Süper Anneler - 2011

kızlar bu akşam eşimle konuştuk ve ocağa kadar ertelemeye karar verdik
bir tarafım çocuk için çıldırıyor
fakat aslında bu karar beni rahatlattı
şu sıralar hamile kalmam için uygun değil
ikimizinde işle ilgili sorunları var
bizim için doğru olan ertelemekmiş gibi görünüyor
hayırlısı artık
belki ben hamile kalınca sizde oğluşlarınızı müjdelersiniz burada

Hayirlisi olsun arkadasim rabbim gonlune gore versin insallah isredigin vakitte yavruna kavusursun

apranax sen ne zamandır deniyorsun

mayısta spirali çıkarttırdım,o zamandan beri deniyoruz...

amin canım cümlemizin...bazen bende ağlarım kuran okurken falan..ne bileyim insanın kalbinden akıyor yaşlar ama rahatlattığı kesin...depresyona,iç sıkıntılarına birebir kuran okumak,abdest almak...
dua edicem hepimize...şimdi okuycam yusuf suresini,7 gün boyunca ve söz tek tek dua edicem sizin içinde...sizde bana edin heee

hayırlısı olsun arkadaşım...hazır hissetmek çok önemli...ocağa ne kaldı zaten...böyle giderse yalnız kalmayacaksın zaten 2014 te...bize baksana tık yok

Gunaydin kizlar.... hayirli cumalar.... dualarimdasiniz... dualarinizda beni de unutmayin... Allah hakkimizda hayirlisi neyse bize onu nasip eylesin... hepinizi optummm.... Gunun sozu : "Ben Allah`tan isterim. Verirse yuceligidir, vermezsse intihanimdir... Sems-i Tebrizi.

yani içiyoruz değil mi şurubu???
burada ilginç şeyler de olabiliyor da o açıdan sordum ( V. duş falan gibi...)

Evet canım içiyoruz.PH yükseltiyor.

doktor mu demiş? nereden aldın bu bilgiyi bacısı?

vicks vapo şurubu öksürük şurubumu?
teravet sen içecekmisin?
benim ovülasyona 3-4 gün var
diyet de yapmadım
yarın alayım bari içeim şu şurubu

Vicks Vapo Expectorant 200 Mg 120 Ml Surup

ilacın tam adı bu mu acaba?

Canım tesadüfenmi bu şurubu kullanmıştınız yoksa bir duyum veya öneriylemi

ilaç almıyorum ben yumurtlamayı etkiliyor.

orkide ovülasyondan 3-4 gün önceden başlanıo dimi?
ben bugün aldım başlıyorum
sanırım cumartesi yumurtlama günüm
cuma günü dr a gidicem yumurtam hakkında verilen bilgiyi size aktarırım

üstadlarımızın şurup hakkındaki düşünceleri kernekcim...765. sayfadan başlıyor şurup sohbeti

aminnnnnn allhım bu ay hepimiizn yüzünü güldürsün inşş
hayırlısı ne zamansa o zmn olsun canım ..
üstadlarımızın şurup hakkındaki düşünceleri kernekcim...765. sayfadan başlıyor şurup sohbeti

kız valla cok güldüm ben içmem ama yaa aman offf onu yap bunu yap şaşırdım yahu hangisini yapacağımı

bende içmem eylülcüm..diyet olayına pek inanmıyorum açıkçası...Allah öyle düzen içinde yaratmış ki herşeyi...vaj diğer günler asidikken 4-4.5 civarı...yumurtanın çatladığı an ve sonrası 12 saat kadar kendiliğinden her kadında 7-8 lere çıkıyor...bir sürü makale okudum hepsi bunu söylüyor...o yüzden ph arttırmaya çalışmak gereksiz bence...ama bir umut deyip duyduğumuz herşeyide yapmadık mı ara sıra inşallah canım hayırlısı olur...

eleadan haberin var mı

düzenleme yapildi. :126:

okudukların doğru canım kendılıgınden ph yukselıyor zaten sadece diyetteki amaç asidik düzeyini azaltmak.rabbim yardımcımız olsun..eleanın bugun bat gunu bıldıgım kadarıyla aksam facede görürüm canım burda açılmıyor ne yazıkkı

yok kiz ne gezmesi dün markete gittim alisverise. mecburi yani. hem burasi da pek sicak sayilmaz uzun kol ve ceketle geziyoruz. bazi aksamlar da sömineyi yakiyoruz.bugün günesli disarisi 15 derece

kızlar listeye baktım arka arakaya sıralıyız 4 5 6 ekim hepimiz güzel heberi verelimmmm bu ay
3 ay sonrada oğluşum geliyor diyebilelim inşşşşş

apranaxım canım sende arkamızdan gelirsin inş

bir topıcte okumuştum hamileliği öğrenince göbeklerine arkadaşlarının isimlerini yazıyorlar ben olursam sizleri yazarım kızlar :)
ben kızıma da eylülde hamile kalmıştım 26 ekimde almıştım güzel haberi

Son düzenleme:

tam ortaya beni yazzzz

hadi hayirlisi olsun canim. ama ben adacayini kiz bebek yesil cayi erkek bebek icin okumustum yada karistiriyom mu yanlis mi hatirladim bi arastir.

kızlar samimiyetimize istinaden sizlerden bir istirhamım olacak yüksek müsadenizle

nicklerinizin anlamı ne ? benim ki malum...üye olurken her ismi denedim kabul etmedi,gıcık oldum...masada apranax kutusu vardı,bunu da kabul etmezse yuh artık dedim ama onay kutucuğuna bastığımda iş işten geçmişti,kabul etti....keşke daha egzantirik bi isim bulsaydım

bende okumustum ama iliskiden yani yumurtlamadan 5 gün önce baslaniyo diye okumustum. suruplar vick vapo ve robitussin . ben de vick iceyim dediydim bu ay ama olmadi. zaten bu ay dogrudürüst neyi yapabildimki

hadi hayirlisi olsun canim. ama ben adacayini kiz bebek yesil cayi erkek bebek icin okumustum yada karistiriyom mu yanlis mi hatirladim bi arastir.

doğru hatırladın canım...sabah adaçayı öğleden sonra yeşil çay içiyorum...sonuçtan ben bile korkuyorum aslında yumurtlama salgısına yardımcı olduklarını duydum...biraz araştırınca adaçayı çokta engel değil erkek bebeğe,içip oğlu olanda var...aman hayırlısı artık...biraz daha kalamazsam önüm menapoz;hiç bebek göremiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…