- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.241
canım benim kırmızılar geldi
artık hayırlısıyla önümüzde ki aya kaldı
ben geldimmmmmmmmmmmmmnasılsınız bakimmmmm ben dogum yaptım kızlar eylülün 16 sında kızım uyuyor şuanda bir bakayım dedim .dogumum tamda okul haftasına denk geldi çok zorlanıyorum kızlar ben ya.bebek bir yanda kızlar biryandan dersler biryandan. evin içi kitap defter kalem bebek bezi dolu bende uykusuz uykusuz öyle bön bön evin içinde dolanıyorum
çıkmaz,varsa da yok çıkar canım üzülürsün..erken test bile olsa, daha erken...çok nadir 1 hafta kala öğrenen şanslılar var ama sana denk gelir mi bilmem :26: bence boşa harcama testini,haftasonu geçsin öyle yap...
ben bugün sınıfın yaramaz öğrencisi oldum :78:
Eki Görüntüle 813516
Sağdaki şekli ortadan ayıran kesikli çizgi yumurtlamanın oluştuğu anı, eğriler ise LH ve FSH hormonlarının kan seviyesini göstermektedir. Hemen yumurtlama öncesinde LH hormonunun ne kadar keskin bir yükselme gösterdiğine dikkat ediniz. Bu ani yükselmeye LH piki (pik, ingilizcede doruk anlamına gelen peak kelimesinden dilimize uyarlanmıştır) adı verilmektedir. LH pikinin oluşamadığı durumlarda folikül olgunlaşsa dahi, yumurtlama gerçekleşemez. Halk arasında "çatlatıcı iğne" olarak bilinen ilaçlar LH hormonu içerirler.
kernek çok önemli bi noktayı yakalamışsın canım...çizgi silinice geç kalınıyo olabilir...sonuçta tek ilişki...bazılarımızın yumoşunun 12 saat ancak yaşayabildiğini düşünürsek,bide spermlerin ulaşma saati var 4-5 saat :44: pikten sonra ikisi aynı koyuluğa gelince mi olsa deneme...çünkü pikten aynı koyuluğa gelmesi de bende 7-8 saat sürüyor...sancı anını bekliyoruz bide..belki sancı çatlamadan 1-2 saat sonra oluyordur..ben diyorum ki toplaşıp alalım bi 2. el ulrtason cihazı siz rahat ben rahat...tek tek bakarız birbirimize...en sonunda bunu da yaptıracaklar bana
deme yahucinsel perhiz varmıydı bacısı,bi de yum zamanında mı olmuştu
çok soğuk olur kışın orasıgezın bacım gezın.oh bızde burda üşüyoruz kızımla evde.ufoyu yakıyoruz ev cok soguk.offf daha kasımda yanacakmıs kalorıferler burada.zor bır kıs oluyormus erzıncanda.daha sımdıden bukadar soguk kasım aralık ocak of nasıl gecer acaba.allah saglımızı bozmasında yeter.
laleeeeeee bak yaptım evlılık tarıhımızı sagol tatlımmm
sen tek ılıskımı olmustu canım.ovulasyon testı kullanmısmıydın sen neler yapmıstın
iki ilişki
ovulasyon testi kullandım
fakat her iki ilişkide de yumurta akı yaptım
bence yumurta akı hamileliği engelliyor
ya da ben bunu yanlış uyguluyorum
aslında yumurta akı spermlerin yaşaması için uygun ortam sağlıyor deniyor
belki de duşu yaptıktan sonra daha fazla beklemeliyiz ben yarım saat bekledim
çok soğuk olur kışın orasıben ilkolkulda erzurumda okudum biraz, tayin nedeniyle...okula kar yığınlarının arasından gidiyorduk tünel gibi...çatılarda buzdan dev sarkıtlar...kar hiç kalkmıyor oralarda...kış sevenler için güzel ama sevmeyenlere çok zor...sen en iyisi git bi tuhafiyeye bol bol yün al...çocuklara kazak,hırka,patik başla... kaç sene kalacağınız belli mi?
çok güzel olmuş...nice 16 senelere
evet kısı zor gecermıs buranın.ama ınsallah kar cok yagarda barı hasta olmayız.bızde karsın sarıkamıs ılcesınde kaldık 3 sene ordada cok kar yagardı.hayatımda hıc gormedıgım kadar kar gormustum orada.bakalım burası nasıl olacak.bız burada 4 sene kalacagız canım.kısmetse 4 sene sonra bıtecek burası
sendemı cıft cızgının sılıklesmesınden sonra deneme yaptın canım..eger sendede oyle olduysa kesınlıkle cıft cızgı oldugıunda deneme olmalı.cızgı sılınmeye basladıgında yumurtlama bıtmıs oluyor demekkı.
hayırlısı plsun bu son denemen olsun inşşkızlar bu ay bişeyler yapayım istiyorum..hamile kalmayı kolaylaştırmak adına...biliyosunuz bu ay nasib olursa iğne deniycem,
folik asite başladım dün,
hergün bir fincan adaçayı içicem,yumurtlama gününe kadar ama;düşüğe sebep olmasın diye,
yumurtlamadan sonraki günde progestan alıcam sabah akşam...dr vermişti zaten ama gebe kaldığını ne zaman öğrenirsen o zaman başla demişti..almıştım dolapta duruyor...forumda okudum,kızlara dr 16.gün içmeye başlayın demiş...eğer yumdan sonra gebelik oluşmuşsa rahim güçlensin diye 10 gün vermiş...belkide döllenme oluyor ama tutunamıyor bebiş...umut işte.
en önemlisi bana göre,manevi kısmı; daha önce bahsetmiştim ama gözden kaçtı galiba...meryem ana otu...hacdan gelen bi ot..bir parçasını üstünde taşırsan gebe kalıyormuşsun...bugün aldım arkadaştan ve taktım üzerime...
yarından itibaren yusuf suresini okuycam 7 gün...ve bol bol el-varis tesbihi çekmek gerekiyormuş,bi de estağfirullah...
hadi bakalım hayırlısı olur inşallah
kızlar bu ay bişeyler yapayım istiyorum..hamile kalmayı kolaylaştırmak adına...biliyosunuz bu ay nasib olursa iğne deniycem,
hergün bir fincan adaçayı içicem,yumurtlama gününe kadar ama;düşüğe sebep olmasın diye,
yumurtlamadan sonraki günde progestan alıcam sabah akşam...dr vermişti zaten ama gebe kaldığını ne zaman öğrenirsen o zaman başla demişti..almıştım dolapta duruyor...forumda okudum,kızlara dr 16.gün içmeye başlayın demiş...eğer yumdan sonra gebelik oluşmuşsa rahim güçlensin diye 10 gün vermiş...belkide döllenme oluyor ama tutunamıyor bebiş...umut işte.
en önemlisi bana göre,manevi kısmı; daha önce bahsetmiştim ama gözden kaçtı galiba...meryem ana otu...hacdan gelen bi ot..bir parçasını üstünde taşırsan gebe kalıyormuşsun...bugün aldım arkadaştan ve taktım üzerime...
yarından itibaren yusuf suresini okuycam 7 gün...ve bol bol el-varis tesbihi çekmek gerekiyormuş,bi de estağfirullah...
kızlar bu ay bişeyler yapayım istiyorum..hamile kalmayı kolaylaştırmak adına...biliyosunuz bu ay nasib olursa iğne deniycem,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?