- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.381
maral dogum yaklaştı.kaç haftalık oldun canım.dorticiyim merhaba sende uzun zamandır yoktun iyisindir umarım annen nasıl iyimi ?
hayırlısı olsun suzancığımolmadı kızlar bu gün başka doktora gittim bebeğim kızmış ilk bakan yanılmış çıkıntı vardı ama şu an yok zaten 11-12. haftalar en yanıltan haftalar buda bir kez daha doğrulandı .....üzülmüyorum dersem yalan olur ama bu bebeği 2 seneye yakın beklemiştim ve hiç yöntem denemeden hamile kaldım benim için hayırlısı buymuş demekki 16 haftada değişmezse ben de artık 3 kız annesiyim
Beta hcg yaptirdim.
2'den kücük cikti.
Gebelik yok dendi.....:-/
Kizlar benim bu aksam denemem olacak ins.uzayan akintiyi gordum dun ve sabah 2.cizgi siliklesmeye basladi en koyudan sonra sizce zaman nasil bi de dua edebilirmisiniz simdiden coook tskurler.
Apranax cnm benim adet 3 gun gecikti
Kan testi cikarmi
cevabını okumadan yazmışımBeta hcg yaptirdim.
2'den kücük cikti.
Gebelik yok dendi.....:-/
anladığım kadarıyla orkdm in kızı olmuş
topiklerde onu çok okumuştum
o nasıl hamile kaldı bilen var mı arkadaşlar
pamukcum biraz geç kalmışsın sanki :26:silikleşince çatlamış oluyor...12 saat sonra yumurta döllenme yeteneğini kaybediyor,kaybetmese bile bu akşam riskli canım,vajen asidikleşmeye başlıyor...ama Allah bilir yinede...denemek istiyorsan Rabbim yardımcın olsun,gönlünün muradını versin inşallah...
Canim oglen 3 gibi deneme oldu ins gec kalmamisimdir aksam olmiycak
Gelismeleri yazarim size...
maral dogum yaklaştı.kaç haftalık oldun canım.dorticiyim merhaba sende uzun zamandır yoktun iyisindir umarım annen nasıl iyimi ?
olmadı kızlar bu gün başka doktora gittim bebeğim kızmış ilk bakan yanılmış çıkıntı vardı ama şu an yok zaten 11-12. haftalar en yanıltan haftalar buda bir kez daha doğrulandı .....üzülmüyorum dersem yalan olur ama bu bebeği 2 seneye yakın beklemiştim ve hiç yöntem denemeden hamile kaldım benim için hayırlısı buymuş demekki 16 haftada değişmezse ben de artık 3 kız annesiyim
cevabını okumadan yazmışımhayırlısı olsun arkadaşım bozma moralini,elbet güzel haberler vericez bizde
orkidem 1. kızda müthiş sıkı diyet yaptı,ama 19.gündü sanırım bi takvime göre yaptı...samira(nuray ahmet) vardı o zamanlar,babychoıce yöntemini çözmüştü,onu yaptı galiba orkidem,ya da direk takvimi satın aldı...zaten kuru günleriymiş,akıntı falan yoktu ve phı da çok yükselmemişti...
2.kızında ovulasyon testi yaptı gülenyüz,ama gülmesi gecikince perhiz çok uzamasın diye bi gece önce bozdu,ertesi gün yumurta çatlayınca perhiz yok diye çok üzülmüştü...yine diyet yaptı bildiğim kadarıyla...eşine takviyeler falan verdi...teravetle denediler o zamanlar,1 ay arayla hamiş kaldılar...
ya bence eninde sonunda Rabbimin dilediği oluyor...ne yaparsak yapalım boşşşşşşşşşş
pamukcum biraz geç kalmışsın sanki :26:silikleşince çatlamış oluyor...12 saat sonra yumurta döllenme yeteneğini kaybediyor,kaybetmese bile bu akşam riskli canım,vajen asidikleşmeye başlıyor...ama Allah bilir yinede...denemek istiyorsan Rabbim yardımcın olsun,gönlünün muradını versin inşallah...
Canim oglen 3 gibi deneme oldu ins gec kalmamisimdir aksam olmiycak
Gelismeleri yazarim size...
ayy iyi hadi sevindim bak,akşama kalıcak diye ödüm patladı...gündüz gözüyle oldu yaniiihadi bakalım senin yler kapmıştır inşallah yumoşu da x lere nanik yapsınlar içerden
Adetim hic şaşmazdı. 28gune bir. Bu gecikmeyi anlayamıyorum ya. Kafama taktım.
Yarın doktora gideceğim insallah. Hala bir haber yok adetten
canım,üzülme ama kan kolay kolay yükselmez,heleki regl günü geçtikten sonra...bence bi sorun yoktur Allahın izniyle,stresten olmuştur gecikme
ayy iyi hadi sevindim bak,akşama kalıcak diye ödüm patladı...gündüz gözüyle oldu yaniiihadi bakalım senin yler kapmıştır inşallah yumoşu da x lere nanik yapsınlar içerden
canım,üzülme ama kan kolay kolay yükselmez,heleki regl günü geçtikten sonra...bence bi sorun yoktur Allahın izniyle,stresten olmuştur gecikme
Haklısın cnm ya. Vazgeçtim zaman kaybı olacak doktora gitmek...
Bekleyeyim sakince. Kafa rahat olsa gelir di mi
İnşallah sen hamişsindir bu ay. Nisan annesi olmak harika bir zamanlama bence
Haklısın cnm ya. Vazgeçtim zaman kaybı olacak doktora gitmek...
Bekleyeyim sakince. Kafa rahat olsa gelir di mi
İnşallah sen hamişsindir bu ay. Nisan annesi olmak harika bir zamanlama bence
yok ya vakit kaybı değilde,gerek yok hemen...stres çok etkiliyor...gelir geliiirrrrr davet eden yok ama gelir kırmızılar
benim hiç umudum yok bu ay inanki,olsa şok falan olucam herhalde,bi insan hiç mi bişey hissetmez yaa huu
olmadı kızlar bu gün başka doktora gittim bebeğim kızmış ilk bakan yanılmış çıkıntı vardı ama şu an yok zaten 11-12. haftalar en yanıltan haftalar buda bir kez daha doğrulandı .....üzülmüyorum dersem yalan olur ama bu bebeği 2 seneye yakın beklemiştim ve hiç yöntem denemeden hamile kaldım benim için hayırlısı buymuş demekki 16 haftada değişmezse ben de artık 3 kız annesiyim
kübracım,kızlar anında organize oldular dua için,başladılar bile okumayaama acil gerçek ismin lazım,sanırım anne baba isminde lazım özelden yazarsan sevinirim canım
arkadaşım çok teşekkür ederim.özelden isimleri yazdım umarım doğru gönderebilmişimdir .aldıysan haber ver ok.bide arkadaşlar dün kız kardeşimle doktora gidecektik ya gittik ve neler oldu bilseniz.............daha önce anlatmıştım hatırlarsanız.kız kardeşim benden 2 yaş küçük ve 3 hafta hamileliği önde diye.o şuan 15 haftayı bitirdi 16 yı dolduruyor.ben ise 13ü dolduruyorum.ben hep bebeği sağda o ise solda hissediyodu.çin takviminde ona kız bana erkek görünüyodu.ben 1 ay diyet ,vajinal duş,yarım saat önce kahve,sağ tarafa yatma,tek ilişki,cinsel perhiz falan.....yani aklıma gelen her şeyi uygulamaya çalıştım anlayacağınız.kız kardeşim ise zayıflamak için 3 aydır diyetteydi, 10 kilo kadar verdi, hiç birşey yemiyodu nerdeyse, 1 yıldır çocuk istiyolardı ve olmuyodu, 1kız 1 oğlu vardı zaten. sık ilişki ve hiç bir yöntem falan denemedi nede olsa olmuyo diye çoooook rahatlardı yani...neyse demem oki her şey boooooş. çünküüüüüü kız kardeşime doktor bebeğin erkek dedi ve benimki hala belli değilllllllllllllllllllllllll. bunlara nediyosunuz yorumlarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmm
babycim 35.haftadayım ben hala 3. çocuğum olacağına inanmıyorum,inkar ediyorum bir şekilde.doğumu düşünmemeye çalışıyorum ,benimki de değişik bir psikoloji.sen nasılsın,heyecan sarmış sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?