- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.561
kızlar erkeke bebk ıcın tek ılıskımı olması lazım mesela ıkı gun ustuste olsa sans azalırmı sızce yada aynı gun ıkı defa ılıskı olsa.ben bılemedıgım ıcın cevap veremedım
slm canım o kadr uzun süreli perhız eşinin sperm hızını yavaslatır bugun bozsan catlamaya kadar 3 4 gun gecer o da yeterlı diye düşünüyorum.bence yum da küçük sayılmaz.bırde 3 yumurta kendılıgın den mı yoksa ılac kullandn mı buyume hızı da ona gore değişir
kızlar erkeke bebk ıcın tek ılıskımı olması lazım mesela ıkı gun ustuste olsa sans azalırmı sızce yada aynı gun ıkı defa ılıskı olsa.ben bılemedıgım ıcın cevap veremedım
Benim üçtane oğlum var dördünçüyede hap kulanırken kazayla hamile kaldım ve dün doktara gittim doktor100%95 kız dedi ben hamile kalırken hep yumurtlama günüme üç gün kala yani11.12.13.14. Bugünlerde her gün ilişki ama ilişkiye girmeden yarmsaat önce esime hep kahve içirdim öyle oldu ama ben bunları erkek olsun diye yapmadım tam tersi kız için uğraştım ama. Üçüde Oğlan oldu Kız çoçuk içinde yumurtlama gününe dört gün kala tek ilişkiye hamile kaldım
tek ilişki şart canım yaa...iki gün üstüste yum günü ve ertesi günü yapıpta oğlu olanlar var ama bence (okuduğum binlerce sayfadan yola çıkarak) tek ilişki önemli...hele ki yumun çatlama anına denk gelmek süper olur...ama aynı gün iki ilişki hiç duymadım;y sayısını azaltır galiba :26:
yoksa deneme yaptın mı
Benim üçtane oğlum var dördünçüyede hap kulanırken kazayla hamile kaldım ve dün doktara gittim doktor100%95 kız dedi ben hamile kalırken hep yumurtlama günüme üç gün kala yani11.12.13.14. Bugünlerde her gün ilişki ama ilişkiye girmeden yarmsaat önce esime hep kahve içirdim öyle oldu ama ben bunları erkek olsun diye yapmadım tam tersi kız için uğraştım ama. Üçüde Oğlan oldu Kız çoçuk içinde yumurtlama gününe dört gün kala tek ilişkiye hamile kaldım
geç gördüm mesajını aaaaahhh ahhhperhize devam mecburen...test koyulaşınca bozamadık ha bugün ha yarın diye ...kendiliğinden 3 yum olmuş aslında ona da canım sıkıldı,şimdi hangisi büyücek hangisi sönücek hangisi önce çatlıycak
bu arada bi arkadaşımın 3 kızı vardı,4.ye hamile duyduk...kendisinin demesi "biz doğuluyuz bizde erkek çocuk çok önemli olmazsa 5-6 ya yolu var" veeee oğlu oldu,benimde çat pat erkek bebek istediğimi biliyor...eşi ameliyat olmuş ve bunlarda uzun süre 1,5-2 ay kadar tık yok ve sonra dayanamayıp tek ilişki ve sonuç oğlan...o yüzden perhiz süresinin uzunluğu beni pek korkutmuyor..
Sağol canım ben 23+0 haftalık oldum anca gösterdıhayırlı olsun canım kac haftalık hamılesın pekı.erkek bebek ıcın tek ılıskı olsun cınsel perhız olsun denılıyor ya.oyuzden merak ettım.yanı senın hergunmu ılıskı oldu ogullarında canım.
sen yumurtlama gunlerını nasıl buldun canım.testmı kullandın doktor takıbımı yaptırdın
Hayır doktara velan gıtmedım gebelik org diye bir site var orda son adet günlerını. Yazıyorsun sonrada sana hamıle olabılecegın en yüksek günleri söylüyor ben onlara ğöre yaptım
sız cınsel perhız falan yapmadınız ozaman.bıde seyı merak ettım hanı gebelık orgda gun verıyor ya yumurtlama gununu.mesela benım bugun cıkıyor orada.benım mutlaka bugunmu deneme yapmam lazım.yanı yarın yada yarından sonra olursa sansım azmı olur acaba
selam kızlar
Ben evdeyim kanamam bitti fakat kahverengi çookkkk az lekelenme gibi iç çamaşırıma geliyor
Normalde iyiyim fakat dun Aral havuza inmek istedi onu indirdim eve gelip bi kaç yemek yaptım hemen sancı girdi sağ kasığıma
Hemen uzandım akşam eşim mantı alıp getirdi yaptı sofrayı hazırladı topladı sagolsun.
Bugun daha iyiyim ztn erkenden uyuyorum ilaçlara devam
Bide C.tesi gunu o acı yağlı iğneden vurdurucaz çok iğrenç bişey o ya
Çok korkuyorum hastanede vurulanın acısı daha gitmedi valla :/
Beni soranlara cok teşekkür ederim
Hepinizi Allah a emanet ediyorum
valla durum karışık ,iki oğlum var,şu an yeni hamileyim, test kullandım çift çizgi ve öncesi çalışma oldu ama soğan kürü nedeniyle akıntı yoğundu.allahın takdiri artık.selam canım sen hamılemısın sımdı.yoksa doıgum yaptınmı cınsıyetı nedır beebgının canım
tecrübeyle sabittir ilki yeni evlilikti sık ilişki.ikinci yumurtlama günüde dahil gün aşırı.kızlar erkeke bebk ıcın tek ılıskımı olması lazım mesela ıkı gun ustuste olsa sans azalırmı sızce yada aynı gun ıkı defa ılıskı olsa.ben bılemedıgım ıcın cevap veremedım
tecrübeyle sabittir ilki yeni evlilikti sık ilişki.ikinci yumurtlama günüde dahil gün aşırı.
ilkinde bilmiyordum,sonra kk nü keşfettim,ama yanlış hesap ve çin takvimi dışında birşey yapamadım,tabiki allahın takdiri.ama çoook istiyordum 2.kız olsun diye,şimdi de yeni bir yola çıktım hayırlısı.senin ilk çocuk mu geçmişe bakmadım,erkek mi istiyorsun,ama şuna inanıyorum ne yaparsan yap kaderden ötesi yok,tabiki duanın gücüne çok inanıyorum.istemek bizden ,takdir allahtan. o kadar çok sayfa okudum ki yum.takibi ve çatlatmayla erkek bebek olasılığı fazla,kız bebek yapmak zor valla.itiraf edeyim neyi eleştirdiysem yapıyorum,bekarken erkek çocuk isteyenlere çok kızardım,şimdi ben tersini yapıyorum.yaşayınca zaman geçince duygular,düşünceler değişiyor.sen yumurtlama gununu bılıyormuydun canım ozaman.nasıl buldun.ben bu sayfada ogrendım bunlarısen sımdı kız mı ıstıyosun canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?