Süper Anneler - 2011

kesinlikle haftada bir toplanmak isterdim bende sizlerle eminim sohbetten ayrılıp evlere dönemezdik ben de çok seviyorum sizi...3-4 yıldır burdayım ama sizle kurduğum ortamı daha önce yakalayamamıştım

canım hamileyken sıkıntıların vardır mutlaka,girmen bizim gibi rahat değildir ama daha sık gel,merak ediyorum seni

ben geldimmmmmmmmmmmmm nasılsınız bakimmmmm ben dogum yaptım kızlar eylülün 16 sında kızım uyuyor şuanda bir bakayım dedim .dogumum tamda okul haftasına denk geldi çok zorlanıyorum kızlar ben ya.bebek bir yanda kızlar biryandan dersler biryandan. evin içi kitap defter kalem bebek bezi dolu bende uykusuz uykusuz öyle bön bön evin içinde dolanıyorum

s.a. arkadaşlar.malesef artık eşim bilgisayar başında oturmama kızıyo.bilgisayardan genelde bebek cinsiyetlerine bakıyomda( bilgisayar başında bukadar oturunca cinsiyetinimi değiştiricen diyookadar merak ediyosan bugün doktora tekrar gidelim belki bukez gösterir diye tutturdu,zor vazgeçirdim.of kızsada öğrensem belki alışırdım yavaş yavaş.muallakta olmak ne zor işmiş yahu.bugün işyerinde limonata istedim çaycıdan.genelde çay içerdim.arkadaşın bitanesi abla bu limon pek hayra delalet değil,sakın kız olmasın demezmi.nedicemi bilemedim.hayırlısı olsun,yeterki sağlıcakla doğsunda diyiverdim.
DORTİCİM benim kızkardeşimin kızıda mayısta 2 yaşını doldurdu,yani senin kızla aynı şuan 29 aylık oluyo.oda henüz konuşamıyo ve çok hırçın.doktora götürdüler ama onada konuşup derdini anlatamadığı için çok hırçın demişler, pedogok önermişler.bide eşinin sülalesinde 4 yaşına kadar konuşamama olayı varmış.genetikte olabilir demiş götürdüğü doktor.Allah yardımcın olsun bacım.inş. sakinleşir

Harikasın içini dökmüşsün bu akşam

ofof arkadaşlar artık benim bebeğimin kızmı erkekmi diye yakınmamdan bıktı galiba.ama şuan bile bundan başka birşey düşünemiyorumki.eşimin dediği gibi tekrar gitsemmi acaba doktora.18 haftayı doldurdum p.tesi günü.kesin belli olur galiba artık

canım apranxxcım bana daha önce hamilelik takvimi eklede bizde takip edelim demiştin.nasıl eklicem bacım.bide hayrına onu anlatıversen:)buarada sabah biarkadaşla konuştum 32 aylık hamile kızı olacak.bebeğimin 4-5 gün küçük göründüğünden bahsettim.oda cinsiyetle alakası yok,benim bebeğimde 1 hafta önden takip ediyodu ama kız dedi.hahaha hala cinsiyet tahminleri diceksiniz....

of bu akşam eşim yok diye oturuyorum ama bukezde kimse yok.kimse benim bebişin cinsiyet muammasına katılmak istemiyo

inş öyledir ama içimde hamişlik bir his yok
canım benım bat 5 6 ekim eklersen sevinirim
canım konuşamadığı için olduğunu düşünüyorum .Çok uzun süre tv izletme bir şey istediğinde işaretle filan gösterirse istediği şeyin ismini söylemeden verme.hırçınlık konusunda schahsultan ın dediklerini yapman yeterli..ama bir pedegogla görüşmenizde fayda var diey düşünüyorum.

maşşlah canım herşeyi çok güzel açıklamışsın

aaa gözün aydın canım sağlıklı sıhhatli uzun bir ömrü olsun inşş

maşallah Rabbim nazarlardan korusun kurtulmuşsunuz çok şükür...Allah analı babalı güle güle büyütmeyi nasib etsin prensesini...hadi toparlan da 3.yü yapalım beraber şaka şaka

sen ver adresini bana,yarın ilk uçakla ordayım kolundan tutup dr dr gezdiricem seni,taa ki cinsiyetini öğrenene dek valla şu çocuk doğsun,temiz dövücem seni hee

of bu akşam eşim yok diye oturuyorum ama bukezde kimse yok.kimse benim bebişin cinsiyet muammasına katılmak istemiyo

bak kızdırdın beni ne yazacağımı unuttum :26: hamilelik takvimini ben bilmiyorum ,malum yapmak kısmet olmadı daha ama site içinde yeni uygulamalar bölümünde detaylı resimli anlatımını görmüştüm

canımmm sagol ınan cok mutlu oldum ılgılendıgın ıcın.cok tesekkur ederım.bazen okadar korkuyorumkı acaba kızım hep boylemı kalacak dıye.bız daha once cocuk psıkıyatrıstıne goturduk.ama doktor hıcbıseyı yok bu cocugun dedı.daha kucuk duzelır dedı.oyun ıstıyor dedı.doktorun odasında bır suru lego lar vardı.kızım orda onlarla oynuyor dıye gıttık 500 parcalık lego aldık.masa sandalye aldık sırf orda oynadı dıye.ama bızım kız o besyuz parca legoyu evın ıcıne bır dakıkada yaydı.doktorun odasında oynuyordu ama.yanı bende bu ara hıc ılgılenemedım kızımla.cunku ankaradan erzıncana tasındık.bır haftayı gectı tasınalı.bız hala yerlesemedık.daha cok iş var.senın dedıklerını mutlaka yapacagım canım.baska neler yapmam lazım zahemt olmassa yazarmısın.benım oglumda gec konusmustu 4 yasında falandı sanırım konustugunda.acaba onamı cektıki.

laleeem banada yardım edermısın.kocacımla evlenelı 12 yıl oldu falan dıye yazıyor ya onu nasıl yaptın bacım yaaaa

evet cok haklısın canım bende kızım oyle bagırınca cok korkuyorum.panık atak hastasıyım.bırden tıtreme gelıyor ve aglamaya baslıyorum.sanırım ıkı aydır cok yıprandım.tasınma telasından ve ankaradan ayrılma uzuntusunden.yenı bır sehıre geldık tanımadıgımız yerler tanımadıgımız ınsanlar.lojmandayız bırde.yanı annemden ayrıldım falan.yanı cok sıkıldım ıkı aydır.erzıncanda pedagog varmı bılmıyorum.ınsallah vardır.burda doktor hastane olayı sıkıntılı bıraz.allah yardımcımız olsun.

yalelım nasıl oldu ayagın daha ıyımısın canım.sen denemeden once bırsey yaptınmı vajınal dus falan.yada başka bırsey yapabıldınmı

evet canım haklısın.cocuklar bırbırne benzemıyor huy acısından.benım oglumda hıc sesı sedası cıkmadan buyudu.okadar sakındıkı evde cocuk oldugunu bılmezdı kımse.oda gec konustu.bende kızımın yuzunden gıdemıyorum hıcbıyere.oda aynı mılletın bıblolarını süslerını hemen ındırıverıyor asagıya.herkes kabul etmez tabı bunu.ınsallah yuce rabbım yavrularımızı kazadan beladan korusun.acılarını göstermesin

ayyyyy canımmmm hayırlı olsun tekrar canım benım.ısmını ne koydunuz prensesın.resımnlerınıde koy bıze merak ederız canım

face boook kullanan yokmu aranızda.ordanda gorüşsek keske daha ıyı tanırdık bırbırımızı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…