- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Bizim doktorumuz 1/6 yaş arası önermemiştiOff bu sunnet lafı bıle bnı tedirgin edıyor. Bnm oglan 4.5 aylıkken sunnet yaptırlım dedım. Esım ve aılesı ne istiyorsun cocugun pıpısınden daha cok kucuk demıstı. 2 yasına geldı buseferde esım yaptıralım dedı ben bırakmadım :/ napıcaz bz ya
Bnde buyuzden yaptırmadım zaten :/ nezamn yaptırcmkıBizim doktorumuz 1/6 yaş arası önermemişti
Sünnetti neden bilmiyorum ama
Bizim doktorumuz 1/6 yaş arası önermemişti
Sünnetti neden bilmiyorum ama
Bnde buyuzden yaptırmadım zaten :/ nezamn yaptırcmkı
Aynn yaptır. Keske bnde dınlemeseydım yaptırsaydım ama ıs ısten gectıEvet dr lar bellı yas aralıklarında önermiyormuş. 1yaşına kadar yaptıracağız inşallah. Bende korkuyorum cok canı acır dıye. Agzı var dılı yok ne oldugunu hıssettıgını de soyleyemez dıye tedırgındım. Herkes kucukken daha ıyı oluyor yazmıs bende oyle yapacagım. En azından ayaklanana kadar olsun bıtsın
Tesekkurler bızden de opucukler sızlereAynn yaptır. Keske bnde dınlemeseydım yaptırsaydım ama ıs ısten gectıaltın bullukluyu op yerıme ıyı geceler
Benim oglumda 6 aylıkEvet dr lar bellı yas aralıklarında önermiyormuş. 1yaşına kadar yaptıracağız inşallah. Bende korkuyorum cok canı acır dıye. Agzı var dılı yok ne oldugunu hıssettıgını de soyleyemez dıye tedırgındım. Herkes kucukken daha ıyı oluyor yazmıs bende oyle yapacagım. En azından ayaklanana kadar olsun bıtsın
Benımkınde ne aglamak ne aglamak mosmor oluyor bazen nefes almaya bır sure ara verıyor katılıyor resmen. Annem ıkı uc gun gelmesın ılk goruste feryat fıgan aglamalar. Uykusu gelıyor aglıyor karnı ac aglıyor uykudan kalkıyor aglıyor. Banyo yaptırmak ıskence resmen. Küvetini görüyor cıglık cıglıga bagırıyor sankı etını koparıyoruz. Neden boyle huysuz anlamıyorumBenim oglumda 6 aylık
2 aylikken sünnet ettirdik inanın hiç ağrisi olmadı zaten
Başlamadan bi damla verdi ağzına
Sunnet boyu uyudu
Sonrasındada hiç ağlamadı
Sizde yaptirin bitsin gitsin
Bide benim oğlum surekli agliyan katılma nöbetleri geçiren bi bebek
Buna rağmen hiç huzursuzlanmadı sünnet zamanı
Aynı durumdayız morarıp nefessiz kaliyor benim oglumdaBenımkınde ne aglamak ne aglamak mosmor oluyor bazen nefes almaya bır sure ara verıyor katılıyor resmen. Annem ıkı uc gun gelmesın ılk goruste feryat fıgan aglamalar. Uykusu gelıyor aglıyor karnı ac aglıyor uykudan kalkıyor aglıyor. Banyo yaptırmak ıskence resmen. Küvetini görüyor cıglık cıglıga bagırıyor sankı etını koparıyoruz. Neden boyle huysuz anlamıyorum
hmm böyle bir durum varsa bence de önce kontrollerini yaptır cnm çok geçmiş olsun.Eşimle bı konuşayım bu konuyu, olmadı izin alsın 3 / 4 gün birlikte bakalım.
Teşekkür ederim.
Aslında benim yaptırmama sebebimin içinde çok farklı bı konu var.
Ben trombofiliyim. Amelîyatlarim çok zorlu geçiyor çoğu doktor beni kabul etmiyor. Aslında kan pihti hastasiyim ama ameliyatlarda inanılmaz kanama oluyor. Bı keresinde ölümden döndüm.
Bebeğe benden geçtimi geçmedimi daha baktırmadık.
Baktırdıktan sonra yaptırmak istiyorum.
Bı sünnet içinde bu riske girmek istemiyorum.
Olmazsa 6 yaşında yaptırırım.
Biz 18 günlükken sünnet ettirmiştik. İnanılmaz kolay ve çabuk iyileşti. Hiç uzatmadan aradan çıkarın derim.Gün geçmiyor ki bir prüz çıkmasın. Eşim 6aylık oğlumu sünnet ettirelim ikizler
doğunca hiç uğraşmayız diyor aradan çıksın bir mevlüt okutalım diyor. Adama diyorum ya ikizlerde erkek olursa tekrar mı sünnet telaşesi çıkacak diyorum. Onlar olunca düşünürmüş. Zaten ben üç çocuğun aynı anda sünnetiyle uğraşamazmışım diye sürekli bir ikna çabası. Sürekli çocuğun altını değiştirirken adam olacak benim oğlum acımayacak haha höhöhö aptal saptal gülüyor. Sanki bebe dile gelip evet baba ne iyi düşündün diyecekdehşet derecede bulantım var zaten oğlan huysuz sürekli ağlayacak evi inanın yardımcı gelmese bok götürecek durumda adam nerde şuan için olmasa da olur birşey var tutup onu uygulamak istiyor. Sünnetle de kalmayıp yemek odası olarak kullandıgım odaya ikizlere oda yapacakmıs. Yahu bı dogsun bakalım bı cınsıyetlerını ogrenelım daha erken dıyorum,yok gri-sarı yaparız kız da olsa oglan da olsa uyar dıyor. Bunları oğlanı kestirmeden önce yapacakmışız ama. Oda mevlüte kadar hazır olacakmış. Sankı sunnet mevludune gelenler ohaaa ikizlerin odası bıle hazır ne kadar da baba bir adam diyecekler.
Sünnet aradan çıksa çok zorlanır mıyım arkadaslar? Yada dogumdan sonra ıkızler bıraz ayaklanıncaya mı bırakmalıyım? Cevaplar ıcın tesekkurler
Yaaaa eşiniz ne kadar heyecanlanmış.Evet canım ıkızler 10haftalık oldu bıle
Oglanım odası var zaten üçü aynı odada zaten yatamaz fakat oda ıcınde daha erken dedım. Cınsıyetlerı bellı degıl bırde ıkız odasına da herseyın double olanını almak lazım ıkı kapılı dolaplı odalara bakıyor. Esyalar x2 onu hesaplamadan ooo harıka olacak ya dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?