- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.261
kızlar bu akşam eşimle konuştuk ve ocağa kadar ertelemeye karar verdik
bir tarafım çocuk için çıldırıyor
fakat aslında bu karar beni rahatlattı
şu sıralar hamile kalmam için uygun değil
ikimizinde işle ilgili sorunları var
bizim için doğru olan ertelemekmiş gibi görünüyor
hayırlısı artık
belki ben hamile kalınca sizde oğluşlarınızı müjdelersiniz burada
apranax sen ne zamandır deniyorsun
Hadi bismillah bacim... Rabbim yuzunu guldursun.... yusuf suresinden sonra ben namaz kilarken basladim aglamaya... zaten duygusalim... yada sSIKTIM KENDIMI BIRDEN BOSALDI.. Dualarinda bizi unutma.sen temiz yurekli birine benziyosun diger arkadaslarda oyyle. Icime bu ay hepimizin gebe kalacagi doguyo.
kızlar bu akşam eşimle konuştuk ve ocağa kadar ertelemeye karar verdik
hayırlısı artık
Erkek bebek isteyen arkadaşlar için yumurtlamaya 3-4 gün kala başlamak üzere günde bir sefer viks vapo şurup kullanmalarını tavsiye ederim.Ben ve aynı dönemde bildiğim iki arkadaş kullandı.Üçümüzünde oğlu oldu.Belki biliyorsunuzdur ama hatırlatmak istedim.Allah hayırlısından kız isteyene kız erkek iseyene erkek bebek nasip etsin.
yani içiyoruz değil mi şurubu???
burada ilginç şeyler de olabiliyor da o açıdan sordum( V. duş falan gibi...)
Evet canım içiyoruz.PH yükseltiyor.
doktor mu demiş? nereden aldın bu bilgiyi bacısı?
vicks vapo şurubu öksürük şurubumu?
teravet sen içecekmisin?
benim ovülasyona 3-4 gün var
diyet de yapmadım
yarın alayım bari içeim şu şurubu
Vicks Vapo Expectorant 200 Mg 120 Ml Surup
ilacın tam adı bu mu acaba?
Canım tesadüfenmi bu şurubu kullanmıştınız yoksa bir duyum veya öneriylemi
ilaç almıyorum ben yumurtlamayı etkiliyor.
fiona oncelikle hosgeldin cnm
teravet buda in gender sitesinden onemli olan icerisindeki etken madde guafenesium hem hamilellige yardimci hemde y lerin sevdigi siviyi arttiriyor
yanliz ben bunu robitussin surup diye duyduym onun yerinede turkiyedeki adi vicks vapo surup
fiona 5 ml mde kac mg guafenesium var bakabilirmisin cnm cunki ben buradan bir surup aldim 5 ml de 50 mg guafenesium iceriyor
orkide ovülasyondan 3-4 gün önceden başlanıo dimi?
ben bugün aldım başlıyorum
sanırım cumartesi yumurtlama günüm
cuma günü dr a gidicem yumurtam hakkında verilen bilgiyi size aktarırım
orkide söylediğin etken madde benim aldığımda yok
aynen aktarıyorum
ilacın adı vicks vapodry
her 5 ml de
dekstrometorfan 10 mg
psödeofedrin 20 mg
klorfeniramin maleat 2 mg
ben napaım sence orkide?
içmedim sen ne dersen onu yapıcam :)
teravet yumurtlamayı etkiler dedi kafam karıştı
bu akşam cevabına göre hareket edicem ya içicem ya çöpe gidicek
aminnnnnn allhım bu ay hepimiizn yüzünü güldürsün inşşHadi bismillah bacim... Rabbim yuzunu guldursun.... yusuf suresinden sonra ben namaz kilarken basladim aglamaya... zaten duygusalim... yada sSIKTIM KENDIMI BIRDEN BOSALDI.. Dualarinda bizi unutma.sen temiz yurekli birine benziyosun diger arkadaslarda oyyle. Icime bu ay hepimizin gebe kalacagi doguyo.
hayırlısı ne zamansa o zmn olsun canım ..kızlar bu akşam eşimle konuştuk ve ocağa kadar ertelemeye karar verdik
hayırlısı artık
üstadlarımızın şurup hakkındaki düşünceleri kernekcim...765. sayfadan başlıyor şurup sohbeti
düzenleme yapildi. :126:[table="width: , class: grid, align: left"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td]iliski günleri[/td]
[td]bat[/td]
[td]sonuc[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denizkao[/td]
[td]8 Eylül ve 11 yada 12 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[td]beklemede:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yalel[/td]
[td]17 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]guluzarela[/td]
[td]19 Eylül gece 00.30[/td]
[td]4 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylülüngülü[/td]
[td]21 Eylül sabah[/td]
[td]5-6 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SchahSultan[/td]
[td]22 Eylül öglen 12.30[/td]
[td]6-7 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kernek[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td] Ocak´da denemeye baslayacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]apranxx[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[/table]
Not : yöntem,takviye, vs ayrintilar icin listedeki arkadaslara basvurunuz
bende içmem eylülcüm..diyet olayına pek inanmıyorum açıkçası...Allah öyle düzen içinde yaratmış ki herşeyi...vaj diğer günler asidikken 4-4.5 civarı...yumurtanın çatladığı an ve sonrası 12 saat kadar kendiliğinden her kadında 7-8 lere çıkıyor...bir sürü makale okudum hepsi bunu söylüyor...o yüzden ph arttırmaya çalışmak gereksiz bence...ama bir umut deyip duyduğumuz herşeyide yapmadık mı ara sırainşallah canım hayırlısı olur...
eleadan haberin var mı
gezın bacım gezın.oh bızde burda üşüyoruz kızımla evde.ufoyu yakıyoruz ev cok soguk.offf daha kasımda yanacakmıs kalorıferler burada.zor bır kıs oluyormus erzıncanda.daha sımdıden bukadar soguk kasım aralık ocak of nasıl gecer acaba.allah saglımızı bozmasında yeter.
Günaydin herkes burda ne güzel. apranxx topikten biraz uzak kalalim dedi taaa bu saate kadar uzak kaldim
Kizlarrr ne olmus size... bayildim okurken.. aslinda hep burdayim telden giriyorum ama zor yaziliyo ya oyuzden devamli yazamiyorum... kizlar belirti varmi sizdee... benim kasiklarim fena agriyii :)) evde erken gebelik testi var yapsammi cikarmi bacilar... daha 1 hafta var
kızlar listeye baktım arka arakaya sıralıyız 4 5 6 ekim hepimiz güzel heberi verelimmmm bu ay
3 ay sonrada oğluşum geliyor diyebilelim inşşşşş
apranaxım canım sende arkamızdan gelirsin inş
bir topıcte okumuştum hamileliği öğrenince göbeklerine arkadaşlarının isimlerini yazıyorlar ben olursam sizleri yazarım kızlar :)
kızlar bu ay bişeyler yapayım istiyorum..hamile kalmayı kolaylaştırmak adına...biliyosunuz bu ay nasib olursa iğne deniycem,
folik asite başladım dün,
hergün bir fincan adaçayı içicem,yumurtlama gününe kadar ama;düşüğe sebep olmasın diye,
yumurtlamadan sonraki günde progestan alıcam sabah akşam...dr vermişti zaten ama gebe kaldığını ne zaman öğrenirsen o zaman başla demişti..almıştım dolapta duruyor...forumda okudum,kızlara dr 16.gün içmeye başlayın demiş...eğer yumdan sonra gebelik oluşmuşsa rahim güçlensin diye 10 gün vermiş...belkide döllenme oluyor ama tutunamıyor bebiş...umut işte.
en önemlisi bana göre,manevi kısmı; daha önce bahsetmiştim ama gözden kaçtı galiba...meryem ana otu...hacdan gelen bi ot..bir parçasını üstünde taşırsan gebe kalıyormuşsun...bugün aldım arkadaştan ve taktım üzerime...
yarından itibaren yusuf suresini okuycam 7 gün...ve bol bol el-varis tesbihi çekmek gerekiyormuş,bi de estağfirullah...
hadi bakalım hayırlısı olur inşallah
kızlar geçmiş sayfalarda (ya da başka bir başlıkta idi tam hatırlayamıyorum)
adetin 5. günü başlayarak şurup içen arkadaşlar vardı
ve oğlanı bulmuşlardı
içtikleri şurubun ne olduğunu bilen var mı
yada o sayfaları nasıl bulabiliriz
hadi hayirlisi olsun canim. ama ben adacayini kiz bebek yesil cayi erkek bebek icin okumustum yada karistiriyom mu yanlis mi hatirladimbi arastir.
aferin,bugün şımarmak yok...dersimize çalışıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?