- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.181
Valla burasi sardi beni. Artik sabah kalktigimda eger hastalik yoksa ilk isim cepten nete girmek. Hosuma gidiyo mutlu oluyorum sizlerle konustugumda.yazdiklarinizi okumak keyif veriyo. Suanda kendi anneme gectim Burda bile bakmadan yapamadim bigun firca yicez bakalim. Evde desen isler kaliyo. Sizlerle toplanipmuhabbet sohbet etmeyi cok isterdim yaslarimiz uymasa bile iyi anlasacagimizdan suphem yok. Kismet dunya kucuk......
s.a. arkadaşlar.malesef artık eşim bilgisayar başında oturmama kızıyo.bilgisayardan genelde bebek cinsiyetlerine bakıyomda( bilgisayar başında bukadar oturunca cinsiyetinimi değiştiricen diyo okadar merak ediyosan bugün doktora tekrar gidelim belki bukez gösterir diye tutturdu,zor vazgeçirdim.of kızsada öğrensem belki alışırdım yavaş yavaş.muallakta olmak ne zor işmiş yahu.bugün işyerinde limonata istedim çaycıdan.genelde çay içerdim.arkadaşın bitanesi abla bu limon pek hayra delalet değil,sakın kız olmasın demezmi.nedicemi bilemedim.hayırlısı olsun,yeterki sağlıcakla doğsunda diyiverdim.
DORTİCİM benim kızkardeşimin kızıda mayısta 2 yaşını doldurdu,yani senin kızla aynı şuan 29 aylık oluyo.oda henüz konuşamıyo ve çok hırçın.doktora götürdüler ama onada konuşup derdini anlatamadığı için çok hırçın demişler, pedogok önermişler.bide eşinin sülalesinde 4 yaşına kadar konuşamama olayı varmış.genetikte olabilir demiş götürdüğü doktor.Allah yardımcın olsun bacım.inş. sakinleşir
inş öyledir ama içimde hamişlik bir his yoke süper... hadi inşallah, bebiş habercisidir bu iki büklüm olma halin...
canım ben bu ay deneme denemeyecek bişey yaptım.
ov. testi kullanmayı öğrenmeye çalıştım sadece aslında. apranaxx sağolsun aydınlattı beni bu konuda iyice.
ama koyu çişzgiyi yakalayamadım, yapmayı unuttum testi... sonra ertesi gün silinmişti çizgi.. ben de kafadan attım, o gece denedim.
sonra doktora gittim, yok yumurtan burda, henüz çatlamamış dedi.
sonra yine kafamdan gün belirleyip, geçen salı ilişkiye girdim. o günü yumyumgünüm ilan ettim kendimce yani.. ama bilemiyorum öyle miydi değil miydi..
böyle bi deneme yaptım yani. :))
17 eylül itibari ile bekliyorum işte...
canım benım bat 5 6 ekim eklersen sevinirim[table="width: , class: grid, align: left"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td]iliski günleri[/td]
[td]bat[/td]
[td]sonuc[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denizkao[/td]
[td]8 Eylül ve 11 yada 12 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[td]beklemede:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yalel[/td]
[td]17 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]guluzarela[/td]
[td]19 Eylül gece 00.30[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylülüngülü[/td]
[td]21 Eylül sabah[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SchahSultan[/td]
[td]22 Eylül öglen 12.30[/td]
[td]6-7 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kernek[/td]
[td]12 Eylül 04.00 ve24.00[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Apranxx[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[/table]
Not : yöntem,takviye, vs ayrintilar icin listedeki arkadaslara basvurunuz
canım konuşamadığı için olduğunu düşünüyorum .Çok uzun süre tv izletme bir şey istediğinde işaretle filan gösterirse istediği şeyin ismini söylemeden verme.hırçınlık konusunda schahsultan ın dediklerini yapman yeterli..ama bir pedegogla görüşmenizde fayda var diey düşünüyorum.kızlar benım kızım cok sınırlı cok bagırıyor hep benım dedıgım olsun dıyor.buda benı cok uzuyor cok korkuyorum.daha 29 aylık.bu kadar hıırcın olması cok uzuyor benı.bırde konusamıyor hala.sadece tek tek soyluyor herseyı.yanı bız ne dersek onu tekrarlıyor.bugun yıne babası gıttı dıye kıyamet kopardı.kendını yerden yere atıyor ve duvarlara vuruyor ne yapacagımı bılmıyorum.sızlerde boyle bısey oldumu arkadaslar
oh oh ağrısın ağrısın,inşallah bebiştir oooobu arada ben beyin gücümle reglimi geciktirebiliyorum,memişleri füze yapabiliyorum,kasık sancısı yapıyorum,sivilcelerimi bile yok edebiliyorum ama mutfaktan su getiremiyorum
canimbagirma bir dönem olur cocuklarda ama uzun süreli degil. bazi cocuklar konusamadigi icin hircin olurmus.ama senin anlattigina göre kizinda hircinlik biraz fazla. benim tavsiyem bir pedegogdan yardim al. cünkü hircinlik engellenemezse bu süre uzar ve baska özellikler de cikmaya baslar. ayrica cok zorlansan da senin ona karsi cok sakin olman lazim.onun aksine ses tonun cok yavas ve onunla konusurken göz seviyeleriniz ayni hizada olsun. yani sen ayakta o yerdeyken onunla konusmaya calisma egil. simdilik aklima gelenler bunlar.
maşşlah canım herşeyi çok güzel açıklamışsıncanim aklima gelmisken yaziyim da öyle cikiyim dedim kizlari almaya. kizin bebekliginden beri gaz sancisi varmiydi. bebekken gazdan dolayi aglayanlarda aliskanlik oluyo. nacizane tavsiyelerim var kabul edersen. evde coksesli müzik dinlet. nasil deyim klasik müzik gibi ama birden fazla enstrüman ve doga sesi var icinde o cocuklari sakinlestirip zekasini gelistiriyo kanitlanmis birsey. ben yatarken dinletiyorum ve dinleyerek uyuyorlar. sen günboyu yapabilirsin. sen bir taraftan ilgilen müzik birtaraftan calsin. ev islerine yüklenme kizinla daha cok zaman gecirmeye calis. onunla sürekli konus. oyun oynarken secme imkanini ona ver. uyku saatlerini genelde ayni saatlere denk getirmeye calis. bu biraz zor oluyo ama sabirla oluyo. aman bagirmasin hircinlasmasin diye her dedigini yapma daha dogrusu yapmayin. cünkü sinirlari da bilmesi lazim. bunu esinle beraber tutumunuzun ayni olmasi lazim. senin hayir dedigine esin evet dememeli yada tam tersi. cocuk onu bi kaparsa hep kullanir. sinirlendiginde ona saril eger hala hircinliga kendini yerlere atiyorsa baska bir odaya koy sakinlesmesini bekle bunu ona acikla. kücük olduguna bakma aciklaman lazim. ve en önemlisi onunla daha fazla zaman gecir. anne ve baba esit davranmali. kusura bakma ben türkiyede cocuk psikolojisi dersi gördüm üniversitede sosyal pedagog arkadaslarimda oldu aklima gelenleri yazmak istedim. haddimi astiysam özürdilerim.
ben geldimmmmmmmmmmmmmnasılsınız bakimmmmm ben dogum yaptım kızlar eylülün 16 sında kızım uyuyor şuanda bir bakayım dedim .dogumum tamda okul haftasına denk geldi çok zorlanıyorum kızlar ben ya.bebek bir yanda kızlar biryandan dersler biryandan. evin içi kitap defter kalem bebek bezi dolu bende uykusuz uykusuz öyle bön bön evin içinde dolanıyorum
ben geldimmmmmmmmmmmmmnasılsınız bakimmmmm ben dogum yaptım kızlar eylülün 16 sında kızım uyuyor şuanda bir bakayım dedim .dogumum tamda okul haftasına denk geldi çok zorlanıyorum kızlar ben ya.bebek bir yanda kızlar biryandan dersler biryandan. evin içi kitap defter kalem bebek bezi dolu bende uykusuz uykusuz öyle bön bön evin içinde dolanıyorum
canım apranxxcım bana daha önce hamilelik takvimi eklede bizde takip edelim demiştin.nasıl eklicem bacım.bide hayrına onu anlatıversen:)buarada sabah biarkadaşla konuştum 32 aylık hamile kızı olacak.bebeğimin 4-5 gün küçük göründüğünden bahsettim.oda cinsiyetle alakası yok,benim bebeğimde 1 hafta önden takip ediyodu ama kız dedi.hahaha hala cinsiyet tahminleri diceksiniz....
of bu akşam eşim yok diye oturuyorum ama bukezde kimse yok.kimse benim bebişin cinsiyet muammasına katılmak istemiyo
canim aklima gelmisken yaziyim da öyle cikiyim dedim kizlari almaya. kizin bebekliginden beri gaz sancisi varmiydi. bebekken gazdan dolayi aglayanlarda aliskanlik oluyo. nacizane tavsiyelerim var kabul edersen. evde coksesli müzik dinlet. nasil deyim klasik müzik gibi ama birden fazla enstrüman ve doga sesi var icinde o cocuklari sakinlestirip zekasini gelistiriyo kanitlanmis birsey. ben yatarken dinletiyorum ve dinleyerek uyuyorlar. sen günboyu yapabilirsin. sen bir taraftan ilgilen müzik birtaraftan calsin. ev islerine yüklenme kizinla daha cok zaman gecirmeye calis. onunla sürekli konus. oyun oynarken secme imkanini ona ver. uyku saatlerini genelde ayni saatlere denk getirmeye calis. bu biraz zor oluyo ama sabirla oluyo. aman bagirmasin hircinlasmasin diye her dedigini yapma daha dogrusu yapmayin. cünkü sinirlari da bilmesi lazim. bunu esinle beraber tutumunuzun ayni olmasi lazim. senin hayir dedigine esin evet dememeli yada tam tersi. cocuk onu bi kaparsa hep kullanir. sinirlendiginde ona saril eger hala hircinliga kendini yerlere atiyorsa baska bir odaya koy sakinlesmesini bekle bunu ona acikla. kücük olduguna bakma aciklaman lazim. ve en önemlisi onunla daha fazla zaman gecir. anne ve baba esit davranmali. kusura bakma ben türkiyede cocuk psikolojisi dersi gördüm üniversitede sosyal pedagog arkadaslarimda oldu aklima gelenleri yazmak istedim. haddimi astiysam özürdilerim.
Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan http://www.kadinlarkulubu.com/portal...elik-hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
belki yardımı olur
canimbagirma bir dönem olur cocuklarda ama uzun süreli degil. bazi cocuklar konusamadigi icin hircin olurmus.ama senin anlattigina göre kizinda hircinlik biraz fazla. benim tavsiyem bir pedegogdan yardim al. cünkü hircinlik engellenemezse bu süre uzar ve baska özellikler de cikmaya baslar. ayrica cok zorlansan da senin ona karsi cok sakin olman lazim.onun aksine ses tonun cok yavas ve onunla konusurken göz seviyeleriniz ayni hizada olsun. yani sen ayakta o yerdeyken onunla konusmaya calisma egil. simdilik aklima gelenler bunlar.
katılıyorum valla bacım, tek ilişki zaman kaybettiriyor.
aslında bazen de şöyle diyorum.... :)
olacağı varsa, tek ilişkiyle de olur, beş ilişkiyle de olur.... olmayacaksa her dakka sevişsen, gene olmaz...
o yüzden bazen tek ilişkiye sıcak bakıyorum, bazen de uzaklaşıyorum bu konudan...
bilemiyorum valla...
düzelir yeşimcim daha çok küçük...ve inanki tamamen çocuğun yapısıyla ilgili...benim büyük kızım düz duvara tırmanırdı...çok zor büyüdü çokkk...o yüzden uzun süre çocuk düşünmedim...küçük kızımda mülayim...e ikisini de biz yetiştirdik,hatta büyükle daha fazla ilgilendim...okula başlayınca erkek çocukları döverdi,ah kaç kere okula gittim,şikayet üzerine...3. sınıfta duruldu ( gözün korkmasın seninki daha erken de düzelebilir) pedagoglara bile götürdüm...yıllarca misafirliğe gitmedim...milletin fiskos örtülerini çekip geçiyordu,şangır şungur herşey aşağıya...züccaciye bombamız bile var...sonra kendiliğinden duruldu...şimdi görenler ah diyolar sen neydin...şimdi ne kadar hanım hanımcık kızın var diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?