🌻Gelin BAT'ı birlikte bekleyelim çiçeklerim🌻

Kızlar selam sizdede aşırı bir yorgunluk halsizlik varmı ?? Ben şuan telefonu bile tutarken zorlanıyorum kollarımı bırakasım geliyo ? Tüm vucudum halsiz sizdede varmi bu durum ?

Kızlar selam sizdede aşırı bir yorgunluk halsizlik varmı ?? Ben şuan telefonu bile tutarken zorlanıyorum kollarımı bırakasım geliyo ? Tüm vucudum halsiz sizdede varmi bu durum ?
Bende hiç belirti kalmadı bugün marketten ped aldım olurum diye şunun şurasında iki gün kaldı

Ben yumutlamayı düzenli takip etmiyormuşum bunu anladım adetten sonra düzenli takip edeyim diyorum artık, testi yapıp atıyordum açıkcası, önerebileceğiniz ovulasyon testi varmıdır kullanıp memnun kaldığınız trendyolda innovıta markanın yorumları hoşuma gitti yine de yorumlarınızı almak isterim

Laboquick güzel cnm bu ay certain marka kullandım ben ondan da memnun kaldım

Kızlar benden şimdi tuhaf bi lekenme tarzı açık renk kanama geldi hiç ağrım yok adetim ağrı başlamadan gelmez gelse bile koyu kahverengi leke olur ama bişey daha fark ettim vajina içi sol tarafta şişlik var enfeksiyon var galiba bu lekenme ondan mı oldu acaba şişlik beni korkuttu

Herhangi. Bi kaşıntı, tahriş , kokulu veya kokusuz yoğun akıntı varmı?? Enfeksiyon olcugunu nerden anladın

Herhangi. Bi kaşıntı, tahriş , kokulu veya kokusuz yoğun akıntı varmı?? Enfeksiyon olcugunu nerden anladın
Ayyy şişlik vardı çok tuhaf sonra çok afedersiniz kan gibi bişey geldi sabah uyandım şişlik inmiş demek ki ordan geldi muhtemelen enfeksiyon yarında adet günüm olunca yerleşme kanaması sandım ya bende azcık tahriş olunca hemen enfeksiyon oluyo

Benimde bat 7 eylül burada bekleyim. Belirti olarak fiziksel bir şey yok ama aşırı derecede bir sinir var üzerimde. İnşallah bu ay olur hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…