Süper Anneler - 2011

sanada çok çok teşekkür ederim arkadaşım.kızımın doğumundan sonra açık kalp ameliyatı geçirdim malesef.ve buda son şansımdı(dua toplamak isterim tabi ama nasıl olacak bilmiyorum(.tabikide herşey dua ile.yardımcı olursan ve arkadaşlarda dua ederse çok sevinirim.Rabbim yar ve yardımcımız olsun inş.

en son % 55 erkekti cnm

Merhaba Gurbet abla.. Bende bu ay ilk defa çalışmlara başlayacağım yumurtamın kesin çatladığı günü tesbit etmeye çalışıyordum doktora takibe gidiyorum. Dün 19 mm idi bugünde ovulasyon testinde kopkoyu iki çizgi çıktı. Şimdi ben erkek bebek için bu akşamdan mı başlamalıyım yoksa yarın yine doktora gidip çatladığını öğrendikten sonra mı ? bir bilgin var mı abla ?

olgay,güzel dileklerin için teşekkür ederim...ben burada yöntemlerden çok,hiç tanımadığımız insanlara, karşılık beklemeden ettiğimiz duaların gücüne inanıyorum inşallah sende gönlündeki hayırlı sağlıklı oğluna kavuşursun...

canım,sanırım bi karışıklık oldu,pikten 15 saat sonra çatlıyor benim yumoşum :78: bak fotolarda ilk koyulaşma anı pazartesi 17:00 gibi olmuş...ben ilk piki salı sabahı 08o de gördüm...tam 15 saat sonra...ve çatlama salı 23:00 gibi oldu,yine 15 saat...

böyle yazınca karışık biliyorum ama benim takip ettiğim 3 aydır düzenli olarak böyle...saat oynaması oluyor tabi...

teoride yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olmak gerekir ama,benim daha fazla sürüyor luteal faz...ilk ay çatlamadan 17 gün sonra,ikinci ay 16 gün sonra oldum,bakalım bu ay beklemedeyim...olmam İnşallah

çooook teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.haklısın ben senin pikten sonraki çatlama süresini yanlış yazmışım.demekki çatlamadan sonraki 14 günlük süre de kişiden kişiye değişebiliyormuş.

Kizlar bi de iliskiden sonra ne kadar yrtmak gerekiyor.

kendin cevap vermişsin ama evet kişiye göre değişiyor bu da...ben hiç kalkmadan sabaha kadar yattım ama olmadı,son denemede bir sürü aksilikten dolayı en fazla yarım saat yatmışımdır...eğer kaldıysam mucize olacak :18:

canım ya çok zor,gencecik yaşta kalp dua topikleri var diye biliyorum...olmazsa burdaki arkadaşlardan rica edelim...yasin olur,salatı tefriciye olur...çevrende de okuyacaklar vardır mutlaka...dur bakayım ben bi araştırayım bu işi

en son % 55 erkekti cnm

gurbetçim,konu sahibi sensin ama hiç denk gelemiyoruz...taaa kaç ay önce senin duanı yazdım telefonuma,gurbetin duası diye...denemeden önce okudum Allahın izniyle...eminim çok kişinin duasını almışssındır,Allah razı olsun

olmadı kızlar bu gün başka doktora gittim bebeğim kızmış ilk bakan yanılmış çıkıntı vardı ama şu an yok zaten 11-12. haftalar en yanıltan haftalar buda bir kez daha doğrulandı .....üzülmüyorum dersem yalan olur ama bu bebeği 2 seneye yakın beklemiştim ve hiç yöntem denemeden hamile kaldım benim için hayırlısı buymuş demekki 16 haftada değişmezse ben de artık 3 kız annesiyim

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız epeydir girmedim sayfaya.suzancıgım demekki hakkında hayırlısı buymuş.bende 3 kızıma hamişim canım.doktor kız dediginde eşime baktım sessizce içim bir garip oldu.hastaneden nasıl çıktıgımı bile hatırlamıyorum .artık gelen moral telefonları komşularımın teselli sözleri sanki ruhum bedenimden ayrı geziyor gibiydi .çok şükür ogünleri atlattım dogumuma 1 ay kaldı.ama halen eşim kız olduguna inanmıyor o ayrı mesele

maral dogum yaklaştı.kaç haftalık oldun canım.dorticiyim merhaba sende uzun zamandır yoktun iyisindir umarım annen nasıl iyimi ?

kübra ALLAH yardımcın olsun canım benim. bende 34 haftama girmek üzereyim sırtım çok kötü agrıyor .bu birkaçgündür hiç uyuyamıyorum yastık elimde oda oda geziyorum :)))

canımmmm;

çok saçma olucak belki ama daha erken...çok duyduk burda önce kız sonra erkek muhabbetini...teraveti hatırla...bacak arasında testisler var gibi sanki,kesin mi dedi dr ?

ayrıca 3 kızın olsa bile,dünyanın en şanslı kadınlarından birisin...3 evlat sahibi olabilmek,herkese nasib olmuyor...ben 3. çocuk muhabbetini kapatmıştım...eşim tutturdu ailemiz genişlesin diye...burayı bulmayı nasib etti Rabbim...yöntem deniyorum ama olucak diye bişey yok biliyorum...orkidemin sözü çok hoşuma gidiyor; Rabbim dualarımızı başka yerden kabul etti diye...hamile kalmak bile senin için rüyaydı,Allahım yuvanızda mutluluğu,sağlığı,bereketi,huzuru daim etsin...

4.yü yaparız kızzzz

kübracım,kızlar anında organize oldular dua için,başladılar bile okumaya ama acil gerçek ismin lazım,sanırım anne baba isminde lazım özelden yazarsan sevinirim canım

Kizlar benim bu aksam denemem olacak ins.uzayan akintiyi gordum dun ve sabah 2.cizgi siliklesmeye basladi en koyudan sonra sizce zaman nasil bi de dua edebilirmisiniz simdiden coook tskurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…