- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.141
yok canım inanın psikolojik değil az önce masamdan kalktım müdürün odasına gidecektim iki büklüm kaldım yani o derece
yalelcım annene cok gecmıs olsun rabbım yardımcısı olsun.sanada coook gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne.sen deneme yapmısmıydın beklemdesın degılmı sen canım
yalelcim bu arada annene ve sana büyük geçmiş olsun, Allah şifa versin arkadaşım. Bizimde geilşi güzel iki ilişki oldu ve bebek denemesi değildi, bildiğin keyfe kederdi yanibakalım tutacakmı? tutarsa ne çıkacak? :44:
e süper... hadi inşallah, bebiş habercisidir bu iki büklüm olma halin...
canım ben bu ay deneme denemeyecek bişey yaptım.
ov. testi kullanmayı öğrenmeye çalıştım sadece aslında. apranaxx sağolsun aydınlattı beni bu konuda iyice.
ama koyu çişzgiyi yakalayamadım, yapmayı unuttum testi... sonra ertesi gün silinmişti çizgi.. ben de kafadan attım, o gece denedim.
sonra doktora gittim, yok yumurtan burda, henüz çatlamamış dedi.
sonra yine kafamdan gün belirleyip, geçen salı ilişkiye girdim. o günü yumyumgünüm ilan ettim kendimce yani.. ama bilemiyorum öyle miydi değil miydi..
böyle bi deneme yaptım yani. :))
17 eylül itibari ile bekliyorum işte...
Yalel daha önceki sayfalarda anlatmıştım, belki okumamışsındır, ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi aldım regl bitiminden itibaren kullanmaya başladım ama bi türlü çizgi yakalayamadım, sonradan farkettim ki içindeki erken gebelik testlerini kullanmışımNe şaşkınlık bu bendeki :44: sonrada takip işini bıraktım.
ay desene oğluşlar çoğaldıbence hayal kırıklığı az da olsa olacak hepimizde eğer tutmazsa....ama hepimiz bilinçli,inançlı insanlarız...napalım bizde toka küpe paylaşımı yaparız kızlarımızla ...ölüm yok ya ucunda...Hayırlısını versin Rabbim...
senin deneme ne zaman olmuştu,söyle kızlara da seni de eklesinler listeye...ben bu liste işini çok sevdim...malum sayımız arttı,akılda tutmak zor oluyor
ben de şimdi oturduğum yerde (bilek sebepli yürüyemiyorum bugün ben), diğer topiklere bakıyorum... ne var ne yok diye..
cinsiyetlerle ve isimlerle ilgili bi başlık var, onun altında biisürü topik var... ilginç şeyler yazmış hanımlar....
okuyorum arada :)
valla teoride bu böyle gibi görünüyor ama...
kuzenim, kocasını askerde ziyarete gitti 2 sene evvel. regl gününde (hala kanamalıyken yani) ilişkiye girmişler... sonuç nur topu gibi bi erkek bebek...
baktığında tek ilişki :)) ama yumyum zamanı olması imkansız gibi bişey yani... hiçbişey zamanı değil hatta...
çok güzel ifade etmişsin yalelarkadaşlar.. halimize bin kere şükürler olsun...
allaha hamdolsun, güzeller güzeli çocuklarımız var.... kimimizde bir tane, kimimizde iki tane.... belki bazılarımızda üç tane...
çok şükür, onları veren allaha şükürler olsun..
Ben Burssa Acıbadem'de üreme sağlığı merkezinde bi doktora gidiyorum birkaç seferdir. tüp bebek merkezi yani.
ve o kadar umutsuz karı-koca var ki orda... o kadar çokki... halime binlerce kere şükrediyorum.
siz de şükredin.
Elbet v ardır bi vakti, elbet en hayırlı zamanda gelecek yavrularımız yine göbüşlerimiz... kı veya erkek farketmez, der haldeyim.. onları gördükten sonra.
kızıma bi kardeş istiyorum sadece bugünlerde.. kız veya erkek... sağlıklı olsun, farketmez...
bırakıcam bu ph meselelerini falan sanırım hatta...
çok haklısın canım.Allah hepsine bebişler nasib etsin,aratmasınçok şükür dediğin gibi evlatlarımız var..sağlıklı,dünyalar güzeli evlatlerımız var...Allahım acılarını göstermesin...benim de bu ay son deneme olacak tek ilşiki..sonrası Allah kerim...yaşım geçmeden ben de bebek istiyorum...tek ilişki zaman kaybettiriyor,üstelik garantisi de yok tevekkül etmek en önemlisi...
GÜNAYDIN KIZLAR...
kaç gündür yok oldum yine.. özledim sizi..
annem dün ameliyat oldu yine. meme problemimiz vardı malum, artık inşallah son olur bu ameliyatımız.. vallahi yorulduk hepberaber. hayırlısı artık..
ben de bileğimi burkmuştum dün sabah ama önemsememiştim, ovaladım geçti gitti.. öğleden sonra oturdum azıcık hastahanede, otururu oturmaz bi şişti benim bileğim... ayağımı basamaz oldum, hemen gittim doktora.. yan bağda kopma olmuş, sıcağı sıcağına anlamamışım durumun ciddiyetini. sonradan çıkmış ortaya... üstüne basamıyorum ayağımın şimdi.
evdeyiz...
birazdan da annem çıkıcak hastahaneden, gelicekler eve.. bekliyorum.
geldiklerinde, çıkıcam yine internetten tabi, kapatıcam bilgisayarı...
özledim sizi..
ben de bi çözebilsem,benimde herşey yolunda gözüküyor...bana kalırsa bzim bu ağrılarımız her ay oluyordu ama biz farketmiyorduk..algıda seçicilik diye düşünüyorum...ayol bebekten başka bi,şey düşündüğümüz yok ki.
yolda bi kız çocuğu görsem aha diyorum sık ilşki,erkek görsem bunlarda tek ilişkiyle yuma getirmişler denemeyi diyorumdedim ya sonum ya bakırköy ya manisa
eylülcüm, o ağrıları da biz psikolojik olarak yaratıyoruz bence.
valla bazen öyle düşünüyorum.
şu beynimizin yapamayacağı şey yok inanki...
teee dün sabah bileğimi burktum, ama uğraşacak durumda değildim... ''iyiyim iyiyim' dedim... ovaladım geçti gitti.
öğleden sonra, sakinleşti ortalık, oturdum koltuğa biraz, 'ay yorulmuşum valla, azıcık dinleneyim' dedim.. 3 dakika içinde, bileğim şişti. beynim, olayı müsait bi zamana öteledi resmen...
şaka gibi di mi? saatlerce bekletti o bölgedeki acımı, müsait olunca da patlattı :)
beynimiz bizi kullanıyor bacım :)) buna izin vermeyelim....
Itiraf ediyorum guluzar kaynanamin ismi. Ama seviyorum kendisini
12 eylül saat 04:00 ve gece 24:00[table="width: , class: grid, align: left"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td]iliski günleri[/td]
[td]bat[/td]
[td]sonuc[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denizkao[/td]
[td]8 Eylül ve 11 yada 12 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[td]beklemede:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yalel[/td]
[td]17 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]guluzarela[/td]
[td]19 Eylül gece 00.30[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylülüngülü[/td]
[td]21 Eylül sabah[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SchahSultan[/td]
[td]22 Eylül öglen 12.30[/td]
[td]6-7 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kernek[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Apranxx[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[/table]
Not : yöntem,takviye, vs ayrintilar icin listedeki arkadaslara basvurunuz
[table="width: , class: grid, align: left"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td]iliski günleri[/td]
[td]bat[/td]
[td]sonuc[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denizkao[/td]
[td]8 Eylül ve 11 yada 12 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yalel[/td]
[td]17 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]guluzarela[/td]
[td]19 Eylül gece 00.30[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylülüngülü[/td]
[td]21 Eylül sabah[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SchahSultan[/td]
[td]22 Eylül öglen 12.30[/td]
[td]6-7 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kernek[/td]
[td]12 Eylül 04.00 ve24.00[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Apranxx[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[/table]
Not : yöntem,takviye, vs ayrintilar icin listedeki arkadaslara basvurunuz
bilgi eklemek isteyen arkadaslar ekleyebilir. tablo olmasin derseniz silebiliriz tabloyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?