Yok eşim koç burcu ama yükseleni yengeçmişEsiniz yengeç burcu mu almak olunca her şeye heves ediyorhamile oldugmu soyleyince e baba koltuğu şart artık bana demişti
Bu arada yardımcı olacak biri varsa sünnet için evden tutun düzene kadar olablr aslında.
Sevgili uzman arkadasım tesekkur ederım onerın ıcın. Evet bende ıkı yasına kadar dusunuyordum fakat ıkızlerınde cınsıyetlerını bılseydık ıkızlere yenıdogan sunnetı yaptırırken oglanı da aradan cıkarırdık dıye dusunuyordum. Sunnette okeyım fakat ardından yapılacak mevlut yemek tantanayı cok erken buluyorum. Saglıgım buna elverecek gıbı degıl. Cok yorgun uykusuz ve bulantılı gunler gecırıyorum. Gunden gune kılo alıyorum şubatta olsun dıyor. Şubata ıyıce agırlasmaya baslarım ee zaten oglum cok ağlak bır bebek hem onunla ılgılenırken hemde bu telaşeye girmemeyi eşime kabul ettıremıyorumSünnet, düğün vb olaylara aşırı anlam yükleyen herkese Nihan Kaya-İyi Toplum Yoktur adlı kitabı tavsiye ederim.
Konu sahibi arkadaşım çocuklarla çalışan bir uzman olarak 2-5 yaş arasında olumsuz psikolojik etkileri nedeniyle sünneti önermiyorum.
En uygun dönem bebeklik dönemi hem iyileşme de daha hızlı oluyor.
Ne güzel olmuş bitmiş atlatmışsınız. Allah damatlıgını da gormeyı nasıp etsınBu arada iyiileşti bile maşallah. Bikaç güne dikişlerde düşer. Mevlüt yaptırmadım.
Komşular Hayırlı olsuna geldiğinde yasin okicaz. Eşim de cuma namazında tatlı alıp dağıtacak. Yani çok şükür hayırlısıyla oldu bitti diye.
Tesekkur ederım. Insallah yaptıracagız sıze de gecmıs olsunTorunumu 72 gunluk sunnet ettirdiler. Cok kolay oldu, bezliyken rahat olur. Yaptirin gitsin...
genel anestezi şart degıl aslında sizin gittiginiz yermi öyleydi acaba
genel anestezi şart degıl aslında sizin gittiginiz yermi öyleydi acaba
Elimde olan bişey değil ki?ya hicte aglamiyor rahat olun bebekkken yapilirken anestesi de almaz .2 bucuk aylikti oglum 1 kere agladi bi onda da sargisii dusmus .Hareketlenince daha zor psikolojik olarak etkilenme olasiliklari da var o zaman
Benim bebeğim 3 aylıkken sünnet oldu. Çok kolay oldu. Gram ağlamadı. Hiç pansumanda yapılmıyor. Sadece krem verdi Dr üzerine onu sıktık. Çabucak iyileşti. Bebekken daha rahat oluyor ve acı hissetmiyorlarmış. Sonra sonra daha zor.Benımkı uzerınıze afıyet normal bır bebek degıl. Uykusunda bıle aglarken morarıyo o yuzden cesaret edemıyorum. Pansumanı falan zormu nasıl zaptettınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?