Sünnet düğünü altın meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yabanelma senin fikirlerini bildiğim için sana yazıyorum. Sünnetin manasını biliyorsun. Adı bu yüzden "sünnet düğünü " zaten.

Ben olsam hic yapmazdim. Sonra cikacak kavganin onunu keserdim. Ki ben yapadim sunnet dugunu hastanede sunneti yaptirdim bitti gitti

Pipi kesmeye düğünü ilk kim çıkardı bilmiyorum da yapmasın düğün falan, kayınvalide yansın dursun.

Kusura bakmayın ama kv bana haklı geldi yani hiç bir düğünde bişey takmazsanız kendi kendinize aile olmazsanız o da böyle hak görür altınları.., ben olsam düğün yapamayacağız o parayı düğüne verecektik sen alacaksan gücümüz yok düğün yapmayalım sen etrafa duyur iste takılarını deyin. Çok seviyorsanız bu düğün işini çocuğa kıyafetini alın çekin fotoğraflarını bir yemek yeyin aile arasında olsun bitsin

O zaman kv niz kendi yapsın düğün masraflarını gelen altınları da o toplasın buyursun. Altını o götürdüyse gittiği düğünde de ikramı o yedi :)))

Düğünü de kendi cebinden yapsın o zaman. Sızin ailenizden gelenleri siz alin. Onun tarafı takarsa onları alsın. Boyle bir durumda ben benim tarafa soylerdim getirip bana verirlerdi.

"Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar."
Kuralına uymadığınız için konu kapatıldı ve kural ihlali sebebiyle banlandınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…