Hepinize çok teşekkür ederim. Duygusal olarak hazır degıldım dogru cunku daha 6aylık kıyamıyorum fakat önünde sonunda olacak

Herkes genelde hareketlenmeden yaptır bıtsın demiş. Fakat benım oglum hep yuzustu uyur genelde sureklı kafasını saga sola cevırıp yatıyor keyfıne duskun. Bu cok sorun olur mu yada bebekler ıcın ozel bır bez falan varmı? Sürtünmeden dolayı canı yanmasın diye?
Sünnetin erken yapılmasına ikna oldum gibi fakat eşim yemeğini ertesi gün verelim diyor buna deliriyorum. Tamam kardeşim çocuk iyileşsin ver yemeğini o da kabul. Ama yok sıcagı sıcagına olacak delırdıgım nokta burası

sırf millete gösterecek diye beni öyle zor durumlara sokuyor ki. Akşamları artık pilim tamamen bitiyor ve bılıyor cok zor gecıyor hamılelıgım. Hevesını anlıyorum fakat gercekten takatım yok. Yemek odası komple salona tasınacak oda boyanacak mobılyalar gelecek, temızlenecek. Evde mevlut dıyor yemegı mısafır agırlaması ve huysuz bır bebek

yoksa hastaneye gıdıp kestırıp donsek ohh ıkı pıspıslarım dıyecegım. Ben sonrasındakı tantanalardan sıkayetcıyım. Bu sekılde ıkna olsa ben tamamım yanı ıkna oldum yazdıklarınızla