Süper Anneler - 2011

kızlar bır yazı okudum bır forumda cok etkılendım sızede kopyalıyorum bakın........................................................................................Bir gün kadincagazin biri yolda giderken H.Z Muhammet (S.A.V) efendimizi görür.Efendimiz kadina gülümser ve gecer.kadin kocasina gider ve
-Bey H.Z Muhammet(S.A.V) efendimizi yolda gördüm ve bana garip bir sekilde gülümsedi.Acaba birseymi oldu diye meraklandigini söyler.
Bunun üzerine kadinin kocasi efendimizin huzuruna cikarak
-Efendimiz yolda esimi görünce gülümsemissiniz.Esim meraktadir.Acaba neden güldünüz.Der.
H.Z Muhammet(s.a.v)
-Karin hamile ve bir erkek bebek var karninda.O bebk bana selam verdi bende ona gülümsedim.Der
Bunun üzerine adam eve gider esine anlatir olayi.
Cok sevinirler tabi.Ikindi namazinda kadin namaz sonrasi Allah(c.c)a ellerini acarak dua eder.
-Allahim bana hayirli evlat ver.Der
Zaman gecer kadin dogum yapar ve bir kizi olur.Adam efendimizin huzuruna tekrar giderek.
-Efendimiz süphesizki senin her söyledigin dogru cikar.Ama sen bana erkrk evladin olacak dedin kizim oldu.Nedendir? der.
Efendimizde
-Senin esin ikindi namazi sonrasinda duasinda hayirli evlat diledi.O yüzden kizin oldu der.

laleeem banada yardım edermısın.kocacımla evlenelı 12 yıl oldu falan dıye yazıyor ya onu nasıl yaptın bacım yaaaa

etmem miiii canım benim

Uygulamayı kullanabilmek için :
öncelikle Kullanıcı Kontrol Paneline gidiyoruz .
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Gelen sayfada ayarlarım bölümünün altında profil düzenleye tıklıyoruz

Gelen sayfada hitap şekliniz, özel gün türü, özel gün tarihi ve görsel alanlarını göreceksiniz.

Hitap şeklinizi lütfen uzatmadan giriniz. Aşkımmmmmmmmm canımmmmmmm gibi girilen alanlar hoş gözükmemektedir.

görselleri görebilmek için http://www.kadinlarkulubu.com/view.php?pg=wedding adresine tıklayarak hangi görseli kullanmak istiyorsanız onun numarasını seçmelisiniz.

Allah bir yastıkta kocatsın

Son düzenleme:

tüylerim diken diken oldu... minicik bebek peygamber efendimize selam vermiş...o derece kıymetlimiz işte bizim peygamberimiz...ve Rabbimin büyüklüğü...ana karnında değişen cinsiyet...demek ki kadın Allahın sevgili kuluymuş,o erkek evlat ana babasına hayırlı olmayacakmış...hep hayırlısını istemek lazım Rabbim hiç bir dünya isteği için gözümüzü kör etmesin,illede istiyorum dedirtmesin,doğru yoldan ayırmasın...AMİN..

gözünüz aydin. Allah hayirli ugurlu etsin bebeginizi. saglikla büyütün insallah.

eklemeleri yaptim.

canim faydam olursa ne mutlu bana. gec konusma irsi olabilir. bazi cocuklardaki hircinlikda konusamamaktan kaynaklanir. aklima gelenleri yazdim canim. eylülüngülü hatirlatmis fazla tv izlettirme. büyüdükce gecer sadece biraz sabir ve destek. en önemlisi bol bol konus. her firsatta saril ve sevdigini söyle. ama daha önce dedigim gibi her dedigini yapma sinirlarini bilmesi cok önemli. anne ve bebeklerle beraber gidilen oyun gruplari var orda bulabilir misin acaba ? baska yasitlariyla beraber olmak da gelisimi acisindan cok iyi. birsey sorcam uyku problemi yasiyormusunuz ?

canım sıkılıyo
canım sıkılıyo
canım sıkılıyo
canım sıkılıyo
canım sıkılıyo

şarkımı istiyorum şahsultan

canım sıkılıyo
canım sıkılıyo
canım sıkılıyo
canım sıkılıyo
canım sıkılıyo

şarkımı istiyorum şahsultan

tam ben de sarki olayina girecektim. kafam saman gibi kalktim bugün. disarda yagmur ve karanlik. canim hic birsey yapmak istemiyor. bugün tembellki yapacam. sarkimi söylüyorum
yagmur yagiyor
seller akiyor
schahsultan camdan bakiyor.

tam ben de sarki olayina girecektim. kafam saman gibi kalktim bugün. disarda yagmur ve karanlik. canim hic birsey yapmak istemiyor. bugün tembellki yapacam. sarkimi söylüyorum
yagmur yagiyor
seller akiyor
schahsultan camdan bakiyor.

sevmedim şarkıyı ....açıp pc den dinliycektim bennn

ben de öyle kalktım yataktan...hava güneşli ama benim vücut parçalı bulutlu...dokunan olursa sağanak yağışa da çevirebilir çok sıkıcı bir gün nedense...hayır olsun diyelim...

sen nasılsın canım?

ben de sevmedim yav. aslinda hergün bi sarki gelir aklima acar dinlerim.dur baska sarki bulayim.bugün ben de parcali bulutlu kalktimda simdi bulutum kalkti parcaliyim.

dün benim büyük kız,bana tekrar yapıyor...fen dersi kalıtım konusu...anne biliyomusun? hani kız olursa kadına kızıyorlar ya,aslında cinsiyeti erkek belirliyormuş...erkekten y gelirse erkek oluyormuş...aha dedim,çocuğa katkım olsun,öğrendiklerim bi işe yarasın...şimdi yavrucuğum; adetle birlikte gelişen yumurta östrajen hormonunun etkisiyle yavaş yavaş büyürden girdim,aaa döllenme olmamış diyen yumurta hücresi adetle birlikte atılırdan çıktım...bu konuları zaten geçen sene epey detaylı öğrendiler malesef...yalnız y ler hızlı,x ler uzun ömürlü kısmını çok etkileyici buldu...sanırım fen öğretmeninden bi telefon alabilirim bugün

hehehe seni gönüllü ders veren anne olarak cagirip birgün fen dersi vermeni isteyebilirler.

senin f5 yöntemini beğendim ben...iki bulaşık bi f5,iki çamaşır katlama bi f5...oh hem burdayım hem ev toplanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…