🌻Gelin BAT'ı birlikte bekleyelim çiçeklerim🌻

Allah Allah inşallah Rabbim vesile kılarda hamile kalmışsındır cnm evet aslında maydanoz daha iyi temizliyormuş idrar yolu enfeksiyonlarını bazen doğal şeyler daha etkili oluyor benim arkadaşımın abisinin olmuyodu çocuğu onlarda aktara gidip anlatmışlar adam doğal bişeyler karıştırıp macun vermiş ardından hemen olmuştu şimdi iki tane çocukları var Allah vesile kılıyor işte

12 eylül benimde bende nisanda düşük yaptım ondan beri olmuyor inşallah bu ay olsun artık

Onu ben de duydum ama denemedim hiç yszmıştım hatta birine almak için sonra aşılama tuttu diye almamıştım malesef sabah baktım açık pembe şeklinde başladı regl devamı gelicek mi bakalım

kızlar benim sabah açık pembe kanama geldi ama hiç karın ağrım yok dün hafif vardı kasıklarımda şu an sıfır hala inatla umut etmek istiyorum ama

12 eylül benimde bende nisanda düşük yaptım ondan beri olmuyor inşallah bu ay olsun artık
Benim de 13 Eylül. Allah'ım hayırlısını nasip etsin. İnşallah hepimiz hamile kalırız Rabbim kinsenin kucağını bos bırakmasın

Benim regl sabah koyu gelmişti ama şimdi yok devam etmiyor kasık ağrım falan da yok hiç yaşamadım bugün şüpheye düştüm yarın doktor randevum var gitsem kan mı versem şimdi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…