- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.341
Merhaba arkadaslar ben yeniyim aranizda.bugun doktor 19 mm sagda yumurtan dedi.testte de ikinci cizgi koyulasmaya basladi.sizce ne zaman olmali iliski.tecrubeli arkadaslardan yardim bekliyirum
Merhaba arkadaslar ben yeniyim aranizda.bugun doktor 19 mm sagda yumurtan dedi.testte de ikinci cizgi koyulasmaya basladi.sizce ne zaman olmali iliski.tecrubeli arkadaslardan yardim bekliyirum
arkadaşlar ayın 7 sinde hasta olmuştum
bugün 7. gün ve uzayan akıntım var acaba bu ay erken mi yumurtlayacağım :26::26::26:
yarın sabah doktora mı gitsem diye düşünüyorum
s.a. arkadaşım.geçen haftayı hastanede geçirdim.sonra bayram falan derken siteye uzun zamandır giremedim.mide bulantısı kusma,bide hafif kanamayla düşük riskinden dolayı 3-4 gün hastanede yattım.bende kalp rahatsızlığıda varya( oda şimdiden zorlamaya başladı.2 doktorda yaşamakmı güzel çocuk doğurmakmıda kendini çocuk için zorladın,1 kızın varmış o yeterdi dediler ((eşimede eğer kalbine ağır gelirse sonlandırmak zorunda kalabiliriz demişler ( zaten hamileliğim çok zor geçiyo bide doktorlar ice moralimizi bozdu. buyüzden bırak bilgisayar başına geçmeyi yerimden kalkmak dahi istemiyorum arkadaşım.dün 12 hafta bitti.perşembeye tekrar randevum var.cinsiyeti falan unuttum artık.sonum bebğin sonu neolacak diye onu düşünüyorum sadece.dualarınıza ihtiyacım var ((((((((
hoşgeldin pamuuuk
mm lere takılma,herkesin çatlama büyüklüğü farklı olur...benim bu ay 18 mm de çatladı mesela...çift çizgiyi gördüğümde daha 15 mm di...koyu iki çizgi derken ikiside aynı koyulukta olmalı ve ilk koyulaşmayı tespit edebildiysen,24-36 saat içinde oluyor çatlama,malesef bu da kişiye göre değişiyor...benim 30. saatte çatlıyor hep...
sen silik çizgiyi en son ne zaman gördün ve koyulaşma kaç saat sonra oldu?
Akşamustu baktım daha ikisi de aynı koyulukta değildi heralde yarına daha da koyulaşır.akşama da deneme yaparım diye düşünüyorum inş çok erken olmaz
arkadaşlar
çatlatma iğnesini doğru zamanlama için yaptıklarını biliyorum
siz sıcak bakıyor musunuzben hem yaptırmak istiyorum hem de gerek var mı diye düşünüyorum
çatlatma iğnesi hakkında ne düşündüğünüzü paylaşır mısınız
işallah canım sağ sağlim alırsın bebeğini kucağına ...sen rahatsızlığına karşın tüm zorlukları göğüsleyip hamile kaldın Allah yardımcın olsun ...
dualarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize.suzan seninle benim hafta aynıydı galiba.ben 12 hafta 4 günlük oldu bugün.senin cinsiyeti belli olmuş galiba.hayırlı olsun
Bi de bu pik ne demek ve nasil yakalanir cahilligimi mazur gorun:)
Ben bu ay oyle fazla saatlere ozenli bi sekilde bakmadan evdeki ovulasyon testlerini yaptim ama bigun hafif silik bi cizgi gorsemde ertesi gun yoktu ama o kadar erken yumurtlamis da olamam zaten testten sonraki gun dr gitmistim 22 mm yumurta var diyodu hala .Gerci hayri yok bunun da demisti:) Belki de catlamadi mi nedir anlamadm kiestağfirullah canım ne demek,hepimiz böyle sora sora öğrendik...
pik demek t çizgisinin c den daha koyu olduğu an demek...yumurtlamaya yakın t silik çıkar,sonra giderek koyulaşır ve ilk koyulaşmadan 12-18 saat sonra t c den daha koyu olur ve bu da bi 7-8 saat devam eder...sonra t yeniden c ile aynı koyulukta olur...ve bu da yine 5-6 saat devam eder...t silikleştiğinde çatlama olmuş demektir...
bu verdiğim örnek saatler kayma yapabilir kişiye göre,bunlar benim saatlerim ve gördüm ki ortlama da böyle...eğer pco gibi bi hastalığın yoksa seninde aşağı yukarı böyle olur...
bak benim bu ayki resimlerimden göndereyim sana faydası olur belki
Eki Görüntüle 778400 Eki Görüntüle 778401 Eki Görüntüle 778402 Eki Görüntüle 778403 Eki Görüntüle 778404 Eki Görüntüle 778405 Eki Görüntüle 778406
sırayla çatlama aşaması,son fotoda artık çatlamıştı,gece 01:00 gibi oldu deneme
estağfirullah canım ne demek,hepimiz böyle sora sora öğrendik...
pik demek t çizgisinin c den daha koyu olduğu an demek...yumurtlamaya yakın t silik çıkar,sonra giderek koyulaşır ve ilk koyulaşmadan 12-18 saat sonra t c den daha koyu olur ve bu da bi 7-8 saat devam eder...sonra t yeniden c ile aynı koyulukta olur...ve bu da yine 5-6 saat devam eder...t silikleştiğinde çatlama olmuş demektir...
bu verdiğim örnek saatler kayma yapabilir kişiye göre,bunlar benim saatlerim ve gördüm ki ortlama da böyle...eğer pco gibi bi hastalığın yoksa seninde aşağı yukarı böyle olur...
bak benim bu ayki resimlerimden göndereyim sana faydası olur belki
Eki Görüntüle 778400 Eki Görüntüle 778401 Eki Görüntüle 778402 Eki Görüntüle 778403 Eki Görüntüle 778404 Eki Görüntüle 778405 Eki Görüntüle 778406
sırayla çatlama aşaması,son fotoda artık çatlamıştı,gece 01:00 gibi oldu deneme
Kizlar bi de iliskiden sonra ne kadar yrtmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?