Sünnet düğünü altın meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Altinlari alacaksa dugun masraflarini o karsilasin ozaman sen maaraf yapip dugun yapcan altinlara kayinvalide konacak ne kadar sacma istemeye bile utanir insan

Bizim burada da oyle malesef ki ne getirildiyse o goturuluyor dugunlerde...

O zaman siz hic taki takmadiniz mi bugune kadar ?

Kv nin düğününde takılanları kaynanası mı almış merak ettim. Çocuğun hakkıdır yapılan çok ayıp bir şey.

Kv hanesi. El alem hanesi
Eşinizin sünneti. +
Sizin düğün. +
Oğlunuzun sünneti

Bence kv el aleme borçlu. Şayet çevrenizdeki evlerde 3 düğün olmamışsa kesinlikle borçlu.

1 yıl sonra olacak pipiye düğünün derdi şimdiden başlamış.
Yapmayın düğün.

Gittiğiniz düğünde 100 lira hediye etmeye paranız yok ama sünnet düğünü mu yapacaksınız?
Yani uzun uzun anlatmayim dedim. paramız genelde bankada durur. kv geldi pazar akşamı para istiyor. O anda yoktu yani evde olan para 1 ay yetmesi gereken para olduğu için veremedim.

O zaman evde bir mevlit o kadar pinti kaynanaya selam.

Ille bir dugun olacaksa madem kvniz yapsin. Hasilata da kendisi konacakmis. Hak yerini bulur boylece

O zaman kayınvalideniz olsun sünnet he heeee işin şakası tabi bence düğün yapmayın götürdüğü altınlar elinde patlasın ☺

Bugün okuduğum 2. Sünnet konusu, ve cevaplar pipiye düğün yapmanıngereksizliği yönünde. Bu yorumlara katılıyorum o ayrı. Sünnet düğününe bu kadar karşı insan varken, bu davullu zurnalı gösterişli düğünleri kim yapıyo ona şaşırıyorum. Bence bu iş ticarete dönmüş durumda taktıkları altınları takıları,geri alma telaşında insanlar aynı konu sahibinin kvsi gibi ondan yapıyolar. Ben çok çirkin buluyorum bu hesapları. Kv bu kadar mersklıysa altınlara düğünüde o yapsın, masrafları o karşılasın. Bence yapmayın düğünü, düğün olmayınca bu zihniyetteki kv herkesi tek tek arar taktıklarını geri ister. Bencede millet eğlence diye o kadar masrafa girmeye ne gerek var.

+1
Kv ye gösterin bu hesabı
Yüreğine oturur yeminle

Şaka bir yana yapmayın o düğünü, altını falan geçtim çocuğu o kadar utandırmanın ne gereği var, annesiniz sonuçta her şeyden önce evladınızı düşünün. Evet bugüne kadar yapılmış bu saçmalık ama siz uymayın

Kzım aklın varsa düğün yapmazsın...hem altınlr benim olmayacak hemde cebimden bi ton masraf çıkacak...akılllı ol lütfen...düğün yapcğn parayı at kenara yavrunun bi birikimi olmuş olur..

Bencil bir kayınvalide daha!

E büyüklerde altin istiyor, verin o zaman. Niye konu aciyorsunuz ki?

Artik yeni moda oldu "büyükler istedi bohca yaptik" "büyükler istedi sünnet yapiyoruz" Iyi hadi bakalim simdi yapin dügünü ve verin altinlari kv'deyi. Sonucta büyük o, büyüklere karsi gelinmez aaaa!

Yapmayın düğün ya, nedir sünnet düğünü arkadaş. Pipisinin ucu gitti diye milleti bir araya toplamalar biseler.
Bir de ekstra stres kaynağı sizin için. Kv gitsin kapı kapı toplasin taktiklarini

Hiçbir arkadaşını çağırmıyorum ben oğluma yapıyorum bunu diyin
Bazı insanların ne utanmaz kalın derisi var maşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…