Süper Anneler - 2011

kızlar benım kızım cok sınırlı cok bagırıyor hep benım dedıgım olsun dıyor.buda benı cok uzuyor cok korkuyorum.daha 29 aylık.bu kadar hıırcın olması cok uzuyor benı.bırde konusamıyor hala.sadece tek tek soyluyor herseyı.yanı bız ne dersek onu tekrarlıyor.bugun yıne babası gıttı dıye kıyamet kopardı.kendını yerden yere atıyor ve duvarlara vuruyor ne yapacagımı bılmıyorum.sızlerde boyle bısey oldumu arkadaslar

kulaklarıma bısey tıkayasım gelıyor o bagırıken.ınanın nasıl gececek bu sene bılemıyorum.belkı seneye akıllanır dıyorum.allah ömrunu uzun etsın acısını göstermesın yavrumun.ınsallah duzleır kızlar.çok uzuluyorum gercekten

yok canım inanın psikolojik değil az önce masamdan kalktım müdürün odasına gidecektim iki büklüm kaldım yani o derece

oh oh ağrısın ağrısın,inşallah bebiştir oooo bu arada ben beyin gücümle reglimi geciktirebiliyorum,memişleri füze yapabiliyorum,kasık sancısı yapıyorum,sivilcelerimi bile yok edebiliyorum ama mutfaktan su getiremiyorum

ne grafiği kız nerde nasıl,ben niye göremedim onu :18: aslında var ya bende bunu araştırmak istiyorum...ben önceki kızların deneyimleriyle biliyorum çizginin silikleşmesinin çatlama demek olduğunu...ama silikleşince iş işten geçmiş olur diyenlerde var...bence bu işe bi el atmak lazım kızlar sıvayın kolları

çok mutlu oldum ben de varım listede...yalnız günlük yaşamda biri apranax var mı dese dönüp bakıyorum..her apranxı kendim zannediyorum

canimbagirma bir dönem olur cocuklarda ama uzun süreli degil. bazi cocuklar konusamadigi icin hircin olurmus.ama senin anlattigina göre kizinda hircinlik biraz fazla. benim tavsiyem bir pedegogdan yardim al. cünkü hircinlik engellenemezse bu süre uzar ve baska özellikler de cikmaya baslar. ayrica cok zorlansan da senin ona karsi cok sakin olman lazim.onun aksine ses tonun cok yavas ve onunla konusurken göz seviyeleriniz ayni hizada olsun. yani sen ayakta o yerdeyken onunla konusmaya calisma egil. simdilik aklima gelenler bunlar.

çok mutlu oldum ben de varım listede...yalnız günlük yaşamda biri apranax var mı dese dönüp bakıyorum..her apranxı kendim zannediyorum

hehheehee cok güldümbu mesajlara

düzelir yeşimcim daha çok küçük...ve inanki tamamen çocuğun yapısıyla ilgili...benim büyük kızım düz duvara tırmanırdı...çok zor büyüdü çokkk...o yüzden uzun süre çocuk düşünmedim...küçük kızımda mülayim...e ikisini de biz yetiştirdik,hatta büyükle daha fazla ilgilendim...okula başlayınca erkek çocukları döverdi,ah kaç kere okula gittim,şikayet üzerine...3. sınıfta duruldu ( gözün korkmasın seninki daha erken de düzelebilir ) pedagoglara bile götürdüm...yıllarca misafirliğe gitmedim...milletin fiskos örtülerini çekip geçiyordu,şangır şungur herşey aşağıya...züccaciye bombamız bile var...sonra kendiliğinden duruldu...şimdi görenler ah diyolar sen neydin...şimdi ne kadar hanım hanımcık kızın var diyolar

silmeyin tablomuzu, ben çok beğendim...hatta kızlar bat larınızı da söyleyin ki,biz de bilelim...bilelim de sıkıştıralım sizi,test test diye

ya girmeyeyim diyorum bi bakıyorum elimde temizlik bezi,ben burdayım...bütün evim temizlenecek,kızlar okuldan alınacak,onlara mama yapılacak...ben burdan ayrılamıyorum yaaaa

ben de öyle diyorum.ama sabah kizlari birakinca kendimi bu topikin basinda buluyorum. bir taraftan is yapip arad F5 e basip degisiklik var mi diye bakiyorum sonra ise devam.ben dün üst katlari bitirmistim bugün alt kattayim. yarinda bahcede olurum heralde. kiz apranxx gel hadi cimenler bicilecek gözüm kesmiyo.

Eki Görüntüle 813516
Sağdaki şekli ortadan ayıran kesikli çizgi yumurtlamanın oluştuğu anı, eğriler ise LH ve FSH hormonlarının kan seviyesini göstermektedir. Hemen yumurtlama öncesinde LH hormonunun ne kadar keskin bir yükselme gösterdiğine dikkat ediniz. Bu ani yükselmeye LH piki (pik, ingilizcede doruk anlamına gelen peak kelimesinden dilimize uyarlanmıştır) adı verilmektedir. LH pikinin oluşamadığı durumlarda folikül olgunlaşsa dahi, yumurtlama gerçekleşemez. Halk arasında "çatlatıcı iğne" olarak bilinen ilaçlar LH hormonu içerirler.

kernek çok önemli bi noktayı yakalamışsın canım...çizgi silinice geç kalınıyo olabilir...sonuçta tek ilişki...bazılarımızın yumoşunun 12 saat ancak yaşayabildiğini düşünürsek,bide spermlerin ulaşma saati var 4-5 saat :44: pikten sonra ikisi aynı koyuluğa gelince mi olsa deneme...çünkü pikten aynı koyuluğa gelmesi de bende 7-8 saat sürüyor...sancı anını bekliyoruz bide..belki sancı çatlamadan 1-2 saat sonra oluyordur..ben diyorum ki toplaşıp alalım bi 2. el ulrtason cihazı siz rahat ben rahat...tek tek bakarız birbirimize...en sonunda bunu da yaptıracaklar bana

Son düzenleme:

Benim bat 4 ekim :)

canim aklima gelmisken yaziyim da öyle cikiyim dedim kizlari almaya. kizin bebekliginden beri gaz sancisi varmiydi. bebekken gazdan dolayi aglayanlarda aliskanlik oluyo. nacizane tavsiyelerim var kabul edersen. evde coksesli müzik dinlet. nasil deyim klasik müzik gibi ama birden fazla enstrüman ve doga sesi var icinde o cocuklari sakinlestirip zekasini gelistiriyo kanitlanmis birsey. ben yatarken dinletiyorum ve dinleyerek uyuyorlar. sen günboyu yapabilirsin. sen bir taraftan ilgilen müzik birtaraftan calsin. ev islerine yüklenme kizinla daha cok zaman gecirmeye calis. onunla sürekli konus. oyun oynarken secme imkanini ona ver. uyku saatlerini genelde ayni saatlere denk getirmeye calis. bu biraz zor oluyo ama sabirla oluyo. aman bagirmasin hircinlasmasin diye her dedigini yapma daha dogrusu yapmayin. cünkü sinirlari da bilmesi lazim. bunu esinle beraber tutumunuzun ayni olmasi lazim. senin hayir dedigine esin evet dememeli yada tam tersi. cocuk onu bi kaparsa hep kullanir. sinirlendiginde ona saril eger hala hircinliga kendini yerlere atiyorsa baska bir odaya koy sakinlesmesini bekle bunu ona acikla. kücük olduguna bakma aciklaman lazim. ve en önemlisi onunla daha fazla zaman gecir. anne ve baba esit davranmali. kusura bakma ben türkiyede cocuk psikolojisi dersi gördüm üniversitede sosyal pedagog arkadaslarimda oldu aklima gelenleri yazmak istedim. haddimi astiysam özürdilerim.

güncelleme yapildi.

Son düzenleme:
Valla burasi sardi beni. Artik sabah kalktigimda eger hastalik yoksa ilk isim cepten nete girmek. Hosuma gidiyo mutlu oluyorum sizlerle konustugumda.yazdiklarinizi okumak keyif veriyo. Suanda kendi anneme gectim Burda bile bakmadan yapamadim bigun firca yicez bakalim. Evde desen isler kaliyo. Sizlerle toplanipmuhabbet sohbet etmeyi cok isterdim yaslarimiz uymasa bile iyi anlasacagimizdan suphem yok. Kismet dunya kucuk......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…