- 7 Haziran 2023
- 979
- 367
- 33
- 32
- Konu Sahibi Bebik olsun
-
Adet günün ne zamandı ki cnm inşallah yerleşmedir ama bazen banada bi güm önceden lekenme olarak geliyor adet sen yarını bekle yarın kanama olmazsa yerleşme olabilirSon bir testim var ama şu an idrar yokaz bekliyim olmadı sabaha artmazsa hastaneye gidicem
Bekliyoruz napalımmUfff çok sıkıldım düşünmekten napıyosunuz kızlar
Benimdeee ya bide alnımda sivilce çıktı sivilcem bana adetin geliyor diyoBekliyoruz napalımmhiç umudum yok yaa ufff
Benim iki hamileliğim de alnım sivilce dolmuştuBenimdeee ya bide alnımda sivilce çıktı sivilcem bana adetin geliyor diyoolmadı sanki bu ayda öyle hissediyorum
Ya sağlıksız gebeliğimde hiç sivilce çıkmamıştı hatta sırf ondan şüphelenmiştim artık sivilce görünce tamam hamile değilim diyorum inşallah yanıltır beni sivilceciğimBenim iki hamileliğim de alnım sivilce dolmuştuöyle düşünme olur inşallah
En son temmuz 20 de oldum ilaç kullandım benim regl düzenim yok maalesefAdet günün ne zamandı ki cnm inşallah yerleşmedir ama bazen banada bi güm önceden lekenme olarak geliyor adet sen yarını bekle yarın kanama olmazsa yerleşme olabilir
Ovülasyon testi kullandın mı çatlamadan 14 gün sonra adet geliyo geneldeEn son temmuz 20 de oldum ilaç kullandım benim regl düzenim yok maalesef
Bende hiç belirti kalmadı bugün marketten ped aldım olurum diye şunun şurasında iki gün kaldıKızlar selam sizdede aşırı bir yorgunluk halsizlik varmı ?? Ben şuan telefonu bile tutarken zorlanıyorum kollarımı bırakasım geliyo ? Tüm vucudum halsiz sizdede varmi bu durum ?
Bendede belirti yok gibi oluyo sonra bi halsizlik bitkinlik ve şuandada aşırı bel ağrısı varBende hiç belirti kalmadı bugün marketten ped aldım olurum diye şunun şurasında iki gün kaldı
Laboquick güzel cnm bu ay certain marka kullandım ben ondan da memnun kaldımBen yumutlamayı düzenli takip etmiyormuşum bunu anladım adetten sonra düzenli takip edeyim diyorum artık, testi yapıp atıyordum açıkcası, önerebileceğiniz ovulasyon testi varmıdır kullanıp memnun kaldığınız trendyolda innovıta markanın yorumları hoşuma gitti yine de yorumlarınızı almak isterim
Herhangi. Bi kaşıntı, tahriş , kokulu veya kokusuz yoğun akıntı varmı?? Enfeksiyon olcugunu nerden anladınKızlar benden şimdi tuhaf bi lekenme tarzı açık renk kanama geldi hiç ağrım yok adetim ağrı başlamadan gelmez gelse bile koyu kahverengi leke olur ama bişey daha fark ettim vajina içi sol tarafta şişlik varenfeksiyon var galiba bu lekenme ondan mı oldu acaba şişlik beni korkuttu
Ayyy şişlik vardı çok tuhaf sonra çok afedersiniz kan gibi bişey geldi sabah uyandım şişlik inmiş demek ki ordan geldi muhtemelen enfeksiyon yarında adet günüm olunca yerleşme kanaması sandım ya bende azcık tahriş olunca hemen enfeksiyon oluyoHerhangi. Bi kaşıntı, tahriş , kokulu veya kokusuz yoğun akıntı varmı?? Enfeksiyon olcugunu nerden anladın
Yaa aynısı bende de oldu anlımın ortasındaBenimdeee ya bide alnımda sivilce çıktı sivilcem bana adetin geliyor diyoolmadı sanki bu ayda öyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?