Süper Anneler - 2011

kızlarımda yaşamadığım kadar bulantı ve kusma yaşadım ben bunda canım nasıl olmuyor o kişiye göre değişiyor

aaa inanmıyorum, bana moral verdin, benim değerlerim çok normal çıktı, adet düzensizliğim hele hiç yok, ama ultrasonda pko dedi, elbet doktorun bildiği bir şey vardır, mesela kolay kilo verememem, tırnaklarımın çabuk kırılması da pko belirtisiymiş, ben sanırım hafif düzeyde pko luyum, bebişim olmasını çok istiyorum, kız erkek hiç fark etmez, yeter ki kızım yalnız kalmasın istiyorum

Kızlar yeni drumu aradım az önce
Sezeryandaymış kahverengi lekelenmemin hala geldiğini söyledim asistanına
Ameliyathaneyi aradı o da. Demet Hn yarın sabah 9;30 da gelsin randevu almasın full doluyum ama aradan alıp bakıcam ona demiş
Sagolsun... İnşallah hep böyle ilgili davranır
Yarın yine kontrolum var
İğnede olucam yine p ile başlayan bi adı var unuttum şimdi adını
Ama çok ağır bi iğne.

kızlarımda yaşamadığım kadar bulantı ve kusma yaşadım ben bunda canım nasıl olmuyor o kişiye göre değişiyor

Ah cnm bnm keske ilgili kısmı alıp cvplasaydın
Bende ne yazmışım diye okuyorum:))
Anladım şimdi ama genelde oyle oluyor..
Genelde adı üstünde ama istisnalar oluyor sen gibi tabi
İkisindede mahfolan arkadaslarımda var mesela

bizim kasım annelrindede deli gibi bulantı kusma yaşayanların hepsi erkek oldu canım sade ben değil ama dediğim gibi kişiye göre değişiyor mesela bir arkadaşım iki gebeliktede hiçama hiç bulantı yaşamadı biri kız biri erkek takılmamak lazım

pragesteron allah yardımcın olsun canım inşalalh kızın seni üzücek biraz annesi sağlıcakla gelsin inşallah

Selam arkadaslar bende araniza yeni katildim internette erkek bebek arastirmasi yaparken rastladim. Benimde 1 kizim var Allah' a cok sukur birde saglikli hayirli oglum olsun istiyorum. 2 aydir yumurtlama gunune denk getirmeye calisip deniyoruz ama hamile kalamadim. Alkali, diyet, tek iliski ne yapmam gerekiyor iyice kafam karisti. Erkek bebekleri olan annelerden yardim istiyorum tek iliskimi ,ovulasyon testimi yoksa takvimlermi ne yapmam gerek yardimci olurmusunuz? Dua ediyorum baska ne yapabilirim. Allah herkesin gonlundekini nasip etsin insallah.

bizim bugun kontrolumz vardı.
bebeğim ERKEK miş.. haber vermek istedim sizlere.
bu kez değişmez bariz belliydi pipisi..

denizcim şaşırdım kız diye inanıyordum ben sana...ama pekte belli değildi fotolardan...Allah sğlıcakla kucağına almayı nasib etsin önce,hayırlı evlat olsun...Anneciğini babacığını üzmeden geliversin kucaklarına....

kızlar ben hala beklemedeyim,herşeyi elime yüzüme bulaştırdım...ben bekledikçe çizgi belirginleşmedi hatta dün iyice silikti...yumurtladım mı yoksa geç mi olucak hiçbişey anlamadım bu işten...eşimle tartıştık...beni heveslendirdin artık bekliycez diyo...tam kıza alıştırmış kendiini yine oğlan muhabbeti çıkarmışım...ben de suç mu ben istiyorum dedim...bunca şeyden sonra erkek olmazsa görürsün sen diyo...yahu dedim 100 de100 diye bişey yok,sadece yarı yarıya olan şansı arttırıyor dedim,eee o zaman ne diye kendini parçalıyosun diyo...bugün geldi yanıma artık sabrım yok diyo bende tamam gel dedim ne olacaksa olsun bu seferde hayır başladık artık bi kere deyip yapmıyo...gül gibi adamın psikolojisini altüst ettim yaaaa offf

şimdi bi test daha yapıcam,Allahım noolurrr çift çizgi olsun artık 16.gün bugün

biri 16.gün yani bugün;diğeri 15.gün...sanırım koyulaşıyor...bugün koyulaşma imkanı var mı acaba? olsa bile daha üstüne 36 saat ekliycem,bitmez benim bu ayki stresim...gelde söyle 40-50 saat daha bekle diye adama

canım ne desem bilmiyorum ama sağlıklı sıhhatlı uzun omurlu hayırlı bır evlat olsun inş
benım de bu aykkı deneme tutmadı kırmızlar geldi((
ben bazen 17 gunde cıft cızgıyı gordum ıns bugun aksma gorurusun ama az sıvı almayı unutma

36 saate ınanma ben 36 saatte denedım tutmadı bu ay kırmızlar geldı bugun ( faceden de bakıyorum ama ben testen cok anlamıyorum alalh yardımcın olsun

Cemredenız merhaba, hayırlı olsun Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Ne yaptın ovulasyon günümü ilişki yaşadın, yediklerine mi dikkat ettin. yaptıklarını söylermisin rica etsem

valla durum karışık ,iki oğlum var,şu an yeni hamileyim, test kullandım çift çizgi ve öncesi çalışma oldu ama soğan kürü nedeniyle akıntı yoğundu.allahın takdiri artık.

Alphinrosa merhaba iki oğlum var demişsin Allah bağışlasın. Nasıl tek ilişki ile mi oldu ve yumurtlama günümü yaptın acaba merak ettim cevap verirsen sevinirim

Cemredenız merhaba, hayırlı olsun Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Ne yaptın ovulasyon günümü ilişki yaşadın, yediklerine mi dikkat ettin. yaptıklarını söylermisin rica etsem

denız kız bebek istiyordu yani erkek için yapılanların tersini yaptı desek doğru olur?bu arada aramıza hoşgeldin..

denız kız bebek istiyordu yani erkek için yapılanların tersini yaptı desek doğru olur?bu arada aramıza hoşgeldin..

Teşekkür Eylüllüngülü demekki Allahın takdirdi benimde bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum en başta sağlıklı ve hayırlı bir evlat tabi. Ama gönlünde yatan bir kız bir erkek. 2 aydır yumurtlama zamanı deniyorum olmuyor hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…