Süper Anneler - 2011

yalelcim bu arada annene ve sana büyük geçmiş olsun, Allah şifa versin arkadaşım. Bizimde geilşi güzel iki ilişki oldu ve bebek denemesi değildi, bildiğin keyfe kederdi yani bakalım tutacakmı? tutarsa ne çıkacak? :44:

yok canım inanın psikolojik değil az önce masamdan kalktım müdürün odasına gidecektim iki büklüm kaldım yani o derece

e süper... hadi inşallah, bebiş habercisidir bu iki büklüm olma halin...

yalelcım annene cok gecmıs olsun rabbım yardımcısı olsun.sanada coook gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne.sen deneme yapmısmıydın beklemdesın degılmı sen canım

canım ben bu ay deneme denemeyecek bişey yaptım.
ov. testi kullanmayı öğrenmeye çalıştım sadece aslında. apranaxx sağolsun aydınlattı beni bu konuda iyice.
ama koyu çişzgiyi yakalayamadım, yapmayı unuttum testi... sonra ertesi gün silinmişti çizgi.. ben de kafadan attım, o gece denedim.
sonra doktora gittim, yok yumurtan burda, henüz çatlamamış dedi.
sonra yine kafamdan gün belirleyip, geçen salı ilişkiye girdim. o günü yumyumgünüm ilan ettim kendimce yani.. ama bilemiyorum öyle miydi değil miydi..

böyle bi deneme yaptım yani. :))
17 eylül itibari ile bekliyorum işte...

teşekkürler denizcim.
hadi bakalım, hayırlısıyla... güzel haberi alalım inşallah senden bu ay..

ya zaten, keyfekeder olması lazım bence de... öyle hesapla kitapla olacak iş değil gibi geliyor bana bu mesele... en iyisini yapmışsın bence de.
ekimde ben de öyle yapıcam.

Yalel daha önceki sayfalarda anlatmıştım, belki okumamışsındır, ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi aldım regl bitiminden itibaren kullanmaya başladım ama bi türlü çizgi yakalayamadım, sonradan farkettim ki içindeki erken gebelik testlerini kullanmışımNe şaşkınlık bu bendeki :44: sonrada takip işini bıraktım.

evet evet, okumuştum. şimdi hatırladım, senin yazdığının farkında değildim.
çok gülmüştüm hatta okurken :))
olur öyle şeyler.. demekki takip yapmak kısmet değilmiş, oluruna kalsın demiş Allah :))
hadi bakalım, elinde test kaldıysa (!), yaparsın yarın bi erken test... görürüz inşallah müjdeci çizgiyi...

ben de şimdi oturduğum yerde (bilek sebepli yürüyemiyorum bugün ben), diğer topiklere bakıyorum... ne var ne yok diye..
cinsiyetlerle ve isimlerle ilgili bi başlık var, onun altında biisürü topik var... ilginç şeyler yazmış hanımlar....
okuyorum arada :)

ayın 12sinde olmuştu
apranax bu lh hormonu çatlamadan sonra düşmeye başlıyor ve grafiği bir eğri şeklinde
lh ın çıkma şekli ve inme şekli grafikte hemen hemen aynı
bence ovulasyon testinin rengi açılmaya başlayınca geç kalınmış oluyor yani yumurtlama zamanı (anı)kaçırılmış oluyor diye düşünüyorum

ah canım bileğine ne oldu geçmiş olsun
öğrendiğin ilginç şeyleri bizlerle de paylaş lütfen bu ay tutmadıysa hep beraber deneriz

işte böyle örnekleri duyunca boşuna uğraştığımızı düşünüyorum

[table="width: , class: grid, align: left"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td]iliski günleri[/td]
[td]bat[/td]
[td]sonuc[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denizkao[/td]
[td]8 Eylül ve 11 yada 12 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[td]beklemede:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yalel[/td]
[td]17 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]guluzarela[/td]
[td]19 Eylül gece 00.30[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylülüngülü[/td]
[td]21 Eylül sabah[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SchahSultan[/td]
[td]22 Eylül öglen 12.30[/td]
[td]6-7 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kernek[/td]
[td]12 Eylül 04.00 ve24.00[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Apranxx[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[/table]

Not : yöntem,takviye, vs ayrintilar icin listedeki arkadaslara basvurunuz

Son düzenleme:
çok güzel ifade etmişsin yalel
şükürler olsun ki evlatlarımız var
doktora yumurta takibi mi yaptırıyorsun
sana bir önerisi oldu mu

apranax bence bu tek ilişki olayına çok takılma
ben 2. kızıma tek ilişki ile hamile kaldım

gecmis olsun arkadasim hem sana hem annene.

evet algıda seçicilik
eskiden bende ne kasık ağrısı ne yumurtlama akıntısına dikkat etmezdim
geçen ay yumurtlama zamanını kaçırdık diye doktor bana 8. gün gel dedi fakat ben akıntım olmayınca gitmedim
niye gelmedin diye sordu bakalım dediğin gibimiymiş deyip baktı
bir önce ki ay 10. gün gittiğimde bence yumurtam çatladı demiştim
doktor bana sen doğru tahminlerde bulunuyorsun dedi
aslında insan dikkat edince kendini iyi tanımaya başlıyor
şimdi bu ne alaka bunu niye anlattın derseniz bilmiyorum canım istedi işte:111::111::111::111::111::111:

aha da doğru bir tespit daha
işte bende o yüzden bu kasık ağrısımı bağırsak hareketimi diye şüpheye düşüyorum

12 eylül saat 04:00 ve gece 24:00

bilgi eklemek isteyen arkadaslar ekleyebilir. tablo olmasin derseniz silebiliriz tabloyu.

Son düzenleme:
kızlar facebooku olan varsa ordakı grubumuzada gelın bence.kabul ederlerse ne ıyı olur cok susukun cunku oradakı sayfamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…