- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.581
canım bnm cok teşekkür ederim.. sizleri üzmek istemezdim inan...
sadece paylaşmak istedim.. ben artık tamamen evimdeyim yemek yapmaya bile başladım sadece yemek yapıyorum oğlumun dağıttıklarını topluyorum o kdr. yaşadıklarım kabus gibiydi . cunku aşırı bi kanamam vardı dr ve ebeler hemşireler hepsi normal oolmadıgını solediler ztn. Allah bi daha yaşatmasın ne bana ne kimseyeee
canım bnm araştırmacı arkadaşm cok sagol.. bunu 2013 aralık annelerine hemen yazıcam inşallah olur.. ben 3 lıtre serumden sonra daha ıyıyımm rabbime sonszzz şükürler olsun..
umarım sende yoktur mide bulantısı fln.. erkekte pek olmuyor canım
NURCUM NE GUZEL YAZMIŞSIN canım .. sagol Allah razı olsun..
biliyorum bnm için uzuldunuz dua ettiniz.. bende olsam kuş olup yanınıza uçmak isterdim
birbirimizi çok iyi anlıyoruz. evlat bu otesi yok..
kanamam aşırı derecede olmasa ztn telaş etmezdim ama dinlenmem için beni oturtukları mağaza battı herkes panikledi.
bardakta boşalır gibi bacaklarımdan akıyordu ambulans geldıgınde sokakta aka aka gıdıp bındım..
Rabbim kimseye vermesin. hastanedeki ketum davranışlar kımsenın bişey dememesi dr un saatler sonra sinirli bi şeklide gelmesi
o saate kadr aklımda binlerce soru kuruntu mahfetti beni..
çok ağladım.
Hepimizin tum anaların evladını korusun mevlam...
onlarsız bırakmasın bizi..
geçmiş olsun.bana da dr. pko var dedi.beş aydır bebiş istiyorduk.ultrasyon temizdi ama 41. günde regl olduğu için öyle dedi tsh,prolaktin yüksek çıktı ki ilk defa böyle oluyor bence strestendi,bende burdan öğrendiğim soğan kürü yapıp sakin olmaya çalıştım ve ilk deneme de oldu,inanamadım.üstelik prolaktin ve tsh düşmüştü.birde ovulasyon testi kullandım tabiki.bence değerlerin iyiyse hiçte umutsuz vaka değilsin.
kızlarımda yaşamadığım kadar bulantı ve kusma yaşadım ben bunda canım nasıl olmuyor o kişiye göre değişiyor
kızlarımda yaşamadığım kadar bulantı ve kusma yaşadım ben bunda canım nasıl olmuyor o kişiye göre değişiyor
Ah cnm bnm keske ilgili kısmı alıp cvplasaydın
Bende ne yazmışım diye okuyorum:))
Anladım şimdi ama genelde oyle oluyor..
Genelde adı üstündeama istisnalar oluyor sen gibi tabi
İkisindede mahfolan arkadaslarımda var mesela
Kızlar yeni drumu aradım az önce
Sezeryandaymış kahverengi lekelenmemin hala geldiğini söyledim asistanına
Ameliyathaneyi aradı o da. Demet Hn yarın sabah 9;30 da gelsin randevu almasın full doluyum ama aradan alıp bakıcam ona demiş
Sagolsun... İnşallah hep böyle ilgili davranır
Yarın yine kontrolum var
İğnede olucam yine p ile başlayan bi adı var unuttum şimdi adını
Ama çok ağır bi iğne.
bizim bugun kontrolumz vardı.
bebeğim ERKEK miş.. haber vermek istedim sizlere.
bu kez değişmez bariz belliydi pipisi..
hayırlı olsun canım.sen ne zaman ılsıkı olmustu adetının kacıncı gunuydu ve neler yemıstın yumurtlama gunumu oldu senınbizim bugun kontrolumz vardı.
canım ne desem bilmiyorum ama sağlıklı sıhhatlı uzun omurlu hayırlı bır evlat olsun inşbizim bugun kontrolumz vardı.
ben bazen 17 gunde cıft cızgıyı gordum ıns bugun aksma gorurusun ama az sıvı almayı unutmakızlar ben hala beklemedeyim,herşeyi elime yüzüme bulaştırdım...ben bekledikçe çizgi belirginleşmedi hatta dün iyice silikti...yumurtladım mı yoksa geç mi olucak hiçbişey anlamadım bu işten...eşimle tartıştık...beni heveslendirdin artık bekliycez diyo...tam kıza alıştırmış kendiini yine oğlan muhabbeti çıkarmışım...ben de suç mu ben istiyorum dedim...bunca şeyden sonra erkek olmazsa görürsün sen diyo...yahu dedim 100 de100 diye bişey yok,sadece yarı yarıya olan şansı arttırıyor dedim,eee o zaman ne diye kendini parçalıyosun diyo...bugün geldi yanıma artık sabrım yok diyo bende tamam gel dedim ne olacaksa olsun bu seferde hayır başladık artık bi kere deyip yapmıyo...gül gibi adamın psikolojisini altüst ettim yaaaa offf
şimdi bi test daha yapıcam,Allahım noolurrr çift çizgi olsun artık 16.gün bugün
Eki Görüntüle 730777 Eki Görüntüle 730778 biri 16.gün yani bugün;diğeri 15.gün...sanırım koyulaşıyor...bugün koyulaşma imkanı var mı acaba? olsa bile daha üstüne 36 saat ekliycem,bitmez benim bu ayki stresim...gelde söyle 40-50 saat daha bekle diye adama
bizim bugun kontrolumz vardı.
valla durum karışık ,iki oğlum var,şu an yeni hamileyim, test kullandım çift çizgi ve öncesi çalışma oldu ama soğan kürü nedeniyle akıntı yoğundu.allahın takdiri artık.
Cemredenız merhaba, hayırlı olsun Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Ne yaptın ovulasyon günümü ilişki yaşadın, yediklerine mi dikkat ettin. yaptıklarını söylermisin rica etsem
denız kız bebek istiyordu yani erkek için yapılanların tersini yaptı desek doğru olur?bu arada aramıza hoşgeldin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?