- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.361
canım cinsiyet netleşmedi bu gün kontrolüm var netleşir işallah...:26:[/QUOTE
kontrole gittinmi netleştimi cinsiyeti arkadaşım?senin kaç hafta kaç günlüktü?bende yarın kontrole gidicem inş. tekrar bir sorun çıkmaz.
kübracım çok geçmiş olsun...çok üzüldüm inan...öncesinde kalp için kontrol yaptırmamışmıydın canım yaa :26: tabiki en önemlisi senin sağlığın,çünkü hayatta ve sana muhtaç olan bi yavrun var...ama yer gök dua ile duruyor canım,dua edelim hepimiz,bebeğini sağlıkla al kucağına...dua falan toplamak istersen ben varım canım,elimden geldiğince çevremede dağıtırım...burada birlik beraberlik için toplandık
kızlar suzandan haber varmı ne olmus
en son % 55 erkekti cnm
apranxx Alaahım sana da en kısa sürede bir erkek evlat nasip eder inşallah.ben sana ovulasyon testinle ilgili bir soru sormak istiyordum.
hani sen tette t çizgisi pik olduktan sonra yaklaşık 24-26 saat sonra yumurtan çatlıyor.hamile kalmadığın zaman yumurtan pik yaptıktan 14 gün sonra mı, yoksa yumurtan çatladıktan 14 gün sonra mı adet olmuştun? eğer buna dikkat ettiysen ve de hatırlıyorsan bana cevap yazar mısın?
olgay,güzel dileklerin için teşekkür ederim...ben burada yöntemlerden çok,hiç tanımadığımız insanlara, karşılık beklemeden ettiğimiz duaların gücüne inanıyoruminşallah sende gönlündeki hayırlı sağlıklı oğluna kavuşursun...
canım,sanırım bi karışıklık oldu,pikten 15 saat sonra çatlıyor benim yumoşum :78: bak fotolarda ilk koyulaşma anı pazartesi 17:00 gibi olmuş...ben ilk piki salı sabahı 08o de gördüm...tam 15 saat sonra...ve çatlama salı 23:00 gibi oldu,yine 15 saat...
böyle yazınca karışık biliyorum ama benim takip ettiğim 3 aydır düzenli olarak böyle...saat oynaması oluyor tabi...
teoride yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olmak gerekir ama,benim daha fazla sürüyor luteal faz...ilk ay çatlamadan 17 gün sonra,ikinci ay 16 gün sonra oldum,bakalım bu ay beklemedeyim...olmam İnşallah
Kizlar bi de iliskiden sonra ne kadar yrtmak gerekiyor.
sanada çok çok teşekkür ederim arkadaşım.kızımın doğumundan sonra açık kalp ameliyatı geçirdim malesef.ve buda son şansımdı(dua toplamak isterim tabi ama nasıl olacak bilmiyorum (.tabikide herşey dua ile.yardımcı olursan ve arkadaşlarda dua ederse çok sevinirim.Rabbim yar ve yardımcımız olsun inş.
en son % 55 erkekti cnm
sanada çok çok teşekkür ederim arkadaşım.kızımın doğumundan sonra açık kalp ameliyatı geçirdim malesef.ve buda son şansımdı(dua toplamak isterim tabi ama nasıl olacak bilmiyorum (.tabikide herşey dua ile.yardımcı olursan ve arkadaşlarda dua ederse çok sevinirim.Rabbim yar ve yardımcımız olsun inş.
olmadı kızlar bu gün başka doktora gittim bebeğim kızmış ilk bakan yanılmış çıkıntı vardı ama şu an yok zaten 11-12. haftalar en yanıltan haftalar buda bir kez daha doğrulandı .....üzülmüyorum dersem yalan olur ama bu bebeği 2 seneye yakın beklemiştim ve hiç yöntem denemeden hamile kaldım benim için hayırlısı buymuş demekki 16 haftada değişmezse ben de artık 3 kız annesiyim
Kizlar benim bu aksam denemem olacak ins.uzayan akintiyi gordum dun ve sabah 2.cizgi siliklesmeye basladi en koyudan sonra sizce zaman nasil bi de dua edebilirmisiniz simdiden coook tskurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?