Süper Anneler - 2011

canım arkadaşım bebeğin hayırlı olsun
Allah sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin

bacım napıyosun nerdesın bende sımdı yemek yedım kızımla.of bır garıbım burda ben.yanlızım sanki.allahım saglıgımızı bozmasın ınsallah.esım yıne nöbetcı.

aslında lh arttıktan sonra yani pikten sonra doktor kontrolüne gidebilsek az çok anlarız diye düşünüyorum

çok soğuk olur kışın orası ben ilkolkulda erzurumda okudum biraz, tayin nedeniyle...okula kar yığınlarının arasından gidiyorduk tünel gibi...çatılarda buzdan dev sarkıtlar...kar hiç kalkmıyor oralarda...kış sevenler için güzel ama sevmeyenlere çok zor...sen en iyisi git bi tuhafiyeye bol bol yün al...çocuklara kazak,hırka,patik başla... kaç sene kalacağınız belli mi?

laleeeeeee bak yaptım evlılık tarıhımızı sagol tatlımmm

çok güzel olmuş...nice 16 senelere

sen tek ılıskımı olmustu canım.ovulasyon testı kullanmısmıydın sen neler yapmıstın

iki ilişki
ovulasyon testi kullandım
fakat her iki ilişkide de yumurta akı yaptım
bence yumurta akı hamileliği engelliyor
ya da ben bunu yanlış uyguluyorum
aslında yumurta akı spermlerin yaşaması için uygun ortam sağlıyor deniyor
belki de duşu yaptıktan sonra daha fazla beklemeliyiz ben yarım saat bekledim

sendemı cıft cızgının sılıklesmesınden sonra deneme yaptın canım..eger sendede oyle olduysa kesınlıkle cıft cızgı oldugıunda deneme olmalı.cızgı sılınmeye basladıgında yumurtlama bıtmıs oluyor demekkı.

evet kısı zor gecermıs buranın.ama ınsallah kar cok yagarda barı hasta olmayız.bızde karsın sarıkamıs ılcesınde kaldık 3 sene ordada cok kar yagardı.hayatımda hıc gormedıgım kadar kar gormustum orada.bakalım burası nasıl olacak.bız burada 4 sene kalacagız canım.kısmetse 4 sene sonra bıtecek burası

ooo sarıkamıştan sonra erzincan size antalya gibi gelir o zaman

apranxx nasılsın bacım bırazdan cıkıcam bırsuru ıs var kızı yenı uyuttum hastalıktan dolayı ev aldı basını gıdıyo hıcbıseye elımı surememıstı. bugun yapayım dedım kız durmadı dısarıda arkadaslarını gordu. bende aldım cıktım sızde ne var ne yok. bıde karar verdım eger gebe bıle degılsem adet gunum gelmeden test yapmıcam. ogernsem neolacakkı. 5 -6 haftadan onca doktor asagıdan muayene edıyo bende ıstemıyorum alttan muayeneyı.

ne olsun canım yaa,bende işlerimi bitirdim,ödevlerimizi yaptık,tekrarlarımızı yaptık...şimdi kızlar kitap okuyor,kocişte kurtlar vadisinde...pc bana kaldı rahat rahat takılıyorum :126::126::126:

test konusunda haklısın,ah keşke bende senin gibi sabırlı olabilsem

kızlar bu ay bişeyler yapayım istiyorum..hamile kalmayı kolaylaştırmak adına...biliyosunuz bu ay nasib olursa iğne deniycem,

folik asite başladım dün,

hergün bir fincan adaçayı içicem,yumurtlama gününe kadar ama;düşüğe sebep olmasın diye,

yumurtlamadan sonraki günde progestan alıcam sabah akşam...dr vermişti zaten ama gebe kaldığını ne zaman öğrenirsen o zaman başla demişti..almıştım dolapta duruyor...forumda okudum,kızlara dr 16.gün içmeye başlayın demiş...eğer yumdan sonra gebelik oluşmuşsa rahim güçlensin diye 10 gün vermiş...belkide döllenme oluyor ama tutunamıyor bebiş...umut işte.

en önemlisi bana göre,manevi kısmı; daha önce bahsetmiştim ama gözden kaçtı galiba...meryem ana otu...hacdan gelen bi ot..bir parçasını üstünde taşırsan gebe kalıyormuşsun...bugün aldım arkadaştan ve taktım üzerime...

yarından itibaren yusuf suresini okuycam 7 gün...ve bol bol el-varis tesbihi çekmek gerekiyormuş,bi de estağfirullah...

hadi bakalım hayırlısı olur inşallah

hayırlısı plsun bu son denemen olsun inşş
canım benim kırmızılar geldi
artık hayırlısıyla önümüzde ki aya kaldı

ayy canım ya sen güzel haberi verseydin keşke hadi bakalım bu son kırmızı kart olsun inş

kızlar geçmiş sayfalarda (ya da başka bir başlıkta idi tam hatırlayamıyorum)
adetin 5. günü başlayarak şurup içen arkadaşlar vardı
ve oğlanı bulmuşlardı
içtikleri şurubun ne olduğunu bilen var mı
yada o sayfaları nasıl bulabiliriz

apranax sen ne zamandır deniyorsun

Hadi bismillah bacim... Rabbim yuzunu guldursun.... yusuf suresinden sonra ben namaz kilarken basladim aglamaya... zaten duygusalim... yada sSIKTIM KENDIMI BIRDEN BOSALDI.. Dualarinda bizi unutma.sen temiz yurekli birine benziyosun diger arkadaslarda oyyle. Icime bu ay hepimizin gebe kalacagi doguyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…