- 7 Haziran 2023
- 979
- 367
- 33
- 32
- Konu Sahibi Bebik olsun
-
Allah Allah inşallah Rabbim vesile kılarda hamile kalmışsındır cnm evet aslında maydanoz daha iyi temizliyormuş idrar yolu enfeksiyonlarını bazen doğal şeyler daha etkili oluyor benim arkadaşımın abisinin olmuyodu çocuğu onlarda aktara gidip anlatmışlar adam doğal bişeyler karıştırıp macun vermiş ardından hemen olmuştu şimdi iki tane çocukları var Allah vesile kılıyor işteGöbekten yapilan rahim kalinlastirici yumurtlamayi tetikleyici igneler var onlarin hepsini gozumin onunde yaga karistirdi veerdi iste pamukla sürüyorsunuz karniza felan sogan suyunu soyledim kendisi önermedi sütle maydanoz kürü daha guzel rahmi yumusatir dedi
Ne yağı acaba paylaşabilir misiniz?Eğer olmazsa ve ben hamile kalirsam kullandigim yağın devamini size göndereyim belki sizede nasip olur belkide vesile oluruz birbirimize
Saat 12 yi geçiyo ya ay 3 gün kaldı diye sayıyorum hemenAy kızlar kaç gece oldu bi eylüle giremedikk yaabekleyemiyoruz artıkk hadi beee hani sayılı gün çabuk geçerddiiiiiii
aşağıda anlatmışsınızNe yağı acaba paylaşabilir misiniz?
Ay bende öyleyim yaSaat 12 yi geçiyo ya ay 3 gün kaldı diye sayıyorum hemen
12 eylül benimde bende nisanda düşük yaptım ondan beri olmuyor inşallah bu ay olsun artıkÖncelikle merhabalar ben 2 inci bir çocuk istediğim için beklerkende buralara geldim 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve 3 aydırda hamile kalamadım Rabbim hayırlısını ve kolay olanı hepimize nasip etsin
BAT:5 Eylül (inşallah olmam)
Herhangi bi belirtimde yok sizlerin Bat ne zaman belirtiniz varmı ???
Onu ben de duydum ama denemedim hiç yszmıştım hatta birine almak için sonra aşılama tuttu diye almamıştım malesef sabah baktım açık pembe şeklinde başladı regl devamı gelicek mi bakalımYa açıkçası bende pco yok o yüzden konuya çok hakim değilim. Ancak instagramda egesirkeleri diye bir sayfa var orada hayıt sirkesi satıyorlar. Kendiler yapıyorlar hayıt tohumundan. Kullanan çok arkadaşım gebe kaldı. Kendim kullanmadığım için çok iyidir güzeldir diye övmek doğru olmaz ama kullanan herkes de çok memnun. Böyle şeylerde faydanın kimden geleceği belli olmaz derler. Bi araştırın isterseniz :))
Bende bilmiyorum valla icinde ne oldugunu soylememedi de karisim yagNe yağı acaba paylaşabilir misiniz?
Saat 12 yi geçiyo ya ay 3 gün kaldı diye sayıyorum hemen
Benim de 13 Eylül. Allah'ım hayırlısını nasip etsin. İnşallah hepimiz hamile kalırız12 eylül benimde bende nisanda düşük yaptım ondan beri olmuyor inşallah bu ay olsun artık
Test yaptınız mıkızlar benim sabah açık pembe kanama geldi ama hiç karın ağrım yok dün hafif vardı kasıklarımda şu an sıfır hala inatla umut etmek istiyorum ama
Devam ediyor mukızlar benim sabah açık pembe kanama geldi ama hiç karın ağrım yok dün hafif vardı kasıklarımda şu an sıfır hala inatla umut etmek istiyorum ama
Devam ediyor mu
en son yoğun geldi önümüzde ki ay aşılamaya nasip artık ben elendim bu ay :)Test yaptınız mı
Sağlik olsunen son yoğun geldi önümüzde ki ay aşılamaya nasip artık ben elendim bu ay :)
yarına randevumu aldım işe gitmeyeceğim kontrol sonrası iğnelere başlatır büyük ihtimalle bakalım ne olacak :)Sağlik olsun
Elinizde test varsa yapın varsa kesin çıkar artıkBenim regl sabah koyu gelmişti ama şimdi yok devam etmiyor kasık ağrım falan da yok hiç yaşamadım bugün şüpheye düştüm yarın doktor randevum var gitsem kan mı versem şimdi bilemedim
Son bir testim var ama şu an idrar yokElinizde test varsa yapın varsa kesin çıkar artık
Son bir testim var ama şu an idrar yokaz bekliyim olmadı sabaha artmazsa hastaneye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?