- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.201
laleeem banada yardım edermısın.kocacımla evlenelı 12 yıl oldu falan dıye yazıyor ya onu nasıl yaptın bacım yaaaa
kızlar bır yazı okudum bır forumda cok etkılendım sızede kopyalıyorum bakın........................................................................................Bir gün kadincagazin biri yolda giderken H.Z Muhammet (S.A.V) efendimizi görür.Efendimiz kadina gülümser ve gecer.kadin kocasina gider ve
-Bey H.Z Muhammet(S.A.V) efendimizi yolda gördüm ve bana garip bir sekilde gülümsedi.Acaba birseymi oldu diye meraklandigini söyler.
Bunun üzerine kadinin kocasi efendimizin huzuruna cikarak
-Efendimiz yolda esimi görünce gülümsemissiniz.Esim meraktadir.Acaba neden güldünüz.Der.
H.Z Muhammet(s.a.v)
-Karin hamile ve bir erkek bebek var karninda.O bebk bana selam verdi bende ona gülümsedim.Der
Bunun üzerine adam eve gider esine anlatir olayi.
Cok sevinirler tabi.Ikindi namazinda kadin namaz sonrasi Allah(c.c)a ellerini acarak dua eder.
-Allahim bana hayirli evlat ver.Der
Zaman gecer kadin dogum yapar ve bir kizi olur.Adam efendimizin huzuruna tekrar giderek.
-Efendimiz süphesizki senin her söyledigin dogru cikar.Ama sen bana erkrk evladin olacak dedin kizim oldu.Nedendir? der.
Efendimizde
-Senin esin ikindi namazi sonrasinda duasinda hayirli evlat diledi.O yüzden kizin oldu der.
ben geldimmmmmmmmmmmmmnasılsınız bakimmmmm ben dogum yaptım kızlar eylülün 16 sında kızım uyuyor şuanda bir bakayım dedim .dogumum tamda okul haftasına denk geldi çok zorlanıyorum kızlar ben ya.bebek bir yanda kızlar biryandan dersler biryandan. evin içi kitap defter kalem bebek bezi dolu bende uykusuz uykusuz öyle bön bön evin içinde dolanıyorum
eklemeleri yaptim.[table="width: , class: grid, align: left"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td]iliski günleri[/td]
[td]bat[/td]
[td]sonuc[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denizkao[/td]
[td]8 Eylül ve 11 yada 12 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[td]beklemede:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yalel[/td]
[td]17 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]guluzarela[/td]
[td]19 Eylül gece 00.30[/td]
[td]4 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylülüngülü[/td]
[td]21 Eylül sabah[/td]
[td]5-6 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SchahSultan[/td]
[td]22 Eylül öglen 12.30[/td]
[td]6-7 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kernek[/td]
[td]12 Eylül 04.00 ve24.00[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]apranxx[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[/table]
Not : yöntem,takviye, vs ayrintilar icin listedeki arkadaslara basvurunuz
maşşlah canım herşeyi çok güzel açıklamışsın
canımmm sagol ınan cok mutlu oldum ılgılendıgın ıcın.cok tesekkur ederım.bazen okadar korkuyorumkı acaba kızım hep boylemı kalacak dıye.bız daha once cocuk psıkıyatrıstıne goturduk.ama doktor hıcbıseyı yok bu cocugun dedı.daha kucuk duzelır dedı.oyun ıstıyor dedı.doktorun odasında bır suru lego lar vardı.kızım orda onlarla oynuyor dıye gıttık 500 parcalık lego aldık.masa sandalye aldık sırf orda oynadı dıye.ama bızım kız o besyuz parca legoyu evın ıcıne bır dakıkada yaydı.doktorun odasında oynuyordu ama.yanı bende bu ara hıc ılgılenemedım kızımla.cunku ankaradan erzıncana tasındık.bır haftayı gectı tasınalı.bız hala yerlesemedık.daha cok iş var.senın dedıklerını mutlaka yapacagım canım.baska neler yapmam lazım zahemt olmassa yazarmısın.benım oglumda gec konusmustu 4 yasında falandı sanırım konustugunda.acaba onamı cektıki.
yalelım nasıl oldu ayagın daha ıyımısın canım.sen denemeden once bırsey yaptınmı vajınal dus falan.yada başka bırsey yapabıldınmı
face boook kullanan yokmu aranızda.ordanda gorüşsek keske daha ıyıtanırdık bırbırımızı kızlar
canım sıkılıyo
canım sıkılıyo
canım sıkılıyo
canım sıkılıyo
canım sıkılıyo
şarkımı istiyorum şahsultan
kiz face yok dedik yaburanin suyumu cikti. hem bak belki bizim gibi yeni arkadaslar da gelip paylasimda bulunabilir burda.
canım sıkılıyo
canım sıkılıyo
canım sıkılıyo
canım sıkılıyo
canım sıkılıyo
şarkımı istiyorum şahsultan
tam ben de sarki olayina girecektim. kafam saman gibi kalktim bugün. disarda yagmur ve karanlik. canim hic birsey yapmak istemiyor. bugün tembellki yapacam. sarkimi söylüyorum
yagmur yagiyor
seller akiyor
schahsultan camdan bakiyor.
sevmedim şarkıyı ....açıp pc den dinliycektim bennn
ben de öyle kalktım yataktan...hava güneşli ama benim vücut parçalı bulutlu...dokunan olursa sağanak yağışa da çevirebilirçok sıkıcı bir gün nedense...hayır olsun diyelim...
sen nasılsın canım?
dün benim büyük kız,bana tekrar yapıyor...fen dersi kalıtım konusu...anne biliyomusun? hani kız olursa kadına kızıyorlar ya,aslında cinsiyeti erkek belirliyormuş...erkekten y gelirse erkek oluyormuş...aha dedim,çocuğa katkım olsun,öğrendiklerim bi işe yarasın...şimdi yavrucuğum; adetle birlikte gelişen yumurta östrajen hormonunun etkisiyle yavaş yavaş büyürden girdim,aaa döllenme olmamış diyen yumurta hücresi adetle birlikte atılırdan çıktım...bu konuları zaten geçen sene epey detaylı öğrendiler malesef...yalnız y ler hızlı,x ler uzun ömürlü kısmını çok etkileyici buldu...sanırım fen öğretmeninden bi telefon alabilirim bugün
hehehe seni gönüllü ders veren anne olarak cagirip birgün fen dersi vermeni isteyebilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?