Süper Anneler - 2011

Merhaba arkadaslar ben yeniyim aranizda.bugun doktor 19 mm sagda yumurtan dedi.testte de ikinci cizgi koyulasmaya basladi.sizce ne zaman olmali iliski.tecrubeli arkadaslardan yardim bekliyirum

arkadaşlar ayın 7 sinde hasta olmuştum
bugün 7. gün ve uzayan akıntım var acaba bu ay erken mi yumurtlayacağım :26::26::26:
yarın sabah doktora mı gitsem diye düşünüyorum

Merhaba arkadaslar ben yeniyim aranizda.bugun doktor 19 mm sagda yumurtan dedi.testte de ikinci cizgi koyulasmaya basladi.sizce ne zaman olmali iliski.tecrubeli arkadaslardan yardim bekliyirum

merhaba arkadaşım
benim yumurtam 20 mm olduktan sonra çatlıyor fakat kişiye göre değişebiliyor
doktor bana yumurta günde 1 mm yada 0,5 mm büyür demişti

testte koyu çizgi göründükten sonra 24-48 saat içinde çatlıyor diye biliyorum

hoşgeldin pamuuuk

mm lere takılma,herkesin çatlama büyüklüğü farklı olur...benim bu ay 18 mm de çatladı mesela...çift çizgiyi gördüğümde daha 15 mm di...koyu iki çizgi derken ikiside aynı koyulukta olmalı ve ilk koyulaşmayı tespit edebildiysen,24-36 saat içinde oluyor çatlama,malesef bu da kişiye göre değişiyor...benim 30. saatte çatlıyor hep...

sen silik çizgiyi en son ne zaman gördün ve koyulaşma kaç saat sonra oldu?

arkadaşlar ayın 7 sinde hasta olmuştum
bugün 7. gün ve uzayan akıntım var acaba bu ay erken mi yumurtlayacağım :26::26::26:
yarın sabah doktora mı gitsem diye düşünüyorum

çok erken canım daha yaaa :26: ama belli olmaz bu yumoşların işi biliyorsun bazen o akıntı çatlamadan 2-3 gün öncede gelebiliyormuş bazılarında,öyle okumuştum...bence de git yarın dra...1 ay boş boş beklemek çok sıkıcı oluyor sonra

kubracim insallah Allahim saglikla kucagina bebegini almayi nasip etsin, doktorlarin moralini bozmasina izin verme, Yuce Mevlam yaninda insallah diger arkadaslarda bende duacinim aklima geldikce dua ederim canim. Allahim dualarimizi kabul etsin insallah.

Akşamustu baktım daha ikisi de aynı koyulukta değildi heralde yarına daha da koyulaşır.akşama da deneme yaparım diye düşünüyorum inş çok erken olmaz

Akşamustu baktım daha ikisi de aynı koyulukta değildi heralde yarına daha da koyulaşır.akşama da deneme yaparım diye düşünüyorum inş çok erken olmaz

hayatım ilk koyulaşma saati önemli,üstüne sayıcaksın çünkü... elinde yeterli testin varsa 4 saatte yap testlerini...ilk koyulaşmayı kaçırdıysan,yine 4 saatte bir yap ve piki yakalamaya çalış...pikten 10-16 saat içinde çatlıyor....ama eğer ancak yarın koyulaşırsa deneme perşembe akşamı olmalı,imkanın varsa testleri buraya at,yardımcı oluruz

Son düzenleme:

ben 3 ay çatlatma iğnesi ile denedim ama hamile kalamadım ....zaten yum zamanında bile çok kuruyumdur çatlatma iğnesi çok fazla kuruluk yaptı kalamayışımın 1. sebebi bu diye düşünüyorum..bi de 36. saat tek ilişki oluyordu erkek bebek için ben öncesinde klomende kullanıyordum yumurtlama problemim olduğu için ..velhasıl ilaçla gelmeyen bebeişim ilaçsız 2 ayımda geldi çok şükür

işallah canım sağ sağlim alırsın bebeğini kucağına ...sen rahatsızlığına karşın tüm zorlukları göğüsleyip hamile kaldın Allah yardımcın olsun ...

dualarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize.suzan seninle benim hafta aynıydı galiba.ben 12 hafta 4 günlük oldu bugün.senin cinsiyeti belli olmuş galiba.hayırlı olsun

Bi de bu pik ne demek ve nasil yakalanir cahilligimi mazur gorun:)

estağfirullah canım ne demek,hepimiz böyle sora sora öğrendik...

pik demek t çizgisinin c den daha koyu olduğu an demek...yumurtlamaya yakın t silik çıkar,sonra giderek koyulaşır ve ilk koyulaşmadan 12-18 saat sonra t c den daha koyu olur ve bu da bi 7-8 saat devam eder...sonra t yeniden c ile aynı koyulukta olur...ve bu da yine 5-6 saat devam eder...t silikleştiğinde çatlama olmuş demektir...

bu verdiğim örnek saatler kayma yapabilir kişiye göre,bunlar benim saatlerim ve gördüm ki ortlama da böyle...eğer pco gibi bi hastalığın yoksa seninde aşağı yukarı böyle olur...

bak benim bu ayki resimlerimden göndereyim sana faydası olur belki

sırayla çatlama aşaması,son fotoda artık çatlamıştı,gece 01:00 gibi oldu deneme

Son düzenleme:
Ben bu ay oyle fazla saatlere ozenli bi sekilde bakmadan evdeki ovulasyon testlerini yaptim ama bigun hafif silik bi cizgi gorsemde ertesi gun yoktu ama o kadar erken yumurtlamis da olamam zaten testten sonraki gun dr gitmistim 22 mm yumurta var diyodu hala .Gerci hayri yok bunun da demisti:) Belki de catlamadi mi nedir anlamadm ki

merhaba arkadaşlar.

benim de dünyalar tatlısı 3,5 yaşında bir kızım var.2.çocuğu yapıp yapmama konusunda araştırma yaparken birden bu topiği buldum.yazılanların bir kısmını okudum.inşallah Allahım herkese istediği cinsten sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder.

aslında ben ilk bebeğimi isterken buraya üye olmuştum.ilk çocuğumun kız olmasını isterdim hep.ama bunun için çeşitli yöntemlerin olduğunu bile bilmiyordum.bilmeden kız çocuk için yapılacak ne varsa yapmışım.
Kız bebek isteyen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla yaptıklarımı paylaşmak istedim.
öncelikle adetlerim 26-29 günde bir olduğu için adetten itibaren (adetlerim 7 gün sürer) 10.gün başlayıp 16.güne kadar her gün ilişki ile ve misyoner pozisyonda kızıma hamile kaldım.ayrıca vejeteryanım.o zaman eşimin ve yatağımın sol tarafında yatardım.çin takvimi de kızı gösteriyordu.bunların hepsi kız bebek için yapılacaklar.ben farkında olmadan yapmışım ve bende bunlar tuttu.ayrıca hamile kaldığım ay ovulasyon testi de kullanmıştım.adetimin 10.gününde 2 çizgi de eşit koyuluktaydı.ondan sonra ovulasyon testi kullanmamıştım.

Eğer 2.bebek konusunda eşimle birlikte olumlu karar verirsem seneye korunmayı bırakacağım inşallah.2.bebeğim kız olursa galiba kızım için daha iyi olur.benim kızkardeşim yok.abim ve 1 erkek kardeşim var.hayatım boyunca kız kardeşimin olmamasının yokluğunu çektim.kuzenlerimle aram iyidir.onlarla bu yokluğu geçiştirmeye çalıştım ama gene de kız kardeşin yerini tutmuyor.eltimler 3 kız kardeşler.aralarından su sızmıyor.her yaz tatilinde toplanıp anneleriyle yazlıkta soluk alırlar.ben de ilk çocuğumun kız olmasını bu nedenle çok istemiştim ve Allahıma hamdolsun ki gönlüme göre verdi.

ama gene de insan 2.çocuğu farklı cinsten olsun istiyor.benim kayınvalidem de bana sen annene çekmemişsin, senin ilk çocuğun kız diyordu.eşimler 2 erkek kardeş.kayınvalim erkek doğurdum diye sürekli gururlanır.ben de toplumda hala böyle çağdışı insanların olduğuna inanamıyorum.kız-erkek ayrımımı kaldı bu zamanda.Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin dediğimde evet doğru söylüyorsun der hep.ama yine de yapılan yorumlar insanı sinir ediyor.
2.çocuğum erkek olursa benim ve eşim için farklı bir cins çocuk olacak.ama kız olursa da kızım için sonsuz bir dost olur diye düşünüyorum.ben de bu sefer erkek bebek için ovulasyon testinde çift çizgiden 36 saat sonrası tek ilşikiyi deneyeceğim.olmazsa da asla üzülmem hayırlısı böyleymiş derim.

apranxx Alaahım sana da en kısa sürede bir erkek evlat nasip eder inşallah.ben sana ovulasyon testinle ilgili bir soru sormak istiyordum.

hani sen tette t çizgisi pik olduktan sonra yaklaşık 24-26 saat sonra yumurtan çatlıyor.hamile kalmadığın zaman yumurtan pik yaptıktan 14 gün sonra mı, yoksa yumurtan çatladıktan 14 gün sonra mı adet olmuştun? eğer buna dikkat ettiysen ve de hatırlıyorsan bana cevap yazar mısın?

Kizlar bi de iliskiden sonra ne kadar yrtmak gerekiyor.

kendi adıma cevap vericem.belki de kişiden kişye değişiyordur.
ilk bebeğime karar verdikten sonra 3.ayımda hamile kaldım.3 ay boyunce ilişkiden sonra en az yarım saat yattım.
ama bence bunun hiç bir önemi yok.çünkü kızım 6 aylıkken yumurtlama günlerime hiç yakın olmayan bir günde kazara korunmasız bir ilişkim oldu.hemen kalkıp tuvalete gittim ve duş aldım.üstelik ilişki sonrası hiç beklemeden ertesi günü hapı aldım.süt korur derler ya buna da hiç itibar etmeyin.buna rağmen hamile kalmışım.o kadar çok üzüzlmüştüm ki çünkü kızım daha 6 aylıktı ve ilk bebeğime nasıl bakacaktım.ama 1 hafta sonra düşük yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…