyorum...yavrum büyüyünce ayırdetsin artık her resi asılanın nasıl biri olduğunu...okusun...bilinçlensin....ayırdetsin....canım benim...çok akıllı o yaaa....ayırdedecektir...

sen neler yapıyorsun?iyimisin?deniz uyansın...öperiz seni kocaman

Son düzenleme:
karanlıkta yazıyorum...eksik ,yanlış yazılımlar ,çin özür....denize yakalanmak istemiyorum.oluyor arada kazalar....sadece Atatürk ile ilgili kelime hatalarında gördüklerimi düzelttim...

bu saatte.....ruh okşayıcı mısın?

teşekkür polyana....depresifi yazmam bundan sonra....deniz gibi kaşlarımı kaldırıyorum..hayır anlamında.....

ben de deni<den sonra gece sabah kuşu her vakit kuşuyum..kanatlarımı çırpıyorum burada...bir kuşun özgürlüğünde...anne olmanın güzelliklerini paylaşıyorum.
inan deli bir NNEYİM.beni anlayanların deliliğinde....

şimdi burada anne olmak.............. diye ne çok şey yazarım...yazasım da geldi...ama hayalota da cevap vermek istiyorum....

evet...sevgi...sevgi gerçekten emek istiyor...emek, ilgi, fedakarlık ....daha bir çok şey....

tatlı geceler.....gecenin sonunda uykun tatlı olsun

denizi anlattıkça gözümde canlanıyor inan...o anı yaşıyormuş gibi hissediyorum hareketleri konuşmaları inşallah büyüyüp güzel bi gelin olduğunuda görmek nasip olsun size annesi...yaz denizannem biz keyifle okuruz...ne tatlı masumdur o şimdi elma şekerini öptüm...rabbim tüm isteyenlere (banada) nasip etsin cenet kokulu evlatlar

günaydın böcekseverler

hayalot...akşama sana ne çok yazmıştım.deniz uyandı.wc ydi su iistemesiydi uyumasını beklemesiydi.bekleede kapanmış pc....(

şimdi de didişiyoruz...az önce pepeyi izledi.sıra bende..ama mızıkçılık yapıyor.

lütfenlerim işe yaramıyor.

iyi sabahlar böcekseverler.........

birkaç gündür denizle başım dertte (sen yedir,sen giydir,yere tükürme,halıları tülleri yemeye çalışma,parmak emmeye geri dönmesi,soğuk yerlere yatma,banane ler,kapılara saldırmalar,buruna sokulan parmaklar,burundan çıkardığını ağzına sokması,yapılmasını istemediğimiz şeylerin inatla yapılması............yok yok.ne arasa var.imdaaaaaaaaaaatttttt diye net net geziyorum...

benliğini arıyormuş zilli...anneden ayrılma dönemimdeymiş...bulsun bakalım kendini...ben kendimi kaybetmeden gırrrrrrrrr

eveli sabah kahvaltıda ne dedi?

:ben bugün seni üzmiycektim ama üzmeye karar verdim.......(bayılan ikon)

Zillideki dillere bak maşeAllah

Deniz annem merak etme. Tüm çocuklarda olan bir dönem. Ablamın 4 kızı var. 3 ü o dönemi geçdi ve aynı zamanda aynı davranışlar sergilediler. Bir süre sonra inşeAllah kendiliğinden geçicek. Yeter ki, sabırlı ol. Bir süre deiğim iki yıla kadar süre bilir, ona göre. İnşeAllah daha kısa sürer.

iyi akşamlar böcekseverler....sadece bir selam

sümeyye.........kasım 7 miydi 8 mi tahlil günü?haydi az kaldı....

allah yardımcın olsun denizgeldigeçici merak etme bu dönem kardeşimden biliyorum:26:zor bi dönem ama bacak kadar boyları var ama bizden uzun boylu dilleri var
arasın bakalım benliğini sanki kim çaldıysa
bayılan ikonuna bayıldım bu arada

olsun sen bızdıkla ilgilen aman tartısmayınn vallahi seni yener o diliyle zilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…