- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.221
ne söylesen ne beklesen
yaradandan ya da kaderinden
ele gecmez istedigin
ugruna savas vermediysen
sanki seni bogar gibi
sanki yeniden dogar gibi
sanki zaman zaman ölür gibi
acısını, çilesini çekmediysen
hani büklüm büklüm boynunda
hani paramparça ruhunda
hani soran gözlerle kapında
bekleyen dargın anıların gibi
senin f5 yöntemini beğendim ben...iki bulaşık bi f5,iki çamaşır katlama bi f5...oh hem burdayım hem ev toplanıyo
cocugun cinsiyetini bilindigi uzere yumurtaya ilk ulasan sperminin x ya da y kromozomu tasiyip tasimadigi belirler.
buna gore xx kiz cocuga ve xy erkek cocuga vesile olur. simdi size evdeki malzemeleri kullanarak nasil erkek cocuk yapabileceginizi anlatacagim.
malzemeler
-bir corba kasigi sperm
-bir adet yumurta ya da esdeniginde bir kadin
-bir miktar ip
-bir adet cam deney tüpü(mantar kapaklı)
-bir dilim ekmek
-bir miktar bozukluk
hazirlanisi
-bir corba kaşığı sperm(taze olmasına dikkat edilmelidir) deney tüpünün icine boca edilir ve tüpün ağzı sıkıca kapatılır.
-yanımızda bulundurduğumuz ip deney tüpünün boğumlu ağzına sıkıca bağlanır.
-ipe bağlı tüp sağ ele alınarak yavaştan başlayıp giderek hızlanarak döndürülmeye başlanır.
-bu döndürme işlemi min 12 dakika boyunca sürdürülür. arada yorulunursa el değiştirilir.
-20 dakikanın sonunda yapay bir sentrifuj makinesi gibi çalışan kollarımız sayesinde mikro derecede de olsa x kromozumuna göre daha ağır olan y kromozomuna sahip olan erkek sperm hücreleri deney tüpünün dibine çökmüş, x kromozomuna sahip kızlar ise üstte kalmıştır.
-bir parça ekmek koparılarak dikkatli bir sekilde tüpün dibine bandırılır ve üstte kalan kızlar bu sekilde ayıklanır.
-bir miktar bozukluk yoldan geçmekte olan bir dilenciye verilir ki, bu sayede ekmek gibi bir nimetle bu tip bir olaya karıştığınız için dengeye ulaşmak açısından sevap kazanılsın.
-yumurta koltuğa oturtulur ve direkt bir görünüm elde edilmeye çalışılır.
-tüp ters çevrilerek iyice sokulur(nereye sokacağınızı bilmiyorsanız bir bilene sorun) ve yumurtaya y spermleri iyice nüfus edene kadar beklenir. bu işlem sırasında tüpe bağlı ipin ucunun dışarıda kalması esasdır.
-ip cekilerek tüp dışarı cıkarılır ve yumurta bir süre hareketsiz bekletilir.
-takip eden 2 ay boyunca yumurta ne isterse alınır, yemekler ısmarlanır.
-9 ay sonra ise erkek cocugunuz hazırdır.
bir önemli not. cocukta ilk gunlerde bas dönmesi, salya akıtma gibi çeşitli yan etkiler görülebileceğinden panik yapılmaması ve bana küfredilmemesi rica edilir.
apranaxxx bu ne bacımmmm şaka olmalı..
abowww kiz hoca seni arasada ders anlatmaya neyim gitmeee. cocukesirgeme degil de bakirköyü arayabilirler.ha olurda ararlarsa ordan bana ayni odadan bir yer ayirttir. yalniz kalma orda beraber sarki söyleriz
apranaxxx bu ne bacımmmm şaka olmalı..
kız sen ıyıce delırdın haaaaaa.bi de şarkı söylersek ebediyyen çıkamayız ordan
bence biz bugün forumdan biraz uzak kalalım,arkadaşların iyiliği için
bi de şarkı söylersek ebediyyen çıkamayız ordan
bence biz bugün forumdan biraz uzak kalalım,arkadaşların iyiliği için
kiz dorti sana birsey sormustum okumuyonmu kiz gecmisi. cocugunuykusu konusunda.
evet dogru söylüyosun. arkadaslarin iyiligi icin bugün uzak kalalim topikten yapabilirsek. ahada ben cikiyom alisverise gitcem.
ne grafiği kız nerde nasıl,ben niye göremedim onu :18: aslında var ya bende bunu araştırmak istiyorum...ben önceki kızların deneyimleriyle biliyorum çizginin silikleşmesinin çatlama demek olduğunu...ama silikleşince iş işten geçmiş olur diyenlerde var...bence bu işe bi el atmak lazım kızlar sıvayın kolları
eklemeleri yaptim.
Kizlarrr ne olmus size... bayildim okurken.. aslinda hep burdayim telden giriyorum ama zor yaziliyo ya oyuzden devamli yazamiyorum... kizlar belirti varmi sizdee... benim kasiklarim fena agriyii :)) evde erken gebelik testi var yapsammi cikarmi bacilar... daha 1 hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?